10.7 C
Thessaloniki
11.6 C
Athens

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις & συμβουλές 18/1 – 24/1

Arcana - Ζώδια 3η εβδομάδα του έτους 2021

Διανύουμε την 3η εβδομάδα του έτους 2021 – Arcana

Τη στιγμή που θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε, ακόμη και ένα πράσινο φύλλο, γίνεται ένας μυστηριώδης, τρομακτικός, απίστευτα υπέροχος κόσμος.
Χένρυ Μίλλερ

►ΚΡΙΟΣ

Ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα έρχονται στην ζωή σου Κριέ και εσύ πρέπει να είσαι έτοιμος να υποδεχτείς, να προσαρμοστείς …ακόμη και να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου. Στον επαγγελματικό σου χώρο θα έρθουν νέες συνθήκες εργασίας και θα πρέπει να παραμείνεις αντικειμενικός στην αξιολόγηση τους. Αυξάβεταθ η τάση ανεξαρτητοποίησης που έχεις και προσπαθείς να ολοκληρώσεις με επιτυχία τις υποθέσεις σου χωρίς να στηρίζεσαι στους άλλους. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμια σου και να μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Μην κρατάς το στόμα σου κλειστό αλλά φρόντισε να μην χάσεις και το δίκιο σου με την συμπεριφορά σου. Τα οικονομικά συμβαδίζουν με την ψυχολογία σου. Λειτουργούν καλύτερα χωρίς πίεση και υπάρχουν φορές που δυσκολεύονται να συγκρατηθούν. 
Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή, θα πρέπει να ανακαλύψεις τον τρόπο να
εκφράζεις τα συναισθήματά σου χωρίς όμως να πληγώνεις τον ακροατή σου. Αν δεν
προσέξεις, θα χάσεις ανθρώπους που χρειάζεσαι και θέλεις δίπλα σου.
Η συμβουλή μου: Κράτησε τις αρνητικές εμπειρίες και τα απωθημένα του παρελθόντος κρυμμένα στο υποσυνείδητό σου γιατί αν κάνουν την εμφάνισή τους τα αποτελέσματα θα είναι εκρηκτικά
 
 
► ΤΑΥΡΟΣ
Σταθερός σαν βράχος και δυνατός σαν Ταύρος! Νιώθεις προσγειωμένος και έχεις συγκεντρωμένο μυαλό στα σχέδιά σου. Είναι σχεδόν αδύνατον να σε κάνει κάποιος να μετακινηθείς, αφότου έχεις πάρει την απόφασή σου. Πεισματάρης και επίμονος προσεγγίζεις τη κάθε μέρα με σταθερότητα. Στον χώρο εργασίας νέες ευκαιρίες φαίνεται να εμφανίζονται στο προσκήνιο και θα σε ενθουσιάσουν. Με αργά και σταθερά βήματα, θα κινηθείς ξεκάθαρα προς την σωστή κατεύθυνση της επιτυχίας. Στην σωστή εκτίμηση θα πρέπει να ρίξεις την προσοχή σου και να μην υπερβάλλεις γιατί θα χάσεις αρκετούς από τους καρπούς των κόπων σου. Καθώς τα επίπεδα αυτοπεποίθησης θα ενισχυθούν στην δουλειά, θα οδηγηθείς σε ανάπτυξη των οικονομικών σου. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να καλυψεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς άγχος. 
Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να δουλέψεις λιγάκι παραπάνω. Καλή η μαγεία και τα ξόρκια, αλλά για τα παιδιά και τα παραμύθια. Σκέψου καλά όσα θέλεις και βρες τον τρόπο να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. 
Η συμβουλή μου: Στην πραγματική ζωή πρέπει να είσαι ξεκάθαρος, αληθινός και να πατάς γερά στα πόδια σου.
 
 
► ΔΙΔΥΜΟΣ
Αν υπάρχουν πράγματα που έχεις μετανιώσει Δίδυμέ μου, ευκαιρίες που επέτρεψες να ξεγλιστρήσουν μέσα από τα δάχτυλά σου, ίσως επειδή δεν είχες το θάρρος ή την αυτοπεποίθηση να τα αρπάξεις τότε, προσπάθησε να μην κάνεις το ίδιο λάθος αυτή τη φορά. Στον χώρο εργασίας θα εμφανιστούν αρκετές ευκαιρίες με νέες αλλά και παλιές υποθέσεις που θα έρθουν και πάλι στο φως. Μην αφήσεις να πάει χαμένο το παραμικρό. Για κάποια πράγματα έρχεταο το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει να κλείνουν οριστικά. Μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν κλείνουν με επιτυχία. Στα οικονομικά σου όσο μεγαλύτερη είναι η προσπάθεια που θα κάνεις, τόσο πιο τυχερός θα είσαι. Μπορείς να δώσεις προσοχή και να επενδύσεις με σύνεση. Μείωσε το άγχος και την ανησυχία σου και όλα θα πάνε καλά. 
Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή, σύννεφα προσπαθούν να κρύψουν την λάμψη σου. Έχεις επιτυχίες και εκπέμπεις ερωτισμό και αυτό θα σε βάλει σε μπελάδες. Προσπάθησε να είσαι μετρημένος στις κινήσεις σου χωρίς όμως να καταπιεστείς, Αν κάτι δεν σου ταιριάζει, είναι η κατάλληλη στιγμή να το αλλάξεις. Είναι κρίμα να φύγει και άλλο ο χρόνος και να αναλωθείς σε καταστάσεις που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. 
Η συμβουλή μου: Ο συμβιβασμός και οι διαπραγματεύσεις έχουν βασικό ρόλο στις ανθρώπινες σχέσεις. Δικαιώματα και υποχρεώσεις έχουν ισάξια και οι δύο πλευρές.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελπίζω να έχεις προετοιμαστεί Καρκίνε μου, για όλη αυτή την αλλαγή και την δραστηριότητα που πρόκειται να ακολουθήσει. Αν όχι, να ξέρεις πως αυτή η εβδομάδα θα αποδειχθεί το λιγότερο εξουθενωτική. Στον επαγγελματικό τομέα οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις αυξάνονται συνεχώς και θα πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος για να βγουν εις πέρας όλες οι εργασίες. Η πίεση που νιώθεις θα σε κουράσει σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Τα οικονομικά θα ξεκουράσουν λίγο το μυαλό σου καθώς είναι ικανοποιητικά και σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις σε αρκετές από τις υποχρεώσεις σου. Η σκληρή δουλειά σου ανταμείβεται και μπορείς να κρατήσεις δυνάμεις για τις μέρες που θα ακολουθήσουν.
Συναισθήματα  – έρωτας: Δημιουργούνται οι κατάλληλες συθήκες για να μπορέσεις να αναπτύξεις περισσότερο την προσωπική σου ζωή. Ήρθε η στιγμή να μπεις σε μία νέα εποχή συναισθηματικής καθημερινότητας. Είτε να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω είτε να φτιάξεις κάτι από την αρχή. Το σίγουρο είναι πως πολλά θα αλλάξουν και τίποτα δεν θα είναι όπως ήταν πριν. Αν αισθάνθηκες πως βαλτώνεις, τώρα θα ζήσεις ερωτικά πάθη και θα κάνεις μεγάλες συναισθηματικες επενδύσεις. 
Η συμβουλή μου: Όνειρα, γνωριμίες και στιγμές που θα εκπληρώσουν τις επιθυμίες σου έρχονται. Get ready!!!
 
 
► ΛΕΩΝ
Μια σχετική αναστάτωση έρχεται Λέων μου, σε πρακτικά και καθημερινά θέματα. Φρόντισε να μην κάνεις σενάρια βασισμένα σε υποσχέσεις, ή στα δεδομένα του χτες και μην αφήνεις τα θέματα που σε αφορούν να εξελίσσονται στην τύχη. Στον χώρο εργασίας σου μια καινούργια δύναμη και διάθεση για εποικοδομητικές αλλαγές θα αρχίσει να σε κατακλύζει. Έχεις βάλει σκοπό να βελτιώσεις τα αποτελέσματα και τις συνθήκες τις καθημερινότητας. Είσαι έτοιμος ακόμη και για νέα ξεκινήματα. Με κάποιον τρόπο αυτό θα είναι και πιο εύκολη διαφυγή από το όποιο αδιέξοδο. Τα οικονομικά θα σε ζορίσουν λιγάκι αλλά με σωστή διαχείριση θα μπορέσεις να ορθοποδήσεις και να καλύψεις κάποιες από τις υποχρεώσεις των προηγούμενων μηνών. 
Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπκή σου ζωή θα πρέπει να ξεκινήσεις να ψάχνεις κάπως περισσότερο τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους και να μετριάσεις τη συχνά κυριαρχική σου συμπεριφορά. Μπορεί να θέλεις να αποφασίζεις για τους άλλους πιστεύοντας πως γίνεται για το καλό τους, αλλά αυτό δεν βρίσκει σύμφωνους τους κοντινούς σας ανθρώπους. 
Η συμβουλή μου: Αν νιώσεις ξαφνικά μοναξιά και ότι οι άλλοι γύρω σου αλλάζουν πορεία πλεύσης, μην πεισμώσεις. Όλο αυτό θα σε εξυπηρετήσει μελλοντικά
 
 
► ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δύσκολα τα πράγματα αυτή την εβδομάδα Παρθένε μου καθώς θα χρειαστεί να προσπαθήσεις για την επιτυχία των στόχων σου. Αυτό που θα σε δυσκολέψει είναι η επικοινωνία με τους γύρω σου που δεν είναι στα καλύτερά της και για να είναι γενικό το κακό, μάλλον εσύ δεν εξηγείς κάτι καλά. Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να κινηθείς με συγκεντρωμένη σκέψη και θέτοντας σε σωστή σειρά τις προτεραιότητές σου θα μπορέσεις να οδηγηθείς στην εκπλήρωση των στόχων σου. Μην σκορπάς την ενέργεια σου καθώς οι σπασμοδικές κινήσεις μπορεί να λειτουργήσουν εναντίον σου. Τα οικονομικά σου μπορεί να παραμένουν στάσιμα το τελευταίο διάστημα αλλά δεν πρέπει να χάνεις τις ελπίδες σου. Τα πράγματα θα αλλάξουν πολύ σύντομα προς το καλύτερο φυσικά. Κάποιες αναποδιές που μπορεί να αντιμετωπίσεις δεν πρέπει να σε τρομάξουν. Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και με το παραπάνω , απλά θα χρειαστεί την υπομονή σου. 
Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή καλά θα κάνεις να σκεφτεσαι όσα πρόκειται να βγουν από το στόμα σου και να προσέχεις τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι. Δεν υπάρχει κανενας λόγος να δημιουργηθούν εντάσεις από το πουθενά και χωρίς λόγο. Αν κάτι από αυτά που ακούς ή σου ζητούν δεν σου αρέσει, μπορείς πάντα να το συζητήσεις. 
Η συμβουλή μου: Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αν μιλούσαν οι πράξεις και όχι τα μεγάλα λόγια.
 
 
► ΖΥΓΟΣ
Έχεις περάσει από διάφορες καταστάσεις την τελευταία περίοδο Ζυγέ μου και δικαιωματικά ήρθε η στιγμή να χαλαρώσεις και να απολαύσεις όσα έφτιαξες με κόπο και θυσίες μπορώ να πω. Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο όλο αυτό στην σκέψη, ειδικά όταν όλα τριγύρω σου φαίνονται να τρέχουν με ταχύτητα φωτός, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάς τη δύναμη που έχεις μέσα σου και τις δυνατότητές σου. Στον χώρο εργασίας είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις ότι και να εμφανιστεί μπροστά σου και να απομακρύνεις εμπόδια και δυσκολίες. Είσαι αρκετά εκπαιδευμένος και ξέρεις πως πρέπει να κινηθείς για να ολοκληρωθούν τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σε γενικές γραμμές παραμένουν σταθερά και με σωστή διαχείριση θα καταφέρεις να εξοφλήσεις λογαριασμούς κ αι να κάνεις μία μικρή αποταμίευση. 
Συναισθήματα  – έρωτας:Το σύμπαν είναι μαζί σου και πρόθυμο να σε βοηθήσει αρκεί να μην ξεχνάς την αξία σου. Στην προσωπική σου ζωή είναι η σωστή στιγμή να φροντίσεις να φέρεις κοντά σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτό θα το καταφέρεις εξωτερικεύοντας όλα όσα νιώθεις και σκέφτεσαι. Είναι κάτι που έχουν ανάγκη και οι γύρω σου. 
Η συμβουλή μου: Η απόλαυση όμορφων στιγμών είναι τόσο κοντά, μην αργείς να εκμεταλευτείς τις ευκαιρίες.
 
 
► ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αισθάνεσαι μία μικρή πίεση Σκορπιέ μου και σαν να μην υπολογίζονται τα συναισθήματά σου. Η εβδομάδα που θα ακολουθήσει όμως σου φέρνει θετική αύρα και θετικές εξελίξεις. Θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με τις δυσκολίες που συνεχίζουν να εμφανίζονται μπροστά σου και να τις ξεπεράσεις. Στον χώρο εργασίας θα πρέπει αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητά σου για να αγγίξεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η παραγωγικότητά σου θα γίνει αισθητή και είναι η κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσεις σχέδια και να κλείσεις υποθέσεις. Θα υπάρξει βελτίωση στα οικονομικά σου και αυτό θα σου γεννήσει την ανάγκη να θέσεις σημαντικά σχέδια και να στοχεύσεις ψηλά. 
Συναισθήματα  – έρωτας: Στα συναισθηματικά προβλέπεται ανανέωση και αλλαγή παραστάσεων. Πρέπει να ανακαλύψεις τους κρυμμένους σου πόθους και να ακολουθήσεις την ανάγκη σου για την εκπλήρωσή τους. Αν διώξεις τις σκέψεις που σε κρατούν πίσω, θα ζήσεις στιγμές απόλαυσης. 
Η συμβουλή μου: Αρκετά πράγματα έρχονται μόνα τους όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να αλλάξεις ή να διορθώσεις καποια από αυτά.
 
 
► ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετές οι αλλαγές που θα ζήσεις Τοξότη μου, και αυτό είναι ότι καλύτερο για σένα που βαριέσαι εύκολα και αναζητάς πάντα το διαφορετικό και την ανανέωση. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τα όνειρα και τους στόχους που είχες βάλει. Θα εκπληρώνονται με επιτυχία και επαγγελματική καταξίωση. Στον χώρο εργασίας μπορεί οι υποχρεώσεις σου να έχουν πολλαπλασιαστεί και να βρίσκεσαι κάποιες φορές σε αδιέξοδο, με υπομονή και χρόνο θα επιστρέψεις και πάλι στην ροή της καθημερινότητας που χρειάζεσαι για να λειτουργήσεις. Τα οικονομικά σου παραμένουν σε σταθερή τροχιά αρκετά ικανοποιητική για τις ανάγκες σου. Φυσικά η ανάπτυξη είναι καλοδεχούμενη γιατί οι επιθυμίες σου πάντα αναπτύσσονται και μεγαλώνουν. 
Συναισθήματα  – έρωτας:Στην προσωπική σου ζωή τα πράγματα κυλούν ομαλά και σε γεμίζουν θετικά συναισθήματα. Φυσικά δεν θα λείψουν και κάποιες στιγμές μικρής έντασης, έτσι για την αλλαγή και για να κουνηθούν λιγάκι τα νερά. Δεν μπορείς καθόλου έτσι και αλλιώς τις δεδομένες καταστάσεις οπότε δημιουργείς και εσύ τις φασαρίες σου. 
Η συμβουλή μου: Άναψε την φλόγα του πάθους και όχι φωτιές που μπορεί να κάψουν τα πάντα το λεπτό και να αφήσουν μόνο στάχτες.
 
 
► ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα Αιγόκερέ μου, φαίνεται πως έχει μπει σε διαδικασία εξερεύνησης και ανακάλυψης. Ψάχνεις να βρεις ευκαιρίες για ανανέωση και αλλαγή. Βιάζεσαι να ανακαλύψεις νέα μονοπάτια εξέλιξης. Στα επαγγελματικά σου προσπαθείς να παρασύρεις και τους γύρω σου σε αυτό το ταξίδι με επιτυχία μπορώ να πω. Έχεις κάποιες πραγματικά καλές ιδέες και τώρα θα πρέπει να βρεις τον σωστό τρόπο να τις επικοινωνήσεις όπως και να προσέξεις σε ποιους θα τις απευθύνεις. Είναι κρίμα να χαθούν στην μετάφραση ή να εκμεταλευτούν από λάθους ανθρώπους. Τα οικονομικά σου δίνουν κάποια δείγματα ανάπτυξης και εσύ μπορείς να υπολογίζεις σε αυτά για να καλύψεις υποχρεώσεις. Διαχειρίσου σωστά κάθε ευκαιρία και βάλε καινούργιος στόχους. 
Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να προσπαθήσεις παραπάνω για να πετύχεις τους συναισθηματικούς στόχους σου. Μην παρασύρεσαι από πειρασμούς που θέλουν να σε βγάλουν από τον δρόμο σου. Πρέπει να μείνεις προσηλωμένος και συγκεντρωμένος για να κατακτήσεις όσα επιθυμείς. 
Η συμβουλή μου: Προσπάθησε να εκφράσεις τα αληθινά σου συναισθήματα στους κατάλληλους ανθρώπους. Σε αυτούς που αξίζουν τον χρόνο και την φροντίδα σου.
 
 
► ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η εβδομάδα Υδροχόε μου, θα είναι γεμάτη με υποχρεώσεις και οι αντοχές σου δεν είναι πολλές. Θα φτάσεις αρκετές φορές στα όριά σου και η αλήθεια είναι πως δεν είναι μεγάλα. Πρέπει να φροντίσεις μόνο να μην τα ξεπεράσεις γιατί θα χάσεις πολλά από τα προνόμιά σου. Στον χώρο εργασίας σου πρέπει να παραμείνεις ενεργός και δραστήριος και αν κάτι δεν πάει σύμφωνα με το πλάνο σου, μην απογοητευτείς και φυσικά μην τα παρατήσεις. Μπορεί κάποια πράγματα να έρχονται έτοιμα πριν καν τα ζητήσεις όμως τις περισσότερες φορές πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να αποκτήσεις όσα έχεις βάλει στο μυαλό σου. Κάπως έτσι στα οικονομικά σου θα ανταμειφθείς για τους κόπους σου και θα αναγνωριστούν όλα όσα έχεις κάνει. Η στιγμή που έρχεσαι στο προσκήνιο και κάποιες απο τις επιθυμίες σου θα εκπληρωθούν, πλησιάζει. 
Συναισθήματα  – έρωτας: Η προσωπική σου ζωή έρχεται σε δεύτερη μοίρα αυτή την περίοδο γιατί σε προλαβαίνουν τα γεγονότα στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να ξεκλέψεις χρόνο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μην τους αφήνεις σε αναμονή. Ότι και να γίνεται στη ζωή σου, οι άνθρωποί σου είναι αυτοί που θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν. 
Η συμβουλή μου : Διάλεξε τους ανθρώπους που θα έχεις κοντά σου. Λίγοι και καλοί είναι η συνταγή της επιτυχίας.

 
► ΙΧΘΥΣ    
.Θα πρέπει να ξεδιπλώσεις όλη την διπλωματική σου μαεστρία Ιχθύ μου, γιατί πρόκειται να βρεθείς σε καταστάσεις έντασης και πίεσης. Δεν θα δυσκολευτείς φυσικά γιατί το ταλέντο σου σε κάτι τέτοια είναι γνωστό. Πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες, που λέει και ο σοφός λαός μας. Στο χώρο εργασίας θα υπάρχουν αρκετές πιέσεις αλλά με το πείσμα σου μπορείς να τακτοποιήσεις και να κλείσεις υποθέσεις με επιτυχία. Φρόντισε να φερθείς υπευθυνα και δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Τα οικονομικά σου στρώνουν αργά και σταθερά. Μην χάνεις το κουράγιο σου όταν βρίσκεσαι αντιμέτωπος με δυσκολίες. Φρόντισε να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου και θα βρεθεί χρόνος για τις επιθυμίες και τα όνειρα. 
Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να ακούσεις την λογική και μετά να ακολουθήσεις την καρδιά γιατί όταν τα κάνεις ανάποδα μπερδεύεσαι σε καταστάσεις που δεν σε βγάζουν πουθενά. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες σου και να ηρεμήσεις. Φρόντισε τους αγαπημένους σου και αφιέρωσέ τους ποιοτικό χρόνο. 
Η συμβουλή μου: Ακόμα και στο αδιέξοδο μπορείς να δημιουργήσεις έξοδο διαφυγής. Ακόμη και αν κουραστείς να την ανακαλύψεις, πάντα η δημιουργικότητα σου χαρίζει μοναδικά προνόμια.
 

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
light rain
10.4 ° C
11.7 °
7.8 °
87 %
3.1kmh
0 %
Πε
16 °
Πα
16 °
Σα
19 °
Κυ
13 °
Δε
8 °