Με νέο αμόρε ο Johnny Depp

Μετά τις δικαστικές περιπέτειες, ο διάσημος ηθοποιός Johnny Depp έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Όπως αναφέρει η DailyMail, ο 61χρονος πρωταγωνιστής βρίσκεται σε σχέση με την 28χρονη Ρωσίδα αισθητικό και μοντέλο, Γιούλια Βλάσοβα (Vlasova Yulia).

Φίλοι του διάσημου ηθοποιού επιβεβαίωσαν ότι η σχέση είναι «περιστασιακή» και ότι το ζευγάρι βλέπει ο ένας τον άλλο «εδώ κι εκεί» τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι δυο τους  πάντως εθεάθησαν μαζί την περασμένη Πέμπτη, στο ελικοδρόμιο του Λονδίνου.

Η Vlasova μένει στην Πράγα, όπου είναι ιδιοκτήτρια ενός στούντιο μακιγιάζ και χτενίσματος, και όπου συνάντησε για πρώτη φορά τον ηθοποιό στο 55ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι τον Αύγουστο του 2021, σύμφωνα με πηγές.

Αργότερα εθεάθη να κάνει παρέα με τον Ντεπ στη συναυλία του φίλου και αείμνηστου μουσικού Τζεφ Μπεκ στην Πράγα τον Ιούλιο του 2022, μόλις λίγους μήνες αφότου κέρδισε την υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμισης και έκανε περιοδεία στην Ευρώπη.

Και ενώ η Vlasova δεν έχει επιβεβαιώσει τη φύση της σχέσης τους, άφησε να εννοηθεί το ειδύλλιο σε αναρτήσεις στο Instagram, μερικές από τις οποίες έχουν διαγραφεί.

Νωρίτερα φέτος, το μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους δύο να ακουμπούν τα χέρια τους ο ένας στο πόδι του άλλου ως απάντηση σε ένα Q&A στο Instagram με τους followers της που ρώτησαν για τον «αγαπημένο της ηθοποιό».

Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδηλώνουν ότι η ξανθιά καλλονή περνάει επίσης πολύ από τον χρόνο της στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως και ο ηθοποιός, ο οποίος αυτή τη στιγμή ζει στο Λονδίνο, όπου είναι απασχολημένος με νέα κινηματογραφικά έργα και κάνει περιοδεία με το συγκρότημά του.

Όπως επισημαίνουν φίλοι του ηθοποιού, ο αστέρας του Χόλυγουντ βρίσκεται σε καλή ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση, μετά από μια σκοτεινή περίοδο νομικών προβλημάτων, με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χέρντ.

 


Gossip

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε