16.2 C
Thessaloniki
18.4 C
Athens

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12 έως 18 Απριλίου

Lady Gaga 28 Μαρτίου 1986

Διανύουμε την 15η εβδομάδα του έτους 2021 – Arcana Προβλέψεις και συμβουλές για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 12 έως 18 Απριλίου

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις & συμβουλές

Ο Έλληνας ποιητής με ένα στίχο κατάφερε και είπε πολλά περισσότερα από αυτά που θα καταλάβαινες αν διάβαζες τα γριμόρια πολλών Αρχαίων Μάγων:
Όταν χορεύεις, γράφεις στη γη
αυτό που θέλει να πει η ψυχή σου … Κ.Π.Καβάφης

Arcana 

ΚΡΙΟΣ

Με θετική αύρα και ηλιόλουστη ενέργεια ξεκινά αυτή η εβδομάδα για σένα Κριέ μου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διατηρήσεις την ψυχολογία σου υψηλή και τις αρνητικές σκέψεις στα υπόγεια. Είναι ιδανική περίοδος για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν αρκετά. Στον επαγγελματικό τομέα αν και μπορεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου, στο τέλος να ξέρεις πως αν συμπεριφερθείς με ειλικρίνεια και λογική, θα φτάσεις στους στόχους σου με επιτυχία. Η αξία σου και η σκληρή σου εργασία θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθείς ηθικά αλλά και οικονομικά. Στον οικονομικό τομέα καλό θα είναι να περιορίσεις άσκοπα έξοδα και να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου με προσοχή. Πρέπει να μάθεις να απλώνεις τα πόδια σου όσο το πάπλωμα φτάνει να τα καλύψει.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή, ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν που θα δώσουν μια νότα ανανέωσης. Η αλήθεια είναι πως λόγω καταστάσεων δεν μπορείς να κάνεις όσα επιθυμείς, όμως πάντα μπορεί να βρεθεί λύση και να περάσεις όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα.

Η συμβουλή μου: Η κατανόηση είναι ανάγκη αλλά και υποχρέωση. Σκέψου καλά πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου


ΤΑΥΡΟΣ

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σου Ταύρε μου, είναι η σταθερότητα που αποπνέεις αλλά και αναζητάς στην ζωή σου. Εν ολίγοις, για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητα, η ασφάλεια είναι από τις κυρίαρχες προϋποθέσεις. Γι’ αυτό τον λόγο, επιβάλλεται να βρεις τρόπους ώστε να πατάς γερά στα πόδια σου και να μην έχεις πάντα ανάγκη κάποιον για να σε κρατά. Στον επαγγελματικό τομέα, αλλιώς τα φανταζόσουν και αλλιώς έρχονται τα πράγματα. Αρκετά ζορισμένη και με μεγάλο φόρτο εργασίας η περίοδος αυτή για σένα και θα πρέπει να βρεις εναλλακτικές λύσεις ξεκούρασης. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην παρασυρθείς από τον εκνευρισμό που μπορεί να νιώσεις. Στον οικονομικό τομέα, φαίνεται να έχεις βάλει σε τάξη τις υποχρεώσεις σου και να κρατάς το μυαλό σου στο πρόγραμμα που έχεις βάλει. Πάντα είσαι προετοιμασμένος για δυσάρεστες εκπλήξεις οπότε για ακόμη μία φορά θα τα πας περίφημα.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή ήρθε η στιγμή να τακτοποιήσεις, να ξεδιαλύνεις και να επαναπροσδιορίσεις σχέσεις και καταστάσεις. Όταν κάτι τελειώνει κάτι νέο πάντα αρχίζει, πολλές φορές πιο διασκεδαστικό και συνήθως πιο ώριμο.

Η συμβουλή μου: Διατήρησε την τάξη για να έχεις την ασφάλεια και μείνε συγκεντρωμένος στον στόχο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Με όρεξη και ευθυμία κυλά αυτή η εβδομάδα για σένα Δίδυμέ μου και τίποτα δεν φαίνεται ικανό για να σου χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα. Ακόμη και κάποια εμπόδια που εμφανίζονται στα σχέδιά σου δείχνουν τόσο μικρά και τα ξεπερνάς με μαεστρία και μεγάλη ταχύτητα. Στον επαγγελματικό τομέα το τρέξιμο συνεχίζεται. Πολλές οι υποχρεώσεις σου αλλά και οι ευκαιρίες για νέα ανοίγματα ή ξεκινήματα. Δώσε το καλύτερό σου εαυτό και δείξε τις ικανότητές σου χωρίς να περιμένεις να σου ζητηθούν. Σχεδίασε το πλάνο σου από την αρχή για να ξέρεις τι σε περιμένει και φρόντισε να τηρήσεις τους κανόνες και το χρονοδιάγραμμα. Στα οικονομικά μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες από τις τελευταίες δυσκολίες που αντιμετώπισες, με μεθοδικό τρόπο και υπακοή. Μην βγαίνεις εκτός προγράμματος και κάλυψε πρώτα τις βασικές υποχρεώσεις σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή, δώσε λάμψη και θετική ενέργεια για να γυρίσουν όλα πίσω σε σένα διπλάσια. Αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και απόλαυσε τις στιγμές ηρεμίας που σου προσφέρουν.

Η συμβουλή μου: Κάθε απόφαση έχει την στιγμή της. Το κατάλληλο πού και πότε μπορείς να το δημιουργήσεις μόνος σου


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά από αρκετό καιρό, νομίζω Καρκίνε μου, είσαι έτοιμος για μία αλλαγή που θα φέρει την ανανέωση που βαθιά μέσα σου έχεις ανάγκη. Έχεις μείνει αρκετό χρονικό διάστημα στάσιμος σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Κάπου θα κάνεις βήματα μπροστά, κάπου πίσω και κάπου θα αλλάξεις εντελώς διαδρομή. Ό, τι και να αποφασίσεις, η καλή διάθεση θα σε ακολουθεί. Στον επαγγελματικό τομέα, οφείλεις για το καλό της εργασίας σου να δείξεις μεγαλύτερη πυγμή και να δρας πιο αποφασιστικά. Μπορεί να νιώθεις κάποιες φορές πως γίνεσαι πιεστικός και σκληρός, όμως μόνο έτσι θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και μαζί σου να παρασύρεις και τους γύρω σου. Θέλει αποφασιστικότητα και τόλμη η επιτυχία και εσύ διαθέτεις και από τα δύο. Στον οικονομικό τομέα, σφιχτά φαίνονται τα πράγματα και θα χρειαστεί πολύ καλός προγραμματισμός και σωστές προτεραιότητες για να βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις σου. Σκέψου λογικά και μην παρασύρεσαι από το συναίσθημα.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή μπορείς να παρασυρθείς και να απολαύσεις όμορφες στιγμές. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι πάντα εκεί για να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν.

Η συμβουλή μου: Διαχώρισε τις καταστάσεις και μην μπλέκεις ιδέες και όνειρα γιατί θα χάσεις τον δρόμο και το νόημα.


ΛΕΩΝ

Υπάρχουν φορές που όσα περιμένεις Λέων μου, σε απογοητεύουν και όταν σου έρχεται κάτι χωρίς να το περιμένεις σε ανταμείβει διπλά. Δεν γίνεται όλα να πηγαίνουν πάντα βάσει προγραμματισμού, όσο καλά και να τα έχεις ετοιμάσει. Οφείλεις να υποδέχεσαι την κάθε πρόκληση σαν ευκαιρία για να ανακαλύψεις νέους δρόμους και νέα δεδομένα. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να βάλεις το κεφάλι κάτω και να ιδρώσεις την φανέλα αν θες να αποδώσουν οι υποθέσεις σου. Οργανώσου και τρέχα να μαζέψεις πληροφορίες, να κλείσεις ανοιχτούς φακέλους και να βρεθείς ακόμη πιο κοντά στους στόχους σου. Μην διστάσεις και μην δειλιάσεις, ακόμα και στις δυσκολίες πρέπει να βρίσκεις διέξοδο. Στον οικονομικό τομέα, εμφανίζονται νέες υποχρεώσεις που ενδέχεται να σε αναστατώσουν ή και να σε πανικοβάλλουν. Μόνο με ηρεμία και σωστή τακτική θα καταφέρεις να βάλεις πρόγραμμα και να φέρεις την ηρεμία στην καθημερινότητάς σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή, χαρμόσυνες αλλαγές και νέοι στόχοι, έρχονται να κάνουν το κλίμα πιο δημιουργικό και ευχάριστο. Αξιοποίησε τον ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σου και ζήσε μοναδικές στιγμές μαζί τους.

Η συμβουλή μου: Στις αδύναμες στιγμές σου πρέπει πάντα να βασίζεσαι σε αυτούς που είναι εκεί και σε προσέχουν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία καλή και σωστή περίοδος Παρθένε μου, είναι αυτή που διανύεις για να επαναπροσδιορίσεις καθημερινές υποθέσεις και να βάλεις νέους στόχους για το μέλλον. Η εξέλιξη είναι κάτι που πάντα θα σε απασχολεί και γι’ αυτό πρέπει να βρίσκεις συνέχεια τρόπους να ξεφεύγεις από την ρουτίνα. Στον επαγγελματικό τομέα οι νέες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις θα σε οδηγήσουν να βασιστείς στην δημιουργικότητά σου και θα σε ωθήσουν να δουλέψεις με μεγαλύτερο ζήλο μέχρι να καταφέρεις όσα έχεις βάλει στο μυαλό σου. Η πρωτοτυπία στις ιδέες σου θα πρέπει να είναι βασικό συστατικό και η πρακτικότητα ο τρόπος δράσης σου. Στον οικονομικό τομέα, θα χρειαστεί να βάλεις την λογική σου οδηγό και να θέσεις προτεραιότητες στις υποχρεώσεις σου. Μην βιαστείς να αποφασίσεις πώς πρέπει να κινηθείς γιατί μπορεί από την βιασύνη, να σκοντάψεις.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή μπορείς να βρεις το καταφύγιο σου που θα σε γεμίσει ελπίδα και γαλήνη. Αφιέρωσε χρόνο στους αγαπημένους σου ανθρώπους και διώξε κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό σου. Αν σου δοθεί η ευκαιρία για εποικοδομητικές συζητήσεις, άρπαξέ την χωρίς ενδοιασμούς.

Η συμβουλή μου:  Ότι εκπέμπεις, έλκεις. Φρόντισε να μαγνητίσεις θετική ενέργεια και δημιουργική σκέψη.


ΖΥΓΟΣ

Η ομαδική δουλειά πάντα ήταν στις προτεραιότητές σου Ζυγέ μου. Ακόμη και όταν το άστρο σου λάμπει περισσότερο από τον υπολοίπων, γνωρίζεις πως η συνεργασία είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στον στόχο σου, που δεν είναι άλλος από την αναγνώριση. Στον επαγγελματικό τομέα η προσπάθεια να εξελιχθείς είναι συνεχής και η ανάγκη σου για να κατακτήσεις ους στόχους σου σε συναρπάζει και σε παρασύρει. Όμως η πίεση και η κούραση που μπορεί να νιώσεις μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγράμματος με συνέπεια τον πλήρη αποσυντονισμό σου. Θα πρέπει να ελέγξεις την προκλητική σου συμπεριφορά αν θες να αποφύγεις συγκρούσεις και εντάσεις. Στα οικονομικά ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις, κάτι που θα σου δημιουργήσει περισσότερο άγχος. Θα υπάρξουν κάποια ελαφρυντικά έσοδα αλλά θα πρέπει να είσαι έτοιμος για έκτακτα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή θα έχεις πολλές ευκαιρίες για ανανέωση και η γεμάτη ενέργεια και ανεβασμένη διάθεσή σου βοηθούν σε αυτό.. Φρόντισε τις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν και διεκδίκησε όσα πραγματικά λαχταράς.

Η συμβουλή μου:  Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι πάντα ανοιχτός. Από τι θα είναι στρωμένος, τις περισσότερες φορές, είναι στο χέρι σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διλήμματα και προκλήσεις ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις αυτή την εβδομάδα Σκορπιέ μου, και να οδηγηθείς σε νέες ευκαιρίες για εξέλιξη και σχεδόν ολοκληρωτική ανανέωση. Ετοιμάσου για μεγάλες αλλαγές, ανακατατάξεις και εξελίξεις που σίγουρα δεν θα περιμένεις. Στον επαγγελματικό τομέα αισθάνεσαι τον διαφορετικό αέρα που υπάρχει και προετοιμάζεσαι να μπεις με φόρα και να λάβεις δράση στις εξελίξεις που έρχονται. Φρόντισε να μελετήσεις προσεκτικά τις λεπτομέρειες για τα θέματα που θα προκύψουν και να καταστρώσεις σχέδιο στρατηγικής για την επιτυχία. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πολύ αργή και ανοδική πορεία, με τις υποχρεώσεις να σε ζορίζουν αρκετά και να δημιουργούν εκνευρισμό. Θα πρέπει να θυμάσαι πως μόνο με σωστή διαχείριση θα αποφύγεις το άγχος και την πίεση και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσει σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή ο ποιοτικός χρόνος που θα περάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα έχει ως αποτέλεσμα να φουλάρεις θετική ενέργεια. Οι ανάγκες και οι προτεραιότητές σου μπορεί τελικά να αλλάξουν, γι’ αυτό πρέπει να είσαι σίγουρος για τις αποφάσεις σου και να μην μετανιώσεις αργότερα τις επιλογές σου.

Η συμβουλή μου: Η υπερβολή που σε χαρακτηρίζει θα πρέπει να μάθει να ζει μέσα στα όρια που θα της βάλεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή Τοξότη μου, ευνοεί την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία ενώ παράλληλα βοηθά την εξέλιξή σου στους τομείς της ζωής σου που το επιθυμείς. Με ώριμη σκέψη και λογική πρακτική θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, κάθε νέα ευκαιρία που θα εμφανιστεί μπροστά σου με σκοπό την επίτευξη των στόχων σου. Στον επαγγελματικό τομέα ψάξε να βρεις τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου και να θυμάσαι πως η μεθοδική δουλειά φέρνει φρέσκιες ιδέες και δημιουργικά σχέδια. Φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθείς από λάθος επιρροές. Μείνε μακριά από εντάσεις και παρεξηγήσεις που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Τα οικονομικά σου δείχνουν κάποια σημάδια ανόδου και αυτό σε ικανοποιεί για την ώρα. Το να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου με σχετική ευκολία, είναι ένας στόχος που επιτυγχάνεται.

Συναισθήματα  – έρωτας:  Στην προσωπική σου ζωή βρίσκεσαι κάπου ανάμεσα. Δεν ξέρεις τι πραγματικά σου φταίει και καταπιάνεσαι με λάθος πράγματα ψάχνοντας την αιτία. Η ισορροπία είναι αυτό που ψάχνεις και δυστυχώς η κατάσταση της καθημερινότητας δεν σε βοηθάει και πολύ..

Η συμβουλή μου: Δεν συνηθίζεις να αποσυντονίζεσαι, ούτε να χάνεις την ουσία. Ηρέμησε και βρες γρήγορα τον εαυτό σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εβδομάδα αυτή Αιγόκερέ μου, θα πρέπει να παραμείνεις απόλυτα συγκεντρωμένος γιατί εκτός από το απαιτητικό πρόγραμμά σου, θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε υποθέσεις που σε απασχολούν, σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά ακολουθώντας τα σχέδιά σου και να διατηρήσεις την οργάνωσή σου ώστε να μην βγεις εκτός προγράμματος. Στον επαγγελματικό τομέα έρχονται νέα και δυναμικά ξεκινήματα και η εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου, θα σε οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Το να πατάς γερά στα πόδια σου, σου δίνει την δύναμη που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις. Τα οικονομικά σου μπορεί να παραμένουν στάσιμα τον τελευταίο καιρό όμως σύντομα θα μπορείς να λειτουργείς με νέα δεδομένα. Βάλε σε τάξη τις υποχρεώσεις σου και να είσαι έτοιμος για όσα θα έρθουν.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή σε βρίσκει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και έτοιμο να απολαύσεις όμορφες οικογενειακές και όχι μόνο στιγμές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βρεις λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό γι’ αυτό οι συζητήσεις που θα κάνεις πρέπει να γίνουν με ειλικρίνεια .

Η συμβουλή μου: Ακόμη και μία απροσδόκητη αλλαγή μπορεί να γίνει ευχάριστη αν μέσα της κρύβει την λύτρωση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προηγούμενες μέρες ήταν αρκετά πιεστικές για σένα Υδροχόε μου και ήρθε η στιγμή να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις για το αύριο. Με συγκροτημένη σκέψη και λογική αλλά και με το χέρι στην καρδιά, θα πρέπει να σκεφτείς όσα πραγματικά θέλεις και επιθυμείς και να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Στον επαγγελματικό τομέα ενδέχεται να δεις αλλαγές στα σχέδια σου αλλά οι στόχοι σου παραμένουν ίδιοι. Κάποιες καθυστερήσεις εμφανίζονται και διαταράσσουν την ηρεμία σου όμως δεν θα πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς να φτάσεις στον προορισμό σου. Τα οικονομικά σου βοηθούν αρκετά καθώς δείχνουν την πρέπουσα κατανόηση και δεν σε φορτώνουν με παραπάνω βάρος. Έτσι καταφέρνεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου και ταυτόχρονα να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματα. Προσπάθησε μόνο να μην παρασυρθείς από ανούσια έξοδα

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Θα πρέπει να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση και να μην χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου όταν προκύπτουν προβλήματα. Αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και διατήρησε τις ισορροπίες των σχέσεων σου.

Η συμβουλή μου: Ανέλαβε τις ευθύνες που σου αναλογούν. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.


ΙΧΘΥΣ

Εβδομάδα αναστεναγμών και υποχρεώσεων έρχεται για σένα Ιχθύ μου καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα και υποθέσεις του παρελθόντος που θα αναγκαστείς να ψάξεις την λύση τους. Φαίνεται να σου λείπει η οργάνωση και η λογική σκέψη συστατικά που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων. Βασίσου στις δυνατότητές σου και μην κρύβεσαι πίσω από κουρτίνες. Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τακτική. Από την άλλη είναι ιδανική περίοδος για επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να φέρεις την αλλαγή που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις. Στον οικονομικό τομέα φρόντισε να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου χωρίς παράπλευρες απώλειες. Θα πρέπει να μπεις στην διαδικασία εκκαθαρίσεων και να βάλεις σε σειρά προτεραιότητας τα έξοδά σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή προσπαθεί να φέρει την ισορροπία στην καθημερινότητα σου και να σου μεταδώσει θετική ενέργεια. Διοχέτευσε την ενέργεια αυτή σε δημιουργικές ασχολίες και δώσε τον απαιτούμενο χρόνο και προσοχή στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Διόρθωσε προβλήματα και λύσε παρεξηγήσεις για να μην εμφανιστούν μπροστά σου αργότερα.

Η συμβουλή μου:  Όσο αγνοείς προβληματικές καταστάσεις τόσο απομακρύνεις την λύση τους.


Φωτογραφία Pixabay

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Νέα (Ελλάδα, Διεθνή) στο Cityportal.gr

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και  παγκοσμίως


 

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
clear sky
16.4 ° C
18.9 °
13.9 °
80 %
0.5kmh
2 %
Τε
22 °
Πε
25 °
Πα
25 °
Σα
22 °
Κυ
23 °