«Κλείδωσε» ο β’ γύρος στον δήμο Θεσσαλονίκης: Κωνσταντίνος Ζέρβας – Στέλιος Αγγελούδης θα μονομαχήσουν την επόμενη Κυριακή για τη Δημαρχία.
Η μάχη για τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης θα δοθεί την επόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στον β’ γύρο των εκλογών, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα σε ποσοστό ενσωμάτωσης 25% ο νυν δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Στέλιος Αγγελούδης, θα είναι οι δύο αντίπαλοι.
Σύμφωνα μάλιστα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, διαφαίνεται ντέρμπι μεταξύ τους για την πρωτιά στην πρώτη Κυριακή.
Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας συγκεντρώνει 27,55%, ενώ ο Στέλιος Αγγελούδης 26,03%. Η μεταξύ τους διαφορά είναι μικρότερη των δύο μονάδων. Δείτε εδώ πως εξελίσσεται η μάχη των ψήφων LIVE τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών 2023
Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Σπύρος Πέγκας με ποσοστό 20,69%.
Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε