24.3 C
Thessaloniki
26.1 C
Athens

Δημοπρασία του Myro Antiques House

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. ο Οίκος Δημοπρασιών Myro Antiques House σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε στην 70 η Δημοπρασία Τέχνης, Αντικών και Αντικειμένων στο Myro Antiques House . Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 7.00 μ.μ., η δημοπρασία ξεκινά στις 7.30 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, χωρίς την υποχρέωση αγοράς. Η δημοπρασία παρουσιάζει μοναδικές ευκαιρίες για συλλέκτες και μη. Περιλαμβάνει έργα Ελλήνων καλλιτεχνών, με δυνατή παρουσία στον χώρο, όπως πίνακες του Θεόδωρου Μανωλίδη και του Ιωάννη Δούκα (Χαράλαμπος Ποταμιάνος, Μάνος Σοφιανός, κ.α.), σύγχρονους καλλιτέχνες από τη Σχολή Καλών Τεχνών και μη (Μαριάνα Βασιλική Ρωσσιάδου, Βούλα Βούρρου, Αναστάσιος Ιωάννου, Κωνσταντίνος Τερζής, Χριστόδουλος Γρηγοριάδης, Μαίρη Σπυροπούλου), αλλά και κλασικούς πίνακες μουσειακής ποιότητας, 18ου και 19 ου αιώνα. Παρουσιάζονται σπάνια κομμάτια χαρακτηριστικά της Art Deco περιόδου, καθώς και έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας που χρονολογούνται τον 19 ο αιώνα.
 
 
Γινόμαστε «Ευρωπαίοι» εξαιτίας της κρίσης
Εν καιρώ οικονομικής κρίσης η διαδικασία της δημοπρασίας αποτελεί την καταλληλότερη λύση για την απαλλαγή μας από έπιπλα και αντικείμενα τα οποία δεν μας είναι πλέον χρήσιμα. Ταυτόχρονα, πρόκειται για μία άκρως οικολογική λύση, η οποία ενισχύει την «ανακύκλωση» παλαιών αντικειμένων από κατοικία σε κατοικία.
Τη δεδομένη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχει μία τεράστια βάση συλλεκτών η οποία συνεχώς
επεκτείνεται τα τελευταία χρόνια σε ρυθμούς Ευρώπης, λόγω της οικονομικής, αλλά και
κοινωνικοπολιτικής κρίσης που διανύσαμε την τελευταία δεκαετία.
Στόχος του Οίκου Δημοπρασιών μας είναι η εντρύφηση του κοινού στον κόσμο της ποιοτικής αντίκας και του επίπλου, εξοικειώνοντας το σε αυτήν την ιδιαίτερη διαδικασία της δημοπρασίας.
Greek Marble Initiative (Ελληνική Πρωτοβουλία Μαρμάρου)
Η ημέρα της Δημοπρασίας σε συνδυασμό με τον αίθριο ανοιξιάτικο καιρό μπορεί να συνδυαστεί με μία ημερήσια οικογενειακή εκδρομή. Στις εγκαταστάσεις μας φιλοξενείται η Ελληνική Πρωτοβουλία Μαρμάρου (Greek Marble Initiative), η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό της Δημοπρασίας.
Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία να δείτε από κοντά γλυπτική σε μάρμαρο ή μπρούντζο από
καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης. Η περιήγηση στο πάρκο γλυπτικής είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους επισκέπτες μόνο την ημέρα της Δημοπρασίας. Η συμμετοχή στη Δημοπρασία παραμένει ελεύθερη όπως κάθε φορά.
 
American Yard Sale Auction Style
Τη Δημοπρασία θα ακολουθήσει ένα παζάρι στα πρότυπα των American Yard Sale, όπου θα δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο να αποκτήσει συλλογές από διακοσμητικά, και αντικείμενα διαφόρων αξιών, σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Η είσοδος είναι ελεύθερη, χωρίς υποχρέωση αγοράς. Περισσότερες πληροφορίες στο www.myroauctions.gr .
 
Δεκάδες Έπιπλα με τιμή εκκίνησης 10 ευρώ
Ανάμεσα στις καθιερωμένες ευκαιρίες των 10 ευρώ (τιμή εκκίνησης), θα περιλαμβάνεται και μεγάλος αριθμός επίπλων, πολλά από αυτά αρκετά μεγαλύτερης αξίας. Η πρακτική του Οίκου έχει στόχο να εξοικειώσει το κοινό της με την διαδικασία δίνοντας την ευκαιρία να “χτυπήσει” (δηλαδή να διεκδικήσει) ό,τι επιθυμεί ελεύθερα μέχρι το κόστος που μπορεί να διαθέσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δημοπρασίες του συγκεκριμένου οίκου η Τιμή Εκκίνησης ταυτίζεται με το Reserve Price, πράγμα μου σημαίνει ότι η όλη διαδικασία είναι διαφανής και δημόσια, χωρίς κρυμμένα όρια πώλησης, ή άλλους περιορισμούς.
 
Δυνατότητα κατάθεσης προσφοράς πριν την δημοπρασία
Αν ο πελάτης κωλύεται να παρευρίσκεται στην δημοπρασία την ημερομηνία και τις ώρες διεξαγωγής της και το επιθυμεί μπορεί να καταθέσει προσφορά χρησιμοποιώντας την δυνατότητα “MAKE OFFER” που δίνει ειδική λειτουργία της ιστοσελίδας. Επισκεφτείτε τον τομέα της τρέχουσας δημοπρασίας στην ιστοσελίδα www.myroauctions.gr για περισσότερες πληροφορίες, ή απλά, ανοίξτε κάθε αντικείμενο που σας ενδιαφέρει και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί την περιγραφή του. Εξειδικευμένος υπάλληλος του Οίκου θα σας καλέσει για να επιβεβαιώσει την προσφορά σας και να σας καθοδηγήσει με τα βήματα της υπόλοιπης διαδικασίας.
 
Η διαδικασία της δημοπρασίας
Την ημέρα της δημοπρασίας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την
αστυνομική ταυτότητα τους, να έρθουν στον χώρο της δημοπρασίας τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα για να εγγραφούν, ενώ, ό,τι αγοράσουν μπορούν να το πληρώσουν και να το πάρουν ακόμη και επιτόπου ή εναλλακτικά να το παραλάβουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αντικείμενα της δημοπρασίας βρίσκονται στον χώρο της δημοπρασίας ένα μήνα νωρίτερα, ώστε παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να τα εξετάσουν από κοντά. Εξάλλου, αν έχετε αντικείμενα που σκέπτεστε να τα διαθέσετε σε κάποια από τις δημοπρασίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με εκπρόσωπο του Οίκου στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] ή καλώντας άμεσα στο +30 2396041989.
 
Δείτε όλα τα αντικείμενα πριν την δημοπρασία
Ο οίκος συμβουλεύει όλους τους ενδιαφερόμενους να δουν από την ιστοσελίδα του στο internet
( www.myroauctions.gr ) τα αντικείμενα που τους ενδιαφέρουν και εάν η περιγραφή ή οι αναλυτικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης δεν τους καλύπτουν, να επικοινωνήσουν ζητώντας περισσότερες πληροφορίες και υποβάλλοντας εξειδικευμένες ερωτήσεις. Εξάλλου, ο οίκος δέχεται επισκέπτες καθημερινά (και Σαββατοκύριακο, κατόπιν ραντεβού) για επισκόπηση και εκτίμηση των έργων, μέχρι μία ημέρα πριν την δημοπρασία. Για συνάντηση καλέστε τον υπεύθυνο του τμήματος, κ. Αλέξανδρο Παναγιωτίδη (6978254972). Τα αντικείμενα, έργα τέχνης και αντίκες γίνονται διαθέσιμα για επισκόπηση και ηλεκτρονικά μαζί με τιμές εκκίνησης, λεπτομερείς πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα www.myroauctions.gr , καθώς ολοκληρώνεται η δημοπρασία.
Η είσοδος στην δημοπρασία είναι ελεύθερη για όλους, ακόμη κι αν δεν σκοπεύουν να αγοράσουν, αλλά θέλουν απλώς να παρακολουθήσουν την διαδικασία.
.

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Νέα (Ελλάδα, Διεθνή) στο Cityportal.gr

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και  παγκοσμίως


 

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
few clouds
24.6 ° C
27.1 °
22.4 °
56 %
0.9kmh
20 %
Κυ
29 °
Δε
24 °
Τρ
25 °
Τε
29 °
Πε
29 °