Διακοπή ρεύματος στη Θεσσαλονίκη 19/5

Ανακοίνωση της ΔΕΗ για διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 19 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη στις περιοχές: Πεύκα, δήμος Χαλκηδόνος

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης. Το cityportal.gr σας ενημερώνει για όλες τις διακοπές ρεύματος στην περιοχή της Θεσσαλονίκης προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας.

Συγκεκριμένα διακοπή ρεύματος θα έχουν οι εξής περιοχές στην Θεσσαλονίκη

ΠΕΥΚΑ

19/5/2021 8:00:00 πμ 19/5/2021 2:00:00 μμ

Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΝΑΤΟΛΗ-ΠΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ(ΠΡΟΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ), ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΗΡΑΣ ΚΛΠ.


ΠΕΥΚΑ

19/5/2021 8:00:00 πμ 19/5/2021 2:30:00 μμ

Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΛΠ ( ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΡΟΜΟ). H διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα.


ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

19/5/2021 8:15:00 πμ 19/5/2021 12:00:00 μμ

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η Δ.Ε. ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ, ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΦΥΡΑΣ, ΤΑ Φ/Β ΚΑΡΑΒΑΡΣΑΜΗ, FORTRAK IKE, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝ. ΓΕΦΥΡΑΣ, ΚΑΠΕΛΑΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΙΕΡΙΩΝ, ΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΕΥΑΘ Α16, Α34, Α7, Α18, Α19, Α22, Ε13, Ε9, Ε4, Ε1, Ε2 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΕ, ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ, ΘΕΟΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΑΦΟΙ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΟΕ, Χ΄ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ, ΛΥΚΟΣ, & ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Για οποιαδήποτε νέα διακοπή και σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης θα βγει καινούργια ανακοίνωση. Μπορείτε να ενημερώνεστε και εδώ: Διακοπή ρεύματος

Σκιτσο Pixabay

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως