21.3 C
Thessaloniki
20.2 C
Athens

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5 έως 11 Απριλίου

Διανύουμε την 14η εβδομάδα του έτους 2021 – Arcana Προβλέψεις και συμβουλές για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 5 έως 11 Απριλίου

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις & συμβουλές

 

Arcana Κάθε ένας πρέπει να είναι υπόλογος για τα δημιουργήματά του.

ΚΡΙΟΣ

Μια πολύ καλή, θα έλεγα, εβδομάδα ξεκινάει για σένα Κριέ μου όπου μπορείς να δημιουργήσεις τις συνθήκες με τους δικούς σου όρους και όπως αυτές σε βολεύουν. Θα υπάρξουν αρκετές νέες ευκαιρίες και αλλαγές με θετικό πρόσημο για εσένα, σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται να στρέφεται η προσοχή σου και η διοχέτευση της ενέργειάς σου. Θα βρεθείς αντιμέτωπος με σημαντικές αποφάσεις και καθοριστικά βήματα για την εξέλιξη σου. Θα πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους που έχεις θέσει και να αποφεύγεις με μαεστρία τυχόν τρικλοποδιές που επιχειρήσουν να σου βάλουν οι γύρω σου. Τα οικονομικά σου ευνοούνται και έτσι θα πιστέψεις πως θα μπορέσεις και εσύ να χαλαρώσεις. Οι οικονομικοί σου στόχοι μπορούν να αλλάξουν με σκοπό να πραγματοποιήσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου. Να σκέφτεσαι καθαρά και λογικά πριν κάνεις τις επιλογές σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή δεν πρέπει να μεταφέρεις την ένταση που κουβαλάς γιατί αυτό δημιουργεί αναστάτωση και παρεξηγήσεις χωρίς λόγο και αιτία. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι εκεί για να σε συμβουλέψουν, να σου σταθούν και να σε ξεκουράσουν.

Η συμβουλή μου: Μην μεταφέρεις ευθύνες από εδώ και από εκεί. Κάθε ένας πρέπει να είναι υπόλογος για τα δημιουργήματά του.


ΤΑΥΡΟΣ

Ιδανική αυτή η περίοδος για σένα Ταύρε μου για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στις βαθιές σου επιθυμίες, να πάρεις ώριμες αποφάσεις για την εξέλιξη της πορείας που θέλεις να χαράξεις και να περάσεις όμορφες και ουσιαστικές στιγμές που θα σε γεμίσουν χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον σου. Στον επαγγελματικό τομέα η εμφάνιση κάποιων εμποδίων θα σε αποδιοργανώσει με αποτέλεσμα την δημιουργία καθυστερήσεων. Θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις την οξυθυμία και την νευρικότητά σου δείχνοντας υπομονή και κατανόηση. Ακόμη και αν τα πράγματα δεν κυλούν στους ρυθμούς που θέλεις δεν θα λείψουν οι θετικές εξελίξεις σε συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν αισθητά και έτσι θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις εκκρεμότητες που σε ταλανίζουν τον τελευταίο καιρό. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα χρειάζεσαι μιας και το τελευταίο διάστημα ήταν φορτωμένο και κουραστικό.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή ετοιμάζεσαι να διαβείς τον δρόμο της ανανέωσης. Θα πάρεις αποφάσεις, θα λύσεις προβλήματα και γενικά είσαι έτοιμος να ανοίξεις νέο κεφάλαιο στην καθημερινότητά σου. Καλό είναι να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν και να μείνεις μακριά από πάθη και λάθη.

Η συμβουλή μου: Η θετική σου ενέργεια ακτινοβολεί και εσύ πρέπει να την αξιοποιήσεις σωστά και να την μεταδόσεις παντού.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Να οπλιστείς με θάρρος και υπομονή Δίδυμέ μου, γιατί κάπως θα δυσκολέψουν τα πράγματα. Θα πρέπει να αποβάλλεις από πάνω σου φόβους και αναστολές και να αποφύγεις καταστάσεις που σε περιορίζουν. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να προετοιμάσεις το έδαφος αν θέλεις να βάλεις σε εφαρμογή νέα σχέδια και να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε απασχολούν. Με τις σωστές συμμαχίες θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου και αν έχεις υπομονή και διατηρήσεις τον αυθορμητισμό σου, θα οδηγηθείς πιο γρήγορα και ανώδυνα εκεί που έχεις στοχεύσει. Τα οικονομικά σου θέλουν προγραμματισμό και σκέψη. Θα πρέπει να θέσεις προτεραιότητες και να παραμείνεις σε αυτές χωρίς να σε παρασύρουν εξωτερικοί παράγοντες. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να είσαι σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις σου.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή η καλή σου διάθεση δημιουργεί ένα όμορφο και εποικοδομητικό κλίμα και καλό θα είναι να το αξιοποιήσεις στο έπακρο ώστε να λύσεις προβλήματα και να βάλεις βάσεις για νέα σχέδια. Οι στιγμές ευτυχίας που θα μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα σου δώσουν δύναμη και όρεξη για το αύριο.  μοναδικές στιγμές.

Η συμβουλή μου: Τόλμησε το διαφορετικό και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, χάνοντας μοναδικές στιγμές


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ένα σχετικό αναβρασμό ξεκινά η εβδομάδα Καρκίνε μου και θα βρεθείς αντιμέτωπος με δοκιμασίες και εμπόδια. Μην απογοητεύεσαι από συμπεριφορές αλλά θέσε όρια και φανέρωσε τις αντοχές σου. Να είσαι έτοιμος να πάρεις πρωτοβουλίες για υποθέσεις που σε αφορούν και να μείνεις μακριά από ξένα χωράφια. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν εντάσεις και εκνευρισμός γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και προσπάθησε να μείνεις αμέτοχος στις παρεξηγήσεις που πιθανώς να δημιουργηθούν στον χώρο που κινείσαι. Ασχολήσου με τον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών σου και άσε για αργότερα συζητήσεις και συμφωνίες. Στα οικονομικά θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλό προφίλ και να ασχοληθείς με εκκρεμότητες χωρίς φυσικά να ξεχνάς τις μηνιαίες υποχρεώσεις. Μπορεί αυτό το διάστημα να βγαίνουν περισσότερα από όσα μπαίνουν, όμως δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία μπόρα που θα περάσει.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή είναι εντέλει ο τομέας της ζωής σου που θα σου δώσει ικανοποίηση αφού θα υπάρξουν αρκετές όμορφες στιγμές. Φρόντισε να περάσεις καλά και να πάρεις την συντροφικότητα και την ζεστασιά από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Η συμβουλή μου: Οι ξαφνικές ανακατατάξεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε αλλαγή στόχων ή ακόμη και πορεία πλεύσης.


ΛΕΩΝ

Μέρες ηλιόλουστες με ευχάριστα νέα έρχονται για σένα Λέων μου, γι αυτό φρόντισε να έχεις μια ανοιχτή αγκαλιά να τα υποδεχτείς και χαμογέλα διάπλατα. Οι μέρες που επιθυμείς και ονειρεύεσαι είναι στον δρόμο. Στον επαγγελματικό τομέα θετικές εξελίξεις φέρνουν η ομαδική δουλειά και η ανταλλαγή πληροφοριών. Φρόντισε να δημιουργήσεις μια δυνατή ομάδα και θα οδηγηθείς πολύ σύντομα προς την επιτυχία. Ενδέχεται να εμφανιστούν μικρά προβλήματα όμως μαζί θα έρθουν και οι λύσεις τους. Σχεδίασε προσεκτικά κάθε σου κίνηση και προχώρα δυναμικά. Στα οικονομικά, καθοριστικές θα είναι οι μέρες που διανύεις για το μετά και κάπου μπορεί να χάσεις τις ισορροπίες σου, όμως με πίστη και σοφή σκέψη σύντομα θα βρεις ξανά τον σωστό τρόπο διαχείρισης. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να μην παρασυρθείς και πέσεις σε παρασπονδίες.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή θέλω να δείξεις παρόμοια πίστη και αφοσίωση. Σταμάτα να αμφιβάλλεις για τα καλά που σου συμβαίνουν και αφέσου στα συναισθήματα που νιώθεις την κάθε στιγμή. Ο χρόνος με τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι πολύτιμος και εσύ πρέπει να τον διεκδικείς.

Η συμβουλή μου: Την καλύτερη ώρα έρχεται πάντα η κατάλληλη στιγμή. Μην είσαι αφηρημένος όμως και μην προτρέχεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η στασιμότητα των καταστάσεων είναι κάτι που ποτέ δεν σου ταίριαζε Παρθένε μου και σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που επιζητάς. Δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα την πλήξη που σου προκαλούν αυτές οι περιόδους της ζωής σου. Προσπάθησε να αλλάξεις τα δεδομένα, με μέτρο και χωρίς βιαστικές κινήσεις που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Στον επαγγελματικό τομέα θα βρεθείς αντιμέτωπος με ανατροπές που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και σχεδόν θα σου χαλάσουν τα μελλοντικά σχέδια. Αυτό που καλείσαι να κάνεις είναι να βάλεις μπροστά την δημιουργικότητά και το μυαλό σου για να βρεις το κατάλληλο σχέδιο δράσης. Πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου όπως πιστεύουν και οι γύρω σου σε σένα. Στα οικονομικά σου θα κρατήσεις τα ηνία με επιτυχία και θα μπορέσεις να καλύψεις απρογραμμάτιστα έξοδα καθώς η προνοητικότητα σου θα σε βγάλει για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπο. Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και σύντομα θα έρθουν ανέμελες μέρες.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή όλα κυλούν ήρεμα, σχεδόν βαρετά και εσύ θα κληθείς να βρεις νέες διεξόδους διασκέδασης. Φρόντισε να υπολογίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα για να αποφύγεις γκρίνιες και παράπονα.

Η συμβουλή μου: Η αντικειμενικότητα βοηθάει κάποιες φορές στο να ανακαλύψεις την απάντηση που ψάχνεις.


ΖΥΓΟΣ

Δεν θα το έλεγα εύκολο το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας για σένα Ζυγέ μου, αφού δοκιμάζεται αισθητά η υπομονή σου σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου σε γενικό πλάνο. Στην πλάτη σου έχεις πολλές ευθύνες και καλείσαι να αντιμετωπίσεις δύσκολες συνθήκες με αποτέλεσμα να πιεστείς και να χάσεις για λίγο το χαμόγελό σου. Στον επαγγελματικό τομέα έχεις την ευκαιρία να κινητοποιηθείς και να αναλάβεις νέες υποθέσεις που θα σε οδηγήσουν στην κατάκτηση των στόχων σου αλλά και την επιβράβευση. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να διαχειριστείς την κούραση και να την μετατρέψεις σε δημιουργία. Στον οικονομικό τομέα θα μπορέσεις να δεις ανάπτυξη και να νιώσεις πιο σίγουρος και ασφαλείς για την πορεία σου. Προγραμμάτισε τις κινήσεις εσόδων- εξόδων και μείνε πιστός στις αποφάσεις σου. Ανούσιες σπατάλες δεν χωράνε αυτό το διάστημα πουθενά.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή καλείσαι να συζητήσεις ανοιχτά τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Θα σου πρότεινα να σκεφτείς καλά όλα τα δεδομένα πριν πάρεις αποφάσεις που δεν θα έχουν επιστροφή.

Η συμβουλή μου: Τα πιο σημαντικά γεγονότα πραγματοποιούνται όταν είσαι έτοιμος να τα υποδεχτείς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό που φαίνεται να έχεις περισσότερη ανάγκη Σκορπιέ μου αυτό το διάστημα, είναι κάτι που δεν σου συμβαίνει καθόλου συχνά. Νιώθεις μια απέραντη στασιμότητα και αυτό που μπορείς να κάνεις είναι ένας απολογισμός των δικών σου πράξεων που θα αποδειχθεί καθοριστικός για να προχωρήσεις παρακάτω και να βάλεις νέες βάσεις στην ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να αποφασίσεις προς ποια κατεύθυνση θέλεις να κινηθείς και ποιοι ακριβώς είναι οι στόχοι σου. Αν επιθυμείς να πάρεις το χρόνο σου και να ξεκουραστείς θα πρέπει να έχεις προνοήσει ώστε να τακτοποιήσεις πρακτικά θέματα. Μην χάνεις την συγκέντρωσή σου και μείνει σταθερός στις αποφάσεις σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να μην αφήσεις εκκρεμότητες που θα φέρουν αναστάτωση στο μέλλον. Βάλε προτεραιότητες και σκέψου λογικά κάθε σου κίνηση.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή προσπάθησε να μην μπερδεύεις καταστάσεις και να μείνεις κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Να είσαι δεκτικός στο να ακούς τις απόψεις τους και να μην διάζεσαι να απορρίψεις μια ιδέα επειδή απλά δεν σου αρέσει.

Η συμβουλή μου: Μην κάθεσαι και περιμένεις την καλή τύχη να πέσει στην αγκαλιά σου. Αν εσύ δεν βοηθήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Φαίνεται να έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου Τοξότη μου και οι συναισθηματικές ανασφάλειες που σε περιτριγυρίζουν δεν οδηγούν πουθενά. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ψάχνεις την αυτοπεποίθησή σου και να βλαστημάς την ώρα και την στιγμή που δεν μπορείς να βρεις τον παλιό καλό σου εαυτό. Στον επαγγελματικό τομέα αν συγκεντρωθείς όπως πρέπει θα δημιουργηθούν σημαντικές ευκαιρίες για να αναπτύξεις και να βελτιώσεις την εργασία σου γεγονός που θα σε βοηθήσει να καλύψεις τα κενά σου. Κατεύνασε τα πνεύματα και θα βρεις και πάλι την αρμονία και την ισορροπία που χρειάζεσαι. Στον οικονομικό τομέα ενδέχεται να υπάρξουν πιέσεις που θα σου προκαλέσουν αναβρασμό. Είναι η εποχή που πρέπει να βάλεις όρια στην διαχείριση των οικονομικών και αυτό σε ζορίζει αρκετά. Βρες και πάλι την θετική σου ενέργεια που συνήθως έλκει όλα τα καλά για να επαναφέρεις την τάξη.

Συναισθήματα  – έρωτας:  Στην προσωπική σου ζωή κυριαρχεί το στοιχείο του επαναπροσδιορισμού. Μαζί με τις ντουλάπες σου αποφασίζεις να κάνεις ξεκαθάρισμα και στις εσωτερικές σου αποθήκες. Οι αλλαγές πάντα σε έκαναν να αισθάνεσαι καλύτερα και αυτό ακριβώς σκοπεύεις να κάνεις σε αυτή την φάση της ζωής σου.

Η συμβουλή μου: Οφείλεις να νιώσεις πιο δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό σου πριν προχωρήσεις παρακάτω.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άλλος το πρωί και άλλος το βράδυ φαίνεται να είσαι αυτό το διάστημα Αιγόκερέ μου, με τη αυτοπεποίθηση να χτυπάει ταβάνι από την μία και με επεισοδιακές καταστάσεις που σε γεμίζουν αμφιβολίες από την άλλη. Δυο πόρτες έχει η ζωή και εσύ καλείσαι να διαλέξεις ποια θα ανοίξεις για να μπεις. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θέλουν σκέψη και συγκέντρωση για τα επόμενα βήματα σου. Ανταπεξέρχεσαι με ικανότητα και μαεστρία στα δύσκολα και πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό στα εύκολα. Θα πρέπει να κάνεις μια στάση για ξεκούραση ώστε να συνεχίσεις δριμύτερος και χωρίς λάθη. Δεν σε αντιπροσωπεύει αυτή η κατάσταση γι’ αυτό φρόντισε να την αλλάξεις γρήγορα. Στον οικονομικό τομέα τα δεδομένα είναι καλά όμως θα πρέπει να αποφύγεις τα περιττά έξοδα. Αν χρειαστείς βοήθεια, θα την έχεις ωστόσο καλό είναι να πατάς και να βασίζεσαι στα δικά σου πόδια. Κράτα μικρό καλάθι για να μην χάσεις το μέτρο.

Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή θα αποτελέσει το καταφύγιο σου και την κρυψώνα σου κάποιες φορές. Είναι καλό να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να συζητήσεις μαζί τους χωρίς αναστολές. Όσο πιο ειλικρινής είσαι τόσο πιο αληθινές και ουσιαστικές θα είναι οι σχέσεις σου.

Η συμβουλή μου: Χρειάζεται να δίνεις χώρο και χρόνο σε καταστάσεις που αν τις πιέσεις μπορεί να σκάσουν, με δύναμη, στα μούτρα σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχουν καταστάσεις Υδροχόε μου που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με δύναμη, σθένος και θάρρος. Αν και δεν συνηθίζεις να τα βρίσκεις σκούρα, υπάρχουν φορές που τα πράγματα σε ζορίζουν, σε δυσκολεύουν καις ε καταπιέζουν. Ακόμη και να δεν αισθάνεσαι έτοιμος να ορθώσεις το ανάστημα σου, η προσπάθεια που θα κάνεις για να βγεις από την δύσκολη στιγμή, δεν πρόκειται να πάει χαμένη. Στον επαγγελματικό τομέα έχεις εργαστεί πολύ σκληρά και νιώθεις πως δεν αναγνωρίζονται ή ανταμείβονται οι κόποι σου. Λίγη υπομονή και θα έρθει η ώρα σου. Προετοιμάσου για θετικές εξελίξεις και πριν αναλάβεις νέες εργασίες, εστίασε στην ολοκλήρωση των προηγούμενων που βρίσκονται σε αναμονή Τα οικονομικά σου προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις σου, όμως θα πρέπει να οργανωθείς καλύτερα και να δώσεις βάρος και προτεραιότητα στις βασικές υποχρεώσεις. Περιόρισε τα περιττά έξοδα και ξεκίνα να προετοιμάζεσαι για τα καλύτερα που έρχονται.  ευτυχία.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να είσαι πιο ανοιχτός και να προσπαθήσεις να ακούς τις απόψεις των αγαπημένων σου ανθρώπων. Δεν είναι θέμα επικράτησης του ισχυρού αλλά θέμα διατήρησης της γαλήνης και του σεβασμού στις σχέσεις.

Η συμβουλή μου: Οι επιθυμίες της ψυχής και τις ανάγκες της καρδιάς είναι έμπιστοι συνοδοιπόροι στον δρόμο προς την


ΙΧΘΥΣ

Αυτή την χρονική περίοδο Ιχθύ μου, έχεις καταφέρει να βρεις την εσωτερική αρμονία αλλά και την διάθεση να βγεις από το καβούκι σου. Η δημιουργικότητα και η έμπνευση που είχες και θα συνεχίσεις να έχεις σε οδηγούν σε καινούργια μονοπάτια γεμάτα περιπέτεια. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή και σοβαρότητα γιατί όλα δείχνουν πως παρασύρεσαι από το συναίσθημα. Μην αναβάλλεις και μην ακυρώνεις δικές σου υποχρεώσεις και ευθύνες και κυρίως μην διστάζεις να αναλάβεις δράση. Δεν γίνεται να ζητάς την επιβράβευση και την ανταμοιβή όταν δεν αποδέχεσαι τα λάθη και τις συνέπειες τους. Δείξε επαγγελματισμό και μάθε να λες όχι, όταν πρέπει να το πεις. Στον οικονομικό τομέα είναι μια καλή περίοδος να βάλεις σε σειρά τα ζητήματα που σε απασχολούν. Υπάρχει κινητικότητα και αυτό βοηθά ακόμη περισσότερο τον σωστό και καλό προγραμματισμό. Κάλυψε τις σημαντικότερες υποχρεώσεις και απέφυγε τις ανούσιες σπατάλες.

Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή είναι καλό να ακούσεις και να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Κάποιες καταστάσεις σε έχουν κουράσει και πρέπει να λυθούν οριστικά. Αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και πέρασε στιγμές χαλάρωσης και γαλήνης μαζί τους.

Η συμβουλή μου:  Άφησε τον εγωισμό σου στην άκρη και προχώρα μπροστά με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.


Φωτογραφία Pixabay

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Νέα (Ελλάδα, Διεθνή) στο Cityportal.gr

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και  παγκοσμίως


 

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
clear sky
21.6 ° C
22.5 °
20.5 °
55 %
2.7kmh
0 %
Τε
30 °
Πε
29 °
Πα
28 °
Σα
29 °
Κυ
26 °