Ευάγγελος Πουλίνας: «Bright Future» | ΜΜΘ

Το Bright Future είναι μία παράσταση σύγχρονου χορού που προέκυψε από την έρευνα του χορογράφου και ερμηνευτή Ευάγγελου Πουλίνα και των χορευτών, με άξονα τον χρόνο και τις προσδοκίες.

Πιο συγκεκριμένα αφορά στην ενασχόλησή μας με το μέλλον και κατά πόσο αυτή η ενασχόληση επηρεάζει το παρόν. Ποιά είναι η ανάγκη που μας οδηγεί στο να σχεδιάζουμε και να προσπαθούμε να ελέγξουμε το μέλλον μας; Πώς μπορούμε να συμβιβαστούμε με το άγνωστο και να απολαύσουμε το απρόσμενο;

Πρόκειται για μια δημιουργία με τρεις χορευτές από́ την Ελλάδα και τη Γερμανία, οι οποίοι θα κληθούν να αναζητήσουν την απόλυτη τελειότητα, να βιώσουν τα όρια της δίκης τους σωματικότητας, εξερευνώντας το ιδεώδες σε διαφορετικές καταστάσεις. Θα περιπλανηθούν σε καταστάσεις επιτυχίας, μεγαλείου, αλλά και απογοήτευσης, όπως και σύγκρουσης με τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

Στην παράσταση γίνεται χρήση στροβοσκοπικών φωτισμών (strobe lights).

Ταυτότητα παράστασης

Ευάγγελος Πουλίνας Σύλληψη – Χορογραφία
Ερμηνεύουν:
Σεβαστή Ζαφείρα
Μαρία Μανουκιάν
Ευάγγελος Πουλίνας

Σχεδιασμός φωτισμού Δήμητρα Αλουτζανίδου
Σχεδιασμός ήχου Νίκος Μπακαβέλος
Σχεδιασμός κοστουμιών Francesco Infante
Σχεδιασμός παραγωγής Ευάγγελος Πουλίνας
Παραγωγή Free Fall

Οικονομική υποστήριξη:
Ελληνικό Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού 2020-2021
Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου
Hessisches Ministerium für Wissenschaft und Kunst
Kulturamt der Stadt Kassel

Υποστήριξη:
Dance Laboratory Rhodes
Σχολή Χορού Έλλη Παρασκευά

► Info

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
(ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2)
09 Δεκεμβρίου 2022
10 Δεκεμβρίου 2022
Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων
20€, 15€, 10€ (μειωμένο)

Δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου

Φοιτητές, μαθητές, παιδιά, άνεργοι, πολύτεκνοι, σπουδαστές ωδείων, κάτοχοι Κάρτας Αλληλεγγύης, κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, κάτοχοι Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας, ΑμεΑ, μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας, σπουδαστές σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) και σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ).

Τα φοιτητικά, τα μειωμένα ή άλλα ειδικά εισιτήρια είναι έγκυρα μόνο με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών κατά την είσοδο και εφόσον αυτά είναι σε ισχύ.

Για ανέργους απαιτείται η προσκόμιση της ηλεκτρονικής ανανέωσης της κάρτας ανεργίας.

Τα μειωμένα εισιτήρια δεν ισχύουν για φοιτητές του Ανοικτού Πανεπιστημίου και για φοιτητές που φέρουν φοιτητική ταυτότητα με την ένδειξη “Δεν ισχύει”.