Διακοπή ρεύματος στη Θεσσαλονίκη

Διακοπή ρεύματος στη Θεσσαλονίκη 17/6

Ανακοίνωση της ΔΕΗ για διακοπή ρεύματος την Πέμπτη 17 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη στις περιοχές: δήμος Θεσσαλονίκης (40 Εκκλησιές, Άνω Πόλη).

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης. Το cityportal.gr σας ενημερώνει για όλες τις διακοπές ρεύματος στην περιοχή της Θεσσαλονίκης προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας.

Συγκεκριμένα διακοπή ρεύματος θα έχουν οι εξής περιοχές στην Θεσσαλονίκη

Δήμος Θεσσαλονίκης

17/6/2021 8:00:00 πμ 17/6/2021 12:30:00 μμ

Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΕΠΙ ΑΥΤΗΝ. H ΔΙΑΚΟΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ, ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ. ΕΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΛΗΞΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΑΓΩΓΟΥΣ Η ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. ΌΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ.


Δήμος Θεσσαλονίκης

17/6/2021 12:00:00 μμ 17/6/2021 3:00:00 μμ

Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΕΒΙΛΗΣ, ΤΣΑΜΑΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Για οποιαδήποτε νέα διακοπή και σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης θα βγει καινούργια ανακοίνωση. Μπορείτε να ενημερώνεστε και εδώ: Διακοπή ρεύματος

Σκίτσο: Pixabay

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως