χώρος κομμωτηρίου

Fleet street barbershop & hair salon: Ένα σύγχρονο κομμωτήριο!

Το Fleet street barbershop & hair salon δεν είναι απλώς ένα ακόμη κομμωτήριο. Είναι ένα σύγχρονο κομμωτήριο που καινοτομεί διαρκώς.

Πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 2016 στη Σταυρούπολη, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Ο ιδιοκτήτης του, ο Γιώργος Πεκρίδης, ήταν και παραμένει πάντα η ψυχή της επιχείρησης. Το εγχείρημά του όταν ξεκινούσε ήταν να φέρει έναν ευρωπαϊκό και πρωτοποριακό αέρα με ανέσεις για τους πελάτες του, γι’ αυτό και επιμελήθηκε το χώρο με ιδιαίτερο design, με πολύ μεράκι και πολλή αγάπη.

χώρος κομμωτηρίου

Το Fleet street καινοτομεί και ξεχωρίζει

Πριν 6 χρόνια, λοιπόν, δημιουργήθηκε ένας ναός για την ανδρική περιποίηση, αλλάζοντας πολλά από τα έως τότε δεδομένα. Μέχρι και Playstation είχε στην αναμονή για τους πελάτες! Και πολλά καινοτόμα προϊόντα του εξωτερικού, άγνωστα τότε ακόμα στη χώρα μας.

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, ο Γιώργος Πεκρίδης έχει υπάρξει καθηγητής κομμωτικής και κριτής στον Πανελλήνιο διαγωνισμό barber 2018, ενώ έχει επιλεγεί από τη Movember ως ένας από τους 30 κορυφαίους barbers στην Ελλάδα.

Όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του, το Fleet Street Barbershop ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στους άνδρες, δίνοντας νέα πνοή στη λέξη «μπαρμπέρικο».

Η ανδρική περιποίηση ήρθε στο προσκήνιο ως μία ολοκληρωμένη, σύγχρονη έννοια. Οι παραδοσιακές υπηρεσίες κομμωτικής, όπως το κούρεμα, το παραδοσιακό ξύρισμα και το ξύρισμα γενειάδας εμπλουτίστηκαν με σύγχρονες τεχνικές και αντάμωσαν το tribal haircut, το hair tattoo, τις θεραπείες και τις βαφές.

Ο σύγχρονος άνδρας είχε βρει τον προορισμό του! Και συνεχίζει βεβαίως μέχρι σήμερα να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ανδρικής περιποίησης, με όλες τις σύγχρονες τάσεις.

χώρος κομμωτηρίουπροϊόντα περιποίησης μαλλιώνπροϊόντα περιποίησης μαλλιώνπροϊόντα περιποίησης μαλλιώνπροϊόντα περιποίησης μαλλιών

Βραβευμένα ανδρικά κουρέματα

Το Fleet Street Barbershop έχει διακριθεί δύο συνεχόμενες χρονιές: στο 18ο Βαλκανικό φεστιβάλ κομμωτικής τέχνης κέρδισε τη δεύτερη θέση και στο 19ο κατέκτησε την τρίτη θέση.

προϊόντα περιποίησης μαλλιών

Ήρθε και η γυναικεία περιποίηση

Πριν ένα χρόνο, το 2021, το Fleet Street Barbershop μετονομάζεται σε Fleet Street Barbershop & Hair Salon και εντάσσει τη γυναικεία περιποίηση στις υπηρεσίες του: γυναικεία κουρέματα, βαφές, χτενίσματα.

χώρος κομμωτηρίουλουτήρες

Προμηθεύσου μοναδικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς

Στο Fleet Street Barbershop & Hair Salon θα βρεις αρκετά προϊόντα, που μπορείς να τα προμηθευτείς. Καινοτόμα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και γενειάδας, μοναδικά προϊόντα θεραπείας της τρίχας και εξαιρετικής απόδοσης αρώματα «τύπου» με έντονο άρωμα και μεγάλη διάρκεια. Όλα με την εγγύηση ποιότητας που φέρει το Fleet Street Barbershop & Hair Salon.

μπουκαλάκια με κολώνιαμπουκαλάκια με κολώνιαμπουκαλάκια με κολώνιαπροϊόντα περιποίησης μαλλιών

Με αμείωτο ζήλο, η ομάδα του Fleet Street εκπαιδεύεται διαρκώς από τον ίδιο τον Γιώργο Πεκρίδη και προσφέρει ό,τι πιο σύγχρονο στην περιποίηση κεφαλής, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

 

Διεύθυνση: Μεσολογγίου 8, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 666899
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 10:00-14:00 & 16:00-20:00
Σάββατο 10:00-16:00
Facebook

 

 

Διαβάστε επίσης: Miss Beauty Skin Care Lab: Ένα αυθεντικό εργαστήριο ομορφιάς

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε