26.7 C
Thessaloniki
30.3 C
Athens

Ζώδια | Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου | Arcana

Arcana Προβλέψεις και συμβουλές για όλα τα ζώδια για τον μήνα Αύγουστο

Ζώδια – Μηνιαίες Προβλέψεις & συμβουλές για τον Αύγουστο

 

          ΚΡΙΟΣ          

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, για σένα Κριέ μου και θα αναγκαστείς να κάνεις πράγματα που δεν συνηθίζεις, όπως υπομονή. Από τη μία έχεις τόσα ανοιχτά μέτωπα που δεν ξέρεις πού να επιτεθείς και πού να οπισθοχωρήσεις. Από την άλλη, κάποιες αναποδιές σε βγάζουν εκτός προγραμματισμού και ορίων.

Το πρώτο δεκαήμερο επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σε φέρουν αντιμέτωπο με τις αντοχές σου. Κάποιες υποθέσεις σου δεν λένε να κλείσουν όσες προσπάθειες και να έχεις κάνει. Αυτό σε ζορίζει και σε πιέζει αρκετά, μιας και θέλεις να προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα. Στην προσωπική σου ζωή, θα έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις ρήξεις που είχαν δημιουργηθεί στο πρόσφατο παρελθόν αλλά να βρεις και χρόνο για να διασκεδάσεις, να συναντήσεις αγαπημένα πρόσωπα και να φλερτάρεις.

Στο δεύτερο δεκαήμερο τα επαγγελματικά σου σχέδια θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή και εσύ θα πρέπει να δείξεις την υπομονή που πρέπει. Καλό θα είναι να ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου και να μην απαιτείς να πηγαίνουν όλα βάσει του δικού σου σχεδίου. Είναι μία καλή στιγμή να χαλαρώσεις και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να ξεκουραστείς και να προετοιμαστείς για όλα όσα θα έρθουν.

Το τρίτο δεκαήμερο θα σε βρει απελευθερωμένο από βαρίδια που σχετίζονται με την δουλειά. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες όμως θα πρέπει να φερθείς με σύνεση και να μην πάρεις ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί δημιουργικό και χαλαρωτικό. Αφιέρωσε χρόνο στους αγαπημένους σου, εφόσον αυτή είναι η επιθυμία σου.

Η συμβουλή μου: Για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσεις με τον εαυτό σου και να βρείτε την χρυσή τομή.


          ΤΑΥΡΟΣ          

Ανάμικτος και μπερδεμένος θα είναι ο Αύγουστος για σένα Ταύρε μου και θα αντιμετωπίσεις προκλήσεις που δεν παίρνουν αναβολή. Θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις χωρίς πολλά περιθώρια σκέψης αλλά και να αναμετρηθείς με προ τετελεσμένες καταστάσεις χωρίς την δυνατότητα επιλογής.

Το πρώτο δεκαήμερο θα προκληθεί αναστάτωση λόγω φόρτου εργασίας όμως η διάθεσή σου για δράση θα υπερνικήσει τα αρνητικά συναισθήματα. Θα πρέπει να βάλεις κατά νου, πως πολλά από τα σχέδιά σου θα ναυαγήσουν, κάποια θα τα πάρει ο άνεμος μακριά και κάποια θα παίζουν με τα νεύρα σου. Θα χρειαστεί να προσέξεις παραπάνω τον εαυτό σου και να βρεις την ευκαιρία για χαλάρωση.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έρθεις αντιμέτωπος με δυσκολίες που θα οφείλονται σε δικές σου εμμονές. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στο τι λες και πως το εκφράζεις, αν θες να αποφύγεις παρεξηγήσεις από το πουθενά. Θα έχεις κάποιες καινούργιες προτάσεις για συνεργασίες που θα πρέπει να σκεφτείς και να υπολογίσεις σωστά. Ευχάριστες συναναστροφές και απρόσμενες αποδράσεις θα σε γεμίσουν χαρά.

Στο τρίτο δεκαήμερο θα υπάρξει ηρεμία καθώς θα έχεις βάλει σε τάξη τα περισσότερα από τα θέματα που σε απασχολούν. Ευχάριστα νέα σε συνδυασμό με νέες ευκαιρίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σου και θα αποδώσουν το καλύτερο. Κάποιο θέμα μέσα στην οικογένεια θα σε απασχολήσει όμως θα βρεις σύντομα την λύση που ψάχνεις.

Η συμβουλή μου: Προσπάθησε να δείξεις στοργή και κατανόηση γιατί θα έρθει η στιγμή που θα τα αναζητάς και εσύ. 


          ΔΙΔΥΜΟΣ          

Η υπομονή εκτός από μεγάλη αρετή είναι κάτι που θα χρειαστεί να εξασκήσεις αυτό τον μήνα Δίδυμέ μου. Τρέχεις να προλάβεις να ολοκληρώσεις τις δουλειές που άνοιξες γιατί ανυπομονείς να χαρίσεις στον εαυτό σου λίγες στιγμές ηρεμίας. Συγκέντρωσε τις αντοχές σου και προχώρα με θράσος στο αύριο.

Στο πρώτο δεκαήμερο θα εμφανιστούν εμπόδια και θα αναγκαστείς να αναμετρηθείς με τις δυνάμεις σου για την αντιμετώπισή τους. Παλιές υποθέσεις θα σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα και θα αναγκαστείς να σκάψεις νέους δρόμους διαφυγής. Αν βρεις την όρεξή σου θα βρεις και τον σωστό τρόπο δράσης. Προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και να μην παρασύρεσαι από το άγχος.

Στο δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να βάλεις σε προτεραιότητα τις ανάγκες σου, τις σκέψεις σου αλλά και τα δικά σου συναισθήματα. Μην παίρνεις αποφάσεις πάνω στην ένταση και φρόντισε να λύσεις τα προβλήματα που εμφανιστούν με λογική και ηρεμία. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να διευθετήσεις κάποια θέματα και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου υπολογίζοντας όλα όσα θα προκύψουν.

Στο τρίτο δεκαήμερο έρχονται αλλαγές που θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Το καλύτερο θα ήταν να τρενάρεις την λήψη σημαντικών αποφάσεων και να εξοικονομήσεις χρόνο ώστε να βάλεις σε προτεραιότητα τα προσωπικά σου θέλω. Στην προσωπική σου ζωή, σταμάτα να ασχολείσαι με υποθέσεις τρίτων γιατί μόνο αναστάτωση θα προκαλέσεις. Αναστάτωση που θα επηρεάσει την ατμόσφαιρα γενικά.

Η συμβουλή μου: Συγκέντρωσε τις σκέψεις σου και ζύγισε τα πράγματα σωστά πριν αποφασίσεις τι θα πάρεις και τι θα αφήσεις.


          ΚΑΡΚΙΝΟΣ          

 

Ο μήνας που έρχεται, χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα θετικός Καρκίνε μου και αν φερθείς έξυπνα μπορείς να σχεδιάσεις και να τακτοποιήσεις θέματα που σε απασχολούν καιρό. Τα εμπόδια μπορούν να γίνουν μία κακή ανάμνηση και μαζί τους να πάρουν σκοτούρες και προβληματισμούς. Η δημιουργικότητά σου θα πάρει μπρος και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

Το πρώτο δεκαήμερο στον επαγγελματικό τομέα θα σε βρει συγκεντρωμένο και με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Χρειάζεται να κινηθείς με προσοχή και να είσαι μετρημένος στα λόγια αλλά και στις πράξεις σου. Στην προσωπική σου ζωή όλα δείχνουν πως παρασύρεσαι, με αποτέλεσμα να είσαι επιρρεπής στις επιπολαιότητες. Λίγη παραπάνω σκέψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Το δεύτερο δεκαήμερο νέα ανοίγματα, σημαντικά σχέδια και θετικές συμφωνίες θα βρεθούν στο δρόμο σου. Αν λειτουργήσεις υπεύθυνα και συλλογικά δεν θα υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Η σκληρή δουλειά θα φέρει τους καρπούς που χρειάζεσαι. Αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ασχολήσου βαθύτερα με όσα έχουν στο μυαλό τους.

Στο τρίτο δεκαήμερο θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις από τους ταχύτατους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Μην αναλαμβάνεις καινούργιες εργασίες που δεν είσαι ακόμη έτοιμος να φέρεις εις πέρας. Άρπαξε την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με την οικογένεια αλλά και τους φίλους σου και δεν θα βγεις χαμένος.
Η συμβουλή μου:

Η συμβουλή μου : Ό,τι αγαπάς πρέπει να το προσέχεις περισσότερο. Σε αυτή την ομάδα να συμπεριλάβεις και τον εαυτό σου


          ΛΕΩΝ          

Ετοιμάσου να ζήσεις πρωτότυπες και διαφορετικές μέρες Λέων μου, που θα σου χαρίσουν νέες εμπειρίες και θα σου δώσουν ώθηση για τις στιγμές που θα ακολουθήσουν. Αν αφήσεις και τα πείσματα στην άκρη, σίγουρα θα βγεις κερδισμένος. Φόρεσε το ομορφότερο χαμόγελό σου και περπάτα με θάρρος τον δρόμο που έχεις χαράξει.

Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στον επαγγελματικό τομέα ενδέχεται να υπάρξει ένταση και εσύ θα πρέπει να διαχειριστείς τον θυμό σου αλλά και να συγκεντρωθείς ώστε να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου. Η οικογενειακή θαλπωρή θα ελαφρύνει κάπως την ατμόσφαιρα και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Άλλωστε το έχεις ανάγκη.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις νέα πράγματα που θα σε οδηγήσουν στο να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου αλλά και να δεις μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα όριά σου. Οι προκλήσεις εμφανίζονται για να τις αρπάξεις και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό ώστε να φτάσεις στην επιτυχία. Θα πρέπει να ζητήσεις κατανόηση από τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς το διάστημα αυτό είναι αρκετά τεταμένο.

Στο τρίτο δεκαήμερο μπορείς να απολαύσεις όλα όσα δούλευες τόσο καιρό. Οι καρποί των κόπων σου θα ανθίσουν και εσύ θα λάβεις αναγνώριση και αποδοχή. Υπήρχαν φορές που ρίσκαρες αρκετά οπότε η ικανοποίηση που θα πάρεις είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Η θετική σου διάθεση θα σε ακολουθήσει μέχρι το σπίτι και θα περάσεις όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου.

Η συμβουλή μου: Ό,τι δίνεις, παίρνεις….όμως ισχύει και το αντίθετο, κάτι που εσύ συχνά ξεχνάς. Κάποιες φορές ό,τι παίρνεις, δίνεις.


          ΠΑΡΘΕΝΟΣ          

Ένα είναι το σίγουρο, που μας το δείχνουν τα γεγονότα των ημερών Παρθένε μου. Έχεις κουραστεί αρκετά αυτό το διάστημα και θα πρέπει να ρίξεις τους ρυθμούς αν θέλεις να αντέξεις μέχρι το τέλος. Τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου. Βρες τί σε ξεκουράζει και τι σε ευχαριστεί παράλληλα.

Το πρώτο δεκαήμερο η πίεση που νιώθεις θα σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην βιαστείς να διαλέξεις ή να αποφασίσεις πώς θα κινηθείς στην συνέχεια. Ζήτα την βοήθεια τον αγαπημένων σου ανθρώπων για να βρεις και πάλι την χαμένη σου ενέργεια και χαρά.

Το δεύτερο δεκαήμερο στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να βγεις εκτός κουτιού και να δράσεις πέρα από τα συνηθισμένα. Η εξέλιξη είναι κάτι που πρέπει να προκαλείς πολλές φορές για να έρθει να σε βρει. Ξέρεις πώς να δουλεύεις σκληρά και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις. Στην προσωπική ζωή φαίνεται να βρίσκεις την ισορροπία και αυτά που θέλεις. Τουλάχιστον για το τώρα.

Το τρίτο δεκαήμερο καλείσαι να βρεις λύσεις σε θέματα που προκύπτουν και σε προβληματίζουν. Με καλό προγραμματισμό και σωστή σειρά προτεραιοτήτων, θα ολοκληρώσεις με επιτυχία τα σχέδιά σου. Μπορεί κάποια θέματα να παραμένουν ανοιχτά και να δημιουργούν αστάθειες όμως σύντομα όλα θα ισορροπήσουν με μαεστρία. Στην προσωπική σου ζωή προσπαθείς να ικανοποιήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα όμως θα πρέπει να πάρεις και εσύ την προσοχή που σου αναλογεί. Ακολούθησε την καρδιά σου και εκμεταλλεύσου τις στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης που σου προσφέρονται.

Η συμβουλή μου: Κάποιες φορές θα χρειαστεί να δεχτείς καταστάσεις που δεν έχεις επιλέξει εσύ τα δεδομένα. Μάθε να προσαρμόζεσαι αναλόγως.


          ΖΥΓΟΣ          

Δημιουργικός και γεμάτος νέες εμπειρίες θα είναι ο Αύγουστος για σένα Ζυγέ μου. Ετοιμάσου να ζήσεις διαφορετικές μα και μοναδικές στιγμές. Ετοιμάσου να δείξεις στοιχεία του χαρακτήρα σου που ούτε εσύ ήξερες πως υπάρχουν. Η δυναμικότητα και το θάρρος σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Από τον σύντομο δρόμο και με διάρκεια.

Το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να αναβαθμίσεις τον τρόπο σκέψης σου και να φερθείς με τακτική και υπευθυνότητα. Το θετικό κλίμα στον εργασιακό χώρο θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και το ομαδικό πνεύμα θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα θελήσουν περισσότερο χρόνο και εσύ θα πρέπει να φανείς αντάξιος των προσδοκιών.

Το δεύτερο δεκαήμερο ενδέχεται να αντιμετωπίσεις απρόσμενα γεγονότα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Η άμεση αντίδραση σου όμως θα καταφέρει να επαναφέρει την κανονικότητα χωρίς απώλειες στον επαγγελματικό τομέα. Λειτούργησε με το μυαλό συγκεντρωμένο και δείξει τις δυνατότητές σου. Έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και περισσότερο προσωπικό χρόνο. Προσπάθησε να τηρείς τις υποσχέσεις σου για να μην εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις πολύ λιγότερες υποχρεώσεις και θα καταφέρεις επιτέλους να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς. Με γεμάτες μπαταρίες θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις τους στόχους σου και να ετοιμάσεις το πλάνο επίτευξής τους. Σχεδίασε τις επόμενες κινήσεις σου και επέτρεψε στον εαυτό σου να λάμψει και πάλι.

Η συμβουλή μου: Ψάξε να βρεις την θετική πλευρά σε ό,τι και να συμβεί. Όταν κάτι μοιάζει στραβό, αρκεί να αλλάξεις την πλευρά της οπτικής σου.


          ΣΚΟΡΠΙΟΣ          

Προσπαθείς να παραμείνεις πιστός στο πρόγραμμά σου Σκορπιέ μου όμως πάντα κάτι εμφανίζεται και σε μεταφέρει μακριά από τους στόχους σου. Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να μην λοξοδρομήσεις. Συγκέντρωσε τις σκέψεις σου και φέρσου υπεύθυνα. Μην λειτουργείς παρορμητικά και δώσε βάση στα προειδοποιητικά μηνύματα που λαμβάνεις από το σύμπαν.

Το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να κινηθείς προσεκτικά και με μετρημένες κινήσεις για να καταφέρεις να ολοκληρώσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Θα πρέπει να προσαρμόσεις το πρόγραμμά σου ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις αρμοδιότητές σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις πριν αναλύσεις όλες τις παραμέτρους. Η προσωπική σου ζωή φαίνεται πως έχει μπει στο αυτόματο. Καλό θα ήταν να κλέψεις λίγο από τον χρόνο σου και να αφιερωθείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα φέρει εκπλήξεις και νέες προοπτικές. Εκπλήξεις που θα σε χαροποιήσουν και θα σου δώσουν την δύναμη να συνεχίσεις ακάθεκτος τα σχέδιά σου και προοπτικές που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς στα επαγγελματικά. Ετοιμάσου να περάσεις όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου και να ζήσεις την γαλήνη και την ηρεμία του σπιτιού.

Στο τρίτο δεκαήμερο θα ανταμειφθούν η σκληρή δουλειά και οι θυσίες που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου στον επαγγελματικό τομέα θα σε ικανοποιήσουν και οι ευκαιρίες που θα εμφανιστούν θα ανοίξουν νέους δρόμους. Μπορείς να απολαύσεις, χωρίς σκοτούρες, τις επόμενες μέρες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να κάνεις ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα. Κάτι που έχεις πολύ ανάγκη.

Η συμβουλή μου: Δώσε την ευκαιρία στο σήμερα να μπορέσει να σου δείξει όσα μπορεί να σου χαρίσει στο αύριο.


          ΤΟΞΟΤΗΣ          

Η αισιοδοξία και η θετική σκέψη είναι κάτι που σε ακολουθεί στις περισσότερες στιγμές τις ζωής σου. Αυτό τον μήνα μπορεί να υπάρξουν μέρες που το ποτήρι θα μοιάζει μισοάδειο όμως εσύ οφείλεις να το ξεχειλίσεις Τοξότη μου. Μην ξεχνάς πως η χαρά της ζωής είσαι εσύ και το γέλιο είναι βασικό συστατικό της καθημερινότητάς σου.

Το πρώτο δεκαήμερο θα τρέχεις λιγάκι παραπάνω από το συνηθισμένο, είτε με το μυαλό είτε με τα πόδια. Θα πρέπει να κλείσεις όλες τις υποθέσεις σου στον επαγγελματικό τομέα και να μην αναλάβεις νέες αρμοδιότητες αν δεν είσαι σίγουρος πως προλαβαίνεις να τα καταφέρεις. Το σπίτι θα σε ψάχνει όμως ο περιορισμένος ατομικός χρόνος θα το καθιστά αδύνατο να σε χαρεί.

Στο δεύτερο δεκαήμερο θα καταφέρεις να βάλεις νέους στόχους και να αφοσιωθείς απόλυτα σε αυτούς. Μπορεί να ζοριστείς αρκετά όμως το πείσμα σου θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην επιτυχία. Κάποιες απρόβλεπτες καθυστερήσεις θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος όμως όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Διασκέδασε και αφιέρωσε χρόνο στους αγαπημένους σου για να πάρεις δύναμη για την συνέχεια.

Το τρίτο δεκαήμερο θα σε βρει ήρεμο και κατασταλαγμένο. Στον χώρο εργασίας θα υπάρξει ηρεμία και θετική αύρα και αυτό θα λειτουργήσει αποδοτικά. Το ευχάριστο κλίμα θα βοηθήσει να έρθουν ευνοϊκά αποτελέσματα και εξελίξεις που περίμενες εδώ και καιρό. Ανέλαβε πρωτοβουλίες και συνέχισε να οργανώνεις την κάθε μέρα με σωστή σκέψη. Η προσωπική σου ζωή ακολουθεί την θετική σκέψη και σε γεμίζει ικανοποίηση και δυνατά συναισθήματα.

Η συμβουλή μου: Δοκίμασε την τύχη σου χωρίς μεγάλο ρίσκο. Εκτός από τόλμη πολλές φορές χρειάζεται θετική και φωτεινή σκέψη.


          ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ          

Ανατρεπτικές οι μέρες που θα ακολουθήσουν Αιγόκερέ μου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις μάτια και αυτιά ανοιχτά και να προσαρμοστείς ταχύτατα στα νέα δεδομένα. Οι αλλαγές που θα έρθουν μπορούν να αποδειχτούν σωτήριες αν δράσεις σωστά και εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν.

Το πρώτο δεκαήμερο στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανακατατάξεις γι’ αυτό φρόντισε να ακολουθήσεις το πρόγραμμα πιστά για να μην βγεις εκτός πλάνου. Κάποιες καθυστερήσεις θα σε αναγκάσουν να ψάξεις για νέα μονοπάτια και να γίνεις πιο ενεργός. Η προσωπική σου ζωή θα απαιτεί χρόνο που εσύ δεν θα μπορείς να δώσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες που χρειάζονται.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα σε βρει σε σταυροδρόμι, αντιμέτωπο με διλήμματα που θα σε κάνουν να σκεφτείς καλά ποιο δρόμο να διαλέξεις. Νέες προοπτικές θα σε βγάλουν από τα συνηθισμένα και παλιές υποθέσεις θα σε ζορίσουν. Όσο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με τις κατάλληλες κινήσεις θα βρεις χρόνο να περάσεις μαζί τους και να χαλαρώσεις ψυχολογικά.

Το τρίτο δεκαήμερο η καθημερινότητα θα κυλάει πιο ομαλά και όμορφα. Ανοιχτά μέτωπα θα κλείσουν οριστικά και τα αποτελέσματα θα σε ικανοποιήσουν περισσότερο από ότι περίμενες. Να είσαι δεκτικός σε καινούργιες απόψεις που θα σε γεμίσουν εμπειρίες που θα σου χρειαστούν. Μην μπλέξεις σε αντιπαραθέσεις που ενδέχεται να δημιουργηθούν στην οικογένεια και στους κοντινούς σου ανθρώπους.

Η συμβουλή μου: Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και σίγουρος για όσα λες, για όσα κάνεις και για τις αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την περίοδο.  


          ΥΔΡΟΧΟΟΣ          

Ο μήνας που ακολουθεί Υδροχόε μου, θα σου φέρει απρόσμενα γεγονότα και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ο ελεύθερος χρόνος θα είναι περιορισμένος γι’ αυτό φρόντισε να τον επενδύσεις σωστά και μετρημένα. Οι εξελίξεις των καταστάσεων ενδέχεται να σε εκπλήξουν, ευχάριστα τις περισσότερες φορές. Συγκεντρώσου στους στόχους σου και βρες την ισορροπία που χρειάζεται για να παραμείνεις ήρεμος.

Το πρώτο δεκαήμερο θα υπάρξουν εντάσεις στον χώρο εργασίας και εσωτερικές συγκρούσεις. Κράτησε το στόμα σου κλειστό και μικρό καλάθι, μέχρι να σιγουρευτείς για τις προθέσεις και τα σχέδια των γύρω σου. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου όπου χρειαστεί και να συνεχίσεις την δουλειά σου χωρίς να δίνεις δικαιώματα. Στην προσωπική σου ζωή δώσε χώρο και χρόνο όταν στον ζητούν και να είσαι δίπλα σε όσους νοιάζεσαι.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα σε βρει πιο ήρεμο και πιο ανοιχτό σε νέες δραστηριότητες. Αισθάνεσαι περισσότερο ενεργητικός και αισιόδοξος για το αύριο. Τα επαγγελματικά σου σχέδια θα δώσουν καρπούς και οι κόποι σου θα αναγνωριστούν. Δώσε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και ανακάλυψε κάθε κρυμμένη ευκαιρία για ξεκούραση.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σου αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για το επόμενο διάστημα. Αντιμετώπισε με σοβαρότητα και συγκέντρωση όσα εμφανιστούν και ακολούθησε το μονοπάτι προς την ολοκλήρωση των στόχων σου. Δώσε προσοχή στις ανάγκες των αγαπημένων σου ανθρώπων και μην τους παραμελείς. Έτσι θα κερδίσεις και εσύ όμορφες στιγμές.

Η συμβουλή μου: Οι προτεραιότητες θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα ολοκληρωμένο πλάνο με τις επόμενες κινήσεις σου.


          ΙΧΘΥΣ          

Η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις σου, Ιχθύ μου, έρχεται και θα πρέπει να φανείς δυνατός και υπεύθυνος. Ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας ιδανικός για ξεκαθάρισμα και επαναπροσδιορισμό στόχων. Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις που ενδέχεται να δημιουργηθούν θα πρέπει να τις δεις σαν αφορμή για να αντιληφθείς τί χρειάζεσαι στην ζωή σου.

Το πρώτο δεκαήμερο φρόντισε να μείνεις μακριά από προβλήματα, όσο αυτό είναι εφικτό. Θα πρέπει να ελέγξεις τα νεύρα και τις απαιτήσεις σου γιατί μπορεί οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να κλείσεις τις εργασίες που είναι σε εξέλιξη και να κρατήσεις την ηρεμία σου γιατί θα σου χρειαστεί.

Το δεύτερο δεκαήμερο τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά για σένα. Στον χώρο εργασίας θα δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες και θα πρέπει να επιλέξεις σωστά τις επόμενες κινήσεις σου. Να λειτουργείς με μεθοδικότητα για να καταφέρεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Φρόντισε να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να εκμεταλλευτείς τις στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας για να προετοιμαστείς για τις μέρες που έρχονται.

Στο τρίτο δεκαήμερο μπορείς να ολοκληρώσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και να βάλεις σε εφαρμογή νέους στόχους. Θα πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθείς από τις φωνές της καλοπέρασης. Βρες χρόνο για τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου, γέμισε τις μπαταρίες σου και δες την κάθε μέρα με αισιοδοξία και χαρά.

Η συμβουλή μου: Μην γεμίζεις το πρόγραμμά σου ασφυκτικά γιατί στο τέλος δεν θα μπορείς να αναπνεύσεις.


Φωτογραφία JillWellington

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Νέα (Ελλάδα, Διεθνή) στο Cityportal.gr

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως

City ΕΞΟΔΟΣ

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
clear sky
26.6 ° C
28.3 °
23.7 °
67 %
0.5kmh
0 %
Δε
26 °
Τρ
29 °
Τε
22 °
Πε
22 °
Πα
24 °