Ζωζώ Σαπουντζάκη στο Dot: Τι είπε για Αλέξανδρο και Αριστοτέλη Ωνάση, το Σταύρο Νιάρχο και τον πατέρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένη στο Dot ήταν σήμερα Σάββατο 8 Μαϊου η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Ωνάση, τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον πατέρα της, τον πρώτο της σύζυγο, το Σταύρο Νιάρχο, την Κινέτα.

H “βασίλισσα της νύχτας” τραγούδησε, χόρεψε, και μας συνάρπασε  με την απίστευτη ιστορία της ζωής της. Ο πρώτος γάμος που κράτησε μόλις 3 μήνες, ο μεγάλος και αδιέξοδος έρωτας που την έκανε να φύγει στην Αμερική, η πρόταση της FOX που απέρριψε γιατί ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να φάει… μπαρμπουνάκι(!), ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο γιος του Αλέξανδρος και ο ρόλος τους στη ζωή της!

Μεταξύ άλλων η Ζωζώ Σαπουντζάκη δήλωσε:

«Ο πατέρας μου με βοήθησε πάρα πολύ.Ο πατέρας μου ήθελε να ξέρουμε καλά μουσική και γαλλικά».

«Στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησα στο θέατρο, ως ..αγοράκι!»
«Πρώτη φορά τραγούδησα στον Πειραιά και το κοινό με αποθέωνε»

«Μικρή ήμουν γλυκατζού και παχουλή»
«Αγόρασα σπίτι στην Κινέτα γιατί αγαπούσα τη θάλασσα»

«Στην Αμερική πήγα για να τραγουδήσω το 1957. Η Σπεράντζα Βρανά είχε γράψει ότι έκανα πλαστικές στην Αμερική»

«Στα 18 παντρεύτηκε έναν γιατρό 25 χρόνια μεγαλύτερό μου. Ο πρώτος μου σύζυγος μου έκανε δύσκολη τη ζωή με τη ζήλιά του».

«Ο Αλέξανδρος Ωνάσης έκανε σαν τρελός για μένα»

«Με τον Αλέξανδρο Ωνάση γνωριστήκαμε σε ένα κέντρο που είχε έρθει με τους φίλους του. Με κάλεσε στο τραπέζι του, μου άνοιξε μια σαμπάνια και καθίσαμε… Την άλλη μέρα ήρθε από το σπίτι μου και με πήρε για να πάμε να φάμε στη Γλυφάδα. Με κοίταζε, με θαύμαζε, σαν τρελός έκανε. Ήταν και μικρός, ήταν 17 ετών τότε κι εγώ 19», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Για τον Αριστοτέλη Ωνάση, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε:

«Θυμάμαι χορεύαμε ένα βράδυ, ήταν πολύ ερωτευμένος με την Κάλλας, και μου έλεγε διάφορα πράγματα, είχαν τσακωθεί. Αλλά ήταν κύριος! Καθόταν ο Ωνάσης σε ένα τραπέζι με 20 άτομα και ο Νιάρχος μόνος του. Ο Νιάρχος γέμιζε με λίρες ένα κουτάκι από σπίρτα και μου το έστελνε για να του πω ένα τραγούδι».