1899: H νέα σειρά του Netflix από τους δημιουργούς του Dark

To Netflix συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία με τους Jantje Friese και Baran bo Odar, οι οποίοι δημιούργησαν το εξαιρετικό Dark και αυτή τη φορά ετοίμασαν μια νέα τηλεοπτική σειρά μυστηρίου με τίτλο “1899”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια πολλά υποσχόμενη sci-fi θρίλερ σειρά από την Κορέα στο Netflix

Στην υπόθεση της σειράς που θα κυκλοφορήσει το 2022, ένα πλοίο με μετανάστες, κατευθύνεται δυτικά για να φύγει από την παλιά ήπειρο. Οι επιβάτες, οι οποίοι προέρχονται από διάφορες χώρες της Ευρώπης, παραμένουν ενωμένοι και ελπίζουν για ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό. Το ταξίδι τους όμως παίρνει μια απροσδόκητη στροφή, όταν ανακαλύπτουν ένα άλλο πλοίο βυθισμένο στην ανοιχτή θάλασσα. Αυτό που θα βρουν στο πλοίο, θα μετατρέψει το όνειρο που είχαν για μια καλύτερη ζωή, στον απόλυτο εφιάλτη.

Στο καστ μεταξύ άλλων, θα δούμε τους ηθοποιούς Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Lucas Lynggaard Tonnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentao, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, Alexandre Willaume και Anton Lesser.

Δείτε το teaser:

Πηγή: watchandchill.gr

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε