Ζώδια | Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου | Arcana

Arcana Προβλέψεις και συμβουλές για όλα τα ζώδια για τον μήνα Ιούλιο

Ζώδια – Μηνιαίες Προβλέψεις & συμβουλές

 

          ΚΡΙΟΣ          

Όσο και να προσπαθείς να ηρεμήσεις το άτακτο πνεύμα σου Κριέ μου, πάντα θα εμφανίζεται κάτι ή κάποιος που θα θέλει να σε παρασύρει σε νέες περιπέτειες. Η αλλαγή και η εξέλιξη είναι κάτι που αποζητάς και εσύ ο ίδιος, φρόντισε όμως να μείνεις μακριά από μπελάδες. Γίνεται αυτό;

Κάποιες φαινομενικά καλές ευκαιρίες μπορεί να αποδειχθούν καμουφλαρισμένα βάσανα.
Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα πρέπει να δώσεις προσοχή στα επαγγελματικά και να προσαρμόσεις τα σχέδια σου ανάλογα με τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις. Κράτα τις ιδέες σου για τον εαυτό σου και μην μοιράζεσαι πληροφορίες που είναι μόνο για σένα. Την κατάλληλη στιγμή μπορείς να τα πεις όλα στους κατάλληλους ανθρώπους. Δείξε υπομονή και φρόντισε τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Άλλωστε, είναι πάντα εκεί όταν τα χρειάζεσαι.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα σε βρει λιγάκι απροετοίμαστο. Νέες συζητήσεις και νέα πρόσωπα θα εμφανιστούν στο προσκήνιο και εσύ θα πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Πρέπει να παραμείνει ακλόνητη η πίστη στον εαυτό σου και να μην αμφιβάλλεις στιγμή. Ξέρεις πολύ καλά τί να κάνεις και πώς. Και μιας και μιλήσαμε για πίστη, καλό θα ήταν να διατηρήσεις την ηρεμία και την γαλήνη του σπιτιού σου και να μην δίνεις αφορμές για αναταράξεις και δράματα.

Αν είσαι καλό παιδί, το τρίτο δεκαήμερο θα σε ανταμείψει με αποτελεσματικότητα, επιτυχίες και προγραμματισμό σε γερά θεμέλια. Κράτησε την ψυχραιμία σου και απέφυγε τις συγκρούσεις που μόνο αρνητισμό θα σου μεταφέρουν. Αφιέρωσε τον απαιτούμενο χρόνο στην προσωπική σου ζωή και θα βγεις κερδισμένος αλλά και ικανοποιημένος.

Η συμβουλή μου: : Η απόφαση να αλλάξεις θέση ή να αποχωρήσεις, είναι δική σου. Μην χαραμίζεις όμως στιγμές χάνοντας ανθρώπους.


          ΤΑΥΡΟΣ          

Αυτό τον μήνα Ταύρε μου, μπορείς να κλέψεις λίγη από την φωτεινότητα του ζεστού ήλιου και να λάμψεις και εσύ μαζί του. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί γύρω σου θα είναι δημιουργική και ευνοϊκή για τα μελλοντικά σου σχέδια αρκεί να συνεχίσεις την σκληρή δουλειά με όρεξη και κέφι.

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχεις την ευκαιρία να διαχειριστείς πιο ήρεμα τα ζητήματα που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα όπως και τις ευθύνες ή τους προβληματισμούς που θα ακολουθήσουν. Η σιγουριά που θα νιώσεις για τις κινήσεις και τις απόψεις σου θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να κυνηγήσεις δυναμικά όσα έχεις στο μυαλό σου. Στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να φερθείς με ευγένεια και να αντιδράς με προσοχή γιατί…

ένας ανούσιος καβγάς μπορεί πολύ εύκολα να μεταμορφωθεί σε πόλεμο.

Το δεύτερο δεκαήμερο κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σε αποσυντονίσουν και θα σε ωθήσουν σε σημαντικές ανακατατάξεις ζωής. Αλλαγές στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου μαζί με ένα αίσθημα πίεσης θα σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Με συγκέντρωση και δυναμισμό θα καταφέρεις γρήγορα να βρεις το μονοπάτι που θα σε βγάλει και πάλι στο φως. Κάποια τελευταία σκαμπανεβάσματα στην προσωπική σου ζωή ενδέχεται να σου αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και οπτικής.

Στο τρίτο δεκαήμερο τα πράγματα φαίνεται να στρώνουν και τα σχέδιά σου να μπαίνουν και πάλι σε λειτουργία. Η αυτοπεποίθηση ενισχύεται και εσύ θα βρεις το απαραίτητο θάρρος για να κάνεις τις σωστές κινήσεις και επιλογές. Αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα αρπάζοντας την ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση. Η αγάπη και τα πείσματα θα πηγαίνουν χέρι-χέρι γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός.

Η συμβουλή μου:  Η σκληρή δουλειά και ο σωστός προγραμματισμός είναι τα κυριότερα συστατικά μιας επιτυχημένης συνταγής.


          ΔΙΔΥΜΟΣ          

Ένας ιδιαίτερος μήνας έρχεται για σένα Δίδυμέ μου, κατάλληλος για να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να χαράξεις νέους δρόμους προς την επιτυχία. Καλό είναι να παραμείνεις συγκρατημένος και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό της στιγμής. Μπορείς να καταφέρεις όλα όσα έχεις βάλει στο μυαλό σου κρατώντας όμως μία επιφυλακτικότητα σε ότι αφορά τις πραγματικές προθέσεις των εμπλεκομένων.

Το πρώτο δεκαήμερο ο τομέας των επαγγελματικών δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκός. Η σκληρή δουλειά τον τελευταίο καιρό σε συνδυασμό με την ψυχολογική πίεση που νιώθεις σε ωθούν να αποπροσανατολιστείς εντελώς. Τα αποτελέσματα συζητήσεων και συναντήσεων δεν θα είναι τα αναμενόμενα και αυτό θα σε απογοητεύσει αρκετά.

Μην χάνεις την όρεξη και το κουράγιο σου. Ψάξε το χρωματιστό φως μετά την καταιγίδα και πάλεψε για όσα ονειρεύεσαι.

Το δεύτερο δεκαήμερο ηλιαχτίδες φωτός μαζί με θετικές σκέψεις κάνουν την εμφάνισή τους. Έτσι έχεις την δυνατότητα να σκεφτείς με ηρεμία και συγκέντρωση προς τα πολύ θέλεις να κινηθείς. Μην στοχεύεις μακριά αλλά φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία που χρειάζεται για το σήμερα. Στην προσωπική σου ζωή μπορείς να επενδύσεις το κάτι παραπάνω αυτό το διάστημα. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε έχουν ανάγκη όσο και εσύ.

Το τρίτο δεκαήμερο θα είναι αυτό που θα σου χαρίσει περισσότερα χαμόγελα και θα πάρει μεγάλη ποσότητα από το άγχος που σε έχει κατακλίσει. Θα έχεις την δυνατότητα να κλείσεις εκκρεμότητες και ανοιχτές υποθέσεις φέρνοντας θετικά αποτελέσματα και νέα μελλοντικά σχέδια. Η ένταση στην καθημερινότητα θα μειωθεί και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σου. Ο ρομαντισμός και το πάθος θα αυξηθούν μαζί με την αγάπη και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Η συμβουλή μου: Να αφήνεις τον εγωισμό στην άκρη και να βλέπεις τις καταστάσεις που σε δυσκολεύουν, με καθαρή ματιά για να μπορείς να δίνεις ξεκάθαρες απαντήσεις.


          ΚΑΡΚΙΝΟΣ          

Μήνας ανεξαρτησίας και ελευθερίας όλα δείχνουν πως θα είναι ο Ιούλιος για σένα Καρκίνε μου και με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου όλο να αυξάνονται, θα πρέπει να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο και να μην αφήσεις ούτε λεπτό να φύγει ανεκμετάλλευτο. Σε γενικές γραμμές τα σχέδια σου θα εξελιχθούν χωρίς επιπλοκές όμως ακόμη και αν προκύψουν αναποδιές δεν θα είναι κρίσιμες και θα ενισχύσουν τελικά την εξέλιξη των πραγμάτων.

Το πρώτο δεκαήμερο οι συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο είναι πιο ευνοϊκές και ηρεμείς από εντάσεις που έζησες το τελευταίο διάστημα. Η κοινωνικότητα σου θα σε βοηθήσει σε νέες χρήσιμες γνωριμίες και το καθαρό μυαλό σου θα σου δείξει τον δρόμο που πρέπει να διαλέξεις για να φτάσεις στους στόχους σου. Στην αισθηματική σου ζωή δεν θα λείψει το μυστήριο και τα γεγονότα των παρασκηνίων όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν ευκαιρίες να περάσεις καλά.

Στο δεύτερο δεκαήμερο θα βρεθείς αντιμέτωπος με προκλήσεις και αντιθέσεις. Ναι μεν είσαι έτοιμος να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για την πορεία σου αλλά βρίσκεις αντιστάσεις από ανθρώπους του περίγυρού σου.

Τυχόν παρορμητικότητα και απερισκεψία Στο λόγο σου μπορεί να σε οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις γι’ αυτό θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην ωθείς καταστάσεις στα άκρα.

Στην προσωπική σου ζωή θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που φαινομενικά θα σου στοιχίσουν και θα σε απογοητεύσουν όμως με τον καιρό θα αισθανθείς πιο σίγουρος από ποτέ για τις αποφάσεις αυτές.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σου φέρει αποκαλύψεις και εντάσεις. Στον χώρο εργασίας θα υπάρξουν απρόσμενες αλλαγές που δεν θα σε ικανοποιήσουν όμως θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη τις εκδικητικές σκέψεις και να συνεχίσεις να εργάζεσαι για τους στόχους σου. Στην προσωπική σου ζωή, απέφυγε τα ξεσπάσματα και προσπάθησε να ανακαλύψεις την αλήθεια. Πρέπει να δείξεις προσοχή ποιον εμπιστεύεσαι και ποιον πρέπει να στηρίξεις.

Η συμβουλή μου: Πριν κάνεις το βήμα, θα πρέπει να υπολογίσεις την διαδρομή, τον χρόνο, τον τρόπο και την παρέα. Μετά όλα είναι απλά και όμορφα


          ΛΕΩΝ          

Βρίσκεσαι σε μία περίεργη ψυχολογική κατάσταση Λέων μου και η περίοδος που έρχεται θα ενισχύσει το άγχος και την ανησυχία που νιώθεις το τελευταίο διάστημα. Θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να ηρεμήσεις και να σκεφτείς καθαρά για να καταφέρεις να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Το άγχος θα σε παρασύρει πολύ μακριά από τον προορισμό σου.

Το πρώτο δεκαήμερο θα φέρει καθυστερήσεις και θα δοκιμαστούν η υπομονή και τα νεύρα σου. Προσπάθησε να αναλάβεις μόνος σου τα ζητήματα που σε αφορούν στον χώρο εργασίας και να μην τα αφήνεις για αργότερα ή τα μεταφέρεις αλλού. Με την κατάλληλη συγκέντρωση θα φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου χωρίς εντάσεις και παρεξηγήσεις.

Δεν θα έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο, όμως θα πρέπει να αφιερώσεις όσο έχεις στους αγαπημένους σου.

Στο δεύτερο δεκαήμερο τα πράγματα θα αρχίζουν να στρώνουν κατά κάποιον τρόπο. Μπορεί στον χώρο εργασίας σου να νιώσεις συσσωρευμένη κούραση όμως με σωστό προγραμματισμό θα καταφέρεις να κλείσεις πολλές ανοιχτές υποθέσεις που σε πιέζουν τελευταία. Με την κατάσταση να αλλάζει θα καταφέρεις να καλύψεις κάποιες από τις ανάγκες σου και να βρεις λίγη από την χαμένη σου όρεξη. Στον συναισθηματικό τομέα δεν θα υπάρξει κάποια μεγάλη αλλαγή και αυτό είναι κάτι που θα σε χαροποιήσει ιδιαιτέρως καθώς είσαι ικανοποιημένος από την καθημερινότητά σου.

Το τρίτο δεκαήμερο φαίνεται πως θα αφοσιωθείς περισσότερο στην προσωπική σου ζωή που είχες αμελήσει αρκετά. Μιας και τα επαγγελματικά σου σε ζόρισαν αλλά τελικά έχουν πάρει τον δρόμο τους, θα μπορέσεις να ρίξεις την προσοχή και την φροντίδα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Λύνοντας κάποια θέματα που σε προβληματίζουν θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς τις στιγμές που έχεις ανάγκη.

Η συμβουλή μου: Μην μεταφέρεις τον εκνευρισμό σου σε αυτούς που δεν στον δημιουργούν. Σαν βασιλιάς πρέπει να είσαι δίκαιος και έτοιμος να δώσεις λύσεις στα προβλήματα που θα συναντήσεις.


          ΠΑΡΘΕΝΟΣ          

Μέσα στο επόμενο διάστημα Παρθένε μου θα βρεθείς ανάμεσα στο παρελθόν που θα σου χτυπά την πόρτα και στο μέλλον που θα τρέχεις να το προλάβεις. Παλιές υποθέσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σου ζητούν τα ρέστα για όσα δεν έκανες και νέες ευκαιρίες θα προσπαθούν να σε παρασύρουν σε νέες περιπέτειες.

Το πρώτο δεκαήμερο στον επαγγελματικό τομέα θα αναγκαστείς να βάλεις στην άκρη τα σχέδια σου και να ασχοληθείς με ανοιχτές υποθέσεις που πρέπει να κλείσουν. Το θετικό είναι πως τώρα θα βρεις τον τρόπο για να τελειώσεις αρκετές από αυτές. Στην προσωπική σου ζωή θα απολαύσεις την ηρεμία των ημερών και θα ζήσεις τις μικρές στιγμές ευτυχίας παρέα με τους αγαπημένους σου.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα σε βρει πιο ανήσυχο και φορτωμένο με δουλειές τρίτων. Μπορείς να το δεις σαν μια ευκαιρία να μάθεις να λες όχι πού και πού, αν επιτέλους αποφασίσεις να μην φορτώνεσαι σαν το γάιδαρο και να μην αναγκάζεσαι να έχεις την υπομονή του.

Στο σπίτι καλό θα είναι να ασχοληθείς με μικροπροβληματάκια που θέλουν επίλυση πριν διογκωθούν και σε καταπλακώσουν.

Τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα αντιμετωπίσεις εντάσεις και προβληματικές συμπεριφορές που θα σε φτάσουν στα όριά σου. Μην δείξεις τα δόντια σου πριν δεις τις προθέσεις των αντιπάλων σου. Μπορεί να χάσεις ένα σίγουρο παιχνίδι αν βιαστείς. Εκμεταλλεύσου το γαλήνιο κλίμα τους σπιτιού και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου φορτίζοντας τις μπαταρίες σου.

Η συμβουλή μου: Προγραμμάτισε τις επόμενες κινήσεις σου υπολογίζοντας τις δυνάμεις αλλά και τα μέσα που έχεις για να ολοκληρώσεις το πλάνο σου. Καμιά φορά η βοήθεια έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις.


          ΖΥΓΟΣ          

Δεν διανύεις και τις καλύτερες μέρες Ζυγέ μου, καθώς υπάρχει αρκετός εκνευρισμός στον αέρα και ταυτόχρονα βιώνεις στιγμές που αναρωτιέσαι ποιος είσαι και πού πας, αμφισβητώντας την αξία αλλά και τις δεξιότητές σου.

Θα πρέπει να κάνεις 2 -3 βήματα πίσω, να πάρεις μια ανάσα καθαρίζοντας το μυαλό σου και να βρεις τον εαυτό σου πριν προχωρήσεις μπροστά.

Το πρώτο δεκαήμερο οφείλεις να αφοσιωθείς στα σχέδια που από καιρό έχεις κάνει και να συγκεντρωθείς στον προορισμό σου διαλέγοντας την ασφαλέστερη και σωστότερη διαδρομή. Οι εντάσεις που θα υπάρξουν με κάποια κοντινά σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να δεις ποιος είναι αληθινά εκεί για σένα και ποιος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις.

Στο δεύτερο δεκαήμερο τα πνεύματα θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν και εσύ θα βρεις σιγά σιγά, τα πατήματά σου. Ολοκληρώνοντας με επιτυχία, μια δύσκολη υπόθεση που σε βασάνιζε τον τελευταίο καιρό θα τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου και θα ανακτήσεις την χαμένη σου όρεξη. Κοινή πορεία και στην προσωπική σου ζωή, ενός τόσο ήρεμου κλίματος που θα σε βάλει σε σκέψεις για την καταιγίδα που μπορεί να έρθει. Μην κάνεις αρνητικές σκέψεις και στο κάτω κάτω, φρόντισε να το απολαύσεις όσο κρατήσει.

Το τρίτο δεκαήμερο θα σε βρει πιο έτοιμο και πιο οργανωμένο από ότι ήσουν τους προηγούμενους μήνες. Λίγο το καλοκαιράκι, λίγο η αναμονή για ξέφρενες και ξεκούραστες μέρες, σου δίνουν την δύναμη να τρέξεις παραπάνω και να εργαστείς με συγκέντρωση και πείσμα. Στον προσωπικό τομέα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου και να σεβαστείς τις επιθυμίες των αγαπημένων σου προσώπων. Μην μπερδεύεις καταστάσεις και μείνε έξω από υποθέσεις που δεν σε αφορούν.

Η συμβουλή μου: Συνεχίζεις να απογοητεύεσαι και να παίρνεις προσωπικά αντιδράσεις και απόψεις ανθρώπων. Θα πρέπει να καταλάβεις πως πολλά μπορεί να περιμένεις και τίποτα δεν πρέπει να σε εκπλήσσει πλέον.


          ΣΚΟΡΠΙΟΣ          

Έχεις πιεστεί ιδιαίτερα το τελευταίο καιρό και ψάχνεις απεγνωσμένα την στιγμή και την ευκαιρία να χαλαρώσεις από το τρέξιμο. Όλα δείχνουν πως η λήξη είναι κοντά και εσύ θα καταφέρεις να φτάσεις νικητής στην γραμμή του τερματισμού. Να θυμάσαι όμως πώς μόνο όταν την περάσεις μπορείς να κοιτάξεις πίσω σου.

Το πρώτο δεκαήμερο θα αποδειχθεί ικανοποιητικό αν και δεν θα λείψει η κούραση και το απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα. Θα τρέχεις και θα φτάνεις καθυστερημένος κάποιες φορές, με απαιτήσεις στην εργασία και πολλές υποχρεώσεις. Ο προσωπικός σου χρόνος θα είναι περιορισμένος και αυτό θα σε γεμίσει άγχος και τύψεις για τις προσδοκίες των αγαπημένων σου προσώπων.

Θα πρέπει να εξηγήσεις με ειλικρίνεια τι μπορείς να δώσεις για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο όλη η κούραση θα αποδώσει καρπούς και αυτό είναι κάτι που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Θα έχεις την ευκαιρία να διαχειριστείς καλύτερα τις εκκρεμότητές σου και να διαπραγματευτείς υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Στην προσωπική σου ζωή, μηνύματα από το παρελθόν και αιφνίδιες συναντήσεις θα σε βάλουν σε δεύτερες σκέψεις και θα σε οδηγήσουν σε περιπέτειες. Μέτρησε προσεκτικά τα όρια που μπορείς να φτάσεις και μη ξεπεράσεις κανένα από αυτά.

Το τρίτο δεκαήμερο κρίνεται αρκετά πιεστικό στον εργασιακό τομέα, με τις ευθύνες να αυξάνονται και τις αντοχές σου να μειώνονται αισθητά. Θα πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις παίρνοντας σταθερές αποφάσεις. Στα ζητήματα καρδιάς νιώθεις πιο σίγουρος και αποφασισμένος να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς. Η επιμονή και η αφοσίωση θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τους στόχους σου.

Η συμβουλή μου: Η προοπτική των καταστάσεων μπορεί να σε οδηγήσει στην απόλυτη επιτυχία όμως είναι κάτι που πολλές φορές ξεχνάς να υπολογίσεις και χάνεις τον δρόμο σου.


          ΤΟΞΟΤΗΣ          

Ο μήνας Ιούλιος φαίνεται πως θα είναι ευνοϊκότερος από τους προηγούμενος για σένα Τοξότη μου, με σταδιακή εξέλιξη σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Με υπομονή και έξυπνους χειρισμούς θα καταφέρεις να λύσεις παρεξηγήσεις και να εκπληρώσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

Το πρώτο δεκαήμερο το φόρτο εργασίας σου θα είναι αρκετό και θα σε ταλαιπωρήσει όμως με την θετική σου ενέργεια και την αισιόδοξη ματιά σου όλα θα μπουν σε μια σειρά και θα ολοκληρωθούν με επιτυχία. Μικρές καθυστερήσεις θα παίξουν με τα νεύρα σου τα οποία θα πρέπει να κρατήσεις για τον εαυτό σου αν δεν θέλεις να καταστρέψεις όσα δημιούργησες. Η προσωπική σου ζωή θα σου χαρίσει την ηρεμία που χρειάζεσαι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε στηρίξουν σε ό,τι χρειαστείς.

Στο δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να βάλεις τα όριά σου, μόνο έτσι θα καταφέρεις να βρεις την ισορροπία που επιβάλλεται ώστε να φτάσεις στους στόχους σου.

Μην αναλώνεσαι σε εντάσεις που ενδέχεται να εμφανιστούν στον χώρο εργασίας και φέρσου με διπλωματία για να μην εκτεθείς. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένεια και στους φίλους σου και απόλαυσε διασκεδαστικές στιγμές μαζί τους. Άλλωστε είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου και το γέλιο κύριο συστατικό της καθημερινότητάς σου.

Το τρίτο δεκαήμερο έρχεται να σε ανταμείψει για την υπομονή και την επιμονή σου και να σου φέρει όσα κέρδισες με σκληρή δουλειά. Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις και να μην αφήσεις καμία εκκρεμότητα για να είσαι έτοιμος για τις νέες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν. Δείξε την προσοχή που χρειάζεται στον τρόπο που εκφράζεσαι για να αποφύγεις παρεξηγήσεις με κοντινά σου πρόσωπα. Ακόμη και η αλήθεια πρέπει να λέγεται με τον σωστό τρόπο και τις κατάλληλες λέξεις.

Η συμβουλή μου: Δεν έχουν όλοι τον ίδιο τρόπο σκέψης, ούτε αντέχουν το ίδιο βάρος. Πρόσεχε τί δίνεις και πόσα καλείσαι να κουβαλήσεις.


          ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ          

Τα εμπόδια είναι για να ξεπερνιούνται Αιγόκερέ μου και αυτό ακριβώς θα κληθείς να κάνεις αυτή την περίοδο. Είσαι μαθημένος στην σκληρή δουλειά και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία πιο γρήγορα. Η δημιουργικότητα, η ευελιξία αλλά και η πίστη σου είναι χαρακτηριστικά που μόνο μπροστά μπορούν να σε πάνε.

Το πρώτο δεκαήμερο ενδέχεται να υπάρξουν μικρά ζητήματα στον χώρο εργασίας, ίσως κάποια αντιπαλότητα ή ανταγωνισμός με κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη. Προσπάθησε να παραμείνεις στο προσκήνιο και μην επιχειρήσεις να λειτουργήσεις παρασκηνιακά. Τα κρυφά πάντα αποκαλύπτονται και μπορεί να εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

Φρόντισε να ξεκουραστείς και να κρατήσεις δυνάμεις για κάθε ενδεχόμενο. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και στις επιθυμίες σου.

Στο δεύτερο δεκαήμερο μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για επαναπροσδιορισμό σχεδίων και απόκτηση στόχων. Δούλεψε σαν μυρμήγκι για να απολαύσεις σαν βασιλιάς όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα. Δεν έχεις μάθει να περιμένεις τα έτοιμα και δεν είναι καιρός να αλλάξεις τις συνήθειες σου. Στα προσωπικά σου ίσως τα σχέδια που έχεις να μην εξελιχθούν με επιτυχία. Κάποιες παρεξηγήσεις θα προκαλέσουν σύγχυση και εντάσεις. Αν βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου θα ξεπεράσεις γρήγορα την κακή διάθεση.

Το τρίτο δεκαήμερο θα σε βρει πιο έτοιμο για να πάρεις τις αποφάσεις που χρειάζεται. Κάποιες φορές αν ο κόμπος δεν λύνεται, καλό είναι να κόβεται. Άσε πίσω σου υποθέσεις που οδηγούν σε αδιέξοδο και επένδυσε σε νέα πιο δημιουργικά σχέδια. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να σε παιδεύει τελευταία αλλά σίγουρα στο τέλος θα έρθει αυτό που θα σε κάνει να πεις «επιτέλους». Δεν είναι τυχαίο όταν λέμε ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Η συμβουλή μου:  Είναι επιτρεπτό να χάνεις τον προσανατολισμό σου κάποιες φορές. Είναι ανεπίτρεπτο όμως να διαγράφεις ανεξέλεγκτα πορεία χωρίς προορισμό.    


          ΥΔΡΟΧΟΟΣ          

Ωφέλιμος θα αποδειχθεί αυτός ο μήνας για σένα Υδροχόε μου, με πολλές καινούργιες ευκαιρίες και δυνατότητα για εξέλιξη σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Θα πρέπει να δείξεις υπομονή σε κάποιες περιπτώσεις και τις αντοχές σου σε άλλες. Γνωστό το ότι δεν φημίζεσαι για την ηρεμία σου, καλό θα ήταν να κοντρολάρεις τις εκρήξεις σου και τον θυμό σου.

Το πρώτο δεκαήμερο υπάρχει περίπτωση να συναντήσεις ορισμένες καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Με μεθοδικότητα θα καταφέρεις να κερδίσεις τον αγώνα και να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου. Στην προσωπική σου ζωή θα βρεις το στήριγμα που αναζητάς στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η υποστήριξη που θα λάβεις μαζί με την κατανόηση θα γλυκάνουν το μέσα σου και θα σε οπλίσουν με μία ανεξήγητη δύναμη.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα γεμίσει με συναντήσεις και νέες εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν να καταστρώσεις ένα πιο ολοκληρωμένο πλάνο για τους μελλοντικούς σου στόχους. Επένδυσε στις καινοτόμες ιδέες σου και δεν θα βγεις χαμένος.

Μόνο με τους κατάλληλους συνοδοιπόρους θα καταφέρεις να φέρεις την αλλαγή που ονειρεύεσαι.

Ο λιγοστός προσωπικός χρόνος που θα είναι στην διάθεσή σου θα πρέπει να μοιραστεί στα αγαπημένα σου πρόσωπα και στην προσωπική ξεκούραση.

Το τελευταίο δεκαήμερο θα σου δώσει την ευκαιρία να κινηθείς σε πιο αργούς ρυθμούς και να βρεις τον τρόπο να οργανώσεις από την αρχή τις υποθέσεις που σε απασχολούν και τις νέες που θέλεις να αναλάβεις. Θα υπάρξει μεγάλη πρόοδος και αν χρησιμοποιήσεις με τον σωστό τρόπο τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες, το αποτέλεσμα θα είναι λαμπρό. Ο χρόνος με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Τα όμορφα λόγια αλλά και οι πράξεις σου θα δημιουργήσουν το σωστό κλίμα για ηρεμία και χαλάρωση.

Η συμβουλή μου: Θα πρέπει να μάθεις να μην μεταφέρεις την ένταση της εργασίας στο σπίτι και το αντίθετο. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπλέξεις περισσότερο.


          ΙΧΘΥΣ          

Ο Ιούλιος έρχεται με προκλήσεις και διλήμματα για σένα Ιχθύ μου και θα πρέπει να προετοιμαστείς για αναταράξεις και ανακατατάξεις. Οι αλλαγές που θα αντιμετωπίσεις δεν είναι αρνητικές, τουλάχιστον όχι όλες. Θα πρέπει να τις αναλύσεις με ηρεμία και να ανακαλύψεις με ποιον τρόπο θα τις εκμεταλλευτείς για το δικό σου το καλό. Πρέπει να μάθεις να είσαι ευέλικτος και να λειτουργείς παντός καιρού.

Το πρώτο δεκαήμερο δεν θα λείψουν οι προκλήσεις στον χώρο εργασίας. Θα πρέπει να κάνεις περισσότερες προσπάθειες για να διατηρήσεις το καλό και ομαδικό κλίμα και να βελτιώσεις την αποδοτικότητα.

Φρόντισε να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις παρεξηγήσεις άνευ λόγου και αιτίας.

Το τεταμένο κλίμα ενδέχεται να συνεχιστεί και στο σπίτι γι’ αυτό φρόντισε να μην ξεπεραστούν τα όρια και δούλεψε με τον εαυτό σου πριν ανοίξεις συζήτηση με τους γύρω σου.

Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να φέρει καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές και να προσφέρει καινούργιες εργασίες, κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό σου και θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου. Οι δεξιότητες και οι δεξιοτεχνίες σου θα φέρουν θετικά αποτελέσματα και η ανταμοιβή σου θα σε χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Το πρόγραμμα σου θα είναι απαιτητικό και ο προσωπικός χρόνος μικρός. Έτσι ενδέχεται να υπάρχουν γκρίνιες από τα αγαπημένα σου πρόσωπα που θέλουν να περάσουν μαζί σου όμορφες στιγμές.

Το τρίτο δεκαήμερο αυξάνονται οι υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα και επικεντρώνεις όλη την προσοχή σου στο να τις διεκπεραιώσεις. Με σωστό σχεδιασμό θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Προσπάθησε να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα προκύψουν με σιγουριά και θάρρος. Στον συναισθηματικό τομέα μπορείς να απολαύσεις με μεγαλύτερη ευκολία στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να γεμίσεις δύναμη για την επόμενη μέρα.

Η συμβουλή μου: Είναι πολύ σημαντικό να εμπιστευτείς τις δυνατότητες και το ένστικτό σου και να μην μπεις στην διαδικασία ανούσιων αντιπαραθέσεων.


Φωτογραφία Okan Caliskan

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως