Sound performance του Λάζαρου Αποκατανίδη

Sound performance του Λάζαρου Αποκατανίδη

Η πλατφόρμα πολιτιστικής δράσης ARTNOISE διοργανώνει ηχητικό event.
Με αφορμή την έκθεση της Birgit Schuh “Sign  systems” (Vlassis art gallery, Βεροίας 6, Ανω λαδάδικα, Θεσσαλονίκη) o μουσικός και sound artist Λάζαρος Αποκατανίδης εμπνεόμενος από το έργο της και από το αστικό περιβάλλον της περιοχής θα παρουσιάσει το έργο sound planner.  
Στις 20:00 την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 ο καλλιτέχνης θα περιηγηθεί στην ευρύτερη περιοχή του εκθεσιακού χώρου, σε έναν ηχητικό – ακουστικό περίπατο, όπου θα ηχογραφήσει διάφορα ηχητικά συμβάντα, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη διαδρομή μαζί με τους ακροατές – θεατές που θα ήθελαν να τον ακολουθήσουν. Στην συνέχεια στις 21:00 στον χώρο της γκαλερί θα ανασυνθέσει, με ηλεκτρονική επεξεργασία, ένα ηχοτοπίο – μουσική σύνθεση με τους ήχους που θα έχει συλλέξει.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016
20:00  Ηχητικός –ακουστικός περίπατος (διάρκεια περίπου 30 λεπτά)
21:00  Sound performance
Είσοδος ελεύθερη
 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε