10.4 C
Thessaloniki
13.1 C
Athens

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15 έως 21 Μαρτίου

Διανύουμε την 11η εβδομάδα του έτους 2021 – Arcana Προβλέψεις και συμβουλές για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 15 έως 21 Μαρτίου

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις & συμβουλές

Υπάρχουν πράγματα που σου κάνουν κακό, άνθρωποι που θα σε πονέσουν, αυτά γίνονται γιατί κάτι θέλουν να σε διδάξουν – Arcana

ΚΡΙΟΣ

Μια ολόφρεσκη εβδομάδα είναι εδώ για σένα Κριέ μου και καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν είναι αρκετά βοηθητικές για να κλείσεις εκκρεμότητες και να ανακτήσεις την χαμένη σου ενέργεια. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και κάνε εντυπωσιακή την είσοδό σου. Στον επαγγελματικό τομέα διανύεις μία περίοδο ιδανική για νέα ξεκινήματα, ξεκαθαρίσματα αλλά και ανακατατάξεις. Είσαι ικανός να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα εμφανιστεί μπροστά σου και να το κάνεις με μεγάλη επιτυχία. Το μυαλό σου δεν σταματά να κατεβάζει ιδέες όμως με προσοχή γιατί κάποιες από αυτές θα είναι αρκετά παράτολμες και μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθη. Στα οικονομικά σου  οφείλεις και μπορείς να βρεις τις ισορροπίες που χρειάζεσαι. Φρόντισε τις υποχρεώσεις σου και βάλε τις προτεραιότητες σε σωστή σειρά.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή θα πρέπει να καταλάβεις πως δεν μπορείς να έχεις πάντα το πάνω χέρι και πως κάποιες φορές έχεις και εσύ άδικο. Η υποχώρηση δεν είναι κάτι που συνηθίζεις, όμως αν δεν επιθυμείς να χάσεις πλεονεκτήματα και ανθρώπους που αγαπάς, θα πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα και να ηρεμήσεις τα πνεύματα.

Η συμβουλή μου: Ένα- δύο βήματα πίσω έχουν την δύναμη να σε εκτοξεύσουν μπροστά. Μην διστάσεις να τα κάνεις.


ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα Ταύρε μου, το σύμπαν συνωμοτεί για την εκπλήρωση των στόχων σου και για να δει τον ενθουσιασμό στα μάτια σου. Η κατάλληλη περίοδος για νέα σχέδια που θα βοηθήσουν στην μελλοντική σου εξέλιξη. Όλα παίρνουν τον δρόμο τους, κάποια αργά και κάποια γρήγορα και οι προσδοκίες σου εκπληρώνονται και με το παραπάνω. Στον επαγγελματικό τομέα αν και η δημιουργικότητά σου ξεπερνάει τα συνηθισμένα, εμφανίζονται εμπόδια που δημιουργούν καθυστερήσεις και η ψυχολογία σου κινδυνεύει να πέσει αισθητά. Καλά θα κάνεις να δεχτείς την βοήθεια των γύρω σου και να κρατήσεις ψηλά το ηθικό σου. Η απογοήτευση δεν οδηγεί πουθενά και είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι. Τα οικονομικά σου ζορίζονται αυτό το διάστημα λόγω κάποιων έκτακτων εξόδων. Θέλεις να έχεις πάντα τακτοποιημένες τις υποχρεώσεις σου και κάτι τέτοια σε αποσυντονίζουν.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή από την άλλη φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στην εποχή και ανθίζει ολοένα και περισσότερο. Ιδανικές σχέσεις και κάποιες στιγμές, γίνονται η αφορμή για χαλάρωση και ψυχική ηρεμία. Αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και απόλαυσε κάθε μέρα στο έπακρο.

Η συμβουλή μου: Φόρτισε τις μπαταρίες σου με ότι τρόπο μπορείς να φανταστείς. Η ενέργεια που θα πάρεις είναι η κινητήριος δύναμή σου.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Δύο φωνές σου φωνάζουν Δίδυμέ μου και εσύ βρίσκεσαι σε δίλημμα ποια να πρωτοακούσεις. Η μία γεμάτη ενθουσιασμό σου λέει τρέχα όσο προλαβαίνεις και η δεύτερη σου κρούει τον κώδωνα να μην παρασυρθείς και να λειτουργήσεις με λογική και επιφυλακτικότητα. Μην περιπλέκεις τα πράγματα και απλά συνδύασε τα. Στον επαγγελματικό τομέα δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για σημαντικές ευκαιρίες και νιώθεις έτοιμος να θέσεις νέους στόχους. Με την σωστή τακτική θα καταφέρεις όσα σκέφτεσαι και θα γεμίσεις ικανοποίηση και χαρά. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά και αυτό σε ευχαριστεί γιατί η αβεβαιότητα είναι κάτι που δεν μπορείς εύκολα να διαχειριστείς. Οι λύσεις βρίσκονται μπροστά σου και εσύ ανταπεξέρχεσαι υπεύθυνα στις υποχρεώσεις σου. Με καλό προγραμματισμό τα πράγματα μπορούν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς για καιρό.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή βασίζεται αρκετά στα θεμέλια που έχεις βάλει αλλά και στις απόψεις σου για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα πρέπει να βρεις μια ισορροπία και να επανεξετάσεις την γνώμη που έχεις για κάποιος ανθρώπους. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

Η συμβουλή μου: Μην εξιδανικεύεις καταστάσεις και φρόντισε να έχεις υπομονή και κατανόηση σε ότι αποδειχτεί διαφορετικό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκίνα από νωρίς Καρκίνε μου, τον προγραμματισμό γιατί αυτή η περίοδος είναι από τις πιο ευνοϊκές για εκπλήρωση επιθυμιών και κατάκτηση στόχων. Οι ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σου θα είναι πολλές και με τους σωστούς χειρισμούς θα υλοποιηθούν τα σχέδιά σου, σχεδόν μαγικά. Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να αισθανθείς μεγάλη κούραση και στρες καθώς το πρόγραμμά σου θα είναι γεμάτο, όμως είναι ο μόνος τρόπος για να κλείσεις εκκρεμότητες και να κάνεις νέες διαδρομές προς καινούργιους στόχους. Η συζήτηση με τα άτομα που βρίσκονται γύρω σου θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις καταστάσεις και να αποφύγεις τα μελλοντικά αδιέξοδα. Τα οικονομικά σου φαίνεται να σου χρωστάνε ανάσες και αποφασίζουν να σου τις δώσουν μαζεμένες. Μπροστά σου υπάρχουν ευκαιρίες για έσοδα και ευκαιρίες για δημιουργία νέων πηγών εσόδων. Προφανώς αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες αυτό θα σε κάνει να αισθανθείς ικανοποίηση και ανακούφιση. Κάλυψε υποχρεώσεις παλιές και νέες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Συναισθήματα  – έρωτας:  Στην προσωπική σου ζωή, όλα έχουν άρωμα τρυφερότητας και μυρωδιά ρομαντισμού. Αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ιδιαίτερα στο πρόσωπο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και έχει κλέψει το μυαλό σου.

Η συμβουλή μου: Εκεί που αισθάνεσαι σιγουριά, θα πρέπει να αφήνεσαι, να δίνεις και να διεκδικείς με όλη σου την δύναμη.


ΛΕΩΝ

Με αέρα μελαγχολίας πλέεις Λέων μου και νιώθεις πως κάποιες από τις πληγές του παρελθόντος, ήρθε η ώρα τους να κλείσουν. Κάτσε, μέτρα και βγάλε λογαριασμό για να τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα με όσα σε τραβάνε πίσω. Στον επαγγελματικό τομέα, έκανες αρκετή υπομονή και τώρα ήρθε η στιγμή να αναγνωριστούν οι κόποι σου και να εκτιμηθεί η συμβολή σου. Οι προσπάθειες σου θα πιάσουν τόπο και εσύ οφείλεις να πάρεις δύναμη και να συνεχίσεις ακόμη πιο θεαματικά. Να έχεις τόλμη και να εκφράζεις κάθε νέα σου ιδέα. Μπορεί να μην φαίνεται πάντα η λάμψη, αλλά έχεις πολλά κρυμμένα διαμάντια. Τα οικονομικά σου προχωρούν ανοδικά και αυτό οφείλεται στις επιτυχίες σου. Με τα χρήματα που έρχονται στα χέρια σου, μπορείς να τακτοποιήσεις με περισσότερη άνεση τις υποχρεώσεις σου και να ονειρεύεσαι αυτά που επιθυμείς για το μέλλον.

Συναισθήματα  – έρωτας:  Στην προσωπική σου ζωή, το πάθος και ο ερωτισμός σε παρασύρουν και σου δημιουργούν την ανάγκη να εξωτερικεύσεις συναισθήματα και σκέψεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορεί να βρεθείς μπερδεμένος, αντιμέτωπος με διλήμματα και αυτό θα σε αποδιοργανώσει ελαφρά. Άκου την καρδιά σου και ακολούθησέ την .

Η συμβουλή μου: Μπορείς να αναπολείς και να επιστρέφεις στα παλιά, μόνο αν ο σκοπός σου είναι να ξεχάσεις δια παντός ό, τι σε πληγώνει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι ομαδικό πνεύμα Παρθένε μου και αυτό θα βρεθείς να αποδείξεις αυτή την εβδομάδα. Ξέρεις πολύ καλά πως μέσα από την συνεργασία και την σύμπνοια όλα γίνονται πολύ πιο γρήγορα και αυτό θα προσπαθήσεις να κάνεις. Μην επιτρέψεις τις ηγετικές τάσεις που θα ξυπνήσουν μέσα σου να καταστρέψουν την εξέλιξη των σχεδίων σου. Στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι διαφωνίες όμως αν τις χειριστείς με εποικοδομητικό τρόπο θα σε οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις και εκπλήρωση στόχων. Προκάλεσε με την ομαδική σου στάση τους γύρω σου, να ακολουθήσουν τα βήματά σου προς την επιτυχία. Η συνεργασίες που θα επιλέξεις θα είναι πολύ σημαντικές για τα μελλοντικά σου σχέδια. Γι’ αυτό φρόντισε να έχεις όλα τα δεδομένα και να επιλέξεις με σωστά κριτήρια. Τα οικονομικά σου σε ικανοποιούν αρκετά χωρίς φυσικά να έχουν αγγίξει το απόλυτο. Βρίσκεσαι όμως σε πολύ καλό δρόμο και θα πρέπει να προσέξεις άσκοπα έξοδα που μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ιδανική. Αλλά θα έχεις την δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με κάποιο ή κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα και να διασκεδάσεις πραγματικά μετά από καιρό. Νέες γνωριμίες αλλάζουν τα δεδομένα της καθημερινότητάς σου.

Η συμβουλή μου: Μετέτρεψε την αδυναμία σου σε κίνητρο και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να γίνει ότι ονειρεύεται.


ΖΥΓΟΣ

Έφτασε η στιγμή για σένα Ζυγέ μου, να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητες σου και να ανασυντάξεις την καθημερινότητά σου και τους τομείς της ζωής σου που θέλεις να εξελίξεις αυτό το διάστημα. Υπάρχουν πολλά ερεθίσματα στην ατμόσφαιρα και εσύ θα πρέπει να αντιληφθείς ποια είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν στον δρόμο σου. Στον επαγγελματικό τομέα, αντιλαμβάνεσαι πως έχεις πέσει τελευταία και αποφασίζεις να βάλεις μπροστά και πάλι την εργασία σου. Μπορείς να προχωρήσεις σε νέα σχέδια αλλά και να ολοκληρώσεις υποθέσεις που είχες αφήσει ημιτελή. Η δημιουργικότητα σου θα σε βοηθήσει αρκετά και οι οργανωμένες κινήσεις σου θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επικοινώνησε με τα κατάλληλα μέσα, στους κατάλληλους ανθρώπους τα σχέδιά σου και ο δρόμος τις επιτυχίας θα είναι ανοιχτός;. Τα οικονομικά σου παραμένουν σταθερά και αυτό ίσως να σε ζορίσει ψυχολογικά. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως αφού μπορείς να ανταπεξέλθεις σωστά και υπεύθυνα απέναντι στις υποχρεώσεις σου, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι αλλά να πεισμώνεις για το περισσότερο.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή θα έχεις τον χρόνο να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί παλιότερα και να πάρεις πρωτοβουλίες σε υποθέσεις που κρατούσες ουδέτερη θέση.

Η συμβουλή μου: Κόψε δεσμούς και δώσε φτερά αν θέλεις ελεύθερος να τριγυρνάς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προτεραιότητες που θα βάλεις αυτή την εβδομάδα Σκορπιέ μου, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις των υποθέσεων που σε απασχολούν. Η σκέψη σου θα πρέπει να είναι καθαρή, να είναι αντικειμενική και να μην επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες. Στον επαγγελματικό τομέα όλα κινούνται με γοργούς ρυθμούς και εσύ κάπου εκεί, πότε χαμένος πότε απόλυτα συγκεντρωμένος, προσπαθείς να κλείσεις εκκρεμότητες και να ολοκληρώσεις με επιτυχία τις υποθέσεις σου. Αρκετά πιεστικό το συγκεκριμένο διάστημα και η πίεση που νιώθεις σε φτάνει στα όριά σου. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με τακτική και να εστιάσεις εκεί που θέλεις να φτάσεις, χωρίς αντιπερισπασμούς. Τα οικονομικά σου παραμένουν σταθερά, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα αρνητικό. Ξέρεις να διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις και μπορείς να είσαι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις σου. Αυτή η ισορροπία σου είναι αρκετή για την ώρα.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή μπορείς να βρεις το καταφύγιο της υπερέντασης και να χαλαρώσεις μαζί με τα δικά σου άτομα . Φρόντισε να μην μεταφέρεις την φόρτισή σου στους γύρω σου γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις χωρίς κανέναν λόγο. Απόλαυσε όμορφες στιγμές και αποφόρτισε τα τσάκρα σου.

Η συμβουλή μου: Θα πρέπει να μάθεις να απομονώνεις τις φωνές που σου δημιουργούν άσχημα συναισθήματα. Εσύ ξέρεις τι είναι καλύτερο για σένα και πρέπει να το διεκδικήσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινήματα και αλλαγές για σένα Τοξότη μου, έρχονται αυτή την εβδομάδα και καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές . Μην τρομάζεις και μην σκιάζεσαι, θα είναι από τις καλές αλλαγές που σε εξιτάρουν και σου δίνουν κίνητρα να μεγαλουργήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα κάποιες από τια ανακατατάξεις που θα δημιουργηθούν ενδέχεται να σε εκνευρίσουν. Καλό θα είναι να διοχετεύσεις τον εκνευρισμό αυτό σε δουλειά και δημιουργικότητα ώστε να μην χάσεις τον στόχο που έχεις βάλει. Με θετική ενέργεια μπορούν να ευνοηθούν νέες συνεργασίες και να ολοκληρωθούν σπουδαίες συμφωνίες. Έχεις το απαραίτητο πείσμα και την θέληση να καταπιάνεσαι με τα δύσκολα και να φέρνεις εις πέρας επικίνδυνες αποστολές. Κράτα γερά και μην χαλάς την ζαχαρένια σου. Στα οικονομικά δεν θα υπάρξουν συγκλονιστικές αλλαγές αυτές τιε μέρες όμως η μοίρα σου επιφυλάσσει όμορφα νέα για το μέλλον. Τακτοποίησε υποχρεώσεις με σειρά προτεραιότητας για να μην επιβαρυνθείς με ανούσιο άγχος.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή να επιδιώξεις να δημιουργήσεις ένα όμορφο και ήρεμο κλίμα που θα σου δώσει την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Με μέτρο όμως θα πρέπει να κινηθείς γιατί ως γνωστόν το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς και εσύ βαριέσαι πολύ πιο εύκολα από τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Η συμβουλή μου: Ο προσωπικός χρόνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός και εσύ πολλές φορές ξεχνάς την ύπαρξή του.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το κέφι και η χαρά δεν θα λείψουν από την εβδομάδα σου Αιγόκερέ μου αν και κάποια γκρι σκούρα συννεφάκια θα προσπαθήσουν να σε σταματήσουν με τις βροχές τους. Όμως εσύ, βρίσκεις πάντα λύσεις στα προβλήματα και ξέρεις πότε πρέπει να κρατήσεις ομπρέλα και πότε να βγεις να χορέψεις στην βροχή. Στον επαγγελματικό τομέα βρίσκεσαι σε μία περίοδο με αρκετό τρέξιμο και πολλές υποθέσεις που περιμένουν απαντήσεις. Φυσικό είναι να δημιουργηθεί αναστάτωση και να επηρεάσει εσένα αλλά και τους γύρω σου. Είσαι σε εγρήγορση και το μυαλό σου φέρνει ταχύτατες στροφές γι’ αυτό ακολούθησε την πορεία που έχεις ήδη χαράξει και θα τα πας περίφημα. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε δρόμο ανοδικό και εσύ οφείλεις να εκμεταλλευτείς σωστά κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί. Προγραμμάτισε τα έξοδά σου, τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου και αξιοποίησε κάθε σου σκέψη για το μέλλον.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους και να δείξεις τα συναισθήματά σου με λόγια αλλά και πράξεις. Φρόντισε ότι αγαπάς και απόλαυσε λεπτό προς λεπτό τις στιγμές που σου δίνουν νόημα και λόγο ύπαρξης.

Η συμβουλή μου: Για να κατακτήσεις πραγματικά αυτά που επιθυμείς θα πρέπει να οπλιστείς με θάρρος και να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι από τους ανθρώπους Υδροχόε μου, που η σταθερότητα και η ασφάλεια σου δίνουν την σιγουριά για να προχωράς, να εξελίσσεσαι και να διεκδικείς με πάθος. Η εμπιστοσύνη είναι όπλο και πολύ σημαντικό κριτήριο για τις αποφάσεις σου. Στον επαγγελματικό τομέα βρίσκεσαι σε περίοδο ανάπτυξης και οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου είναι μεγάλες και σημαντικές. Η θετική εξέλιξη των υποθέσεων που σε απασχολούν, σου δίνει το έναυσμα να προχωρήσεις ακόμη παρακάτω και να θέσεις ακόμη υψηλότερους στόχους με μόνο σκοπό σου, να τους κατακτήσεις. Ιδανικές προϋποθέσεις δημιουργούνται για νέα δημιουργικά σχέδια που σου υπόσχονται μεγάλες επιτυχίες αν φερθείς σωστά και υπεύθυνα. Στα οικονομικά σου δημιουργούνται εξαιρετικές προοπτικές για άνοδο και έτσι θα πάρεις μια σημαντική ανάσα. Μπορείς να διατηρήσεις το θετικό αυτό κλίμα, τακτοποιώντας τις υποχρεώσεις σου και αποφεύγοντας περιττά έξοδα. Μην παρασυρθείς από την επιθυμία για υλικά που δεν είναι στις βασικές ανάγκες σου γιατί θα βγεις εκτός προγράμματος.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή νιώθεις πως πλέον ήρθε η στιγμή να περάσουν κάποιες από τις σχέσεις σου σε άλλο επίπεδο. Είσαι έτοιμος να εξελιχθείς και νιώθεις σίγουρος για το τί ακριβώς ψάχνεις και τί θέλεις.

Η συμβουλή μου: Η ευγνωμοσύνη πρέπει να είναι από τα πιο συχνά συναισθήματα. Όταν θα αναπολείς την διαδρομή σου, δεν ξεχνάς ποτέ από πού ξεκίνησες.


ΙΧΘΥΣ

Θετική θα έλεγα πως είναι αυτή η εβδομάδα για σένα Ιχθύ μου και να είσαι σίγουρος πως θα καταφέρεις να κλείσεις υποθέσεις που σε βασανίζουν καιρό τώρα. Τα πράγματα μπαίνουν στην σειρά και εσύ είσαι έτοιμος για νέες περιπέτειες. Πολλές από τις επιθυμίες σου θα έρθουν ακόμη πιο κοντά στην εκπλήρωση και μπορείς να βασιστείς σε νέες σελίδες στο βιβλίο της ζωής σου. Στον επαγγελματικό τομέα, αν και υπάρχουν στιγμές που νιώθεις μια αβεβαιότητα και πλημμυρίζεσαι από ανησυχίες, οι θετικές εξελίξεις που έρχονται θα διώξουν κάθε αμφιβολία. Οργάνωσε τις σκέψεις σου και προγραμμάτισε τους στόχους σου βάσει των αναγκών σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να βάλεις φρένο σε ανούσια και άσκοπα έξοδα γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος με ξαφνικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψεις. Θα πρέπει να ανακαλύψεις άλλους τρόπους να ανέβει η διάθεσή σου και να μην βασιστείς στο shopping therapy γιατί μετά θα γιατροπορεύεις το πορτοφόλι σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή, σου απλώνει το χέρι για να σε οδηγήσει στην χώρα των ονείρων. Και εσύ καποιες φορές κάνεις πως δεν το βλέπεις. Αλλά ακόμη και τα πιο απίθανα σενάρια κάποιες φορές εμφανίζονται σαν διέξοδο.

Η συμβουλή μου: Αν πραγματικά επενδύσεις στο όνειρο, το μόνο μπορεί να μεταμορφωθεί σε πραγματικότητα.


Φωτογραφία Pixabay

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Νέα (Ελλάδα, Διεθνή) στο Cityportal.gr

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και  παγκοσμίως

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
scattered clouds
10.4 ° C
11.1 °
9.4 °
93 %
1kmh
40 %
Σα
14 °
Κυ
17 °
Δε
19 °
Τρ
18 °
Τε
17 °