26.5 C
Thessaloniki
29.4 C
Athens

Ζώδια | Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου | Arcana

Arcana Προβλέψεις και συμβουλές για όλα τα ζώδια για τον μήνα Ιούνιο

Ζώδια – Μηνιαίες Προβλέψεις & συμβουλές

 

ΚΡΙΟΣ

«Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό», είπε κάπου ανάμεσα στο 1844 με 1900 ο Γερμανός φιλόσοφος Φρήντριχ Νίτσε και σαν Κριός που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να κάνεις λάβαρο τα λόγια του και να πορευτείς με θάρρος στα γεγονότα της καθημερινότητάς. Η επιμονή και το θράσος σου, θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά όμως η έλλειψη υπομονής μπορεί να σου φέρει εμπόδια, οπότε φρόντισε να φερθείς έξυπνα για να πετύχεις τους στόχους σου.

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα σε βρει αντιμέτωπο με προκλήσεις και ευκαιρίες για νέες περιπέτειες. Στον επαγγελματικό τομέα θα αναγκαστείς να αποδείξεις για ακόμη μία φορά πως αξίζεις την θέση σου και δικαιούσαι κάθε εύνοια και απολαβή. Σίγουρα πολλοί μπορεί να ενοχληθούν από αυτό, εσύ όμως πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος και να μην ασχοληθείς με τίποτα που μπορεί να σε αποπροσανατολίσει. Αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και διώξε μακριά την αρνητική ενέργεια.

Στο δεύτερο δεκαήμερο θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα κρίνουν την εξέλιξη των υποθέσεων που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Ακολούθησε το μονοπάτι που έχεις χαράξει και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Μην ανοίγεις τα χαρτιά σου από εγωισμό και να σκέφτεσαι τα κρυφά σχέδια που ενδέχεται να καταστρώνει το αντίπαλο στρατόπεδο.

Στο τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογενειακή εστία. Τα νερά ταράζονται αρκετά και εσύ θα πρέπει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να ηρεμήσεις την ροή και να αποφύγεις την φουρτούνα. Ένα βήμα πίσω ίσως σε γλιτώσει από καταστάσεις ανεξέλεγκτες.

Η συμβουλή μου: : Οι φορές που χάνεις το δίκιο σου από λάθος αντιδράσεις, είναι πολλές, γι’ αυτό φρόντισε να λειτουργείς με σύνεση και διακριτικότητα.


ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι άνθρωπος της συνήθειας Ταύρε μου και οι μεγάλες αλλαγές σε επηρεάζουν περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Ειδικά όταν ανακαλύπτεις γεγονότα για ανθρώπους και νιώθεις πως πέφτεις από τα σύννεφα, σου παίρνει πολύ χρόνο μέχρι να διαχειριστείς τα συναισθήματα και τα νέα δεδομένα.

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα βρεθείς σε δίλημμα και θα πρέπει να επιλέξεις την εξέλιξη της επαγγελματικής σου πορείας μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Κάτι τέτοιο φυσικά και θα σε γεμίσει με αμφιβολίες και ανησυχία για το μέλλον. Οφείλεις, στον εαυτό σου πρώτα, να βρεις την θετική σου ενέργεια και σκέψη και να προσαρμοστείς με γοργούς ρυθμούς στις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις.

Για το δεύτερο δεκαήμερο θα χρειαστείς υπομονή και συγκέντρωση καθώς θα έχεις πολύωρες συζητήσεις και σημαντικές επαφές. Θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις απόψεις σου αλλά και την δυσαρέσκειά σου για κάποιες συμπεριφορές. Αυτά αφορούν περισσότερο την προσωπική σου ζωή χωρίς όμως να λείψουν και από την επαγγελματική. Μικρές παρεξηγήσεις ενδέχεται να υπάρξουν που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία.

Στο τρίτο δεκαήμερο οι μέρες θα κυλήσουν πιο ομαλά, χωρίς πολλά πάνω κάτω. Ένα αρκετά ευνοικό διάστημα για συμφωνίες και όλα δείχνουν πως κρατάς ένα μαγικό ραβδάκι και πείθεις εύκολα τους συνομιλητές σου. Εκμεταλλεύσου τον χρόνο με τους αγαπημένους σου και μην το παρακάνεις με άσκοπα έξοδα.

Η συμβουλή μου:  Η απογοήτευση που νιώθεις στην διαφορετική εξέλιξη των καταστάσεων είναι μεγάλη γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς με τάξη και ασφάλεια.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Αισιόδοξα και θετικά τα αποτελέσματα σε πολλές πτυχές της ζωής σου Διδυμέ μου για αυτόν τον μήνα. Οι πλανήτες αποφάσισαν να σε βοηθήσουν όσο μπορούν να ξυπνήσουν την αυτοπεποίθηση και την γενναιότητά σου. Φυσικά την τελευταία λέξη θα την πεις εσύ και οι συνέπειες των αποφάσεων όπως και οι επιβραβεύσεις θα είναι μόνο δικές σου.

Το πρώτο δεκαήμερο θα γευτείς απροσδόκητα οφέλη από τον χώρο εργασίας σου και θα δεις αρκετούς από τους στόχους σου να ολοκληρώνονται. Η έξυπνη προσέγγιση για την διαχείριση των καταστάσεων θα σε βοηθήσει να κερδίσεις μάχες αλλά και ανταμοιβές. Πρέπει να συνεχίσεις την σκληρή δουλειά και να συμβουλευτείς τα κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα για πράγματα που σε απασχολούν.

Το δεύτερο δεκαήμερο μπορείς να επικεντρωθείς στην βελτίωση της απόδοσής σου στους χώρους που κινείσαι και να φανερωθούν οι δεξιότητές σου. Να είσαι προετοιμασμένος για ξαφνικά γεγονότα και να εστιάσεις σε αυτά που σου χαρίζουν ηρεμία και ευτυχία. Η τύχη είναι με το μέρος σου και με την θετική σου σκέψη, τίποτα δεν θα πάει στραβά.

Στο τρίτο δεκαήμερο θα υπάρξει φόρτο εργασίας και αρκετή πίεση όμως η αναγνώριση που θα λάβεις θα είναι πολύ σημαντική. Δείξε προσοχή στον τρόπο ομιλίας και συμπεριφοράς σου για να αποφύγεις τις ανούσιες συγκρούσεις. Στα θέματα αγάπης θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός και αφοσίωση και να μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα χωρίς να ολοκληρώσεις πρώτα την έρευνά σου.

Η συμβουλή μου: Ο εγωισμός σε συνδυασμό με τον εσωτερικό θυμό που μπορεί να νιώθεις σε κάνουν ασταθή και μπορεί να πέσεις σε παγίδες και λάθη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή και μακριά από εντάσεις Καρκίνε μου αυτή την περίοδο γιατί φαίνεται να είσαι επιρρεπής σε παρεξηγήσεις και προβλήματα. Θα πρέπει να ελέγξεις τον εγωισμό και τις απαιτήσεις σου γιατί μπορεί οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες και να μην σε ικανοποιήσουν καθόλου. Ο διαλογισμός ενδέχεται να σε βοηθήσει να παραμείνεις ήρεμος και στην θέση σου.

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου είναι η καλύτερη περίοδος για να σχεδιάσεις μεθοδικά με ποιον τρόπο και προς ποια κατεύθυνση θέλεις να κινηθείς στον επαγγελματικό τομέα. Ο σωστός προγραμματισμός θα σου εξασφαλίσει την επιθυμητή ανάπτυξη και θα σου δώσει πρόσβαση σε νέες ευκαιρίες. Καλό είναι να περιορίσεις την επιθετικότητά σου και να μην κρίνεις τους ανθρώπους από την πρώτη ματιά.

Στο δεύτερο δεκαήμερο μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου και τους στόχους που έθεσες το προηγούμενο διάστημα. Συνιστάται τα πρώτα βήματα να γίνουν με σύνεση και συγκέντρωση και να είσαι έτοιμος να υποδεχτείς ξαφνικές προσφορές που θα σε ευνοήσουν. Μπορείς να βελτιώσεις τις προσωπικές σου σχέσεις και να απολαύσεις στιγμές με αγαπημένους ανθρώπους.

Στο τρίτο δεκαήμερο έρχεται η ολοκλήρωση εργασιών και αυτό θα σε ικανοποιήσει αρκετά. Παρέμεινε στο πρόγραμμά σου, μην παρεκκλίνεις από τα αρχικά σου σχέδια και άρπαξε κάθε ευκαιρία για νέα καθήκοντα. Πέρασε χρόνο με τον εαυτό σου και όσους επιθυμείς να βελτιώσεις την σχέση σου μαζί τους. Άσε τα παλιά πίσω και προχώρα μπροστά για τα καινούργια.

Η συμβουλή μου: Λειτούργησε σε κάθε σχέση σου με ειλικρίνεια καθώς αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου.


ΛΕΩΝ

Ψυχολογικές μεταπτώσεις και μπερδεμένες καταστάσεις για σένα και τον μήνα Ιούνιο Λέων μου. Θα χρειαστείς σίγουρα υπομονή γιατί θα δυσκολευτείς και θα πιεστείς αρκετά. Μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των κοντινών σου ανθρώπων και να θυμάσαι πως τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν καλά και θετικά αν εσύ σταματήσεις να τα σαμποτάρεις με την απαισιοδοξία σου.

Το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις όμως όλα δείχνουν να εξελίσσονται καλά. Αν παραμείνεις ήρεμος και μεθοδικός θα επιλύσεις τα προβλήματα που θα εμφανιστούν με μεγάλη επιτυχία. Να είσαι ανοιχτός και δεκτικός σχετικά με το τι λειτουργεί και τι όχι. Δεν είναι η στιγμή για μεγάλες αποφάσεις αλλά μπορείς να βάλεις τα θεμέλια για την συνέχεια.

Στο δεύτερο δεκαήμερο μπορείς να φανείς πιο ενεργός και να ζωντανέψεις λιγάκι τις στάσιμες καταστάσεις. Βάλε χρώμα στην κάθε μέρα και ακολούθησε τον ρυθμό. Στην προσωπική σου ζωή μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές και αρμονικές μέρες χαλάρωσης. Προγραμμάτισε τις προτεραιότητες σου με σωστά κριτήρια και αναγκαιότητα.

Στο τρίτο δεκαήμερο οι θυσίες των προηγούμενων ημερών φαίνεται να ανταμείβονται. Πιεστικές καταστάσεις βρίσκουν διέξοδο και τα εμπόδια που αντιμετώπιζες, εξαφανίζονται δια παντός. Το πάθος σου μεταφράζεται σε δράση και η ενέργειά σου παρασύρει τους γύρω σου. Επένδυσε τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους και απόλαυσε όμορφες προσωπικές και ποιοτικές στιγμές.

Η συμβουλή μου: Θα πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τα κριτήρια που έχεις για τους ανθρώπους και να καταλαβαίνεις ταχύτερα ποιοι είναι μαζί σου και ποιοι απέναντι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας που ακολουθεί Παρθένε μου, θα σε γεμίσει με πρωτόγνωρα συναισθήματα και ποικίλα γεγονότα. Κάποια θα τα αναμένεις, αρκετά θα σε εκπλήξουν και ορισμένα θα πρέπει να τα δεχτείς όσο και να μην το θέλεις. Ο χρόνος που θα αφιερώσεις ή θα θυσιάσεις θα είναι πολύ σημαντικός για την εξέλιξη καταστάσεων και θα πρέπει να τον διαχωρίσεις σωστά με βάση την σημαντικότητα.

Το πρώτο δεκαήμερο θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός στον χώρο εργασίας και κάποιος ενδέχεται να προσπαθήσει να σας κλέψει τις ιδέες αλλά και τη δόξα που θα ακολουθήσει. Φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος και να συνεχίσεις την δουλειά σου χωρίς να δίνεις αξία και δικαιώματα σε αυτούς που δεν πρέπει. Αργά ή γρήγορα οι πραγματικές προθέσεις πάντα φαίνονται.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα σε βρει με πιο ήρεμη ψυχολογία και πιο πρόθυμο για νέες ασχολίες. Αισθάνεσαι περισσότερο ενεργητικός και αισιόδοξος για το αύριο. Τα επαγγελματικά σχέδια αποδίδουν στο άριστο όμως τα προσωπικά σου σχέδια μπορεί να βαλτώσουν αν δεν ασχοληθείς όσο οφείλεις. Δώσε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και μην πιέζεις καταστάσεις. Ο χρόνος είναι υποκειμενικός όσο αφορά την απόδοση που θα φέρει σε προβλήματα και λύσεις.

Το τρίτο δεκαήμερο αφού τακτοποιήσεις εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να ασχοληθείς για μεγαλύτερο διάστημα από ότι συνήθως με την προσωπική σου ζωή. Την έχεις παραμελήσει και δεν θα σου βγει σε καλό. Δώσε προσοχή στις ανάγκες των αγαπημένων σου ανθρώπων και απόδειξέ τους ότι είσαι εκεί για αυτούς.

Η συμβουλή μου: Βάλε προτεραιότητες στα θέματα που ζητούν λύση, χωρίς να μπλέκεις καταστάσεις και σκέψεις. Με καθαρό μυαλό όλα λύνονται.


ΖΥΓΟΣ

«Αυτό που η κάμπια ονομάζει το τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα». Ο Κινέζος φιλόσοφος Λάο Τσε που έζησε τον 6ο αιώνα π.Χ. και θέλοντας να σου μεταδώσει την ενέργεια αυτή, είδε τον Ζυγό στην θέση της πεταλούδας. Συνηθίζεις να μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και να δραματοποιείς με μαεστρία τις μικρές αναποδιές όμως στο τέλος πάντα βρίσκεις τον τρόπο να λάμψεις και να βγεις πιο δυνατός.

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα σε βρει σκεπτικό και αναποφάσιστο. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου και οι μέρες σου θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Υπάρχει η πιθανότητα για αλλαγές στα επαγγελματικά σου σχέδια, βάζοντας νέους στόχους που θα σε κάνουν να αφοσιωθείς πλήρως. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος όμως θα σε βοηθήσουν να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα.

Στο δεύτερο δεκαήμερο θα περάσεις κάποιες άβολες στιγμές και έχοντας στο μυαλό σου κάποια μικρά προβλήματα που σε απασχολούν, θα δυσκολευτείς αρκετά να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα πρέπει να λάβεις τα θετικά μηνύματα και να τα αξιοποιήσεις όπως ξέρεις.

Το τρίτο δεκαήμερο θα σου φέρει έμπνευση και δημιουργία, με σένα στον κεντρικό ρόλο. Βρίσκεις τον δυναμισμό σου και οι πρωτοβουλίες που παίρνεις σε σπρώχνουν με φόρα προς την επίτευξη των στόχων σου. Σχεδίασε με προσοχή τις κινήσεις σου και μην αποθαρρύνεσαι όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα έχεις φανταστεί. Τις περισσότερες φορές οι αλλαγές είναι μια ευκαιρία να αποδείξεις όσα μπορείς και αντέχεις.

Η συμβουλή μου: Κράτησε γερά τα ηνία και κάλπασε γρήγορα και με πείσμα προς την επιτυχία. Ξέρεις πολύ καλά πώς να ξεχωρίζεις από το πλήθος.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό τον μήνα Σκορπιέ μου αναμένονται σημαντικές αλλαγές. Κάποιες από αυτές θα είναι θετικές και κάποιες θα σε οδηγήσουν σε νέες προκλήσεις. Μην αγχωθείς και κράτησε το μυαλό σου συγκεντρωμένο γιατί θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις αλλαγές που θα έρθουν. Πρέπει να αποδεχτείς τους περιορισμούς που θα προκύψουν και να βελτιώσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

Το πρώτο δεκαήμερο οι καινοτόμες ιδέες σου θα σε οδηγήσουν σε συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων. Έτσι θα καταφέρεις να γνωρίσεις τις προθέσεις των γύρω σου και να προχωρήσεις αναλόγως. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για να αποφευχθούν σημαντικά προβλήματα αργότερα. Πρέπει να παραμείνεις επικεντρωμένος στους στόχους σου εάν θέλεις να πετύχεις.

Στο δεύτερο δεκαήμερο ενδέχεται να πιεστείς από καταστάσεις όμως θα πρέπει να αποφύγεις συγκρούσεις με συναδέλφους ή ανωτέρους σου. Αν διατηρήσεις τον έλεγχο των σχεδίων σου, η σκληρή δουλειά σου θα αναγνωριστεί και θα ανταμειφθεί. Προθεσμίες της τελευταίας στιγμής θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση και θα χρειαστεί να δείξεις την ετοιμότητά σου.

Το τρίτο δεκαήμερο είναι ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και ποιοτικού χρόνου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Καθώς έχεις βάλει σε τάξη τα επαγγελματικά σου μπορείς να περάσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές που θα σε γεμίσουν ενέργεια και θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου. Άλλωστε για να καταφέρεις να κάνεις τις ιδέες σου πραγματικότητα πρέπει πρώτα να έχεις καθαρό μυαλό και όρεξη για νέες περιπέτειες.

Η συμβουλή μου: Η δημιουργικότητα και το θάρρος σου μπορεί να σε οδηγήσει ψηλά αρκεί κάποιες φορές να μπορείς να αντιληφθείς και να κατανοήσεις τα ελαττώματά σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας Ιούνιος για σένα Τοξότη θα είναι γεμάτος με θετικές εξελίξεις και κάποια μικρά εμπόδια. Είναι πιθανό να υπάρξει αύξηση των υποχρεώσεων της καθημερινότητας σου και αυτό θα σε κουράσει σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Αισθάνεσαι ιδιαίτερη πίεση το τελευταίο διάστημα και καλό θα ήταν να βρεις διεξόδους για να επανέλθει η ισορροπία στην ζωή σου. Η αισιοδοξία σου είναι πάντα αυξημένη και όταν πέφτει από τα φυσιολογικά για σένα επίπεδα, όλα γύρω σου καταρρέουν.

Το πρώτο δεκαήμερο θα εμφανιστούν σημαντικές προοπτικές εργασίας και χρυσές ευκαιρίες μπροστά σου. Συνέχισε να αυξάνεις τα όριά σου μέχρι να επιτύχεις τους στόχους και να κερδίσεις τον αγώνα. Αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη του μήνα και τίποτα δεν πρέπει να σε πτοήσει. Ο χρόνος για το σπίτι θα είναι περιορισμένος αλλά η ποιότητα είναι που μετράει τις περισσότερες φορές.

Στο δεύτερο δεκαήμερο θα εμφανιστούν ορισμένα εμπόδια και θα αναγκαστείς να αναμετρηθείς με τις δυνάμεις σου αλλά και την ευστροφία σου για την αποφυγή και αντιμετώπισή τους. Σαν Τοξότης λατρεύεις να χρησιμοποιείς το πνεύμα σου και θέλεις να πορεύεσαι μόνο με την αλήθεια των πραγμάτων. Με βάση αυτό μπορείς να καταφέρνεις να ολοκληρώνεις τα σχέδιά σου με τιμιότητα και ειλικρίνεια.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις από όσα θα έχεις να κάνεις. Παλιές ανοιχτές υποθέσεις και νέες που πρέπει να στηθούν και να δρομολογηθούν θα σε κάνουν να ψάχνεις με το κιάλι χρόνο για ξεκούραση και ηρεμία. Έχεις πάντα τον τρόπο να βάζεις τα πράγματα σε σειρά, αρκεί να θέλεις να ασχοληθείς και να περνάς καλά.

Η συμβουλή μου: Θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να τον φροντίσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις. Τα νέα δεδομένα θα σε βοηθήσουν γι’ αυτό.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα και ο ουρανός δείχνουν μια προτίμηση σε σένα Αιγόκερέ μου για αυτόν τον μήνα και η ανάπτυξη που έρχεται οφείλεται σε αυτά. Η υπομονή σου σε βοηθά να επεκτείνεις τον κύκλο σου και να συναντήσεις ανθρώπους που θα σου φανούν χρήσιμοι στο μέλλον. Είναι ιδανική στιγμή να επενδύσεις σε στόχους και ανθρώπους και να επιδιώξεις να λάβεις καλύτερες απολαβές.

Το πρώτο δεκαήμερο θα αναγκαστείς να αποδείξεις τις δεξιότητες και την αξία σου με πράξεις και όχι με λόγια. Γενικά θα ήταν καλύτερο να δείχνεις έμπρακτα όσα θέλεις να περάσεις στους γύρω σου και όχι με λόγια που κάποιες φορές σε κάνουν να εκτίθεσαι. Στην προσωπική σου ζωή οφείλεις να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή και να φροντίσεις τους ανθρώπου που σε αγαπούν.

Στο δεύτερο δεκαήμερο έρχονται σημαντικές αλλαγές και ενδέχεται να δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Καλό είναι να μην λάβεις σημαντικές αποφάσεις και να εξοικονομήσεις χρόνο ώστε να βάλεις σε προτεραιότητα τα προσωπικά σου συμφέροντα. Στην προσωπική σου ζωή άσε τρίτους έξω από τις υποθέσεις σου γιατί μόνο αναστάτωση θα φέρουν και μην επαναφέρεις παλιές δυσάρεστες καταστάσεις.

Στο τρίτο δεκαήμερο οικονομικά και οικογενειακά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο με κύκλους να ολοκληρώνονται και υποθέσεις να κλείνουν. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στην ανταλλαγή πληροφοριών και στις νέες συμφωνίες. Η επικοινωνία θα παίξει το δικό της σημαντικό ρόλο και δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια συναισθηματικές ανασφάλειες.

Η συμβουλή μου: Η απόφαση για ξεκαθαρίσματα είναι δική σου. Οι αποφάσεις σου θα πρέπει να βασιστούν στην λογική και όχι στο συναίσθημα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά κουραστική προβλέπεται ο μήνας που έρχεται Υδροχόε μου και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να τσιτωθούν ακόμη περισσότερο τα ήδη ακραία νεύρα σου. Θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να χαλαρώνεις και να ηρεμείς γιατί οι εντάσεις δεν κάνουν καλό σε κανέναν. Πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου και να λυπηθείς επιτέλους τους γύρω σου.

Το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να οργανωθείς καλύτερα και να εξοικονομήσεις μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα για τον εαυτό σου. Οι ρυθμοί στον επαγγελματικό τομέα είναι εξαιρετικά απαιτητικοί και η επικοινωνία με συναδέλφους χρειάζεται προσοχή. Μην θεωρείς δεδομένες τις σχέσεις σου και δώσε την πρέπουσα σημασία στους αγαπημένου σου.

Στο δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να δώσεις έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις και στον τρόπο επικοινωνίας και συνύπαρξης. Στον επαγγελματικό τομέα έχεις μία τάση να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τις καθημερινές υποχρεώσεις και να εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε μελλοντικούς στόχους. Το μόνο που θα καταφέρεις αν συνεχίσεις με αυτό τον ρυθμό είναι να μην προλαβαίνεις να διορθώνεις καταστάσεις.

Στο τρίτο δεκαήμερο θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις πολλά ανοιχτά μέτωπα στον εργασιακό χώρο και προκλήσεις με νέα δεδομένα. Φρόντισε να χωρίσεις τον χρόνο σε σωστά τμήματα ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν. Οι δικοί σου άνθρωποι θα πρέπει να δείξουν κατανόηση και συμπαράσταση το διάστημα αυτό, μέχρι να έρθει και πάλι η ισορροπία.

Η συμβουλή μου: Ο τρόπος συμπεριφοράς σου ενδέχεται να σε φέρει αντιμέτωπο με δυσάρεστες συνέπειες γι’ αυτό καλό είναι να αλλάξεις σύντομα τακτική.


ΙΧΘΥΣ

Σημαντικός χαρακτηρίζεται αυτός ο μήνας Ιχθύ μου για την πορεία και εξέλιξη των στόχων σου. Σημαντικές ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον ορίζοντα. Εσύ θα πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή αν θέλεις να αποφύγεις λάθος αποφάσεις και ενέργειες. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από τελεσίδικες αποφάσεις και να αφήσεις τα γεγονότα να ωριμάσουν.

Το πρώτο δεκαήμερο η αναβλητικότητα και οι καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα, θα έχουν αρνητικές συνέπειες. Τακτοποίησε εκκρεμότητες και μην φορτώνεις το πρόγραμμά σου με περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείς να χειριστείς. Στην προσωπική σου ζωή καλό θα είναι να αποφύγεις συζητήσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Αποφεύγεις αυτά που θα ταράξουν την ηρεμία σου.

Στο δεύτερο δεκαήμερο έρχεται η στιγμή να βάλεις σε προτεραιότητα τα δικά σου συναισθήματα όπως και τις ανάγκες σου. Μην λαμβάνεις αποφάσεις πάνω στην ένταση και φρόντισε να λύσεις τα ζητήματα που εμφανίζονται με ηρεμία και λογική. Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να διευθετήσεις κάποια θέματα που θα προκύψουν και να καταστρώσεις τα σχέδια σου για την συνέχεια.

Στο τρίτο δεκαήμερο θα υπάρξει έντονη κινητικότητα και αρκετές υποχρεώσεις που θα σε κουράσουν και θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού. Θα πρέπει να οργανώσεις σωστά την καθημερινότητα βάζοντας χρόνο για να καθαρίζεις την σκέψη σου. Γενικά αυτό το διάστημα καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός σε όσα κάνεις και λες αν θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις. Να προσέχεις τα πάνω κάτω στη διάθεσή σου γιατί επηρεάζονται και οι σχέσεις σου.

Η συμβουλή μου: Όταν νιώθεις πως έφτασες σε αδιέξοδο, μπορείς απλά να επαναξιολογήσεις τους στόχους σου και να εκμεταλλευτείς νέες ευκαιρίες.


Φωτογραφία Pixabay

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Νέα (Ελλάδα, Διεθνή) στο Cityportal.gr

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και  παγκοσμίως

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
few clouds
26.9 ° C
29.1 °
24.4 °
65 %
0.9kmh
20 %
Δε
30 °
Τρ
33 °
Τε
36 °
Πε
38 °
Πα
37 °