14.3 C
Thessaloniki
14.8 C
Athens

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις & συμβουλές 25/1 – 31/1

Arcana - Ζώδια 4η εβδομάδα του έτους 2021

Διανύουμε την 4η εβδομάδα του έτους 2021 – Arcana

Τίποτε δεν ξεχνιέται, όσα κρατάμε μέσα μας, αυτά που ποτέ δεν αποκαλύψαμε, ή θελήσαμε να διαγράψουμε απο τη μνήμη μας, αποθηκεύονται στο υποσυνείδητό μας. Και όλα όσα εμπεριέχονται εκεί με τη μορφή των συναισθημάτων δρουν υπόγεια σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας και επηρέαζουν τις αποφάσεις μας – Arcana

 

►ΚΡΙΟΣ

Μια συναρπαστική εβδομάδα έρχεται για σένα αγαπημένε μου Κριέ και το μόνο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι το εξής: “Sic itur ad astra”, που θα πει «Έτσι θα πας στα άστρα». Όπως σου προμηνύουν τα λόγια του Βιργιλίου, Λατίνου ποιητή που με την γοητεία του σαγήνευε τα πλήθη,  έτσι και εσύ ακολουθώντας το παράδειγμά του, μπορείς να απογειώσεις την καριέρα σου. Οι ηγετικές τάσεις αλλά και η υπευθυνότητα που έχεις δείξει, θα αποδώσουν ζουμερούς καρπούς. Τα δημιουργικά σου επαγγελματικά σχέδια θα εκτιμηθούν και εσύ θα διαπρέψεις στο προσκήνιο. Στα οικονομικά καλό θα είναι να μην παρέμβεις και να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους, με τον δικό τους τρόπο. Συναισθήματα  – έρωτας: Δεν υπάρχει κάτι για να σε αγχώσει όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις ρίσκα. Στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο εκεί που έχει ανάγκη να ακουμήσει η καρδιά σου. Ανήκεις σε ένα ζώδιο που έχει να κάνει με την γρήγορη και ζωντανή στιγμή. Μην χάνεις ευκαιρίες να αποδεικνύεις τα συναισθήματά σου με τις πράξεις σου. Η συμβουλή μου: Τα απροσδόκητα μπορούν να σε κάνουν εφευρετικό και οι σημαντικές αλλαγές, πρωτοποριακό.
 
 
► ΤΑΥΡΟΣ

“Scientia potential est” βροντοφώναξε κάπου ανάμεσα στο 1561 μ.Χ. με 1626 μ.Χ. ο Άγγλος φιλόσοφος Φραγκίσκος Βάκων και εσύ Ταύρε μου, πρέπει να τον ακούσεις. «Η γνώση είναι δύναμη» λοιπόν και αυτή η εβδομάδα είναι η ευκαιρία σου να αναπτύξεις και να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Στο χώρο εργασίας σου φρόντισε να έχεις μάτια και αυτιά ανοιχτά και να αποθηκεύσεις κάθε πληροφορία που θα περάσει από κοντά σου. Ότι μάθεις θα αποδειχθεί ωφέλιμο για τα μελλοντικά σου σχέδια. Οι εμπειρίες και η σοφία θα σε βοηθήσουν να λάμψεις στον τομέα αυτό. Ακολουθώντας την μακροπρόθεσμη στρατηγική που έχεις στα οικονομικά, θα καταφέρεις πολύ σύντομα να εκπληρώσεις στόχους και να καλύψεις ανάγκες και υποχρεώσεις. Συναισθήματα  – έρωτας: Δεν χρειάζεται βιασύνη, παρά μόνο σωστή εκτέλεση του σχεδίου σου. Στα συναισθηματικά σου θα σου πρότεινα μία απόδραση με το άλλο σου μισό αλλά λόγω κατάστασης και επειδή δεν θέλω να χάσεις την ευκαιρία για απόλαυση, μπορείς να δημιουργήσεις συνθήκες απόδρασης εντός σπιτιού. Οι εκπλήξεις πάντα γοητεύουν. Φρόντισε τον σύντροφό σου και αυτός θα ανταποδώσει μέχρι τέλους. Η συμβουλή μου: Πειραματίσου με νέα πράγματα και θα ανακαλύψεις δυνάμεις και δυνατότητες που δεν φαντάζεσαι.

 
 
► ΔΙΔΥΜΟΣ
Μια καθόλου βαρετή εβδομάδα διανύεις Δίδυμέ μου που αντικατοπτρίζει λίγο από τον χαρακτήρα σου. “Με νόμισες παλίρροια κι ήμουν κατακλυσμός”, εξομολογείται ο παγκοσμίως γνωστός Γάλλος συγγραφέας, Βίκτωρ Ουγκώ και κάπως έτσι θα καταφέρεις να αιφνιδιάσεις μέχρι και τον ίδιο σου τον εαυτό. Στα επαγγελματικά σου αποφασίζεις να περιορίσεις ότι δεν σε εξυπηρετεί, ακόμη και να διακόψεις συνεργασίες και επαφές δια παντός. Μεγάλη ποσότητα νευρικότητας γι αυτό καλό θα είναι να περιορίσεις τον καφέ αλλά και τα ερεθίσματα που σου δημιουργούν εκνευρισμό. Στα οικονομικά θα πρέπει να βάλεις όρια στα έξοδά σου και να αναθεωρήσεις την σειρά των προτεραιοτήτων σου.
Συναισθήματα  – έρωτας: Στα προσωπικά σου, ενώ θεωρείσαι αρκετά κοινωνικός, φαίνεται να περνάς μια περίοδο σκληρή και κρύα προς την καθημερινότητά σου. Διαισθάνεσαι πως αρκετά πράγματα δεν σε γεμίζουν πια και διαλέγεις μοναχικά μονοπάτια. Ξεκουράσου και όρισε υγιή όρια μοναξιάς και παρέας. Εξερεύνησε μερικές από τις κρυφές επιθυμίες σου και κάνε βουτιά σε απροσδόκητες συγκινήσεις. Η συμβουλή μου: Οι δημιουργικές λύσεις, έρχονται στα δύσκολα προβλήματα. Πάρε χαρτί και μολύβι και ξεκίνα να λύνεις.  
 
 
► ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μαγική και συνάμα θεραπευτική είναι η ενέργεια που υπάρχει σε σένα Καρκίνε μου αυτές τις μέρες και όπως είπε ο Αμερικανός ηθοποιός και συγγραφέας W.C. Fields, “Η καλύτερη θεραπεία για την αϋπνία είναι ένας καλός ύπνος”. Αυτό μας διδάσκει, πως πολλές φορές οι λύσεις είναι μπροστά στα μάτια μας και το αυτονόητο είναι μονόδρομος. Ήρθε η στιγμή να μιλήσεις ανοιχτά και να ξεκαθαρίσεις την θέση σου στον χώρο που κινείσαι. Με αυτόν τον τρόπο θα συνδεθείς και θα κατανοήσεις πράγματα από την οπτική γωνία άλλων ανθρώπων. Τα οικονομικά σου σε βοηθούν να θέσεις όρια και να σχεδιάσεις καλύτερα πώς θα μοιράσεις πόρους και πώς θα διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου.
Συναισθήματα  – έρωτας: Αισθάνεσαι μία ανάγκη να απαλλαγείς από υποχρεώσεις έναντι άλλων και με τον κατάλληλο προγραμματισμό μπορείς να το πετύχεις. Στην προσωπική σου ζωή κάνεις μεγάλα βήματα προς τους στόχους σου. Υπάρχει ρομαντισμός στον αέρα με ένα τρόπο ποιητικό και μία ενέργεια ονειρική που θα σε οδηγήσει σε εκπληκτικά συναρπαστικές στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης. Η συμβουλή μου: Στις μεγάλες εκπλήξεις υπάρχει πάντα το απρόβλεπτο και η υπερβολή. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, μέχρι να το ζήσεις.

 
 
► ΛΕΩΝ

Ο Ινδός γκουρού Μπαγκουάν Σρι Ραζνίς, γνωστός στο ευρύ κοινό ως Όσσο είχε πει κάποτε : “Ζω τη ζωή μου στηριζόμενος σε δύο αρχές: Πρώτον, ζω σαν να ήταν σήμερα η τελευταία μου μέρα σ αυτήν τη γη. Δεύτερον, ζω σήμερα σαν να πρόκειται να ζήσω για πάντα”. Σε αυτό τον δρόμο κινείσαι και εσύ Λιοντάρι μου και αποφασίζεις να κάνεις τα πάντα τώρα. Αναδιοργάνωση και αντιμετώπιση της λίστας των υποχρεώσεων, κλείνεις υποθέσεις και καταστρώνεις σχέδια για τις νέες ρουτίνες της καθημερινότητάς σου. Η ενεργητικότητα και η συγκέντρωσή σου σε βοηθούν να πετύχεις ότι επιδιώκεις για την καριέρα σου. Τα οικονομικά συμμετέχουν στις αλλαγές αυτές και επαναπροσδιορίζεις τις προτεραιότητες σου. Τακτοποιείς υποχρεώσεις και προγραμματίζεις τα επόμενα βήματα. Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή υπάρχει βαρύ κλίμα που σε ζορίζει αρκετά. Κάποιες αποφάσεις είναι πλέον απαραίτητο να παρθούν μαζί με τον καθορισμό και τον σεβασμό των ορίων στους κανόνες της καρδιάς σου. Πρέπει να επικεντρωθείς στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και όχι σε εφήμερες λύσεις. Η συμβουλή μου: Δημιουργικός και παθιασμένος όπως είσαι, άρπαξε την εξαιρετικά σημαντική ευκαιρία για συναισθηματική απελευθέρωση και μία νέα εποχή θα αρχίσει για σένα.

 
 
► ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εβδομάδα αποκαλύψεων και μία κρίση αλήθειας από σένα Παρθένε μου αλλά και για σένα. “Έρχονται στιγμές που αυτό που αισθάνεσαι πρέπει να το κρατάς μέσα σου”, λόγια του Αμερικανού συγγραφέα Τζων Στάινμπεκ, που κέρδισε και Νόμπελ το 1962 και για την ηρεμία του σύμπαντος καλό θα ήταν να ακολουθήσεις αυτά που σου λέει. Στον χώρο εργασίας σου, θα βρεθείς αντιμέτωπος με καταστάσεις που θα σε φέρουν σε διλήμματα. Οι αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις θα κρίνουν αν στο μέλλον θα κρυφτείς στα παρασκήνια ή αν θα γευτείς το ζεστό χειροκρότημα του κοινού. Στον τομέα των οικονομικών θα πρέπει να φερθείς με ευγένεια και ευγνωμοσύνη για όσα έχεις και όσα ανέλπιστα σου χαριστούν και να μην ξεχνάς πως συνήθως όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Συναισθήματα  – έρωτας:  Στον συναισθηματικό τομέα υπάρχει μία ερωτική ενέργεια που σε προτρέπει να την ακολουθήσεις και να σε παρασύρει σε στιγμές απόλαυσης και ικανοποίησης. Ιδιαίτερα δυνατή περίοδος για βαθιά δέσμευση ή νέες γνωριμίες που θα αντέξουν στον χρόνο. Η συμβουλή μου: Υποχρέωσή σου να ενθαρρύνεις τον εαυτό σου στις σημαντικές ανακαλύψεις και δικαίωμά σου να υποστηρίζεις το εγώ σου στις αλλαγές του σκηνικού που έχει ανάγκη.  
 
► ΖΥΓΟΣ
Με διάθεση ανασφάλειας και αναζήτηση επιβεβαίωσης ξεκινά η εβδομάδα αυτή για σένα Ζυγέ μου και βάση του ζωδιακού σου χαρακτήρα, αυτό είναι κάτι που σε δυσκολεύει και σε επιβαρύνει αρκετά. “In dubio abstine” μας συμβουλεύει μία λατινική φράση που αρχικά ξεκίνησε ως νομικός όρος με εφαρμογή και στην Ιατρική και σε απλά ελληνικά μεταφράζεται ως «Αν έχεις αμφιβολία, μην κάνεις τίποτα». Στον χώρο εργασίας σου αντιμετωπίζεις εμπόδια που δημιουργούν ερωτήσεις. Θα χρειαστεί να εργαστείς σκληρά για να βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και είναι απαραίτητες για τον σχεδιασμό της πορείας που πρέπει να ακολουθήσεις. Έλεγξε καλά τις πηγές πληροφοριών σου και να είσαι παρατηρητικός με τους γύρω σου. Πρέπει να εκτιμήσεις ποιοι σε βοηθούν να ξεπεράσεις εμπόδια και ποιοι στα τοποθετούν. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε σταθερά επίπεδα και εσύ απλά μένεις να αναρωτιέσαι αν αυτό είναι καλό ή αν θα βαλτώσουν στην συνήθεια και πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό γι αυτό. Συναισθήματα  – έρωτας: Στην προσωπική σου ζωή αποζητάς την προσοχή των αγαπημένων σου προσώπων και υπάρχουν στιγμές που γίνεσαι απαιτητικός. Η συμβουλή μου: Πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου και τόνωσε το ηθικό σου. Δεν έχεις ανάγκη την επιβεβαίωση της πραγματικότητας.  
 
 
► ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Δεν έχει νόημα να επείγεσαι, σημασία έχει να προλαβαίνεις» Jean de la Fontaine, 1621-1695, Γάλλος συγγραφέας. Πολυάσχολη εβδομάδα αρχίζει  για σένα Σκορπιέ μου, με άγχος αν θα προλάβεις να ολοκληρώσεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Σε αυτά που σε απασχολούν αρκετά το τελευταίο διάστημα και έχουν σχέση με εργασία ή σπουδές, καλό θα είναι να βάλεις μια τάξη και μία σειρά στις υποθέσεις που έχεις ανοιχτές και μετά να ασχοληθείς με αυτές που θέλεις να ανοίξεις. Πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη κανείς δεν κατάφερε να κρατήσει χωρίς βοήθεια ή χωρίς να τα κάνει μαντάρα. Στόχευσε στα σημαντικά και μην αναλώνεσαι στα μικρά. Τα οικονομικά σου, σε ρόλο ζυγαριάς, θα έρθουν να φέρουν ισορροπία στην στρεσαρισμένη καθημερινότητά σου καλύπτοντας βασικές υποχρεώσεις και ανάγκες ρουτίνας. Συναισθήματα  – έρωτας: Αν επενδύσεις το ίδιο και στην προσωπική σου ζωή, όσα ασχολείσαι με τα άλλα, θα έχεις λιγότερα πράγματα να σε απασχολούν. Μοίρασε δίκαια τον χρόνο σου και επικεντρώσου στους αγαπημένους σου. Πάντα υπάρχει αρκετός χρόνος για ηρεμία και χαλάρωση. Η συμβουλή μου: Οι στιγμές είναι πάντα εκεί και εσύ θα πρέπει να ανακαλύψεις τον τρόπο να γίνουν όμορφες αναμνήσεις και όχι χαμένες ευκαιρίες
 
► ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ισπανός ζωγράφος Πάμπλο Πικάσο, αν και σκορπιός, θα πρέπει να είχε πολλούς φίλους τοξότες για να πει κάποια στιγμή της ζωής του πως «Ο κύριος εχθρός της δημιουργικότητας είναι η ορθή λογική». Με αισιόδοξη και δημιουργική ματιά Τοξότη μου, αυτή την χρονική περίοδο μπορείς να ολοκληρώσεις με επιτυχία τα σχέδιά σου. Στον χώρο εργασίας σου, εκτός των καθημερινών γνωστών σου υποχρεώσεων, νιώθεις μία ανάγκη να ασχοληθείς με καινούργια πράγματα. Η γνώση είναι κάτι που πάντα αναζητάς και αν το αποτέλεσμα είναι να αλλάξεις τα συνηθισμένα, σίγουρα είναι μία ευκαιρία που δεν θα αφήσεις να πάει χαμένη. Ταυτόχρονα, πρέπει να βάλεις όρια και κανόνες για να αποφύγεις τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχουν οι επιλογές σου αν λειτουργήσεις χωρίς να υπολογίσεις όλες τις παραμέτρους και τα δεδομένα. Τα οικονομικά σου θα ήθελες να είναι καλύτερα, εσύ και μερικά δισεκατομμύρια ακόμη ανθρωποι. το θέμα ειναι τι κάνεις για να βελτιωθούν.. Συναισθήματα  – έρωτας:Με αρκετή επιμονή καθώς από υπομονή στερεύεις, φρόντισε να επενδύσεις στους ανθρώπους που σε στηρίζουν δείχνοτας κυρίως υπευθυνότητα. Στην προσωπική σου ζωή, ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις καθώς νιώθεις μία κούραση, σωματική αλλά και ψυχολογική. Θα πρέπει να δεις καθαρά τις καταστάσεις, να αλλάξεις    ό, τι  μπορείς να αλλάξεις  και να δεχτείς ότι δεν έχει περιθώρια αλλαγής. Η συμβουλή μου:    Μια καταγραφή των υπέρ και των κατά, θα μπορούσε να βοηθήσει (θεωρητικά) γιατί πρακτικά εσύ είσαι ένας Τοξότης
 
 
► ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εσύ Αιγόκερέ μου, είσαι ένα άτομο με δυνατό προσανατολισμό προς τους στόχους σου οπότε όταν ανακαλύπτεις πως κάτι που εργάζεσαι γι αυτό δεν είναι πλέον αυτό που χρειάζεσαι, μπορεί να αισθανθείς απογοήτευση και σπατάλη χρόνου. Ένα πολύ παλιό και γνωστό ρητό λέει πως « Δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά το ταξίδι» οπότε να θυμάσαι πως οι προσπάθειες είναι μέρος της πορείας, ακόμη και αν αυτή αλλάξει απροσδόκητα, οι εμπειρίες που απέκτησες είναι πολύτιμες. Να δουλεύεις σκληρά δεν φθάνει αν δεν υπάρχει και μια λογική και συνήθως αυτή είναι η λογική της αγοράς, αυτά που ισχύουν, δεν πας κόντρα στο ρεύμα..Αν μεθοδεύσεις τις ενέργειες σου και αυτά που σε απασχολούν μπορούν να μπουν σε μια σειρά και αν εσύ φερθείς υπεύθυνα και φροντίσεις να θέσεις όρια και προτεραιότητες βασισμένες στις πραγματικές ανάγκες τότε εγώ στοιχηματίζω υπέρ σου. Συναισθήματα  – έρωτας:  Στην προσωπική σου ζωή υπάρχει μια ιδιαίτερα παρορμητική ενέργεια αυτή την στιγμή και πρέπει να προσέχεις πολύ για το πού μπορεί να σε οδηγήσει. Δεν θα ήθελες να βρεθείς εκτεθειμένος και φυσικά ούτε να πληγώσεις τους δικού σου ανθρώπους. Να είσαι ξεκάθαρος και να βασίζεσαι στην αλήθεια. Ανακάλυψε ξανά τον εαυτό σου και δώσ? του χρόνο να επαναπρογραμματιστεί. Με την αναγέννηση αυτή θα νιώσεις και πάλι ζωντάνια και δημιουργικότητα. Η συμβουλή μου: Πειραματίσου, απόλαυσε, όμως μην παρασύρεσαι και κράτα τις προσδοκίες σου χαλαρές
 
 
► ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διαίσθησή σου Υδροχόε μου, δεν πέφτει σχεδόν ποτέ έξω και αυτή είναι που σε καθοδηγεί αυτό το χρονικό διάστημα. Είσαι γενικά λογικός άνθρωπος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρεις πώς να εμπιστεύεσαι την εσωτερική σου δύναμη. «Να εμπιστεύεσαι τα ένστικτά σου. Συνήθως βασίζονται σε δεδομένα αρχειοθετημένα λίγο κάτω από το επίπεδο της συνείδησης» μας λέει η Αμερικανίδα Joyce Brothers και κάτι περισσότερο γνωρίζει γιατί εκτός από αρθρογράφος ήταν και ψυχολόγος. Στα επαγγελματικά σου αυτή η διαισθητική ενέργεια θα φανεί χρήσιμη και εσύ θα καταφέρεις να επιβεβαιώσεις ακόμη μία φορά τους λόγους που σε εκτιμούν οι γύρω σου. Μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα να λειτουργούν όπως πρέπει αλλά να μη σε ξεγελάει αυτή σου η ικανότητα, να μη σε παρασύρει, στην αλαζονεία, γιατί τότε μπορεί να γίνει μπούμεραγνκ  και τότε οι κόποι σου θα πάνε χαμένοι. Συναισθήματα  – έρωτας: Φρόντισε πρώτα τις υποχρεώσεις σου και η ολοκλήρωση των επιθυμιών σου είναι κοντά. Στην προσωπική σου ζωή η λαχτάρα σου για απόδραση από την ρουτίνα της καθημερινότητας θα φέρει γλυκιά αναστάτωση και ερωτική ανανέωση. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και πρέπει να απαιτήσεις χρόνο για ηρεμία και χαλάρωση με αγαπημένα πρόσωπα. Η συμβουλή μου: Μπορείς να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να γυρίσεις σελίδα ή απλά να γράψεις ένα ολοκαίνουργιο βιβλίο.

 
► ΙΧΘΥΣ    
Ένα από τα χαρίσματά σου Ιχθύ μου, είναι η όλο ζωντάνια φαντασία σου και ο τρόπος που έχεις να παρασύρεις και τους γύρω σου στα όνειρα και τα σχέδιά σου. Ο Αλβέρτος Αϊνστάιν είχε πει πως « Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση» όπως και πως « Η λογική θα σε πάει από το Α στο Β. Η φαντασία θα σε πάει παντού». Θα πρέπει να συμφωνείς απόλυτα και με τα δύο αλλιώς δεν εξηγείται η επιτυχία σου στις τρελές ιδέες και η πνευματική σύνδεση που έχεις με την επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις. Το μόνο σημείο που τα χαλάς είναι οτι βαριέσαι γρήγορα και δεν επιμένεις.. Στα οικονομικά καλό θα ήταν να διατηρήσεις τα πράγματα ευέλικτα και να μην ρισκάρεις καθώς υπάρχει περίπτωση να εκδηλωθεί σύγκρουση που θα επηρεάσει τον τομέα αυτό. Συναισθήματα  – έρωτας:  Στη προσωπική σου ζωή θα πρέπει να έχεις περισσότερη υπομονή και να δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση για πράγματα που δεν αντιλαμβάνεσαι πλήρως. Προσπάθησε να μάθεις και να καταλάβεις, όχι να κρίνεις χωρίς να έχεις κάνει την έρευνά σου. Μπορεί να αισθανθείς πως βρίσκεσαι έξω από τα νερά σου όμως αυτό θα βοηθήσει την εξέλιξή σου σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις σου. Η συμβουλή μου: Δεν είναι ώρα για γρήγορη και επιφανειακή διόρθωση καταστάσεων. Θα πρέπει να εμβαθύνεις όσο και να μην σου αρέσει η ιδέα αυτή.  
 

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
clear sky
14.1 ° C
15 °
12.8 °
63 %
5.1kmh
0 %
Πε
12 °
Πα
17 °
Σα
17 °
Κυ
9 °
Δε
12 °