11.8 C
Thessaloniki
13.1 C
Athens

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22/2-28/2

Διανύουμε την 8η εβδομάδα του έτους 2021 – Arcana Προβλέψεις και συμβουλές για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 22 έως 28 Φεβρουαρίου

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις & συμβουλές

Δεν πρέπει να περιμένεις τίποτα απο το σύμπαν αν εσύ πρώτα δεν αφεθείς στα συναισθήματα σου. – Arcana

ΚΡΙΟΣ

Θετική η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου για σένα Κριέ μου, με ελάχιστες στιγμές που μπορούν να σου χαλάσουν το όνειρο και περισσότερες που θα σου τονώσουν το ηθικό. Στον επαγγελματικό τομέα ο δυναμισμός και η μαχητικότητά σου σε κάνει να προχωράς μπροστά χωρίς να σκέφτεσαι τί αφήνεις πίσω σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή  να πάρεις ώριμες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σου. Θα μπορούσες να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που σε απασχολούν και να προχωρήσεις παρακάτω, αλλάζοντας απόψεις, τρόπο σκέψης ακόμη και ανθρώπους που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η καλή σου καρδιά θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις και να δώσεις αποτελεσματικές λύσεις σε συναισθηματικής φύσης θέματα. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να εστιάσεις και να δώσεις βάρος και προτεραιότητα στα βασικά θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου με το κοντινό σου περιβάλλον. Οι όμορφες στιγμές που θα ζήσεις στην προσωπική σου ζωή, θα σε κάνουν να ξεχαστείς και να χαλαρώσεις αρκετά. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες στιγμιαίες εντάσεις, όμως  μην δώσεις ιδιαίτερη βάση και μην ανησυχείς, γρήγορα θα μπουν και πάλι όλα στην σωστή σειρά.

Η συμβουλή μου: Η επιμονή και υπομονή σου σίγουρα μπορούν να σε βοηθήσουν αν επιτρέψεις την παρουσία τους και αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη.


ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε μου Ταύρε, θα πρέπει να κάνεις μια καλή και ειλικρινής κουβέντα με τον εαυτό σου, κάπου τα δυο σας, μην σε περάσουν για τρελό και να ξεκαθαρίσεις τι χρειάζεσαι, πού στοχεύεις και ποιες είναι οι δυνατότητές σου. Στον χώρο που δραστηριοποιείσαι νιώθεις ανασφάλεια και αυτό σε κάνει να δίνεις παραπάνω και από όσα χρειάζονται. Η κούραση αυτού του διαστήματος είναι μεγάλη και γι’ αυτό φορτίζεσαι και ψυχολογικά. Πασχίζεις να καταφέρεις να δημιουργήσεις ευκαιρίες και να φέρεις εις πέρας κάθε εργασία που σου αναθέτουν. Με αυτόν τον τρόπο το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να βγεις αγχωμένος εκτός προγράμματος. Θα πρέπει να χαλαρώσεις και να βάλεις προτεραιότητες. Με το αυξημένο φόρτο εργασίας θα καταφέρεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, κάτι που σε ικανοποιεί απόλυτα και μπορεί να δικαιολογεί ακόμη και μια υπερκόπωση.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η ερωτική σου ζωή αν και σε βρίσκει πεσμένο ψυχολογικά, ψάχνει να βρει ξεχωριστούς και πρωτόγνωρους τρόπους να σου χαρίσει γαλήνη και ηρεμία. Ψάξε και εσύ μαζί της και προσπάθησε να ανάψεις την φλόγα που έχει σβήσει τώρα που προλαβαίνεις ακόμα. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος και φρόντισε να μην χάσεις πολύτιμους για σένα ανθρώπους.

Η συμβουλή μου: Πρέπει να νιώσεις δυνατός και να πιστέψεις στο εαυτό σου, να στηριχτείς στα πόδια σου και να βαδίσεις με σιγουριά μπροστά.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Μία εβδομάδα γεμάτη ενέργεια έρχεται για σένα Δίδυμέ μου και θετική όψη για κάθε κατάσταση που θα αντιμετωπίσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, οι συνεργασίες σου θα έχουν μεγάλη εύνοια. Η δημιουργικότητα και η ευελιξία σου σε βοηθούν να επιταχύνεις την διαδικασία της εξέλιξής σου. Οι θετικές απόψεις των ανωτέρων ή των συνεργατών σου και η επιβράβευση που λαμβάνεις σε σπρώχνουν να ολοκληρώσεις με επιτυχία τις υποθέσεις σου. Τα οικονομικά σου θα χρειαστούν ένα χέρι βοηθείας. Δεν πρέπει να περιμένεις να σου έρθουν όλα στο πιάτο. Φρόντισε να εργαστείς σκληρά να θες να δεις τους κόπους αυτούς να ανταμείβονται. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα συναντήσεις για να αποφύγεις άγχη και αβεβαιότητα στο μέλλον.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή, ενδέχεται να προκύψουν σημαντικές αλλαγές. Κάποιες με δική σου πρωτοβουλία και κάποιες που θα έρθουν να σε ξαφνιάσουν. Καλό θα ήταν να δεχτείς τις όποιες αλλαγές με άξονα την λογική και την πραγματική ανάγκη. Είναι ευκαιρία να αλλάξεις κάποιες αντιλήψεις και να απελευθερωθείς από καταστάσεις που σε περιορίζουν.

Η συμβουλή μου: Θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να δεχτείς τις επιλογές των γύρω σου χωρίς αντιρρήσεις και στιγμές που θα πρέπει να πολεμήσεις για την δική σου απελευθέρωση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή η λογική οπτική των πραγμάτων Καρκίνε μου, αλλά υπάρχουν φορές που δεν βοηθάει και τόσο την εξέλιξη τους. Σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις περίφημα και να οδηγηθείς σε μεγάλες επιτυχίες. Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να αντιληφθείς και να αξιοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται. Νέες συνεργασίες έρχονται και η επιτυχία τους θα φανεί από την αρχή. Οργάνωσε καλά τις επόμενες κινήσεις σου και σχεδίασε με δυναμισμό το πλάνο των στόχων σου. Τα οικονομικά σου παραμένουν σταθερά και ικανοποιητικά. Δεν είναι εποχή για μεγάλα ανοίγματα αλλά το ότι μπορείς να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου είναι κάτι που πρέπει για την ώρα να σε καλύπτει.

Συναισθήματα  – έρωτας: Μπορείς να ονειρεύεσαι για το μέλλον. Στον συναισθηματικό τομέα θα έρθει επιτέλους η ηρεμία που τόσο αναζητούσες μαζί με ευκαιρίες για νέες ευχάριστες εκπλήξεις. Νέες γνωριμίες ή και όχι, οφείλεις στον εαυτό σου να διαθέσεις τον απαιτούμενο χρόνο για ξεκούραση και ισορροπία. Αν βρεθείς μπροστά στην ευκαιρία να ανοιχτείς σε αγαπμένα σου πρόσωπα άρπαξέ την. Το αποτέλεσμα μόνο λυτρωτικό μπορεί να είναι.

Η συμβουλή μου: Απροσδόκητα περιστατικά πάντα συμβαίνουν γι’ αυτό φρόντισε να οργανώσεις σωστά την κάθε σου μέρα ώστε να αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις.


ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα που έρχεται για σένα Λέων μου, προβλέπεται συναρπαστική και άκρως ανατρεπτική. Οι ευκαιρίες που θα εμφανιστούν θα είναι πολλές και γεμάτες εκπλήξεις. Στον επαγγελματικό τομέα αυτή την εβδομάδα νέες προκλήσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους και πιθανές ενδιαφέρουσες προτάσεις θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα. Καλό θα είναι όμως να κρατήσεις χαμηλό προφίλ για να αποφύγεις τις παρανοήσεις και τις ανώφελες παρεξηγήσεις. Απέφυγε τις κακοτοπιές που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Ευκαιρίες δημιουργούνται σε οικονομικά θέματα που μπορεί να προέρχονται από υποθέσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος σου. Βάλε σωστές προτεραιότητες για να μην βρεθείς εκτεθειμένος απέναντι στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Η ανασφάλεια του αύριο είναι κάτι που σε αγχώνει πολύ.

Συναισθήματα  – έρωτας:  Στην προσωπική σου ζωή θα έρθεις αντιμέτωπος με εξελίξεις και ανακατατάξεις που θα σε οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις και εσωτερική αναζήτηση. Αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν μια θέση στην ζωή σου. Φρόντισε να βρεις χρόνο για ξεκούραση και ηρεμία γιατί θα σου χρειαστεί το επόμενο διάστημα.

Η συμβουλή μου: Τα μετρημένα λόγια θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις στο νόημα των πράξεων και να μην χαθείς μέσα στις παρερμηνείες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για ακόμη μία φορά Παρθένε μου, θα πρέπει να αποδείξεις το ταλέντο σου στην ευελιξία και να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε απρόσμενες αλλαγές, καθυστερήσεις ή αναβολές σχεδίων. Στον χώρο εργασίας σου με την δημιουργικότητά σου να εκτοξεύεται στα ύψη η επαγγελματική σου εξέλιξη σου προσφέρει ένα αίσθημα πληρότητας. Αυτό όμως σημαίνει πως θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο από ότι είχες υπολογίσει. Τυχόν εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις χωρίς εντάσεις. Τα οικονομικά σου μπορεί να νομίζεις πως παραμένουν στάσιμα όμως πολύ σύντομα θα υπάρξει μια ανέλπιστη ευκαιρία.

Συναισθήματα  – έρωτας: Με την σωστή διαχείριση του χρόνου σου θα καταφέρεις να εκπληρώσεις αρκετές από τις επιθυμίες σου που πηγάζουν από τον  συναισθηματικό τομέα. Η καθημερινότητα σου δίνει λύσεις και απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, που νιώθουν πως τα παραμελείς, και δεν θα χάσεις. Ο ποιοτικός χρόνος μαζί τους θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τις κρυφές τους σκέψεις και να έρθετε πιο κοντά. Η συμβουλή μου:

Η συμβουλή μου: Η σωστή επικοινωνία θα σε οδηγήσει σε νέους δρόμους και ουσιαστικές σχέσεις, γι’ αυτό φρόντισε να είναι η πρώτη σου επιλογή.


ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σου Ζυγέ μου, ετοιμάσου να δεχτείς και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις την προσοχή που χρειάζεται εκεί που χρειάζεται. Στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται πως σταδιακά όλα γίνονται πιο εύκολα. Η συγκέντρωση και η υπευθυνότητα που δείχνεις το τελευταίο διάστημα αποδίδουν και φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με σωστή επικοινωνία και ανταλλαγή πληροφοριών η αποδοτικότητά σου θα αυξηθεί και η επιτυχημένη ολοκλήρωση των εργασιών σου είναι δεδομένη. Το τοπίο στα οικονομικά μοιάζει ακόμη λιγάκι θολό όμως σύντομα θα δείς το σκηνικό να αλλάζει και να επιβραβεύεσαι με τον καλύτερο τρόπο για όσα έχεις προσφέρει.

Συναισθήματα  – έρωτας: Λειτούργησε μεθοδικά και οι υποχρεώσεις σου θα καλυφθούν με το παραπάνω. Στην προσωπική σου ζωή γεννιέται η επιθυμία για φλερτ και ερωτικές σχέσεις. Νιώθεις απελευθερωμένος με μία δόση ρομαντισμού να σε παρασύρει. Θα πρέπει να κινηθείς προσεκτικά όμως γιατί ενδέχεται να γίνουν αλλαγές που θα επηρεάσουν την καθημερινότητά σου. Μη διστάσεις να εκφράσεις τις απόψεις σου και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις.

Η συμβουλή μου: Υπάρχουν ευκαιρίες που εμφανίζονται μία μόνο φορά και εσύ θα πρέπει να είσαι έτοιμος να την αδράξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστα κυλούν οι μέρες για σένα Σκορπιέ μου και για να συνεχιστεί αυτό, θα πρέπει να αξιοποιήσεις όσο καλύτερα μπορείς τις ευκαιρίες και την αισιόδοξη ατμόσφαιρα. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να λειτουργήσεις με διπλωματία και έξυπνη τακτική αν θέλεις να αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις. Είσαι αρκετά ευρηματικός και οι ιδέες σου μπορούν να σε βοηθήσουν, αν τις εφαρμόσεις την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος. Φρόντισε να μην ξεχνάς πως πρέπει να λειτουργείς ομαδικά και να λαμβάνεις υπόψη σου τις γνώμες των υπολοίπων αν θες να επιτύχεις τους στόχους σου. Ο οικονομικός τομέας ευνοείται ιδιαίτερα και αυτό είναι κάτι που σε χαροποιεί. Η πίεση που ένιωθες απέναντι στις υποχρεώσεις, θα μειωθεί και η ικανοποίηση που θα νιώσεις καθώς οι κόποι σου ανταμείβονται θα είναι μεγάλη.

Συναισθήματα  – έρωτας:  Στην προσωπική σου ζωή υπάρχει μία αναστάτωση, όχι απαραίτητα αρνητική. Από την μία ο ενθουσιασμός σου σε συνδυασμό με την παρορμητισμό σου μπορούν να ταράξουν τις ισορροπίες και από την άλλη μπορούν να σε ωθήσουν στο να γίνεις πιο διεκδικητικός με αυτά που αγαπάς.

Η συμβουλή μου: Προσπάθησε να βάλεις όρια στις αντιδράσεις και τις πράξεις τις δικές σου αλλά και των γύρω σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε κλίμα σταθερότητας σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα Τοξότη μου και μάλλον θα πρέπει να δράσεις γρήγορα γιατί δεν είσαι συνηθισμένος σε τέτοια, με αποτέλεσμα να βαρεθείς γρήγορα και πιθανόν να κάνεις λάθη πάνω στην απόγνωση για αλλαγή. Στον χώρο εργασίας τα πράγματα εξελίσσονται θετικά όμως θα πρέπει να προετοιμαστείς για τυχόν εντάσεις που θα εμφανιστούν στο περιβάλλον σου. Καλό θα είναι να φερθείς με σύνεση και αυτοσυγκράτηση και να παραμείνεις έξω από παρεξηγήσεις που θα σε οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου με σειρά αναγκαιότητας και να καλύψεις την σωστή χρονική στιγμή τις υποχρεώσεις σου. Μην βιαστείς να λάβεις αποφάσεις για μελλοντικά έξοδα και υπολόγισε όλα τα δεδομένα πριν λάβεις τις τελικές αποφάσεις.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή ο χρόνος που έχεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα δείχνει να μην είναι αρκετός. Αυτό κάποιες στιγμές σου δημιουργεί πίεση και κάποιες κούραση. Φρόντισε να διαθέσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς και να μοιράσεις σε ισόποσες δόσεις μετρώντας και τον εαυτό σου σε αυτές.

Η συμβουλή μου: Δεν οφείλεις σε κανέναν την απολογία σου, όταν η ευθύνη δεν είναι δική σου, απλά και μόνο για να αισθανθούν οι άλλοι καλύτερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ικανοποίηση και η επιβεβαίωση που λαμβάνει κάποιος την στιγμή που ολοκληρώνονται τα σχέδιά του είναι πολύ σημαντική. Έτσι και για σένα Αιγόκερέ μου, ήρθε αυτή η πολυπόθητη στιγμή που θα σε κάνει να πετάξεις από χαρά και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Στον επαγγελματικό τομέα σου δίνεται η δυνατότητα να υλοποιήσεις στόχους και σχέδια που δούλευες εδώ και καιρό. Αν εκμεταλλευτείς σωστά τις νέες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, η επιτυχία σου θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Εμπόδια που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγράμματος θα δεις πως τελικά μόνο προς όφελός σου εμφανίστηκαν. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται και αυτό θα σε λυτρώσει από άγχη και πίεση που μπορεί να ένιωθες το περασμένο διάστημα.  Το αίσθημα της ανακούφισης θα σε πλημμυρίσει.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και υπομονετικός, τόσο στον εαυτό σου όσο και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μικρές εντάσεις θα εξαφανιστούν γρηγορότερα αν δεν λειτουργήσεις εγωιστικά και μελετήσεις και τις δύο όψεις του νομίσματος.

Η συμβουλή μου: Θεμιτό να ζεις την στιγμή όμως πρέπει να επενδύεις στο μέλλον με ουσιαστικές αποφάσεις και πράξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε απόλυτη ηρεμία σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα Υδροχόε μου και φρόντισε να εκμεταλλευτείς τη στιγμή αυτή και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Στον χώρο εργασίας σου και συγκεκριμένα στο παρασκήνιό του θα δημιουργηθούν εντάσεις και εσύ θα πρέπει να παραμείνεις αμέτοχος αν δεν θέλεις να σε παρασύρει η δύναμή τους. Μείνε προσηλωμένος στους στόχους σου και μην αφήσεις κανέναν να εισβάλει στις υποθέσεις σου. Τυχόν μελλοντικές αστοχίες είναι προτιμότερο να είναι δικές σου παρά να οφείλονται σε λάθη άλλων. Τα οικονομικά σου χρειάζονται βελτίωση γι’ αυτό καλά θα κάνεις να συγκεντρωθείς και να ανακαλύψεις νέες πηγές εσόδων. Δεν θα βρεθείς εκτεθειμένος όμως πάντα πρέπει να στοχεύεις προς το καλύτερο.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή καλό θα ήταν να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Φρόντισε να περνάς καλά με τον εαυτό σου και να μην χρειάζεται απαραίτητα η παρουσία κάποιου άλλου ανθρώπου. Έτσι θα αντιληφθείς ακριβώς τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους γύρω σου.

Η συμβουλή μου: Η ισορροπία είναι κάτι που πρέπει να μάθεις να κρατάς ακόμη και αν νιώθεις πως βρίσκεσαι πάνω σ’ ένα λεπτό τεντωμένο σχοινί.


ΙΧΘΥΣ

Η αλλαγή των απόψεών σου αλλά και των αποφάσεων, φαντάζει κάτι τόσο δύσκολο για σένα Ιχθύ μου. Στην πραγματικότητα όμως τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Στον επαγγελματικό τομέα πιθανόν να αναθεωρήσεις ή και να εγκαταλείψεις κάποιες σκέψεις σου προκειμένου να διατηρηθεί η ηρεμία στο περιβάλλον σου. Δεν θα υπάρξουν εμπόδια στην πορεία της υλοποίησης των στόχων σου και οι συγκυρίες θα σε οδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση. Τα οικονομικά σου αποτελούν την κινητήρια δύναμή σου αυτή την περίοδο. Καλύπτεις υποχρεώσεις και επιθυμίες και αυτό σου δίνει ώθηση για όλους του υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Χρειάζεσαι καλή διαχείριση για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις μελλοντικά ξαφνικά έξοδα.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή και ενώ όλα είναι ήρεμα, θα μπεις στην διαδικασία να φέρεις στην επιφάνεια κρυφές και βαθιές επιθυμίες, που έκρυβες τόσο καιρό. Είναι δική σου η απόφαση αν θα ασχοληθείς εκ βάθος μαζί τους ή αν θα τις πνίξεις και πάλι. Οι ευκαιρίες να ασχοληθείς με εσωτερικά σου ζητήματα και απωθημένα, θα είναι πολλές και συχνές. Εκμεταλλεύσου όσα περισσότερα μπορείς και κλείσε ανοιχτά κεφάλαια.

Η συμβουλή μου: Να δρας με πάθος και να κυνηγάς τις επιθυμίες σου χωρίς να ακυρώνεις τα συναισθήματα των γύρων σου.


Φωτογραφία Pixabay

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
scattered clouds
11.8 ° C
12.8 °
10.6 °
71 %
2.6kmh
40 %
Δε
11 °
Τρ
13 °
Τε
14 °
Πε
10 °
Πα
11 °