Ζώδια - Εβδομαδιαίες Προβλέψεις & συμβουλές 22/11 - 28/11

Ζώδια - Εβδομαδιαίες Προβλέψεις & συμβουλές 22/11 - 28/11

Arcana - Ζώδια 48η εβδομάδα του έτους 2020

Διανύουμε την 48η εβδομάδα του 2020 – Arcana
 
Μια φορά στα χίλια χρόνια
  του πελάγου τα τελώνια
Μες στα σκοτεινά τα φύκια
  μες στα πράσινα χαλίκια
Το φυτεύουνε και βγαίνει
  πριν ο ήλιος ανατείλει
Το μαγεύουνε και βγαίνει
  το θαλασσινό τριφύλλι
Κι όποιος τό βρει δεν πεθαίνει
  κι όποιος τό βρει δεν πεθαίνει
Μια φορά στα χίλια χρόνια
  κελαηδούν αλλιώς τ αηδόνια
Δε γελάνε μήτε κλαίνε
  μόνο λένε μόνο λένε:
– Μια φορά στα χίλια χρόνια
  γίνεται η αγάπη αιώνια
Να χεις τύχη να χεις τύχη
  κι η χρονιά να σου πετύχει
Κι από τ ουρανού τα μέρη
  την αγάπη να σου φέρει
(από το βιβλίο: Oδυσσέας Eλύτης, Τα ρω του έρωτα, ύψιλον/βιβλία, 1986)

Οι λέξεις που λέμε και οι σκέψεις που κάνουμε έχουν απείρως μεγαλύτερη δύναμη απ ότι πιστεύουμε!

Arcana

Arcana – εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

► ΚΡΙΟΣ
Πλησιάζοντας στο τέλος του μήνα Κριέ ήδη το νοιώθεις πως όλα γύρω σου γυρίζουν.  Η ακατανίκητη ανάγκη που νιώθεις βαθιά μέσα σου για να καταφέρεις και να προλάβεις όλα όσα έχεις βάλει στο μυαλό σου σε κάνει  λιγάκι απότομο και δύστροπο. Στο χώρο που κινείσαι  οι εξελίξεις φαίνεται να βρίσκονται ένα βήμα πριν από εσένα και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως άβολα. Πάρε μια γεμάτη ανάσα και άσε τον δυναμισμό σου να ξεχυθεί ολόγυρα. Κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι με μικροπράγματα, να χαραμίζεις ένα δυνατό μυαλό, σε θέματα ήσσονος σημασίας. Βάλε μια σειρά στις υποθέσεις που έχεις, χωρίς να βιάζεσαι και τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα είναι έως και θεαματικά. Όσο για τα σύννεφα πάνω από τα οικονομικά σου, μην χάνεις την ελπίδα. Ο βόρειος άνεμος κάτι φέρνει που κουβαλά μαζί του μεγάλη ικανοποίηση. Δεν αφορά μόνο εσένα, μην είσαι μοναχοφαγάς. Για άλλη μια φορά θα σου θυμίσω πώς το να μοιράζεσαι φέρνει εκτός από ανακούφιση μαζί και γαλήνη. Την γαλήνη που μπορούν να νοιώθουν οι άνθρωποι που εκπέμπουν καλοσύνη.  
Συναισθήματα  – έρωτας. Αρκετή από την ενέργεια που έχεις θα την διοχετεύσεις στα ερωτικά καλέσματα που δέχεσαι. Με τον ενθουσιασμό όμως και τον αυθορμητισμό που σε χαρακτηρίζει, υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Πρόσεχε μην το παρακάνεις και χάσεις την μπάλα μέσα από τα πόδια σου. Μετά δεν θα  είναι εύκολο να ισορροπείς σε τεντωμένο σχοινί. 
Η συμβουλή μου: Μπορείς να χτίσεις παλάτια και να γκρεμίσεις ουρανοξύστες. Διάλεξε σοφά πότε πρέπει να είσαι δημιουργικός και πότε καταστροφικός. Να θυμάσαι πως εσύ στην πραγματικότητα δεν έχεις ανάγκη κανέναν.

 
► ΤΑΥΡΟΣ
Αν έπρεπε να βρω  σοφή φράση που θα περιγράφει την εβδομάδα που έρχεται για σένα Ταύρε μου,  αυτή θα ήταν του Έλληνα φιλοσόφου Πλάτωνα ( 427 π.Χ. – 347 π.Χ) που λέει τα εξής : “Οι άνθρωποι γενικά κρίνουν περισσότερο απ τα φαινόμενα παρά απ την πραγματικότητα, γιατί η όραση ανήκει σε όλους, ενώ η αντίληψη σε λίγους”.  Κι έρχομαι εγώ να συμπληρώσω πως ό,τι και να κάνεις, υπάρχουν φορές που δεν μπορείς να αλλάξεις την οπτική σε κάποιους ανθρώπους. Καλό θα ήταν να σταματήσεις να ασχολείσαι με αυτούς που δεν αξίζει τον κόπο. Έτσι θα πάψεις και να απογοητεύεσαι από συμπεριφορές τρίτων που και προκαλούν τη λογική αλλά και συγχρόνως είναι κάθετα αντίθετες με αυτά που εκπέμπει η ποιότητα του χαρακτήρα σου.  Από την άλλη έχω εντυπωσιαστεί από την  σταθερότητά σου απέναντι σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να παρασύρουν οποιονδήποτε. Όπως επίσης σου και οι αντοχές σου απέναντι σε αντιδραστικές συμπεριφορές είναι αξιοθαύμαστη. Όμως το να θέλεις να κρατάς πάντα και απέναντι όλων ευγενική στάση δινοντας βήμα και θέση στο κύκλο σου στον οποιοδήποτε που επιδιώκει να πάρει κάτι σένα δεν βοηθάει στην εξέλιξή σου. Στα επαγγελματικό – κοινωνικό σου χώρο σε κάποιες περιπτώσεις ναι πρέπει να αρχίσεις να νερώνεις το κρασί σου με αντάλλαγμα την ασφάλεια σου. Επαναλαμβάνω για να γίνει πληρως κατανοητό: σε κάποιες περιπτώσεις που αφορά την ασφάλεια σου. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις πρέπει να το πίνεις αυθεντικό και μονορούφι σαν σφηνάκι. Αν το καταφέρεις αυτό, σύντομα θα δεις και τα οικονομικά σου να ανεβαίνουν επίπεδο και ας αυξάνονται οι υποχρεώσεις. 
Συναισθήματα  – έρωτας. Η ερωτική σου ζωή καλά κρατεί, τα συναισθήματα όμως κάπου διαμαρτύρονται. Χρειάζεται να ασχοληθείς λιγάκι παραπάνω αυτή την περίοδο με τις σχέσεις σου. Αν επενδύσεις και αφοσιωθείς με περισσότερο ζήλο στις συναισθηματικές σου επιλογές θα λάβεις μπόλικη ικανοποίηση που θα σε γεμίσει χαρά. Άλλωστε είσαι παιδί για σπίτι. 
Η συμβουλή μου: Με κομψές κινήσεις και αφοπλιστικές ματιές θα γυρίσεις το παιχνίδι όπως το θες. Στις ζαριές όμως, η τύχη δεν θα είναι πάντα με το μέρος σου. Όπως και να έχει, εσύ απλά απόλαυσέ το!!! 
 
 
►ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ικανότητά σου στον προγραμματισμό και την οργάνωση, σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς την εβδομάδα αυτή. Οφείλεις στον εαυτό σου πρώτα από όλα, Δίδυμέ, να δείξεις την ώριμη και σοβαρή πλευρά του χαρακτήρα σου. Και βέβαια χρειάζεται να επικεντρωθείς σε ζητήματα που σε απασχολούν το διάστημα αυτό . Βάλε στόχους και όρια και ξεκίνα να ζεις το σήμερα κρατώντας τις εμπειρίες του χθες και την προσμονή του αύριο. Ακούγεται λίγο ουτοπικό ή διδακτικό και αυτό σε ξενίζει. Θα στο γράψω αλλιώς: Μην χάνεις στιγμές, μπερδεύοντας τους  χρόνους. Στoν χώρο που κινείσαι, συνέχισε να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου ακόμα και όταν συναντάς εμπόδια. Μυαλό υπάρχει αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και χάσεις τον λογαριασμό. Μιας και αναφερθήκαμε σε λογαριασμούς, να ξέρεις πως η σκληρή δουλειά αναγνωρίζεται έστω και ετεροχρονισμένα. Στον ορίζοντα φαίνεται ένα φως. 
Συναισθήματα  – έρωτας: Μία απόλυτα συναισθηματική εβδομάδα, με επιθυμίες και στόχους στον έρωτα έρχεται. Ο Καίσαρας ξεκίνησε με τις λεγεώνες του για νέες κατακτήσεις! Έσο έτοιμος να παρασυρθείς από τα ορμητικά νερά του πάθους. Εύχομαι μόνο και ελπίζω, να ξέρεις να κολυμπάς. 
Η συμβουλή μου: Καλά τα σχέδια και τα σταθερά βήματα όμως θέλει και λίγη τρέλα η ζωή. Πως τα λες αυτά σε ένα Δίδυμο θα μου πεις. Τα λέω ίσως γιατί σε ξέρω λίγο καλύτερα από όσο σε γνωρίζουν οι δικοί σου άνθρωποι. Είσαι με τις μέρες και τις εποχές σου. Τώρα ευνοούνται οι ρομαντικοί του ζωδίου σου. Για καλό και για κακό θα σε συμβούλευα να μην βρεθείς απροετοίμαστος, για αυτό και εξοπλίσου με κεριά, αρωματικά sticks και ό,τι άλλο πιστεύεις πως θα χρειαστείς. Είναι για μια βραδιά που πρέπει να αφιερώσεις σε σένα.

 
► ΚΑΡΚΙΝΟΣ
O καιρός στην Καρκινοχώρα θα είναι γενικά ευμετάβλητος. Μπορεί οι τοπικές βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες στα επαγγελματικά, να αρχίζουν να υποχωρούν αλλά δεν τελειώνουν ακόμα. Στους γεννημένους το πρώτο δεκαημερο θα εξακολουθήσουν τα  έντονα  φαινόμενα , τα οποία  δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους κυρίως πάνω από εκεί που υπάρχουν αποθηκευμένα ή συσσωρευμένα αγαθά . Όπως και να έχει στο τέλος της εβδομάδας η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει σταδιακά  και η συννεφιά θα αντικατασταθεί με έντονη ηλιοφάνεια  στα ερωτικά . Με λόγια απλά και κατανοητά, παλτουδάκι και ομπρέλα θα χρειαστείς αυτές τις μέρες γιατί κάποιες δυσκολίες θα τις αντιμετωπίσεις στον χώρο που δραστηριοποιείσαι. Θέλει πίστη – ακόμα και τον χορό της βροχής να χορέψεις – για να περάσεις ανώδυνα αυτό το διάστημα. Από την άλλη μπορείς να το δεις ως μια μορφής εκπαίδευσης – σκληραγωγίας. Μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί η ανθεκτικότητά σου σε κάνει να προσαρμόζεσαι  παντού και πάντα. Ακόμα και σε νέες καταστάσεις που δεν σου είναι γνώριμες, πολύ γρήγορα μπορείς και παίρνεις τον έλεγχο. Τα οικονομικά τα βλέπω χτυπημένα, άλλωστε περιμένεις χαλάζι, αλλά ακόμα και έτσι με τους σωστούς και κατάλληλους χειρισμούς πρέπει να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και να κλείσεις τρύπες και υποθέσεις. 
Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή αντιμετωπίζεις ιδιαίτερες καταστάσεις, με κάποιες από αυτές να σε ζορίζουν  και κάποιες να σε κάνουν να πετάς στα ουράνια από την χαρά και την πληρότητα. 
Η συμβουλή μου: Δώσε λίγο παραπάνω προσοχή γιατί η υπερπροστατευτικότητα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε καταπίεση. Και τέτοιες εποχές, σε κανέναν δεν αρέσει η καταπίεση. Οπότε κοίτα μην μείνεις μόνος να βρέχεσαι στην βροχή. 
 
► ΛΕΩΝ
Όλος ο κόσμος οδεύει προς τον φετινό χειμώνα και εσύ λέοντά μου, έχεις μια φλόγα μέσα σου που είναι έτοιμη να βάλει φωτιά και να λειώσει καθετί που σε βαραίνει και σε στριμώχνει. Και να αλλάξεις επίπεδο ή ταμπλό. Κατά την ταπεινή και συνάμα ειλικρινή μου άποψη, πολύ καλά θα κάνεις. Αν δεν σου αρέσει εκεί που είσαι, μπορείς να κουνηθείς, δεν είσαι δέντρο. Καταστάσεις και άνθρωποι που δεν σου ταιριάζουν, δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται στην καθημερινότητά σου. Ακόμη και στον χώρο που συγκεντρώνονται οι περισσότερες δραστηριότητες σου, μπορεί να βρεθείς σε άβολη ή αμυντική θέση. Αυτό σημαίνει προσεκτική μελέτη των καταστάσεων και προσαρμογή της στρατηγικής. Ένας γνήσιος Λέωντας υπάρχει τρόπος να αποφύγει τις κακοτοπιές και να επιλέξει αυτός το πεδίο μάχης. Ναι σωστά διαβάζεις πεδίο μάχης. Διότι θα χρειαστεί να υπερασπιστείς τις απόψεις σου με μαχητικότητα όπως και να δεχτείς τις συνέπειες των αποφάσεών σου με στωικότητα και μεγαλοθυμία. Το πιο σημαντικό είναι να μην χάσεις την φωνή σου και αλλαξοπιστήσεις στα πιστεύω σου. Ο χαρακτήρας σου να παραμείνει βράχος αμετακίνητος. Τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα σου προκαλούν αναστάτωση αλλά ο εγωισμός σου αυτή την φορά θα σου βγει σε καλό (γιατί συνήθως κάνει τα πράγματα χειρότερα).  Θα είναι πολύ καλό για σένα αν καταφέρεις να βάλεις στην άκρη κάποια από τα χρήματα που θα περάσουν από τα χέρια σου. Μπορεί να φανεί ή να ειπωθεί πως κάνεις κάποιες αστοχίες σε έξοδα ή επενδύσεις, αλλά μη δώσεις σημασία, ότι θα κάνεις αυτή την εβδομάδα και οι αποφάσεις που θα πάρεις μακροπρόθεσμα θα σου βγούνε σε καλό 
Συναισθήματα  – έρωτας: Η ερωτική σου τράπουλα είναι έτοιμη για παιχνίδι, γι αυτό κοίτα να ανακατέψεις καλά τα χαρτιά και πριν κόψεις να σκεφτείς έξυπνα γιατί καλό το blackjack αλλά αν καείς, χάνεις πολλά. Κρίμα να πάνε χαμένα τόσα σχέδια και όνειρα. Δεν είναι τύχη, είναι σωστό μέτρημα πιθανοτήτων και μελετημένο ρίσκο.
Η συμβουλή μου: Να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, ακόμα και αν είναι ψηλά και φοβάσαι. Ο φόβος μπορεί να σε οδηγήσει σε μονοπάτια τέτοια που θα σε κάνει να τον ξεχάσεις.    
 
►ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φωνές, ακούω φωνές!!!! Ή τρελάθηκες ή ο εσωτερικός σου κόσμος είναι σε εμφύλια μάχη. Εβδομάδα διλημμάτων και επιλογών αυτή που σου ρχεται Παρθένε μου και το καλό που σου θέλω είναι να εξοπλιστείς με υπομονή και να γεμίσεις κουράγιο. Δεν θα είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα, σε ενημερώνω από τώρα για να μην μου λες μετά ότι δεν σε προειοδοποίησα. Ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις, επενδύσεις σε πρόσωπα και φιλίες οφείλουν να είναι μετρημένες. Να θυμάσαι πως κρατάς γερό χαρτί για αυτό και ο ρόλος σου θα είναι καταλυτικός σε κάποια  σημαντική συμφωνία.  Προφανώς δεν θα λείψουν οι διαφωνίες όμως κάπου θα βρεθεί η ισορροπία και η ηρεμία. Τα έσοδα μία πάνε και μία έρχονται. Μπορεί και να βρεθείς κάποια στιγμή σε άβολη θέση. Τίποτε όμως δεν υπάρχει που να μην είναι αντιμετωπίσιμο. θα βρεις την άκρη του νήματος με τη βοήθεια ενός κοντινού σου προσώπου. Το σίγουρο είναι πως δεν θα χαθείς και θα βγεις σώος από το λαβύρινθο. 
Συναισθήματα  – έρωτας: Μυστήρια που ζητούν λύσεις τα ερωτικά σου αυτόν τον καιρό. Όχι για μένα, αλλά για σένα. Εσύ πρέπει να ξεμπερδέψεις το κουβάρι και να διευκρινήσεις τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις. Σιγουρέψου πρώτα με ποιους συνομιλείς και μετά θέσε στο τραπέζι αυτά που επιθυμείς. Κάπου έχεις μπερδέψει τις ανάγκες με τους πόθους σου με αποτέλεσμα  να χάνεις ευκαιρίες και να εναποθέτεις τις ελπίδες σου σε λάθος καταστάσεις ή και ανθρώπους. 
Η συμβουλή μου: Προσπάθησε να ξεχωρίζεις καλύτερα αυτά που σε υποβιβάζουν από αυτά που θα σε πάνε μπροστά. Όλοι αξίζουν μία άντε δύο ευκαιρίες σε τούτη την ζωή. Διάλεξε προσεχτικά σε ποιους θα τις δώσεις και φρόντισε να μην χαραμίσεις άδικα τις δικές σου.   
 
► ΖΥΓΟΣ
Απ όλα έχει ο μπαξές, που λένε και στο χωριό, αυτή η εβδομάδα Ζυγέ. Βέβαια λένε και ακόμη μια παροιμία που σου ταιριάζει «στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα» Νοιώθεις  μια κούραση που σου κόβει τα πόδια;  Είναι που δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τίποτα; Φταίει ο καιρός, η υγρασία; Ό,τι και να είναι, το δεδομένο που καταγράφεται  είναι πως στην ατζέντα σου υπάρχουν στιγμές που δεν βρίσκεις το νόημα να συμμετέχεις. Σαν να μην σε αφορούν. Αν περνάς μία περίοδο ξηρασίας στην ψυχολογία σου μην μονολογείς και μην  αναρωτιέσαι “Γιατί σε μένα;”. Γιατί εσύ μπορείς και αντέχεις είναι η απάντηση. Γιατί κανείς δεν θα σου στρώσει χαλί για να πατήσεις και κανείς δεν θα σου χτίσει γέφυρες να περάσεις. Θυμήσου πως ήταν πάντα: όσο δύσκολες και περίπλοκες και να ήταν οι καταστάσεις που αντιμετώπιζες, πάντα τα κατάφερνες να τις ξεπεράσεις. θυμάσαι πως πέρασες πολλά χειρότερα. Αυτό που χρειάζεται είναι να ξυπνήσεις. Σύρε πρώτος με ζωηράδα το χορό και θα δεις ότι το παιχνίδι έχει τη χάρη του, υπάρχουν δίπλα σου κάποιοι που μπορεί να παίξουν μαζί σου χωρίς σκανταλιές. Μην τρομάζεις με σκέψεις σκοτεινές. Μέχρι και ανατροπές βλέπω να γίνονται αν παίξεις καλά το δυνατό σου χαρτί. Ευκαιρίες υπάρχουν και θα υπάρχουν όσο τις δημιουργείς.  
Συναισθήματα  – έρωτας: Όσο για τα συναισθηματικά σου , εκεί θέλει προσοχή. Μην ζορίζεις τους ανθρώπους γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Υπομονή είναι αυτή και κάποια στιγμή τελειώνει. Σταμάτα να απολογείσαι και επιδίωξε μια ανοικτή και ξεκάθαρη συνομιλία. 
Η συμβουλή μου: Μην κάθεσαι στον καναπέ και περιμένεις να έρθουν όσα θέλεις σε σένα. Πρέπει να κουνάς και κάτι παραπάνω από το δαχτυλάκι σου κάποιες φορές. Αν συνεχίσεις έτσι, μάλλον θα σε πάρει ο ύπνος. Wake up! Μία έξτρα συμβουλή μπόνους, στους δύο τρίτος

 
► ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Να στοχεύεις ψηλά, το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στ αστέρια”. Φαίνεται πως αυτή την φορά ακολουθείς τα λόγια του ειδικού συμβούλου κινήτρων, Les Brown και έχεις βάλει σκοπό να τα καταφέρεις. Έχεις πεισμώσει όσο χρειάζεται και διοχετεύεις την ενέργεια που πρέπει σε κάθε τομέα της ζωής σου. Στα επαγγελματικά  θέτεις στόχους και δουλεύεις πολύ για το σωστό πλάνο πραγματοποίησης. Αν συνεχίσεις έτσι η επιτυχία σου εκτός από σίγουρη θα είναι και πολύ αποτελεσματική. Μπορεί να σου ανοίξει πόρτες για το μέλλον και αν λειτουργήσεις σωστά μόνο κερδισμένος θα βγεις. Τα οικονομικά έχουν λίγο δρόμο ακόμη μπροστά τους, αλλά ακολουθούν σαν πιστά σκυλιά. Πλησιάζει η ώρα της ανταμοιβής και δεν θα είναι μόνο υλική. 
Συναισθήματα  – έρωτας: Στην ερωτική σου ζωή σαν να είσαι άλλος άνθρωπος. Δεν ξέρω τι σε έχει πιάσει αλλά το ένστικτό σου χτυπάει καμπανάκια πως κάτι δεν πάει σωστά. Δεν ξέρω αν θα επηρεάσει την κατάσταση η αποκάλυψη που θα εξελιχθεί μπροστά στα μάτια σου και τα αυτιά σου. Να είσαι μοναχά προετοιμασμένος να μην σου έρθουν απότομα τα νέα. 
Η συμβουλή μου: Μην απογοητεύεσαι τόσο εύκολα και μην χάνεις την πίστη σου. Όλοι έχουν το δικαίωμα στο λάθος και στην συγχώρεση. Μέσα στους όλους είσαι και εσύ.        
 
►ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενέθλιο ζώδιο αυτής της εβδομάδας και έτσι προσθέτεις ακόμα έναν λόγο στην λίστα της αισιοδοξίας σου. Από τα γεννοφάσκια σου ψάχνεις σκοπούς και αιτίες για διασκέδαση και ξεσάλωμα. Σε εξιτάρει ακόμα περισσότερο πως τίποτα δεν είναι όπως συνήθως. Ακόμα και τώρα εσύ δεν νιώθεις ούτε lock ούτε down. Ξέρεις να ταξιδεύεις ακόμα και με το μυαλό όπως και να δημιουργείς μικρές γιορτές ακόμα και μόνος σου. Τόση θετική ενέργεια κάνουν τα επαγγελματικά να χαίρονται να δουλεύουν μαζί σου και χέρι-χέρι περπατάτε και οδεύεται προς μεγάλα πράγματα.  Ακόμα και τα οικονομικά κάνουν μία προσπάθεια να ακολουθήσουν , όχι με μεγάλη επιτυχία, αλλά η προσπάθεια μετράει και είναι σημαντική. Εσύ όμως δεν ζορίζεσαι με τέτοια πράγματα. Πάντα βαθιά μέσα σου πιστεύεις πως στο δρόμο σου θα πέσεις πάνω στον πρώτο λαχνό. Ολίγον τι κακομαθημένο σε βρίσκω τοξότη  Ναι θα συμφωνήσω πως είναι καλό να πιστεύεις στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου, αλλά όχι να τα περιμένεις όλα στα χέρια. 
Συναισθήματα  – έρωτας: Στα ερωτικά, αναμένονται εκπλήξεις. Εκπλήξεις που θα σε συναρπάσουν, που θα σε παρασύρουν, αλλά και άλλες, από αυτές που μπορεί να σε σοκάρουν ή και να σε θυμώσουν. Ότι και να έρθει, εσύ φρόντισε να το αντιμετωπίσεις όπως κάνεις πάντα. Με χαμόγελο, δύναμη και σωστή σκέψη. 
Η συμβουλή μου: Πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνος σου, μην τα περιμένεις από τους άλλους. Δεν είναι σωστό να έχεις μεγάλες προσδοκίες από κάποιον που δεν του έχεις εκφράσει ποτέ όσα σκέφτεσαι και επιθυμείς 

 

► ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Κανείς δεν μπορεί να με πληγώσει χωρίς τη συγκατάθεσή μου”. Αυτό πρέπει να λες την εβδομάδα αυτή Αιγόκερέ μου,  από μέσα σου συνέχεια και αν κρίνεις απαραίτητο πες το και δυνατά.  Ο Mahatma Gandhi, Ινδός πολιτικός, στοχαστής και επαναστάτης ακτιβιστής ξέρεις πόσα πέρασε για να φτάσει στο συμπέρασμα αυτό; Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι κάτι που δεν πρέπει να αμφισβητείτε ποτέ. Στον χώρο που δραστηριοποιείσαι προσπαθείς αρκετά, αυτό είναι αλήθεια, αλλά υπάρχουν οι αναποδιές σε κυνηγούν  η μία μετά την άλλη. Δυσκολίες που σε αναγκάζουν να κάνεις  μικρά βήματα πίσω και να απομακρυνθείς από τους στόχους που είχες θέσει. Τα οικονομικά  σου στενεύουν απειλητικά και εσύ νιώθεις πως πνίγεσαι. Μην το βάζεις κάτω, αυτά είναι οι δοκιμασίες που καλείσαι να περάσεις για να ανέβεις στο επόμενο level. Διαθέτεις μια συμπαντική υποστήριξη αυτή τη βδομάδα που μπορεί να σε βοηθήσει να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να ανταπεξέλθεις σε ότι αντιμετωπίσεις. 
Συναισθήματα  – έρωτας: Η καρδιά σου χτυπά δυνατά, η ανάγκη σου για στοργή γίνεται μεγαλύτερη. Είναι χειμώνας και θα νοιώσεις την τάση να χουχουλιάσεις σε μια ζεστή αγκαλιά.  Μην κλείνεις πόρτες σε παλιές ή νέες γνωριμίες γιατί δεν ξέρεις από πού θα πάρεις την σιγουριά που τόσο έχεις ανάγκη.
Η συμβουλή μου: Επέτρεψε σε αυτούς που νοιάζονται να σε βοηθήσουν. Προσπάθησε να θυμηθείς ποιος είσαι και πόσα μπορείς να καταφέρεις. Αν πέσεις, μπορείς πάντα να σηκωθείς.
 
 
► ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όλοι έχουμε γνώση, πως ξέρεις να περνάς καλά ακόμη και όταν δυσκολεύεις τις ζωές των άλλων. Αυτή η εβδομάδα Υδροχόε, έρχεται για να δυσκολέψει εσένα. Ίσως κουράστηκαν οι γύρω σου και αποφάσισαν να παίξουν με τα νεύρα σου. Και είναι πολλά τα άτιμα. Κάπου στο χώρο που κινείσαι κυκλοφορεί ένα φίδι. Δεν ξέρω αν είναι στον κόρφο σου αλλά προσπαθεί να σου κάνει ζημιά. Αυτό που είχα να σου πω στο είπα. Στο χέρι σου είναι πως θα πάρεις τα μέτρα σου, εσύ πρέπει να βρεις τον τρόπο να ανακαλύψεις πόσο γερό είναι το πάτωμα που πατάς. Το δεδομένο είναι πως και πολλές φορές έχεις μετατρέψει ένα πρόβλημα σε πλεονέκτημα (και άλλες τόσες το αβαντάζ που είχες το πέταξες στα σκουπίδια) . Τα έσοδα σου έχουν δει και καλύτερες μέρες. Αλλά αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Βάλε γερά θεμέλια για να είσαι έτοιμος όταν θα ξεκινήσουν οι ανταμοιβές. 
Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή υπάρχει μπροστά σου ο δρόμος της συζήτησης και της κατανόησης. Μην φορτώνεις καταστάσεις και μην φέρνεις στα άκρα συναισθήματα. Ο ειλικρινής διάλογος είναι σοφότερος της σιωπής και λύνει παρεξηγήσεις. Η αδιαφορία από την άλλη, διογκώνει τα προβλήματα και φέρνει καταστροφές. 
Η συμβουλή μου : Έχεις έναν θησαυρό μέσα σου που πολλές φορές τον κρύβεις πολύ βαθιά. Είναι άδικο να χαραμίζεις στιγμές και να χάνεις αξίες λόγω της ατίθασης συμπεριφοράς σου. Ρύθμισε σωστά την ζυγαριά και δες προς τα πού γέρνει.

 
► ΙΧΘΥΣ
Έχεις μάθει, σε όποιο βάθος και να κολυμπάς να σε ακολουθούν. Αυτό σε ικανοποιεί αλλά δεν σου φτάνει. Μπορεί να βρεθείς και να συναναστραφείς με πολύ διαφορετικό κόσμο, υπό μια προϋπόθεση, Να πηγαίνουν με τα νερά σου. Όταν αυτό δεν συμβαίνει σου κακοφαίνεται τόσο που δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Βγαίνεις από τα νερά σου, που ξανά λέμε. Αυτά θα μου πεις τα ξέρεις. Συμφωνώ, εγώ απλά στα υπενθυμίζω γιατί αυτή τη βδομάδα θα δεις πολλά να συμβαίνουν. Κάποια από αυτά σίγουρα δεν θα σου αρέσουν. Προσοχή σ αυτό το σημείο. Μέχρι τα τέλη του μήνα μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τις καταστάσεις που δεν είναι όπως τις θέλεις. Μην αντιδράσεις. Καλό είναι κάποιες φορές να παρατηρείς και να ανακαλύπτεις. Και να περιμένεις τη κατάλληλη στιγμή που οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για σένα. Προσπάθησε να βρεις τα κίνητρα που έχουν κάποια άτομα που κινούνται στο περιβάλλον σου, τι είναι αυτό που θέλουν από σένα. Σίγουρα αν το βάλεις σκοπό θα τα καταφέρεις.  Τα οικονομικά σου εξαρτώνται απόλυτα από την ψυχολογία σου. Θα πετύχεις κάτι περισσότερο από το αναμενόμενο αλλά θα χρειαστεί σωστή διαχείριση Εκείνο όμως που πρέπει να δώσεις προτεραιότητα αυτές τις μέρες είναι η υγεία σου. Πότε έκανες τελευταία φορά τσεκάπ;
Συναισθήματα  – έρωτας: Στον ερωτικό τομέα, θα έρθεις αντιμέτωπος με καβγαδάκια και κόντρες και δεν θα ξεμπερδέψεις εύκολα. Παράπονα και διαφωνίες θα εμφανιστούν που θα ζητήσουν χρόνο μέχρι να λυθούν. Όμως κράτα τις προσδοκίες σου μικρές, γιατί πολλά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν και κάποιοι δεν θέλουν και να αλλάξουν. 
Η συμβουλή μου: Οι εμπειρίες σου πάντα θα είναι εκεί να σε στηρίζουν. Χρειάζεσαι όμως και καινούργιες γνώσεις. Μην φοβηθείς να περπατήσεις άγνωστα μονοπάτια, ειδικά αν η παρέα είναι καλή  
 
Αρκάνα | 48η εβδομάδα του έτους 2020 | ζώδια

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως