11.7 C
Thessaloniki
14.4 C
Athens

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22 έως 28 Μαρτίου

Διανύουμε την 12η εβδομάδα του έτους 2021 – Arcana Προβλέψεις και συμβουλές για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 22 έως 28 Μαρτίου

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις & συμβουλές

 

 

Πιστεύεις στη δύναμη των λέξεων; Στο αιώνιο; Ο Νίκος Εγγονόπουλος πίστευε, θυμηθείτε τους στίχους του
Τα σώματά μας θα χαθούν θα σβήσουν
από μας θα μείνη μέχρι της συντελείας των αιώνων αυτό το “σε αγαπώ” που σου ψιθύρισα στις ώρες τις πιο κρυφές.
Arcana

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή καλέ μου Κριέ, να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου και αυτό θα το καταφέρεις αρχικά με την προσγείωσή σου στην πραγματικότητα. Καλά είναι τα όνειρα άλλα έχεις την τάση να παρασύρεσαι εύκολα και εκεί κάπου το χάνεις και απογοητεύεσαι. Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την λογική αλλά και την υπομονή σου. Ξεκίνα με σωστό προγραμματισμό των εργασιών σου και επικοινώνησε με προσοχή τις ανάγκες σου. Δεν λειτουργούν όλοι με το δικό σου σκεπτικό και πολλές φορές οι άνθρωποι δεν εξωτερικεύουν τις πραγματικές τους σκέψεις. Μην γίνεσαι καχύποπτος αλλά μην εμπιστεύεσαι χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα οικονομικά σου θα παραμείνουν σταθερά και αυτό μπορεί να σε ζορίσει αν οι απαιτήσεις σου ξεπεράσουν τα συνηθισμένα. Φρόντισε τις υποχρεώσεις σου και απέφυγε τα περιττά έξοδα.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή θα συνεχίσει να είναι ήρεμη αν δεν τραβάς το σχοινί. Μπορεί να βασίζεσαι στην υπομονή των γύρω σου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως και αυτή δεν έχει τα όριά της. Μην γίνεσαι υπερβολικός και χρησιμοποίησε περισσότερο την κατανόηση και την ενσυναίσθηση.

Η συμβουλή μου: Καλό είναι να συνειδητοποιείς κάποιες καταστάσεις νωρίς για να πράττεις αναλόγως και να μην φτάνεις μέχρι το «τώρα είναι αργά».


ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η περίοδος για σένα Ταύρε μου, μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά μοναχική. Έχεις μια
τάση να απομονώνεσαι και νιώθεις την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου. Θα πρέπει να
διαχωρίσεις την μοναξιά από την μοναχικότητα και να εκμεταλλευτείς τον χρόνο ηρεμίας,
ανακαλύπτοντας τις εσωτερικές σου ανάγκες. Στον επαγγελματικό τομέα, θα βρεις τους
κατάλληλους τρόπους να ανταπεξέλθεις στα απαιτητικά σχέδια σου και να ολοκληρώσεις
με επιτυχία κάποιες εν αναμονή υποθέσεις σου. Μπορείς πάντα να ρισκάρεις με σύνεση
και υπευθυνότητα, προσέχοντας πάντα να μην χάσεις περισσότερα από όσα θα κερδίσεις.
Εργάζεσαι πάντα σκληρά και οργανωμένα και έτσι πρέπει να συνεχίσεις. Τα οικονομικά σου
είναι στάσιμα και αυτό φαίνεται να σε απογοητεύει όμως πάντα υπάρχει η δυνατότητα να
αυξηθούν αν επενδύσεις σε άλλες πηγές εσόδων.

Συναισθήματα  – έρωτας: Έχεις μάθει να τα καταφέρνεις στα δύσκολα και να βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούνται. Η προσωπική σου ζωή, σου δίνει ελπίδα και νόημα. Αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και απόλαυσε μαζί τους όμορφες στιγμές. Χαλάρωσε και γέμισε τις μπαταρίες σου για όσα έρχονται.

Η συμβουλή μου: Φρόντισε να επιτύχεις τους στόχους σου ακόμη και αν αυτοί αλλάξουν στην πορεία.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Με ένα δυνατό αίσθημα ηρεμίας και ασφάλειας φτάνει αυτό ο μήνας στο τέλος του για σένα Δίδυμέ μου και το έχεις πραγματικά ανάγκη γιατί πέρασες στιγμές με εντάσεις και αδιέξοδα φτάνοντας πολλές φορές στα όριά σου. Είναι πολύ σημαντικό για σένα να βρίσκεσαι σε γαλήνια νερά γνωρίζοντας ότι πατάς στα πόδια σου. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν αλλαγές που θα δημιουργήσουν ευκαιρίες εξέλιξης. Θα πρέπει να αναγνωρίσεις τις πιο ουσιαστικές και να δουλέψεις πάνω σε αυτές. Βάλε κανόνες και απαίτησε να εφαρμοστούν αν θέλεις το αποτέλεσμα να είναι επιτυχημένο. Στον οικονομικό τομέα υπάρχει μεγάλη βελτίωση και αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα. Η ασφάλεια που νιώθεις καλύπτοντας τις υποχρεώσεις σου, σε κάνει να θέλεις να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο.

Συναισθήματα  – έρωτας:  Στην προσωπική σου ζωή θα καταφέρεις να βάλεις τέλος σε διαμάχες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα μόλις εξωτερικεύσεις τα αισθήματα αλλά και τις σκέψεις σου. Πρέπει να καταβάλεις κάθε προσπάθεια για να επιτύχεις τον σκοπό αυτό γιατί αλλιώς θα βαλτώσεις σε καταστάσεις και δεν θα μπορείς να ξεφύγεις.

Η συμβουλή μου: Μην μένεις αμετακίνητος σε απόψεις και αποφάσεις. Βρες την χρυσή τομή μέσα από αληθινό συμβιβασμό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι απαιτήσεις που έχεις αυτή την εβδομάδα Καρκίνε μου είναι πολλές και εξοντωτικές. Ζητάς πολλά από τον ίδιο σου τον εαυτό αλλά και από τους γύρω σου και ταυτόχρονα κρατάς μια αμυντική θέση σε όποιον προσπαθεί να σε πλησιάσει. Θα πρέπει να βρεις τρόπους για να μειώσεις το άγχος και την πίεση που νιώθεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν θετικές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας σου. Οι κινήσεις που θα αποφασίσεις να κάνεις τώρα θα αποδειχθούν καθοριστικές για το μέλλον και θα αποτελέσουν τα θεμέλια για τα μελλοντικά σου σχέδια. Θα πρέπει να διατηρήσεις την διαλλακτικότητά στις επιλογές σου και να εντοπίσεις τις περιπτώσεις που αξίζουν τον χρόνο αλλά και τον κόπο σου. Στα οικονομικά σου θα χρειαστεί να κάνεις διαχείριση με σύνεση και υπευθυνότητα για να καλύψεις τα καθημερινά έξοδα σου και να περιορίσεις παρορμητικά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Συναισθήματα  – έρωτας:  Στην προσωπική σου ζωή, φαίνεται να έχεις μία πολύ συγκεκριμένη νοοτροπία στα ζητήματα που σε απασχολούν και θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο για ουσιαστικές αλλαγές.

Η συμβουλή μου: Τα παιχνίδια εξουσίας μπορεί να σε παρασύρουν και να χάσεις ότι θεωρείς, μέχρι σήμερα, δεδομένο και αυτό δεν είναι πάντα κακό.


ΛΕΩΝ

Ευκαιρίες και προκλήσεις έρχονται Λέων μου, και πολλές από αυτές θα σου προσφέρουν εναλλακτικές διαδρομές. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος και να έχεις επεξεργαστεί διεξοδικά κάθε απόφαση που θα πάρεις. Αυτό το διάστημα μπορείς να το αξιοποιήσεις στο μέγιστο. Στον επαγγελματικό τομέα δυστυχώς θα διαπιστώσεις πως δεν μπορείς να επενδύεις και να εμπιστεύεσαι τυφλά κάποιους ανθρώπους. Ο πιο έμπιστος σύμμαχός σου είναι ο εαυτός σου και σε αυτόν θα πρέπει να βασιστείς. Εξοπλίσου με υπομονή και μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου. Να είσαι αδίστακτος με την αδικία και επιεικής όταν αυτό χρειάζεται. Στον οικονομικό τομέα έχεις ανάγκη από οικονομική σταθερότητα για να καλύψεις ανάγκες αλλά και να αποταμιεύσεις για μελλοντική χρήση. Με τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται θα καταφέρεις να πετύχεις αυτά που θέλεις και να πάρεις ανάσα από πιέσεις του παρελθόντος.

Συναισθήματα  – έρωτας:  Στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να δείξεις την αφοσίωσή σου και να απολαύσεις τον ερωτισμό που αναπτύσσεται. Η επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι ουσιαστική αρκεί να αποφύγεις τους μελοδραματισμούς .

Η συμβουλή μου:  Καλό είναι να σκέφτεσαι λίγο παραπάνω πριν μιλήσεις, προσέχοντας την σειρά των λέξεων που χρησιμοποιείς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα επιδιώκεις Παρθένε μου, να επιτύχεις την απόλυτη οργάνωση και
ισορροπία, κάτι που είναι εφικτό αν επιδείξεις επιμονή και υπομονή. Κάποιες αλλαγές στο
περιβάλλον σου θα θολώσουν τα νερά όμως σύντομα θα βρεις την σταθερότητα που
χρειάζεσαι. Στον επαγγελματικό τομέα, αφού ξεπέρασες τα εμπόδια και τις δυσκολίες που
αντιμετώπισες, θα πρέπει να βρεις και πάλι τον ενθουσιασμό που έχασες. Η περίοδος αυτή
μπορεί να γίνει δραστήρια και πολύ ευνοϊκή αν βρεις σύντομα τους παλιούς σου ρυθμούς.
Όρισε νέους στόχους και ξεκίνα να εργάζεσαι σκληρά και με όρεξη για να τους κατακτήσεις.
Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα είναι ευνοϊκά και σηματοδοτούν την αύξηση των
εσόδων σου. Μπορείς να κινείσαι με μεγαλύτερη ελευθερία και λιγότερο άγχος όμως
φρόντισε να εξασφαλίσεις πως θα παραμείνεις πρακτικός στην διαχείριση των
υποχρεώσεών σου. Η ικανότητά σου στον σχεδιασμό είναι μοναδική, όπως και οι
φιλοδοξίες σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να νιώσεις πως έχεις κουραστεί από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να μην βαλτώσεις και να προχωρήσεις σε αλλαγές που θα σε κάνουν να νιώσεις σημαντικός και έτοιμος για νέα  σχέδια.

Η συμβουλή μου: Οι χλιαρές καταστάσεις δεν έχουν εξέλιξη. Πιάσε το σημείο βρασμού και δείξε ότι πραγματικά αξίζεις.


ΖΥΓΟΣ

Τις επόμενες μέρες Ζυγέ μου, έχεις μια διάθεση για αυτοκριτικής και αυτοτιμωρίας για κάποιες αποφάσεις που πήρες στο παρελθόν και στο σήμερα σου δημιουργούν το αίσθημα της ενοχής μα και της λύπης. Είναι καλό να επανεξετάζεις καταστάσεις, όμως για πράγματα που ήδη έχουν συμβεί, θα πρέπει να σκέφτεσαι πώς μπορείς να τα αλλάξεις και όχι απλά να μετανιώνεις. Στον επαγγελματικό τομέα, η καλή και σκληρή δουλειά σου έχει αποτέλεσμα. Αναγνωρίζονται οι κόποι σου αλλά ταυτόχρονα αυξάνονται οι απαιτήσεις των γύρω σου από εσένα. Η υπομονή, τα όρια και οι αντοχές σου θα δοκιμαστούν καθώς όλα δείχνουν πως με τους ρυθμούς που εργάζεσαι θα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να βάλεις φρένο στις άσκοπες σπατάλες και στα ανούσια έξοδα. Θα πρέπει να διατηρήσεις την λογική στην διαχείριση των υποχρεώσεών σου και να μην παρασύρεσαι.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή θα διαπιστώσεις πως η υπομονή και η επιμονή, μας φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα και εξελίσσουν τις σχέσεις. Ακόμη και αν νιώθεις πίεση ή κούραση, θα πρέπει να λειτουργείς με ηρεμία και σύνεση.

Η συμβουλή μου: Να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου λιγάκι παραπάνω και να ακολουθείς το μονοπάτι σου, χωρίς παρακάμψεις, αλλά με τόλμη.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, να θυμάσαι πως όποιους συναντάς ανεβαίνοντας, θα τους δεις κατεβαίνοντας. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην ξεχνάς από πού ξεκίνησες και να αφήσεις στην άκρη τις τάσεις αλαζονείας που σε πιάνουν καμιά φορά. Η ψυχή σου είναι καλή και είναι κρίμα να παρασύρεσαι από μικροπρέπειες που μόνο κακό μπορούν να σου προκαλέσουν. Στον επαγγελματικό τομέα σου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες εξέλιξης και όλα τα κλειδιά για να ανοίξεις σημαντικές πόρτες στο μέλλον. Προσοχή όμως να μην θεωρήσεις τίποτα δεδομένο και να διαχειριστείς τις επιτυχίες σου με σεβασμό και ευγνωμοσύνη. Η αποφασιστικότητα σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά, μπορούν να σε οδηγήσουν στην κορυφή. Τα οικονομικά σου σε ικανοποιούν καις ε γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Δημιουργούνται ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου, να διευθετήσεις υποχρεώσεις, ακόμα και να αποταμιεύσεις για μελλοντικές ανάγκες.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή υπάρχει στασιμότητα και αυτό θα σε ωθήσει να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Φρόντισε να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να επικοινωνήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και όχι να τους φέρεις προ τετελεσμένου γεγονότος.

Η συμβουλή μου: Μπορείς να ταράζεις τα νερά χωρίς όμως να τα θολώνεις γιατί κινδυνεύεις να χάσεις το δρόμο σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα όρια υπάρχουν για να εφαρμόζονται Τοξότη μου και αν αυτό δεν ισχύει πάντα για σένα, τουλάχιστον θα πρέπει αν βάλεις όρια στις σκέψεις σου. Υπάρχουν τόσα πράγματα στο μυαλό σου αυτή την περίοδο που το πρόγραμμα ετοιμάζεται να βγει off και η εγγύηση έχει λήξει. Στον επαγγελματικό τομέα νιώθεις πως έχεις χάσει την συνολική εικόνα ως προς τα ζητούμενά σου όμως πρέπει να θυμάσαι ένα πράγμα: Είσαι προορισμένος να εξελιχθείς και να πετύχεις. Επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου, προγραμμάτισε τις εργασίες σου με σειρά προτεραιότητας και όταν χρειαστεί κάνε ένα βήμα πίσω, πάρε μια ανάσα και ξεκίνα πάλι. Τα οικονομικά σου πέρα από κάποιες καθυστερήσεις παραμένουν σταθερά και ικανοποιητικά. Φυσικά δεν σταματάς ποτέ να προσπαθείς για το καλύτερο όμως έχεις μάθει να διαχειρίζεσαι και τα λίγα. Απέφυγε τα ανούσια έξοδα και ακολούθησε πιστά το πλάνο σου. Θα έρθει η στιγμή για το κάτι παραπάνω σύντομα.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή, υπάρχουν στιγμές που νιώθεις να εγκλωβίζεσαι χωρίς έξοδο κινδύνου. Οι τάσεις φυγής σου εμφανίζονται συχνότερα όμως θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να καταλάβεις πως είναι μια φάση που θα περάσει. Αφιέρωσε χρόνο στους αγαπημένους σου ανθρώπους και απόλαυσε όμορφες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μαζί τους.

Η συμβουλή μου: Κάθε πράγμα έρχεται στην ώρα του και κάθε όνειρο έχει τον καιρό του.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι από την φύση σου δραστήριος Αιγόκερέ μου, γι’ αυτό δέχεσαι με ευκολία τις αλλαγές που μπορεί να έρθουν στην ζωή σου. Παρόλο που βαριέσαι τακτικά και δεν σταματάς να αναζητάς καινούργιες διεξόδους, έχεις την ανάγκη να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Στον επαγγελματικό τομέα εμφανίζονται ευκαιρίες, που πολλές από αυτές τις δημιουργείς εσύ ο ίδιος, για να αναρριχηθείς με αποτέλεσμα να γίνεις περιζήτητος. Η αναγνώριση της δουλειάς σου είναι θέμα χρόνου και η ανταμοιβή θα είναι και ηθική εκτός από οικονομική. Συνέχισε να προσπαθείς και να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο που παρουσιάζεται μπροστά σου με αποφασιστικότητα και τόλμη. Τα οικονομικά σου εξελίσσονται μαζί με σένα και μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου με μεγαλύτερη ευκολία από ότι στο παρελθόν. Βάλε προτεραιότητες και μην ανοίγεσαι σε μεγάλα έξοδα ακόμη.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή η επανάληψη κάποιων καταστάσεων φαίνεται να σε κουράζει. Προσπάθησε να βρεις νέους τρόπους έκφρασης και αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Φύλαξε όμως ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου καθώς νιώθεις την ανάγκη να ηρεμήσεις και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου.

Η συμβουλή μου: Το ταλέντο σου να κατευνάζεις τις όποιες κρίσεις αντιμετωπίζεις χωρίς να καταπιέζεις τις επιθυμίες σου, σε φέρνει ένα βήμα μπροστά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα Υδροχόε μου, έχει καθυστερήσεις που σε ζορίζουν και σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Νιώθεις σαν να πατάς τέρμα το γκάζι αλλά έχεις ξεχάσει να κατεβάσεις το χειρόφρενο. Το μονοπάτι που διάλεξες να περπατήσεις καταλήγει σε αδιέξοδο. Στον επαγγελματικό τομέα έρχεσαι αντιμέτωπος με συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις που δημιουργούνται από πισώπλατα χτυπήματα που σε αποδιοργανώνουν. Αξιοποίησε τις καταστάσεις σαν μαθήματα για να συνεχίσεις τον δρόμο σου προς την επιτυχία, ακάθεκτος. Τα οικονομικά σου κλονίζονται από έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Με ηρεμία και λογική σκέψη θα καταφέρεις γι ακόμη μια φορά να φερθείς υπεύθυνα και να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Έχεις κρυμμένη δύναμη και μεγάλο πείσμα ώστε η αποτυχία να είναι επιλογή ή μέρος του σχεδίου σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή θα βρεις την συμπαράσταση και την φροντίδα που έχεις ανάγκη από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Με το αίσθημα της ασφάλειας μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις όμορφες στιγμές. Προσπάθησε να αφήσεις έξω τις έγνοιες που σε βασανίζουν και αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο σε πράγματα που σε ευχαριστούν. Οι γύρω σου μπορούν να δείξουν κατανόηση αν ζητήσεις την βοήθεια που χρειάζεσαι.

Η συμβουλή μου: Τα προβλήματα πρέπει να τα βλέπεις σφαιρικά για να βρίσκεις λύσεις. Αν γίνεις μέρος αυτού, δεν θα καταλήξεις πουθενά.


ΙΧΘΥΣ

Μπορεί κάποιες φορές να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο Ιχθύ μου, όμως αν προσηλωθείς περισσότερο στους στόχους σου και με οδηγό την αισιοδοξία σου, θα διαπιστώσεις πως όλα είναι εφικτά αρκεί να παλέψεις για να τα κατακτήσεις. Η ηρεμία που σε χαρακτηρίζει αυτές τις μέρες θα αποδειχθεί σωτήρια για τις επόμενες κινήσεις σου. Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να παίξεις πολλές φορές τον ρόλο του διπλωμάτη για να περπατήσεις τον μακρύ και απαιτητικό δρόμο της καταξίωσης. Κράτησε μια πιο ουδέτερη στάση σε τυχόν εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν και κράτα το βλέμμα σου συγκεντρωμένο στον στόχο σου. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να διαχειριστείς σωστά τις υποχρεώσεις σου και να αποφύγεις περιττά έξοδα. Έχεις πιάσει το νόημα της αποταμίευσης και του προγραμματισμού και αυτό ακριβώς πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή φαίνεται να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων σου. Μην πιέζεις πολύ τις καταστάσεις όμως γιατί δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς την ανάγκη για επανάσταση που μπορεί να δημιουργήσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα πρέπει να λάβεις σημαντικές και οριστικές αποφάσεις για την εξέλιξη των σχέσεων σου. Ανέλαβε πρωτοβουλίες με μοναδικό στόχο την ευτυχία σου.

Η συμβουλή μου: Για να ζήσεις έντονα και ουσιαστικά δεν θα πρέπει να επιτρέπεις σε τίποτα να σε κρατάει πίσω και να ζεις παθητικά τις στιγμές σου.


Φωτογραφία Pixabay

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Νέα (Ελλάδα, Διεθνή) στο Cityportal.gr

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και  παγκοσμίως

BREAST CARE
EMBRYOCLINIC
GYNSURGERY

 

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
clear sky
11.6 ° C
12.8 °
10.6 °
63 %
0.5kmh
0 %
Πε
19 °
Πα
18 °
Σα
12 °
Κυ
15 °
Δε
13 °