{ Επιχειρηματικότητα }

Zorpidis travel. Νέος Διευθυντής του οργανισμού αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Γιαλαμάς

Ταξιδεύουμε μαζί, ανανεωμένοι!


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Zorpidis travel. Νέος Διευθυντής του οργανισμού αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος ΓιαλαμάςΜια νέα εποχή για τον τουρισμό της Βορείου Ελλάδος ξεκινάει με το νέο οργανόγραμμα που ανακοινώθηκε από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό Zorpidis Τravel Services.

Μια νέα εποχή για τον τουρισμό της Βορείου Ελλάδος ξεκινάει με το νέο οργανόγραμμα που ανακοινώθηκε από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό Zorpidis Τravel Services.   
 
Ύστερα από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν, νέος Διευθυντής του οργανισμού αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Γιαλαμάς. Ο κ Γιαλαμάς, παρά το νεαρό της ηλικίας του, συμπληρώνει 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του τουρισμού, τα 10 από αυτά στην οικογένεια της Zorpidis Travel.    
 
Βασικοί στόχοι του οργανισμού για την νέα εποχή είναι η ανάπτυξη ποιοτικών ταξιδιωτικών προϊόντων για τους εκδρομείς, η εξειδίκευση των προγραμμάτων ώστε να απευθύνονται στις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη προσωπικά και η αναβάθμιση της συνεργασίας του με μεγάλες και αξιόπιστες αεροπορικές εταιρίες και ξενοδοχειακούς ομίλους! Έτσι στα νέα προγράμματα της χειμερινής σεζόν θα βρείτε εκδρομές ειδικά σχεδιασμένες για οικογένειες, exclusive προγράμματα και διαμονές σε ξενοδοχειακούς ομίλους όπως Hilton & Novotel. 
 
Επιπλέον η οικογένεια της Zorpidis Travel υποδέχθηκε πρόσφατα τον Στέφανο Χατζημανώλη, που με την πολυετή εμπειρία του στον χώρο του τουρισμού, ήρθε για να φέρει πολλούς νέους προορισμούς όπως η Μάλτα &  η Καππαδοκία, ενώ ξεκινάνε νέα εβδομαδιαία προγράμματα 5 αστέρων για την Κωνσταντινούπολη ύστερα από την συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσωπείας για την Ελλάδα των ξενοδοχείων Radisson Blu. 
 
Τέλος ο οργανισμός υποδέχθηκε 4 νέα στελέχη στο τμήμα του σχολικού τουρισμού με στόχο να προσφέρουν στους μικρούς εκδρομείς επιμορφωτικά ταξιδιωτικά πρόγραμμα και στην εκπαιδευτική κοινότητα την ποιότητα και την ασφάλεια που απαιτεί για τις εκδρομές της. 
 
Σε ό,τι αφορά τα σημεία εξυπηρέτησης του κοινού μετά τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, σειρά είχε η Λάρισα & τα Γιαννιτσά, που αποτέλεσαν τις πόλεις  επέκτασης της Zorpidis Travel Services, με τα γραφεία να βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία εδώ και λίγους μήνες.
 
Η Zorpidis Travel Services σας πάει παντού, εύκολα, άνετα, οικονομικά και πάντα με την καλύτερη ποιότητα στα ταξίδια σας. 
Κλείστε τώρα τον προορισμό των ονείρων σας …
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ