πριφιτερόλ

FK Γλυκοπωλείο: Το πιο γλυκό «σταυροδρόμι» της Θεσσαλονίκης

Ο κόσμος είναι γνωστό ότι αποτελείται από διαφορές. Όλοι έχουμε διαφορετικές κουλτούρες, επιθυμίες και πεποιθήσεις. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε – τα γλυκά είναι… μαγικά!

προφιτερόλ

Το «FK Γλυκοπωλείο» έχει καταφέρει να κάνει τη δική του διαφορά, αποτελώντας το πιο γλυκό «σταυροδρόμι», καθώς συγκεντρώνει όλα τα κορυφαία γλυκίσματα και αρτοποιήματα της Θεσσαλονίκης και των ζαχαροπλαστείων της στις βιτρίνες του!

ψωμιάψωμιά

Η ιδιοκτήτρια του«FK Γλυκοπωλείο» είναι η Φωτεινή Φασούλα και σίγουρα, η επιλογή της δημιουργίας του εν λόγω καταστήματος δεν ήταν τυχαία, καθώς προέρχεται από μία οικογένεια με 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο.

ατομικό γλυκό

Στις 9 Νοεμβρίουτου 2021 η Φωτεινή αποφάσισε να κάνει το δικό της εγχείρημα πραγματικότητα, δημιουργώντας το «FK Γλυκοπωλείο» με συνοδοιπόρους της την αμέριστη αγάπη και την όρεξη για τη δουλειά που αγαπά ήδη από παιδί.

Ειδικοί στα… κεράσματα!

Το «FK Γλυκοπωλείο» φημίζεται για την τεράστια ποικιλία κερασμάτων του, όπως τα τυλιχτά πουράκια, τα φερρέρο, το μοναμούρ, την τυλιχτή φέτα πορτοκάλι, το χωνάκι, το ταρτάκι κεράσι, την καριόκα, το γκοφρετάκι, τον τυλιχτό νουγκά, αλλά και τα παστάκια. Τα πτιφουρ του δε είναι μικρές «εκρήξεις» απόλαυσης – εμείς ξεχωρίσαμε τις γεύσεις βατόμουρο και βερύκοκο!

τυλιχτά γλυκάτυλιχτά γλυκά

Η πιο γλυκιά συντροφιά για όλες τις ώρες της μέρας

Στο «FK Γλυκοπωλείο» θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας καφέ, αλλά και διάφορες επιλογές για πρωινό, για να ξεκινήσει η μέρα σου με τον πιο γλυκό τρόπο!

κοπέλα κρατάει ποτήρι με καφέ

Σου προτείνουμε το ντόνατς με πραλίνα φουντουκιού και επικάλυψη σοκολάτας, αλλά και το μοναδικό κρουασάν με σοκολάτα.

κρουασάν βουτήρουντόνατς

Αν και «εξειδικεύεται» στις γλυκές γεύσεις, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεις και λαχταριστά αλμυρά αρτοποιήματα που θα σε ενθουσιάσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα πικάντικα κριτσίνια και τα φρέσκα κρύα σάντουιτς.

διάφορα κριτσίνια

Επίσης, μπορείς να βρεις ό,τι τσουρέκι επιθυμείς στην κυριολεξία, καθώς σου προσφέρει μία τεράστια ποικιλία, όπως το τσουρέκι με κάστανο και το μικρό τσουρεκάκι με bueno.

τσουρέκια

Τα σιροπιαστά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη γευστική «παλέτα» του «FK Γλυκοπωλείο» γι’ αυτό και σου προσφέρει τις κορυφαίες επιλογές σε κουρκουμπίνια, ροξάκια και σαραγλί.

ροξάκιακουρκουμπίνια

Στο «FK Γλυκοπωλείο» μπορείς να απολαύσεις τις αγαπημένες σου γεύσεις και σε περιόδους νηστείας, δοκιμάζοντας τα νηστίσιμα cookies του με χαλβά και βρώμη, με σοκολάτα και καβουρδισμένο φυστίκι, αλλά και με σοκολάτα και βρώμη.

γλυκό σε κομμάτια

Μην το σκέφτεσαι. Το «FK Γλυκοπωλείο» είναι το μέρος που πάντα αναζητούσες. Ένα μέρος που θα συγκεντρώνει όλες τις αγαπημένες σου γεύσεις από κάθε ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης σε έναν χώρο, έχοντας πάντα ως στόχο τη δική σου ευχαρίστηση και απόλαυση! Ένα πραγματικό σταυροδρόμι γεύσεων που έγινε… μονόδρομος!

Διεύθυνση: Πυλαίας 95, Κάτω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 939556
Facebook
Instagram
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 6:30-22:00
Κυριακή 7:30-22:00

 

Διαβάστε επίσης: «Επί Σίτου»: Τα πάντα για το ψωμί… κι ένα εξαιρετικό κουλούρι Θεσσαλονίκης

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε