24 C
Thessaloniki
24 C
Athens

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29 Μαρτίου έως 4 Απριλίου

Διανύουμε την 13η εβδομάδα του έτους 2021 – Arcana Προβλέψεις και συμβουλές για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 29 Μαρτίου έως 4 Απριλίου

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις & συμβουλές

 

Υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που βλέπεις
Arcana

ΚΡΙΟΣ

Συναρπαστικά θα κλείσει αυτό ο μήνας για σένα Κριέ μου και ακόμα πιο υπέροχα θα ανοίξει ο επόμενος. Προβλέπονται γεγονότα καθοριστικά για μελλοντικά σχέδια που έχεις κατά νου. Όλα δείχνουν πως εκτός από την θετική αύρα που εκπέμπεις μαζί σου θα είναι και η τύχη. Στον επαγγελματικό τομέα το ασταμάτητο μυαλό σου δεν υπολογίζει εμπόδια και βρίσκει άμεσα λύσεις σε κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται. Ακόμη και μικροεντάσεις που φαίνεται να δημιουργούνται βρίσκεις τον σωστό τρόπο για να τις αντιμετωπίσεις και να φέρεις την ηρεμία και την ισορροπία στην ατμόσφαιρα. Θέλω να επιδείξεις την ανάλογη προσοχή και να είσαι σε ετοιμότητα να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις. Τα οικονομικά σου ευνοούνται και ο σωστός χειρισμός σου αποδίδει στο έπακρο. Λειτούργησε με προγραμματισμό και εκμεταλλεύσου σωστά το κάτι παραπάνω που θα λάβεις.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να σε καλύπτει ως ένα σημείο. Ζητάς την ανανέωση όμως και αυτό μπορεί να σου στοιχίσει αν δεν φερθείς με σύνεση και λογική. Αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ενημέρωσέ τους για κινήσεις που σκέφτεσαι να κάνεις και ενδέχεται να επηρεαστούν για να αποφύγεις τους διαπληκτισμούς.

Η συμβουλή μου: Υπάρχουν φορές που οι λεπτομέρειες είναι πιο σημαντικές και κάνουν την πολυπόθητη διαφορά.


ΤΑΥΡΟΣ

Με μία μεγάλη δόση αισιοδοξίας και πίστης θα πορευτείς αυτό το διάστημα Ταύρε μου και θα αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα εμφανιστούν στο διάβα σου με δύναμη και τόλμη. Δεν θα λείψει φυσικά και η έμφυτη γοητεία σου που θα υπνωτίσει τους γύρω σου, μόνιμους αλλά και περαστικούς στην ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα δημιουργούνται οι κατάλληλες ευκαιρίες για εξέλιξη και είναι η κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσεις θέσεις, χρήματα αλλά και αρμοδιότητες. Μπορεί το πρόγραμμα να γεμίζει ασφυκτικά όμως έχεις αποδείξει και στο παρελθόν την αποτελεσματικότητά σου και τον επιτυχημένο τρόπο λειτουργίας σου. Μπορείς να φέρεις εις πέρας δύσκολες υποθέσεις ακόμη και όταν η πίεση είναι μεγάλη. Τα οικονομικά σου παραμένουν σε ικανοποιητικό επίπεδο όμως καλά θα κάνεις να οργανωθείς και να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου γιατί είναι πολύ πιθανό στο άμεσο μέλλον να εμφανιστούν κάποια έξοδα εκτός πλάνου. Ξέρεις όλα τα σωστά βήματα για να ανταπεξέλθεις και να μην χάσεις το μέτρημα.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή ο χρόνος που περνάς με τους ανθρώπους που αγαπάς είναι πολύ σημαντικός για σένα και θέλεις πάντα να είναι ποιοτικός και ευχάριστος. Κάποιες φορές οφείλεις να μάθεις πως πρέπει να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις χωρίς ερωτήσεις και πρόγραμμα.

Η συμβουλή μου: Μην υπεραναλύεις τις καταστάσεις γιατί κινδυνεύεις να χάσεις το νόημα και την Βαθύτερη ουσία


ΔΙΔΥΜΟΣ

Ξεκίνα καλή προετοιμασία Δίδυμε μου για όλα αυτά που έρχονται. Οι επόμενες μέρες θα αποδειχθούν συναρπαστικές και άκρως δημιουργικές για σένα. Θα πρέπει να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σου εμφανιστεί και να πατήσεις τέρμα τα γκάζι ώστε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την παραγωγικότητα αυτής της περιόδου. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να συναντήσεις κάποιες καθυστερήσεις και να βρεθείς ανάμεσα σε παρεξηγήσεις, τα αποτελέσματα όμως θα είναι ευνοϊκά για σένα. Θα έχεις την δυνατότητα να αξιολογήσεις τα δεδομένα σου και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου. Η όρεξη σου για σκληρή δουλειά θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου ενδέχεται να σε φέρουν σε δύσκολη θέση καθώς θα αναγκαστείς να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου με τον κίνδυνο να εκτεθείς στις υποχρεώσεις σου. Αν λειτουργήσεις μεθοδικά όλα θα πάρουν το δρόμο τους και θα αλλάξει η διάθεσή σου.

Συναισθήματα  – έρωτας:  Στην προσωπική σου ζωή ήρθε η στιγμή να δεις τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Προσπάθησε να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Εκμεταλλεύσου τον χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και διασκέδασε με την ψυχή σου.

Η συμβουλή μου: Αντιμετώπισε τους φόβους σου με τόλμη και διώξε μακριά τις αμφιβολίες που σε κρατάνε όμηρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διλήμματα και επιλογές αυτή την περίοδο, για σένα Καρκίνε μου και θα πρέπει να οπλιστείς με θάρρος ώστε να αντιμετωπίσεις με τον δυναμικό χαρακτήρα σου καταστάσεις που μπορεί να σε δυσκολέψουν λίγο. Ένα «αν» μπορεί να τριγυρνάει στο μυαλό σου όμως αν το δεις σαν ευκαιρία μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα. Στον επαγγελματικό τομέα για να επιτύχεις την εξέλιξη που επιθυμείς θα πρέπει να είσαι σε θέση να διακρίνεις ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις μόλις βρεθείς σε σταυροδρόμι. Θα πρέπει να έχεις όλα τα δεδομένα πριν αποφασίσεις, τα οποία πρέπει να ανακαλύψεις μόνος σου και να μην περιμένεις από τους άλλους. Η τύχη είναι με το μέρος σου αλλά και εσύ οφείλεις να ιδρώσεις πριν λάβεις τα εύσημα των κινήσεών σου. Τα οικονομικά σου δείχνουν μια άνοδο και αυτό θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις ακόμη καλύτερα στις ανάγκες σου. Προσπάθησε να παραμείνεις πιστός στο πρόγραμμά σου και μην ακούς τις φωνές που θέλουν να σε παρασύρουν εκτός.

Συναισθήματα  – έρωτας:  Στην προσωπική σου ζωή μπορεί να νιώσεις πιεσμένος και μπερδεμένος για καταστάσεις και συναισθήματα όμως θα αναγκαστείς να βρεις τον σωστό τρόπο διαχείρισης αν δεν θέλεις να χάσεις πολύτιμους ανθρώπους από το πλάι σου.

Η συμβουλή μου: Οι σχέσεις σου πρέπει να βασίζονται στην ειλικρίνεια και στον σεβασμό. Χωρίς αυτά, χτίζεις πάνω σε θεμέλια γεμάτα ρωγμές.


ΛΕΩΝ

Η ειλικρίνειά σου Λέων μου, τις περισσότερες φορές είναι αφοπλιστική και δύσκολα κατανοητή από τους γύρω σου. Η αυθεντικότητά σου όμως δεν σου επιτρέπει να είσαι κάτι λιγότερο από αυτό. Φυσικά θα πρέπει να μάθεις να δέχεσαι και εσύ με κατανόηση τις απαντήσεις που σου δίνουν, όσο δύσκολες και να είναι. Στον επαγγελματικό τομέα αισθάνεσαι έτοιμος να εκφραστείς ακόμη πιο ελεύθερα έχοντας λαμπρές ιδέες να κατακλύζουν τον εγκέφαλό σου. Αναθεωρείς για ακόμη μία φορά τους στόχους σου με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου. Θα νιώσεις αρκετή πίεση αλλά να θυμάσαι πως το τέλος θα ανταμειφθείς για κάθε υπερωρία των αντοχών σου. Τα οικονομικά σου παρέμειναν στάσιμα για αρκετό καιρό και αυτό θα σε ωθήσει να ψάξεις καινούργιες πηγές εσόδων. Φτάνει όσο κατανάλωσες από τα έτοιμα και ήρθε ο καιρός να επιστέψεις στις παλιές σου συνήθειες αν θέλεις να παραμείνεις σωστός στις υποχρεώσεις σου.

Συναισθήματα  – έρωτας:  Στην προσωπική σου ζωή όλα δείχνουν πως θα δικαιωθείς για κάποιες αδικίες του παρελθόντος και αυτό μόνο ικανοποίηση μπορεί να σου δώσει. Κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν γρήγορα θα διαλευκανθούν και θα δώσουν μόνιμες λύσεις. Ο χρόνος που θα περάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι σημαντικός και ουσιαστικός για την εξέλιξη των σχέσεων σου.

Η συμβουλή μου:  Μην αφήνεις καταστάσεις σε εκκρεμότητα γιατί όταν θα τις βρεις μπροστά σου μπορεί να είναι πολύ αργά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εκπλήξεις δεν είναι το καλύτερό σου Παρθένε μου και σε γενικές γραμμές θέλεις να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων, να γνωρίζεις όλα τα δεδομένα για να αποφασίζεις μόνος σου με πιο τρόπο θα κινηθείς. Μπορεί να μην βρίσκεις πάντα την στήριξη που χρειάζεσαι όμως έχεις μάθει να πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό είναι ήδη η μισή επιτυχία. Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες που θα σε απασχολήσουν και θα σε βάλουν σε σκέψεις. Με ηρεμία και λογική θα μπορέσεις να αναγνωρίσεις τις πιο συμφέρουσες για εσένα και να πορευτείς με αυτές. Ακόμη και αν σου φανεί βουνό ο δρόμος προς την επιτυχία, εσύ έχεις τα εφόδια και μπορείς να εξοπλιστείς κατάλληλα για να ανέβεις πολύ ψηλά. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα, είναι η αλήθεια, θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Κάποιες καθυστερήσεις ενδέχεται να σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού και αυτό σίγουρα θα σου δημιουργήσει κάποια αναστάτωση. Κινήσου βάσει προτεραιοτήτων και παρέμεινε ψύχραιμος.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή φαίνεται πως έχεις την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου νοσταλγώντας τα περασμένα και τις μέρες της ανεμελιάς. Προσπάθησε μόνο να μην απορροφηθείς από την μοναξιά σου γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος με τα παράπονα των γύρω σου.

Η συμβουλή μου: Η επιφυλακτικότητα μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα που θα επηρεάσουν θετικά την  ζωή σου.


ΖΥΓΟΣ

Ολικές ανατροπές και αλλαγές σχεδίων έρχονται για σένα Ζυγέ μου γι’αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος να δεχτείς και να αντιδράσεις στα πιο περίεργα και απίθανα σενάρια. Δεν χρειάζεται να γαντζωθείς πάνω στο πρόγραμμα που έχεις στο μυαλό σου γιατί πολύ πιθανόν δεν θα σου χρειαστεί. Στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται πως αλλαγές θα ταράξουν τα νερά και θα βρεθείς να πλέεις σε άγνωστες για σένα θάλασσες. Έχεις τις δυνατότητες αλλά και την εμπειρία να ανταπεξέλθεις χωρίς την ανάγκη για σωσίβιο. Φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος και να οργανώσεις σωστά το πλάνο των κινήσεών σου με τα νέα δεδομένα. Χωρίς φόβο και με τόλμη μπορείς να προχωρήσεις προς την επιτυχία. Τα οικονομικά σου ακολουθούν αυξητική πορεία, αργά μεν αλλά σταθερά. Έχεις τον χρόνο να βάλεις προτεραιότητες και να κινηθείς με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να καλύψεις τις ανάγκες σου αλλά και τις επιθυμίες σου. Μην διστάσεις να ονειρευτείς το κάτι παραπάνω και να βάλεις στόχο την κατάκτησή του.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή νέες σχέσεις δημιουργούνται χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα εγκαταλείψεις ή θα παραμελήσεις τα ήδη αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα πρέπει να βρεις τρόπο να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου και να δώσεις την σημασία που χρειάζεται σε κάθε έναν ξεχωριστά.

Η συμβουλή μου: Με μελετημένες κινήσεις και γερά θεμέλια μπορείς να χτίσεις το ψηλότερο κτήριο και να κατακτήσεις την κορυφή.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γοητεία σου αυτή την περίοδο Σκορπιέ μου, ξεχειλίζει και η εκθαμβωτική σου λάμψη έλκει τους γύρω σου σαν μαγνήτης. Θα αργήσεις να το αντιληφθείς όμως θα πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου και να μην παρασυρθείς από κολακείες γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αποπροσανατολιστείς και να βρεθείς έρμαιο τον καταστάσεων. Στον επαγγελματικό τομέα ενδέχεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες για την εξέλιξη των υποθέσεων σου. Δώσε την ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν να το κάνουν και δούλεψε ομαδικά τα σχέδιά σου. Κάποιες φορές χρειάζονται παραπάνω μυαλά και μάτια για να πετύχεις την απόλυτη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν σε απογοητεύουν και συνεχίζουν να σου χαρίζουν στιγμές ικανοποίησης και ηρεμίας. Μην ξοδεύεις άσκοπα όμως γιατί όταν θα χρειαστεί δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις όπως θα θέλεις. Καλό είναι να ικανοποιείς τις επιθυμίες σου αλλά με μέτρο.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να πάρεις μία μεγάλη ανάσα πριν αποφασίσεις. Οι εξελίξεις μπορεί να μην αποδειχθούν όπως τις φανταζόσουν γι’ αυτό φρόντισε να ρίξεις τους τόνους και να προσέχεις λιγάκι παραπάνω αυτά που λες.

Η συμβουλή μου: Οι σκέψεις μπορούν να σε ταξιδέψουν όπου ονειρεύεσαι, όμως οι σκέψεις δεν πρέπει πάντα να εκφράζονται.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Με οδηγό την σωστή αντίληψη και τα δυνατά σου προαισθήματα θα οδηγηθείς σε αναθεωρήσεις απόψεων και ανακατατάξεις στόχων. Οι αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις θα είναι σημαντικές και ουσιαστικές για το μέλλον σου. Μην διστάσεις όμως καθώς όλοι οι δρόμοι θα σε οδηγούν προς την σωστή κατεύθυνση. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις πολλές ευκαιρίες και με την βοήθεια της τύχης που είναι πάντα σύμμαχός σου θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε κάθε πρόκληση. Θα είσαι ιδιαίτερα ευρηματικός με πρωτοποριακές ιδέες, γεγονός που θα αναγνωριστεί και θα εισπράξεις θετικά λόγια από τους σωστούς ανθρώπους. Αυτό βέβαια κινδυνεύει να δημιουργήσει τριβές με ανθρώπους που δεν πιστεύουν στο ομαδικό πνεύμα και κυνηγούν μόνο την προσωπική αναγνώριση. Μπορείς πολύ εύκολα να κλείσεις τα αυτιά σου και να παραμείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου. Στον οικονομικό τομέα όλα βαίνουν καλώς με προορισμό προς το καλύτερο. Μικρές αυξητικές δόσεις θα τονώσουν τον ηθικό σου και θα σε βοηθήσουν να βάλεις σειρά στις προτεραιότητές σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή η σταθερότητα και η ηρεμία θα είναι τα βασικά συναισθήματα των ημερών. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες στιγμές πίεσης και κούρασης όμως σε γενικές γραμμές ο καιρός κυλάει ευχάριστα.

Η συμβουλή μου: Δεν περνάς συχνά με ηρεμία την  καθημερινότητά σου. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα και οργάνωσε καλύτερα τα σχέδιά σου και την ζωή σου γενικότερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα περίεργη και αρκετά ιδιόρρυθμη θα είναι αυτή η περίοδος για σένα Αιγόκερέ μου σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μη βιαστείς να απογοητευτείς με όσα διαβάζεις καθώς τίποτα από τα παραπάνω δεν σηματοδοτεί την μη θετική εξέλιξη των πραγμάτων. Θα έχεις την δυνατότητα να εξελίξεις σημαντικούς σου στόχους. Στον επαγγελματικό τομέα αν και η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά ηλεκτρισμένη, ο φύλακας άγγελός σου θα σε κρατήσει μακριά από κακοτοπιές και μπλεξίματα. Θα πρέπει να συγκρατήσεις τον οξύθυμο χαρακτήρα σου στις καταστάσεις που θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό αν θέλεις να αποφύγεις να δεχτείς τις συνέπειες που θα φέρουν.  Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που χρειάζεται την προσοχή σου και την αμέριστη συμπαράστασή σου. Θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή και να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα με στόχο να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις όσο πιο υπεύθυνα γίνεται στις υποχρεώσεις σου. Μείνε μακριά από σπατάλες και να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις απροσδόκητα έξοδα.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή σου ανεβάζει την διάθεση και σου δίνει την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα για να εισπράξεις ανέμελες στιγμές και συναισθήματα πληρότητας και ευτυχίας.

Η συμβουλή μου: Αν δεν σου αρέσει η στασιμότητα και θέλεις να εξελίσσεσαι θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα και όχι να γκρινιάζεις και να απογοητεύεσαι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παραμένεις ελεύθερο πνεύμα Υδροχόε μου και το σύμπαν που συμφωνεί απόλυτα με αυτό το χαρακτηριστικό σου, σου δίνει την ελευθερία να προχωρήσεις προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς. Σου φέρνεις νέα δεδομένα και δημιουργεί ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Στον επαγγελματικό τομέα η θετική σου ενέργεια και η όρεξή σου για δουλειά σε παρασέρνει σε ένα ταξίδι δημιουργικότητας και αποδοτικότητας με προορισμό την επιτυχία. Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες παραμένουν στο no.1 των επιλογών σου και θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να πετύχεις στους στόχους σου. Κερδισμένοι όσοι ταχθούν στο πλευρό σου ενώ όσοι βρεθούν απέναντί σου μάλλον θα μετανιώσουν τις κακές τους επιλογές. Τα οικονομικά σου αυξάνονται και πληθαίνουν και η αυτοπεποίθησή σου οδεύει στα ουράνια. Θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος στις σκέψεις και τις επιλογές σου όμως γιατί οι συνέπειες που μπορεί να προκύψουν θα είναι μη διαχειρίσιμες ακόμη και για σένα. Μην είσαι της υπερβολής και μην οδηγείσαι στα άκρα.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική ζωή θα πρέπει να διατηρήσεις την υπομονή σου και την ψυχραιμία σου και να μην φέρνεις τους γύρω σου σε δύσκολη θέση. Έχεις τόσο καθαρή και καλή ψυχή όμως όταν σε πιάνουν τα στραβά σου ούτε ο άνθρωπος που σε μεγάλωσε δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μαζί σου.

Η συμβουλή μου: Να απαιτείς όσα έχεις και εσύ υποχρέωση να δίνεις στους άλλους. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.


ΙΧΘΥΣ

Προετοιμασμένο και έτοιμο για δράση θα πρέπει να σε βρει αυτή η εβδομάδα Ιχθύ μου γιατί οι ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν θα είναι πολλές και εσύ δεν πρέπει να χάσεις καμία από αυτές. Ευχάριστες ειδήσεις και ανέλπιστες εξελίξεις θα βοηθήσουν να διατηρηθεί η καλή σου διάθεση. Στον επαγγελματικό τομέα αν φερθείς έξυπνα και τίμια θα καταφέρεις να έρθεις ακόμη πιο κοντά σε κάποιους από τους πιο απαιτητικούς στόχους σου. Στο προσκήνιο θα υπάρξει βοήθεια από εξωτερικούς παράγοντες όμως θα πρέπει να έχεις το νου σου στα παρασκήνια για περίεργες κινήσεις και παγίδες. Όσα εμπόδια και αν εμφανιστούν στον δρόμο σου θα βρεις τον τρόπο να τα ξεπεράσεις ή να τα εξαφανίσεις. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να θυμηθείς τα βήματα για την σωστή διαχείριση. Σαν να παρασύρθηκες από τα θέλω σου το τελευταίο διάστημα και δεν θα σου βγει σε καλό. Επέστρεψε στην πραγματικότητα και άσε τα όνειρα για την σωστή ώρα.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή περιέχει έντονα την περιπέτεια με μεγάλο κίνδυνο να πέσεις σε λάθη. Θα πρέπει να θυμάσαι τα παλιά σου σφάλματα και να μένεις μακριά από τα ίδια μονοπάτια. Το πάθημα γίνεται μάθημα μία φορά μόνο.

Η συμβουλή μου: Να δέχεσαι προκλήσεις που μπορείς να διαχειριστείς και να προκαλείς γνωρίζοντας τι θα αντιμετωπίσεις.


Φωτογραφία Pixabay

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Νέα (Ελλάδα, Διεθνή) στο Cityportal.gr

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως

City ΕΞΟΔΟΣ

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
clear sky
24 ° C
26 °
21.6 °
34 %
0.5kmh
0 %
Πα
22 °
Σα
29 °
Κυ
29 °
Δε
29 °
Τρ
27 °