Γυναικα με γουνα ποζαρει καθισμένη στα σκαλοπάτια

47η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς

25 έως 28 Αυγούστου

47η Διεθνής Έκθεσης Γούνας Καστοριάς: Από Πέμπτη 25 έως και Κυριακή 28 Αυγούστου, η Καστοριά θα υποδέχεται και φιλοξενεί 64 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εμπορικούς επισκέπτες και επιχειρηματίες από σαράντα χώρες. Την έκθεση διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ HELLEXPO, η ΠΕ Ενότητα Καστοριάς και ο Δήμος Καστοριάς.

Η Διεθνής Έκθεσης Γούνας Καστοριάς είναι ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός, για την μεταποιητική βιομηχανία του κλάδου, που αναπτύσσεται κυρίως στην Καστοριά και την Σιάτιστα και θεωρείται ως μια από τις σημαντικές παγκόσμιες εκθέσεις μετά από αυτές του Χονγκ Κονγκ και της Κοπεγχάγης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Απόστολος Τσούκας είπε ότι «η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς επιστρέφει στην κανονικότητα και βάσει των στοιχείων που έχουμε στα χέρια μας, ευελπιστούμε πως θα είναι ένα γεγονός αντάξιο της ιστορίας του κλάδου».

Επισήμανε, επίσης, ότι «παρόλες τις διεθνείς εξελίξεις που δημιουργούν ένα αρνητικό οικονομικό κλίμα το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών για την Έκθεσή μας είναι έντονο».

Έχουν δηλώσει συμμετοχή και αναμένονται επισκέπτες από την Ουκρανία και την Ρωσία, ενώ θα δώσουν το παρόν η Κίνα αλλά και η Κορέα, με την τελευταία να «τρέχουν» θετικές εξελίξεις μετά την πετυχημένη επιχειρηματική συνάντηση που είχαν πριν από μερικούς μήνες οι εκπρόσωποί της στην Καστοριά, την οποία διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).

Ο κ. Τσούκας σημείωσε πως για πρώτη φορά στην φετινή Έκθεση σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο θα προβάλλονται δημιουργίες σχεδιαστών, αλλά και αποφοίτων σχολών μόδας με καταγωγή από τη Δυτική Μακεδονία.

«Επιθυμούμε να δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά της περιοχής μας να προβάλλουν τις δημιουργίες τους και υποσχεθήκαμε ότι θα είναι μια δράση που θα γίνει θεσμός για τις εκθέσεις που θα ακολουθήσουν στο μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά.


► Info

47η Διεθνής Έκθεσης Γούνας Καστοριάς
Κέντρο Γούνας Δ. Μακεδονίας.
Καστοριά
Διάρκεια: 25 – 28 Αυγούστου 2022

Πρόγραμμα λειτουργίας

  • Πέμπτη 25-8-2022
    Ώρες Λειτουργίας : 10.00 – 18:00
    Cocktail Party με Μουσική 17:30 στο περίπτερο Β4
  • Παρασκευή 26-8-2022 Ώρες Λειτουργίας : 10.00 – 18:00
  • Σάββατο 27-8-2022 Ώρες Λειτουργίας : 10.00 – 18:00
  • Κυριακή 28-8-2022 Ώρες Λειτουργίας : 10.00 – 18:00
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε