Ενημερωθείτε για Κορυφαία Μεταπτυχιακά εξ Αποστάσεως Προγράμματα στα Ελληνικά (αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ)

Ενημερωθείτε για Κορυφαία Μεταπτυχιακά εξ Αποστάσεως Προγράμματα στα Ελληνικά (αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ)

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Ενημερωθείτε για τα  κορυφαία αναγνωρισμένα από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π Μεταπτυχιακά Προγράμματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με τη Μέθοδο της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στην ελληνική γλώσσα.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας το μεγαλύτερο  Πανεπιστήμιο στην Κύπρο είναι ένα Διεθνές Πανεπιστήμιο με περισσότερους από 12.000 φοιτητές από 70 και πλέον χώρες του κόσμου, οι οποίοι συνυπάρχουν σε ένα καινοτόμο και πολυεπίπεδο πλαίσιο μάθησης το οποίο αποτελεί τον ιδανικό χώρο για να χτίσετε το μέλλον σας. Το σύστημα αξιολόγησης και κατάταξης πανεπιστημίων U-Multirank, τοποθετεί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ψηλά στη λίστα κατάταξης σε ό,τι αφορά τους τομείς της διδασκαλίας/ μάθησης, της διεθνοποίησης, και της διασύνδεσης με την κοινωνία και τις επιχειρήσεις. Το Πανεπιστήμιό έλαβε επίσης την υψηλότερη βαθμολογία (5 QS Stars) από το QS Intelligence Unit στους εξής τομείς: Διδασκαλία, Εγκαταστάσεις, Συμμετοχικότητα, Κοινωνική Eυθύνη, Διεθνοποίηση. Παράλληλα, είναι το πρώτο πανεπιστήμιο στην ΕΕ που διακρίθηκε με 5 αστέρια για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση
 
Για τους Έλληνες, προσφέρονται πολλά κοινά μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλή, σε συνεργασία με κορυφαία ελληνικά πανεπιστήμια, όπως για παράδειγμα το Κοινό Μεταπτυχιακό εξ Αποστάσεως Πρόγραμμα στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των φοιτητών και για το Πρόγραμμα της Διδασκαλίας της Ελληνικής ως Δεύτερης/ Ξένης Γλώσσας που προσφέρεται σε συνεργασία με το «Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας» (ΚΕΓ).
Όλα τα προσφερόμενα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι αναγνωρισμένα από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. και προσφέρονται εξ ολοκλήρου στην ελληνική γλώσσα.

Δείτε Αναλυτικά Κορυφαία Μεταπτυχιακά εξ Αποστάσεως Προγράμματα

Εγκληματολογία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως Προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας μπορείτε είτε να συμπληρώσετε την αίτηση που έχουμε παρακάτω, είτε να επικοινωνήσετε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@usdl.gr ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 300 3090 και 6970 524 400.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως