Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε τραυματισμένος από σκάμμα έξω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Δωρεάν διαλέξεις στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στην πρωτοποριακή σειρά δωρεάν εβδομαδιαίων εκπαιδευτικών διαλέξεων με τίτλο “Ψυχολογία, Κριτική Σκέψη & Επιστημονικός Εγγραμματισμός“.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται Πέμπτες του Ιούνη στις 19:00 στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Εθν. Αμύνης 27 & Αλεξ. Σβώλου, τηλ. 2313318570.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στον τομέα της ψυχολογίας, να αναπτύξουν κριτική σκέψη και να εμβαθύνουν στον επιστημονικό εγγραμματισμό.

Οι διαλέξεις θα παρουσιάζονται από εξειδικευμένους επιστήμονες – καθηγητές Πανεπιστημίου, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και ειδίκευση στους αντίστοιχους τομείς.

Οι θεματικές που θα καλυφθούν κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών διαλέξεων θα περιλαμβάνουν θέματα ψυχολογικής ευεξίας, προσωπικής ανάπτυξης, σχέσεων, ψυχολογίας της εργασίας και πολλά άλλα.

Οι εισηγητές θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και τις πρακτικές εφαρμογές, παρέχοντας στους συμμετέχοντες συγκεκριμένες στρατηγικές και εργαλεία που μπορούν να εφαρμόσουν στην καθημερινή τους ζωή.

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η σειρά εκπαιδευτικών διαλέξεων θα αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για το κοινό να επεκτείνει τις γνώσεις του και να αναπτύξει νέες δεξιότητες που θα του επιτρέψουν να κατανοήσει καλύτερα τον εαυτό του και τον κόσμο γύρω του.
Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για την ψυχολογία, την κριτική σκέψη και τον επιστημονικό εγγραμματισμό!

Δήλωση συμμετοχής
https://forms.gle/CY4hF1HT5ZS7vjcN8

► Info

Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης
Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023
Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023
Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023
Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023
Ώρα έναρξης: 19:00


  • ΟΛΑ όσα γίνονται στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως