Anna Laser

Anna Laser & Beauty Room: Οι ειδικοί στη laser αποτρίχωσης για όλους τους τύπους δέρματος

Η απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένα ζήτημα που ταλανίζει πολλές δεκαετίες τον γυναικείο – και όχι μόνο – πληθυσμό, με τη μόνιμη αφαίρεση των τριχών να είναι ιδιαίτερα προκλητική. Η πλέον δημοφιλής επιλογή στις μέρες μας είναι το laser με αρκετές εταιρείες να έχουν λανσάρει τις δικές τους εκδοχές. Στο «Anna Laser & Beauty Room» θα βρεις τη λύση που έψαχνες, ακόμη και για τα πιο σκουρόχρωμα δέρματα, αλλά και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις τριχοφυΐας!

Anna Laser

Εξατομικευμένες θεραπείες αποτρίχωσης με Soprano ICE Platinum

Η πιο σύγχρονη  μέθοδος αποτρίχωσης με laser ονομάζεται Soprano ICE Platinum της εταιρείας AlmaLasers και θα τη βρεις φυσικά στο «Anna Laser & Beauty Room». Η έκδοση Platinum συνδυάζει 3 μήκη κύματος λέιζερ (Αλεξανδρίτης 755nm, Διοδικό 810nm,Nd-yag 1064nm), που στοχεύει ταυτόχρονα σε διαφορετικά βάθη ιστού καθώς και ανατομικές δομές μέσα στο θύλακα της τρίχας.

Anna Laser

Συνδυάζοντας τα επίπεδα απορρόφησης και διείσδυσης τριών διαφορετικών μηκών κύματος, το Soprano ICE Platinum επιτυγχάνει την ασφαλέστερη και πιο ολοκληρωμένη θεραπεία αποτρίχωσης που είναι διαθέσιμη σήμερα, η οποία είναι σχεδόν ανώδυνη, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για το μαυρισμένο δέρμα, ενώ παρέχεται και αποδεδειγμένο ιστορικό ασφάλειας.

Anna Laser

Το«Anna Laser & Beauty Room» έχει επιλέξει τη μέθοδο αποτρίχωσης που παρέχει το Soprano, καθώς αποτελεί ένα μηχάνημα που έχει φέρει επανάσταση στην ιατρική αποτρίχωση, συμβάλλοντας σε αποτελέσματα μεγαλύτερης διάρκειας και καλύτερα σε σύγκριση με τις συμβατικές τεχνολογίες. Άλλωστε αυτός είναι και ο βασικός στόχων των ανθρώπων του «Anna Laser & Beauty Room» – η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών του, σε συνάρτηση με τα πλέον ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Anna Laser

Στο «Anna Laser & Beauty Room» θα βρεις και τη θεραπεία “In-Motion” του Soprano, με την οποία, εφαρμόζοντας χαμηλή ροή σε υψηλούς ρυθμούς επανάληψης, επιτρέπει να παρέχεται εξατομικευμένη αποτρίχωση για κάθε σώμα.

Anna Laser

H θεραπεία αποτρίχωσης που θα βρεις στο «Anna Laser & Beauty Room» εστιάζει σε διαφορετικά βάθη του δερματικού ιστού, καθώς και σε διαφορετικές ανατομικές δομές εντός του θύλακος της τρίχας, αποτελώντας την πλέον σύγχρονη και ασφαλή θεραπεία ολικής αποτρίχωσης με laser.

Anna Laser

Η νέα γενιά θεραπειών της LPG με το εξελιγμένο μοντέλο Cellu M6 ALLIANCE

Η καινοτομία της LPG και των νέων συστημάτων Alliance έγκειται στο ότι για πρώτη φορά δύο διαφορετικές πατενταρισμένες τεχνολογίες, η ανεξάρτητη κίνηση του κυλίνδρου και η ανεξάρτητη κίνηση του πτερυγίου συνδυάστηκαν σε μία μόνο κεφαλή για μία ταυτόχρονη θεραπεία αδυνατίσματος, σύσφιγξης και αντιγήρανσης προσώπου και σώματος.

Anna Laser

Η νέα κεφαλή δουλεύει πιο βαθιά. Το γράπωμα του δέρματος και ως εκ τούτου η κινητοποίηση και η ελαστικότητα του ιστού αυξάνονται κατά 25%.

Θεραπεία  Endermologie

Η νέα μη επεμβατική και 100% φυσική τεχνική προσώπου «Face Endermologie» και η κεφαλή θεραπείας ERGOLIFT επιφέρει σε βάθος δράση στον ιστό, επαναενεργοποιώντας τη φυσική παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για άμεση αναγέννηση του δερματικού ιστού και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης σε άνδρες και γυναίκες.

Anna LaserAnna Laser

Πλήθος υπηρεσιών αισθητικής και κορυφαία προϊόντα

Επίσης, στο κέντρο αισθητικής «Anna Laser & Beauty Room» παρέχονται και υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ, περιποιήσεις προσώπου και σώματος, επαγγελματικού μακιγιάζ, αλλά και αποτρίχωση και σχηματισμός φρυδιών.

Anna Laser

Όλες οι υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές και πάντοτε με εντυπωσιακά αποτελέσματα, που αφήνουν ικανοποιημένους και τους πιο δύσπιστους!

Anna LaserAnna Laser

Εδώ θα βρείτε όμως και εξαιρετικά προϊόντα του κορυφαίου και famous brand “Avgerinos Cosmetics” με μία πλούσια και επιλεγμένη γκάμα προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα αλλά και για την ανδρική φροντίδα. Η ομορφιά άλλωστε… δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση.

Anna LaserAnna Laser

Σε ένα ιδιαίτερα όμορφης αισθητικής χώρο, το team του «Anna Laser & Beauty Room», δημιουργεί για όλες εσάς τις ιδανικές προϋποθέσεις… για την καλύτερη εκδοχή της εικόνας σας και του εαυτού σας.

Anna Laser

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 70, Εύοσμος
Τηλέφωνο: 231 311 4375
Facebook
Instagram
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 9:00-14:00 και 17:00-20:00

 

Διαβάστε επίσης: Fitness Fans: Για τους φανατικούς της καλής φυσικής κατάστασης -και όχι μόνο!

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε