{ }

Ζωγραφίζοντας στον πεζόδρομο της οδού Γκαρπολά

4ήμερη εκδήλωση με εμπνευστή και βασικό συντελεστή, τον Ιστορικό Μάνο Μαλαμίδη


Κατηγορίες: Arts & culture

Ζωγραφίζοντας στον πεζόδρομο της οδού Γκαρπολά
Δωρεάν

Χώρος:
Διεύθυνση: Γκαρμπολά 2, 54631
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω
Τιμή: από 0.00

Πότε: 16/07/2019 - 19/07/2019
Ημέρες & Ώρες
Τρίτη: 09:00
Τετάρτη: 09:00
Πέμπτη: 09:00
Παρασκευή: 09:00

Δεκαπέντε μέλη θα συμμετέχουν με το έργο τους ή και ζωγραφίζοντας σε μια τετραήμερη εκδήλωση από Τρίτη 16/ 7 έως Παρασκευή 19/7.

Οι συμμετέχοντες - συμμετέχουσες της τετραήμερης εκδήλωσης στον πεζόδρομο της οδού Γκαρπολά του Ιστορικού Και Συλλεκτικού Αρχείου Θεσσαλονίκης του Μάνου Μαλαμίδη σε συνεργασία με το Σύλλογο Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος, θα μπορούν να πηγαίνουν τα έργα τους από τη Δευτέρα 15/7 (Ώρες 12: 00- 14: 00 και 16: 00- 23:00) στο Ιστορικό και Συλλεκτικό Αρχείο Θεσσαλονίκης, γύρω στα 15 μέτρα στα δεξιά, όπως εισέρχεται κανείς την οδό Γκαρπολά, από την κάτω μεριά της Αρχαίας Αγοράς, το πρώτο στενό.

Ανακοίνωση από το Σύλλογο Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος:

Σχετικά με την εκδήλωση στον πεζόδρομο της οδού Γκαρπολά, με εμπνευστή και βασικό συντελεστή, τον Ιστορικό Μάνο Μαλαμίδη, πληροφορούμε ότι η εκδήλωση έχει ένα πυλωτικό χαρακτήρα για εμάς για να γίνει πιο ολοκληρωμένη το Σεπτέμβρη.
Βασικός στόχος και σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι η επαφή του κοινού με την Τέχνη και τους ανθρώπους του χρωστήρα και των χρωμάτων.
Καλούμε όσα μέλη επιθυμούν να έρθουν να ζωγραφίσουν με τα εργαλεία τους και τον καμβά τους για το κοινό.

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού μας προγράμματος και στην προσπάθεια μας να αναπτύξουμε τη συνεργασία μας και με άλλους φορείς της πόλης μας, παρότι βρισκόμαστε σε θερινή ανάπαυλα, κάναμε μια προσπάθεια να ανταποκριθούμε στο πολιτιστικό κάλεσμα του Μάνου Μαλαμίδη, στον πεζόδρομο της οδού Γκαρπολά.
Δεκαπέντε μέλη μας που βρέθηκαν σε ετοιμότητα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και θα συμμετέχουν με το έργο τους η και ζωγραφίζοντας σε μια τετραήμερη εκδήλωση από Τρίτη 16/ 7 έως Παρασκευή 19/7 που θα διανθίζεται εκτός από τη δική μας παρουσία και με μουσικό- λογοτεχνικό - θέατρο Σκιών. Και βέβαια θα συμμετέχει το εκπληκτικό Ιστορικό και Συλλεκτικό Αρχείο του Ιστορικού Μάνου Μαλαμίδη που εντυπωσιάζει Έλληνες και ξένους.
Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ.της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης για την άμεση προθυμία και αμέριστη αρωγή τους να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας με την παροχή ομπρελών.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ