Site icon Cityportal.gr

Ζητείται άτομο (περιοχή Ελλάδα) ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας για μόνιμη συνεργασία με το cityportal

Ζητείται άτομο (περιοχή Ελλάδα) ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας για μόνιμη συνεργασία με το cityportal
Εάν σας ενδιαφέρει η επικαιρότητα, το πολιτιστικά δρώμενα, επιθυμείτε να έχετε ένα ευέλικτο εξατομικευμένο ωράριο, θέλετε να βγάζετε μερικά έξτρα χρήματα και να εργάζεστε από το σπίτι, τότε ίσως είστε ο άνθρωπος που αναζητάμε για να συνεργαστούμε.
 
Η εργασία
Η εργασία αφορά τη παρακολούθηση της επικαιρότητας, την καταχώρηση νέων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Cityportal και άρθρα στα social media.  Δεν μας ενδιαφέρει πού μένετε, σε ποια πόλη ή περιοχή. Μπορείτε να βρίσκεστε και να εργάζεστε από οπουδήποτε στον κόσμο, αρκεί να έχετε καλή σύνδεση στο ίντερνετ. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που παράγετε και όχι οι ώρες που αφιερώνετε. Αποκλειστικό μας κριτήριο να αγαπάτε αυτό που θα κάνετε. 
 
Προφίλ συνεργάτη 
Χωρίς υποχρεώσεις, με δυνατότητα εργασίας από το σπίτι. Ανεξαρτήτως φύλου, εμφάνισης και ηλικίας, ενημερωμένος στα πολιτιστικά και τοπικά δρώμενα. Απαιτείται άριστος χειρισμός του γραπτού λόγου, δίψα για ενημέρωση, γνώση της αγγλικής γλώσσας, γρήγορη δακτυλογράφηση και πολύ καλή χρήση βασικών προγραμμάτων του υπολογιστή.
 
Μόνιμη συνεργασία
Το άτομο με το οποίο θα συμφωνήσουμε, θα εκπαιδευτεί και θα έχει όση βοήθεια χρειαστεί μέχρι να προσαρμοστεί. Ενδιαφερόμαστε αποκλειστικά για μια μόνιμη συνεργασία. Ιδανικά εάν ο υποψήφιος συνεργάτης διαθέτει και επικοινωνιακά χαρίσματα και γνώσεις marketing θα υπάρχουν έξτρα αμοιβή και παροχές.
 
Αποστολή ενημερωτικού σημειώματος
Παρακαλώ να μην στείλετε ένα τυπικό βιογραφικό. Θέλουμε να ετοιμάσετε ένα κείμενο έως 300-400 λέξεις στο οποίο να παρουσιάζετε τον εαυτό σας, τις γνώσεις, τα ενδιαφέροντα, την επαγγελματική σας εμπειρία και τους λόγους που σας ενδιαφέρει αυτή η συνεργασία. Θα πρέπει επίσης να σημειώσετε τις διευθύνσεις από τα profile σας στα social media.
 
Αποστολή ενημερωτικού σημειώματος με email προς vgcityportal@gmail.com
 
Exit mobile version