«Αλγο-Ρυθμος» ανοιχτή συζήτηση με το κοινό (ΠΑΡ 28/4/23)

Την Παρασκευή 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί μια ενδιαφέρουσα συζήτηση της Ελεάνας Γεωργούλη και της Αλεξάνδρας Καζάζου με το κοινό, μετά το τέλος της βραδινής παράστασης «ΑΛΓΟ-ΡΥΘΜΟΣ» | Μια σουρεαλιστική περιπλάνηση μνήμης. Η συγκλονιστική περφόρμανς πάνω στην ανατομία της ανθρώπινης μνήμης ολοκληρώνει τον κύκλο παραστάσεών της, καθώς θα παρουσιάζεται στο Φουαγιέ της ΕΜΣ έως την Κυριακή 30 Απριλίου.

Αληθινές ιστορίες και μυθοπλασία περιπλέκονται καθώς η Αλεξάνδρα Καζάζου και η Ελεάνα Γεωργούλη συναντούν τις πρωτότυπες μουσικές του θρυλικού Γιάννη Αγγελάκα, μέσα στον αναπάντεχο σκηνικό κόσμο του Χρίστου Λάσκαρη και του Βασίλη Χατζόπουλου και το φωτιστικό σύμπαν που συνθέτει ο Karol Jarek στο Φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

«Ήταν εκεί. Τότε. Απλώνονταν μπροστά από κάποιο πέλαγος. Κάπου στη μέση της γης. Κάπου Ανατολικά; Ίσως. Σημασία δεν έχει. Ήταν εκεί. Εκεί, ναι εκεί. Εκεί οι αλάνες μας, εκεί οι μάντρες που πηδούσαμε, όλα εκεί. Σε αυτή την πατρίδα. Εκεί. Κάπου στη μέση της γης. Πολύ κοντά από εδώ. Από εδώ πολύ μακριά.»

Πέντε τελευταίες παραστάσεις σε σύλληψη – σκηνοθεσία & ερμηνεία επί σκηνής Ελεάνας Γεωργούλη & Αλεξάνδρας Καζάζου.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε