αξεσουάρ και προϊόντα για κατοικίδια

Ανακάλυψε τα 10 από τα καλύτερα Pet Shops στη Θεσσαλονίκη

Τα αγαπημένα μας κατοικίδια χρειάζονται πάνω από όλα, και περισσότερο από οτιδήποτε την αγάπη μας.

Για όλα τα άλλα, αρκεί μια βόλτα σε ένα από τα παρακάτω pet shops, που είναι από τα πιο αγαπημένα μας στην πόλη!

αξεσουάρ και προϊόντα για κατοικίδια

QUIKO MEGA PET & FRIENDS BY QUIKO MEGA PET

Το Quiko δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας! Το Quiko δημιουργήθηκε από αγάπη για τα κατοικίδια και απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που τα αγαπά.

Στους μεγάλους χώρους τους, ο επισκέπτης μπορεί να βρει κάθε ζωντανό είδος από αυτά που επιτρέπεται να πωλούνται στα Pet Shops, καθώς και ό,τι αφορά τη διαμονή, διατροφή, αξεσουάρ, από τα πιο απλά έως τα πιο πρωτότυπα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αλλά και στην καλύτερη ποιότητα. Συμπληρώματα διατροφής, τροφές, παιχνίδια, γυάλες, κλουβιά, σνακ για κάθε ζωάκι, είναι εδώ – για σκύλο, για γάτα, για πτηνά και ψάρια, για ερπετά, είναι ένα σούπερ μάρκετ με τα πάντα. Με 8 καταστήματα σε όλη την πόλη, σίγουρα ένα είναι δίπλα σου.

 

Διευθύνσεις: (1) Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 142, (2) Αριστοτέλους 19, (3) Κλεάνθους 18, (4) Γρηγορίου Λαμπράκη 176, (5) Λεωφ. Κομνηνών 19, Πανόραμα, (6) Αγγελάκη 12, (7) Εθνικής Αντιστάσεως 35, Καλαμαριά, (8) Εσωτερική Περιφερειακή Οδός & Στρ. Μακρυγιάννη γωνία – Άνω Ηλιούπολη

Τηλέφωνα επικοινωνίας: (1) 2310 489070, (2) 2310 276203, (3) 2310 942898, (4) 2310 922600, (5) 2310 333300, (6) 2310 226060, (7) 6972724689, (8) 2312 315340

THE PET MART SHOP

Το μόνο σίγουρο σε κάθε σου επίσκεψη στο pet shop «The Pet Mart», στην αρχή της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, στον αριθμό 8, είναι πως θα βρεθείς σε έναν χώρο που δεν θυμίζει σε τίποτα τα κλασσικά καταστήματα με είδη ζώων. Παπαγάλοι που πετάνε ελεύθεροι επάνω από το κεφάλι σου κι άλλα μικρά ζώα, είναι αγαπημένα πλάσματα που σε περιμένουν σε κάθε σου επίσκεψη στο «The Pet Mart», το πρότυπο αυτό pet shop που οι ιδιοκτήτες Ευγενία κι ο Γιάννης άνοιξαν πριν από πεντέμισι χρόνια.

Πρόκειται για ένα κατάστημα ξεχωριστό που όμοιό του δεν υπάρχει σίγουρα σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, που στόχο έχει όχι μόνο να καλύψει όλες τις ανάγκες των μικρών μας φίλων, αλλά και να σου προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία διάδρασης με μικρά ζώα και πουλιά, χάρη στον εξωτερικό χώρο που θυμίζει… μικρή ζούγκλα. Περιηγήσου στο δωμάτιο με τα ενυδρεία και ζήσε την ηρεμία που σου προσφέρει, στο περασμένο με μοκέτα γατοδωμάτιο με την ποικιλία ονυχοδρομίων κι άλλων προϊόντων για τη γάτα σου, στον ειδικά διαμορφωμένο κουνελοχώρο, όπου σε περιμένει και μία… έκπληξη! Δείτε περισσότερα…

 

Διεύθυνση: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 8
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 473728

αξεσουάρ και προϊόντα για κατοικίδια

PET CITY ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τα πάντα για το κατοικίδιό σας σε super τιμές για τον σκύλο, τη γάτα, τα ψάρια, τα τρωκτικά, τα πτηνά, τα ερπετά. Μια… πόλη φτιαγμένη για τα κατοικίδιά σας – για το φαγητό τους, τη διασκέδασή τους, την ανάπτυξή τους!

Eμμένοντας πιστή στο μότο  «τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους» το Pet City σε όλη την Ελλάδα έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στον καλλωπισμό και την κτηνιατρική επίβλεψη των κατοικιδίων αλλά και την παροχή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών βάσει των επιθυμιών των πελατών και κυρίως των κατοικίδιων τους.

Ο πολύχρωμος χώρος, το φιλικό προσωπικό, τα μεγάλα καλάθια με προϊόντα, τα γεμάτα ράφια από ό,τι μπορείς να φανταστείς για το κατοικίδιό τους, οι γνώσεις των υπαλλήλων, οι ανανεώσεις προϊόντων, αλλά και το πολύ ενημερωμένο site της εταιρείας για όσα χρειαστείς, είναι για εμάς εγγύηση για να μπει στη λίστα.

 

Διευθύνσεις: (1) Κωνσταντίνου Καραμανλή 145, (2) Εθν. Αντιστάσεως 5, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: (1) 2311 243320, (2) 2311 297370

αξεσουάρ και προϊόντα για κατοικίδια

THE CRAZY CAT GENTLEMAN STORE

Τα πάντα για τις γάτες, μαζί και με υπηρεσίες συμβουλευτικής Είτε έχεις ήδη γάτα, είτε σκοπεύεις να αποκτήσεις, υπάρχει στη Θεσσαλονίκη ένας χώρος που εξειδικεύεται στο χαριτωμένο τετράποδο της καρδιάς σου κι αυτός δεν είναι άλλος από το «The Crazy Cat Gentleman», του Γιάννη Μπιτούλη.

Το πρώτο – και μοναδικό – εξειδικευμένο για τη γάτα pet shop στη Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται στην οδό Καρακάση 80, στην Κάτω Τούμπα κι εκτός από μία τεράστια ποικιλία σε προσεκτικά επιλεγμένες τροφές, παιχνίδια κι ό,τι άλλο χρειάζονται τα μικρά αιλουροειδή μας, εδώ μπορείς να βρεις και υπηρεσίες συμβουλευτικής, επάνω σε θέματα συμπεριφοράς και προσαρμογής τους και φυσικά, να επιλέξεις το κατάλληλο για τον τριχωτό σου φίλο προϊόν. Το «The Crazy Cat Gentleman» (TCCG),  ξεκίνησε ως εγχείρημα πριν από έξι χρόνια με αφορμή έναν… γατοκαβγά στο σπίτι του ιδιοκτήτη και της γυναίκας του κι αποτελεί μία πραγματική πρωτοτυπία.

Οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες του, έχοντας δοκιμάσει άπειρα προϊόντα στις εκατοντάδες γάτες που έχουν φροντίσει, έχουν διαλέξει τα καλύτερα και ξέρουν τι είναι ιδανικό για κάθε ηλικία, μέγεθος και χαρακτήρα ζώου. Δείτε περισσότερα…

 

Διεύθυνση: Καρακάση 80, Κάτω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6949985525

αξεσουάρ και προϊόντα για κατοικίδια

ALMA PET

Σκυλάκια, γατάκια, παπαγαλάκια και όλα τα άλλα ζώα εδώ βρήκατε ένα νέο σπίτι! Επώνυμα προϊόντα για τους μικρούς σας φίλους, αλλά και βέλτιστες λύσεις για την διατροφή και την υγιεινή τους. Τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ χαρίζουν πρακτικές λύσεις και άνεση στα κατοικίδια. Όλες τις επώνυμες τροφές, αξεσουάρ, καλλυντικά, φάρμακα, παιχνίδια και πολλά άλλα, θα τα βρείτε σε απίστευτα προσιτές τιμές.

Ο κάθε ιδιοκτήτης κατοικιδίου, μπορεί να ενημερωθεί και να συζητήσει στα καταστήματα του Αlma Pet για κάθε θέμα που αφορά την αρμονική συμβίωση ανθρώπων και μικρών ζώων. Mάλιστα, διοργανώνουν και τακτικά σεμινάρια ενημέρωσης για κτηνιατρικά, διατροφικά και εκπαιδευτικά θέματα όπου καλεσμένοι είναι όλοι οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων!

Στα καταστήματα της Περαίας, της Καλαμαριάς και της Αδριανουπόλεως λειτουργούν εξειδικευμένα κομμωτήρια κατοικίδιων, που προσφέρουν ευρεία γκάμα υπηρεσιών για την διατήρηση της ομορφιάς και υγιεινής του κατοικιδίου σου! Ο πρώτος σκυλότοπος στην Ελλάδα, βρίσκεται στο κατάστημα της Περαίας, 17ο χλμ Θεσσαλονίκης – Περαίας.  Στο κατάστημα της Περαίας λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο κτηνιατρείο.

Διευθύνσεις: (1) 17o χλμ Θεσ/νίκης – Περαίας (περιοχή μηδέν), (2) Ν. Μουδανιά Οδός Θεσσαλονίκης (Θέση Αλμύρα), (3) Αδριανουπόλεως 57, Καλαμαριά, (4) Κόμβος Θέρμης 14o χλμ Θεσ/νίκης Πολυγύρου, (5) Βασ. Όλγας 10, (6) Κομνηνών 52, Καλαμαριά
Tηλέφωνο επικοινωνίας: (1) 23920 72598, (2) 23730 65009, (3) 2310 436436, (4) 2310 365500, (5) 2315 533755, (6) 2310 407137

αξεσουάρ και προϊόντα για κατοικίδια

FEED ME PET SHOP

To «Feed Me Pet Shop» άνοιξε στην Κάτω Τούμπα το 2018 κι από τότε, καλύπτει ακριβώς τις επιθυμίες και τις ανάγκες που θα είχε το αγαπημένο σου κατοικίδιο, εάν μπορούσε να σου μιλήσει και σου έλεγε ακριβώς τι θέλει να έχει για γεύμα.

Είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα Pet Shops στη Θεσσαλονίκη κι αυτό, εκτός των άλλων, για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: την εξειδίκευση που έχει αποκλειστικά σε τροφές για σκύλους και γάτες, τις αποκλειστικά ποιοτικές κι ακριβές μάρκες και τις εξειδικευμένες συμβουλές επάνω σε θέματα εκπαίδευσης νέων ζώων και διατροφικών αναγκών του αγαπημένου σου φίλου.  Στο «Feed Me Pet Shop», θα βρεις όλες τις κορυφαίες μάρκες τροφών για σκύλους και γάτες, καθόλου χύμα επιλογές κι απόλυτη ποιότητα κι εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα.  Η λογική εδώ δεν είναι αυτή ενός χώρου μαζικής πώλησης παντός είδους προϊόντων pet shop, αλλά ενός συνοικιακού καταστήματος, όπου μπορείς να βρεις ό,τι καλύτερο κι επιλεγμένο, σαν να ψωνίζεις όχι στο super market, αλλά στο … μπακάλικο της γειτονιάς σου. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αδάνων 31, Κάτω Τούμπα     
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 262739

αξεσουάρ και προϊόντα για κατοικίδια

PETS HUG

To pet shop «Pet’s Hug», στα Κωνσταντινοπολίτικα της Θεσσαλονίκης, λειτουργεί ως μία μεγάλη αγκαλιά για όλα τα κατοικίδια, προσφέροντας όλο και περισσότερες υπηρεσίες κι ένα όλο και μεγαλύτερο εύρος προϊόντων.

Αυτή ήταν η φιλοσοφία του εξ’ αρχής, αφού άνοιξε από ανθρώπους που τους ενώνει η αγάπη για τα κατοικίδια. Κι έφτασε να είναι, σήμερα, ένας από τους πιο σύγχρονους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους pet grooming στη Θεσσαλονίκη, όπου μπορείς να πας τον μικρό σου φίλο για κούρεμα ή περιποίηση, ακόμη και για προμήθεια φαρμακευτικών ειδών και φυσικά, για κάθε είδους τροφή, παιχνίδια κι άλλα αξεσουάρ, που θα κάνουν τη ζωή στο σπίτι πιο διασκεδαστική. Το «Pet’s Hug» άνοιξε στην οδό Λαμπράκη το 2014, ως ένα πλήρες κατάστημα ειδών για κατοικίδια ζώα, που εξειδικευόταν σε τροφές, λιχουδιές, εξοπλισμό και παιχνίδια.

Δύο χρόνια μετά, η αγάπη των ιδιοκτητών για το αντικείμενό τους και ειδικά για τα κατοικίδια ζώα, τους μετέφερε σε νέο χώρο 250τμ. στη σημερινή διεύθυνση του καταστήματος, στην οδό 17ης Νοέμβρη 59, στα Κωνσταντινοπολίτικα. Δείτε περισσότερα…

 

Διεύθυνση: 17ης Νοέμβρη 59, Κωνσταντινοπολίτικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 948084

αξεσουάρ και προϊόντα για κατοικίδια

ANIMAL FOODS

Στο «Animal Foods», που άνοιξε στον Εύοσμο στις αρχές του 2022, θα βρεις τα πάντα για το αγαπημένο σου κατοικίδιο και μία σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα, για σκύλους, γάτες κι ωδικά πτηνά, αλλά και βαθιά γνώση του τι είναι ιδανικό για κάθε ηλικία, σε κάθε κατηγορία προϊόντος.

Από όλα τα προϊόντα τροφής, μέχρι παιχνίδια, είδη υγιεινής και φάρμακα ή συμπληρώματα διατροφής, η ποικιλία είναι μεγάλη και μπορείς να τα προμηθευτείς είτε επί τόπου, είτε μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας. Η εξειδίκευση του «Animal Foods», είναι ο σκύλος, η γάτα και τα ωδικά πτηνά, μεταξύ των οποίων μπορείς να θαυμάσεις πολλά πουλιά συντροφιάς, όπως παπαγαλάκια και καναρίνια, αλλά και gouldians – πολύχρωμα, εξωτικά, παραδείσια πουλιά.

Τι θα συναντήσεις; Αγάπη για τα ζώα, γρήγορη εξυπηρέτηση κι ενημερωμένο προσωπικό και πάρα πολλά εξειδικευμένα προϊόντα, που διανέμονται κυριολεκτικά, σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για το πρώτο εντός πόλης κατάστημα του μεγάλου χώρου του «Animal Foods» στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, το οποίο λειτουργεί συνοικιακά στον Εύοσμο και σε φέρνει σε πιο άμεση επαφή, σε απόσταση σαφώς μικρότερη, με τα προϊόντα που εμπορεύεται. Δείτε περισσότερα…

 

Διεύθυνση: (1) Στ. Αλέξανδρου Παπάγου 103, Εύοσμος, (2) 6ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, Καλοχώρι 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 018898, 6937454665

αξεσουάρ και προϊόντα για κατοικίδια

PET EXPERTS

Το Pet Experts ξεκίνησε  το 1993, με εισαγωγές ωδικών πτηνών και την χοντρική τους διάθεση σε όλη την Ελλάδα, και το 2011 μεταφέρθηκαν σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις, εμβαδού 500 τ.μ., και έτοιμοι να καλύψουν κάθε ανάγκη της αγοράς των κατοικιδίων. Από ψαράκια και ενυδρεία, πουλάκια και τροφές, μέχρι ζωντανά κοράλια (!), χελωνάκια,  τσάντες και κλουβιά μεταφοράς, αξεσουάρ και φάρμακα!

Καλλυντικά σκύλων / γάτας και ταμπέλες, χελωνιέρες, διακοσμητικά ερπετών, βραχάκια για τα ενυδρεία και τις γυάλες, και ένα σωρό άλλα πράγματα που αν έχεις κατοικίδιο, ξέρεις πως χρειάζεσαι. Ήρθε η ώρα να πας λοιπόν μια βόλτα από τους Pet Experts γιατί το λέει και το όνομά τους, είναι εξπέρ στα κατοικίδια!

Διεύθυνση: (1) Ακαδήμου 97, προέκταση Παπάγου, Εύοσμος, (2) ∆ηµ. Φωκά 11 & Ελευθερίας (κόµβος Πανοράµατος – Πυλαίας)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: (1) 2310 753239, (2) 2310 305700

αξεσουάρ και προϊόντα για κατοικίδια

PET NATURE

Το 1990 η αγάπη για τα κατοικίδια του Ρήγα Στέφανου, δημιούργησε το πρώτο κατάστημα στη περιοχή της Καλαμαριάς. Έκτοτε τα βήματα ήταν πολλά και τρία καταστήματα πλέον Pet Nature εγγυώνται πως οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων έχουν μια ασφαλή επιλογή για ό,τι χρειαστεί το ζωάκι τους. Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία , συνεχίζουν ως σήμερα να παρέχουμε καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα για τους μικρούς μας φίλους.

Τροφές για πτηνά, είδη περιποίησης για τα μικρά ζωάκια, τα πάντα για τις γάτες και τους σκύλους, αντιπαρασιτικά, κλουβιά, κρεβατάκια, παιχνίδια, αξεσουάρ βόλτας, η λίστα είναι τεράστια και τα προϊόντα εκατοντάδες. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην εξυπηρετηθείς.

Πλέον υπάρχει και το ηλεκτρονικό τους κατάστημα petnature.gr που έχει συγκεντρωμένα όσα θα βρεις στα ράφια του!

Διεύθυνση: (1) Ν. Πλαστήρα 70-72, Πυλαία, (2) Μητροπολίτης Χρυσάνθου 1, Λεωφ. Κομνηνών 26, Πανόραμα, (3) Σμύρνης 19, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: (1) 2311 213841, (2) 2310 341911, (3) 2310 458582

 

 

Διαβάστε επίσης: Ανακάλυψε τους 10 από τους καλύτερους χώρους ομορφιάς στην Ανατολική Θεσσαλονίκη!

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε