2GO

2GO Coffee: Και καφές και ψώνια…

Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας 17, μπορείς και να πιείς τον καφέ σου και να ψωνίσεις για το σπίτι. Μέσα σε όμορφα χαμόγελα, ατμόσφαιρα φιλική και οικεία και με άρωμα νότιο – κεντρικής Ιταλίας. Γιατί εδώ, στο «2GO», ο καφές δεν είναι τυχαίος, αλλά είναι ένα χαρμάνι από Arabica και Robusta μοναδικό, προερχόμενο απευθείας από φάρμες που πληρούν όλα τα κριτήρια ποιότητας, με τη σφραγίδα της «Caffe River», της εταιρείας με την οποία κατεξοχήν συνεργάζεται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Έχοντας ανοίξει το 2018, το «2GO» έδωσε από την αρχή βάρος στον καφέ, ως το «πιο δυνατό κομμάτι του μαγαζιού». Εδώ, θέλουν να πας επειδή σου αρέσει ο καφές και ψάχνεις το ότι καλύτερο. Κι επειδή τους αρέσει και τους ίδιους, έχουν επιλέξει να συνεργαστούν με μία εταιρεία που «βλέπει τον κόσμο αλλιώς, ανάποδα, διαφορετικά», την ιταλική «Caffe River».

2GO2GO2GO

Πιστοποιημένος και … fair

Ο καφές εδώ έρχεται από τόπους όπως η Λατινική Αμερική, το Περού, η Ουγκάντα, όπου η εταιρεία που τον παράγει διαθέτει προπληρωμένες φάρμες για την ιδίαν παραγωγή καφέ. Διαθέτει επιπλέον πιστοποιήσεις που εγγυώνται την ποιότητα του τελευταίου σε πολλά επίπεδα και κυρίως, ακολουθεί τα πρότυπα του fair trade για καλύτερες συνθήκες εργασίας και σωστή συμπεριφορά μεταξύ παραγωγού κι εμπόρου, αλλά και για σωστή αποθήκευση του προϊόντος της. Σε κάθε περιοχή όπου διαθέτει φάρμα ενισχύει το βιοτικό επίπεδο, φτιάχνοντας σχολεία, εκκλησίες κ.ά.

2GO

Από τα πέντε συνολικά διαφορετικά blends – εμπορικά και μονοποικιλιακά – που παράγει η «Caffe River», το «2GO» έχει καταλήξει σε ένα και μοναδικό: το «Ν80». Πρόκειται για έναν δυνατό καφέ που προσιδιάζει στο στυλ της παράδοσης του espresso της νότιο – κεντρικής Ιταλίας. Προσφέρει ένα φλιτζάνι καφέ με δυνατό και ομαλό σώμα, σε συνδυασμό με χαμηλή οξύτητα κι εδώ προτιμάται, λόγω της δοκιμασμένης μεγάλης του αντοχής στο κρύο. Πιστοποιημένος ως «speciality coffee» και κουβαλώντας την περίπου 50 ετών ιστορία της εταιρείας, η έδρα της οποίας βρίσκεται στην Τοσκάνη της Ιταλίας και δουλεύει πάντα υπό το πρότυπο του ISO9000 για επιχειρήσεις.

2GO

Κάνω τα ψώνια μου

Η φιλοσοφία του «2GO», είναι να υπάρχει πάντα φιλικό κλίμα, προσωπικές σχέσεις και οικεία ατμόσφαιρα στο χώρο του. Εδώ θέλουν να σε γνωρίσουν, να πείτε τα νέα σας, είτε πάρετε τον καφέ σας στο χέρι, είτε καθίσετε εκεί και σε μία πιο cozy ατμόσφαιρα από αυτή που συνηθίζεται σε αλυσίδες καταστημάτων, να κάνεις και τα ψώνια σου για το σπίτι και το φαγητό σου.

2GO

Πέρα από τον καφέ θα βρεις χαμογελαστό προσωπικό, κοκτέιλ, μπύρες κι αναψυκτικά, σοκολάτες, μπισκότα και διάφορα άλλα σνακς, αλλά και τρόφιμα και είδη οικιακής χρήσης, από μακαρόνια για το γεύμα σου, μέχρι απορρυπαντικά για την καθαριότητα του σπιτιού σου.

2GO

Εμείς, σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Γιατί, πού αλλού μπορείς και να ψωνίσεις και να απολαύσεις καφέ από ειδικό, ταξιδεμένο χαρμάνι;

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 17
Τηλέφωνο: 231 400 5808
Facebook
Instagram 

Διαβάστε επίσης: «La Fratzoli»: Όλη η φαντασία… σε 150 τούρτες!