Site icon Cityportal.gr

Escualo5 plays Astor Piazzolla | Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Μία συνάντηση φόρο – τιμής στον θρυλικό Αργεντίνο συνθέτη Astor Piazzolla

Πέντε σολίστες από πέντε διαφορετικές χώρες, οι οποίοι συναντήθηκαν στο Μόναχο, ενώνουν το ταλέντο, τις μουσικές τους ιδέες και το κοινό καλλιτεχνικό τους πάθος για τον θρυλικό Αργεντίνο συνθέτη και μπαντονεονίστα Astor Piazzolla, ο οποίος έφερε την επανάσταση στο παραδοσιακό αργεντίνικο ταγκό ενσωματώνοντας σε αυτό στοιχεία της κλασσικής και τζαζ μουσικής.

Οι Escuallo5 αναδημιουργούν το Tango Nuevo (Νέο Ταγκό) του εμβληματικού Astor Piazzolla χαρίζοντας με τις μουσικές τους συνθέσεις μια παράσταση η οποία περιγράφεται ως «μοναδική και ανεκτίμητη εμπειρία» που υμνεί το ταλέντο και τη μουσική ευφυία του εμβληματικού Αργεντίνου συνθέτη.

Συντελεστές:

Escualo5:
Iason Keramidis (βιολί)
Franz Halász (κιθάρα)
Débora Halász (πιάνο)
Philipp Stubenrauch (κοντραμπάσο)
Alexander Kuralionok (ακορντεόν)

Astor Piazzolla
Escualo / Fracanapa / Milonga del Angel / Bandoneo, Guitarra y Bajo /
Histoire du Tango: Nightclub and Concert d’aujourd’hui / Fuga y Misterio
Vayamos al Diablo / Soledad / Le Grand Tango / Adios Nonino /
Primavera Porteña / Contrabajissimo

► Info

Ημερομηνία 15/12/2021 στις 21:00

Εισιτήρια: 10€, 5€ (μειωμένο) 

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2


Όλες οι παραγωγές είναι covid free καθώς οι θεατές εισέρχονται στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο, με ισχύ έως 180 ημέρες μετά από αυτόν. Εντός των χώρων του Οργανισμού τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλούς διεξαγωγής θεαμάτων της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού, ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για το σύνολο των παραστάσεων του.

Exit mobile version