χώρος αναμονής

Για την ιδανική φιλοσοφία στη διατροφή σου, ο προορισμός είναι το Diet Tips

Όπως μαρτυρά και το όνομά του, το δίκτυο των διαιτολογικών γραφείων Diet Tips είναι εδώ για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και τις ανάγκες σου σχετικά με τη διατροφή και την άσκηση.

είσοδος

Η φιλοσοφία της προσέγγισης της ομάδας και των διαιτολόγων της σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Κιλκίς, συνοψίζεται στην αναγνώριση της μοναδικότητας των χαρακτηριστικών και των αναγκών κάθε ανθρώπου.

χώρος αναμονής

Η φιλοσοφία των Diet Tips

Στο Κέντρο Διαιτολογίας & Διατροφής Diet Tips η φιλοσοφία της προσέγγισής τους συνοψίζεται στο ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, όπως κι οι ανάγκες του.

Ανεξάρτητα από τον λόγο που θα σε οδηγήσει σε αυτούς, θα ακούσουν το αίτημα – ζητούμενο – στόχο σου με σεβασμό και σοβαρότητα, χωρίς ίχνος επίκρισης.

Μέσα από την αμοιβαία κι ειλικρινή συνεργασία, θέλουν να λειτουργήσουν ως συνοδοιπόροι σου στην πορεία αλλαγής της φιλοσοφίας της διατροφής σου. Κύριο μέλημά τους είναι να λειτουργήσεις αυτόνομα και ανεξάρτητα, μέσα από την ολοκληρωμένη διατροφική εκπαίδευση που σου παρέχουν, για να πετύχεις τον στόχο σου.

χώρος αναμονής

Η επιστημονική τους προσέγγιση περικλείεται στο τρίπτυχο: εξατομικευμένη προσέγγιση, επιστημονική τεκμηρίωση και προαγωγή της υγείας.

Όποιος κι αν είναι ο στόχος σου, λοιπόν, είτε πρόκειται για τη βελτίωση της υγείας σου μέσω της βελτίωσης των διατροφικών σου συνηθειών, είτε για την αλλαγή στο βάρος σου, είτε οποιοσδήποτε άλλος, θα τον προσεγγίσουν με υπευθυνότητα και πάντα σύμφωνα με την παραπάνω φιλοσοφία.

γραφείο διαιτολόγου

Οι άνθρωποι πίσω από το Diet Tips

Στο δίκτυο των τριών διαιτολογικών γραφείων DietTips οι βασικοί Διαιτολόγοι – Διατροφολόγοι είναι δύο και έχουν ως κοινό σημείο εκκίνησης το πτυχίο από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών: ο Νίκος Παπασπανός και η Ανθή-Ισμήνη Ναούμη.

ο Νίκος Παπασπανός και η Ανθή-Ισμήνη Ναούμη, διαιτολόγοι

Αμφότεροι οι Διαιτολόγοι της ομάδας, φέρουν την «Βεβαίωση Νόμιμης Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος» που εκδίδεται από την Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας και είναι μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων. Είναι και οι 2 κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Κοινή τους εξειδίκευση είναι η αθλητική διατροφή, ενώ παράλληλα ο Νίκος Παπασπανός έχει εξειδίκευση στην κλινική διατροφή και Ανθή-Ισμήνη Ναούμη στις διατροφικές διαταραχές και στη διατροφική ψυχοεκπαίδευση.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν

Μέσω των διαιτολογικών και διατροφολογικών υπηρεσιών που σου παρέχουν, στόχος είναι να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν την κατάλληλη διατροφική παρέμβαση που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελεί αποτέλεσμα εκπαίδευσης στο πλαίσιο των σπουδών τους, παρακολούθησης των συνεχών εξελίξεων στον επιστημονικό τομέα μέσω της μελέτης της σύγχρονης βιβλιογραφίας αλλά και διαρκούς επιπλέον εκπαίδευσης από αναγνωρισμένους σε ελληνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο φορείς.

γραφείο διαιτολόγου

Εκτός από τη διαχείριση βάρους, προσφέρουν και μία πληθώρα υπηρεσιών όπως οι εξής:

  • Διατροφικές διαταραχές
  • Γυναικεία υγεία (Για τη γονιμότητα, την εγκυμοσύνη και το μετά, για την εμμηνόπαυση, κ.ά.)
  • Κλινική διατροφή για την αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων
  • Διατροφή για αθλητές
  • Διατροφή για έφηβους και παιδιά
  • Διατροφή για καλή ζωή και ευζωία
  • Διατροφική ψυχοεκπαίδευση για άτομα υψηλού & πολύ υψηλού βάρους

 

Η καλή μας υγεία και η ευεξία μας στηρίζεται κατά πολύ στη διατροφή μας. Εμπιστεύσου τους άριστα καταρτισμένους και έμπειρους διαιτολόγους-διστροφολόγους των Diet Tips και κάνε την ισορροπημένη διατροφή τρόπο ζωής!

χώρος αναμονής

Tip: Δέχονται μόνο κατόπιν ραντεβού, το οποίο μπορείς πολύ εύκολα να κλείσεις και μέσα από την ιστοσελίδα τους.

 

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 77, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 226989
Website
Facebook
Ωράριο λειτουργίας: Δέχονται μόνο κατόπιν ραντεβού

 

Διαβάστε επίσης: Κέντρο Φυσικοθεραπείας Rehabilitation Karousos

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως