Γκαλά Μπαλέτου και Όπερας | Εθνικό Θέατρο Βαρσοβίας

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Γκαλά Μπαλέτου και Όπερας από το Εθνικό Θέατρο Βαρσοβίας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 20.30


Το πιο ιστορικό Θέατρο της Πολωνίας και ένα από τα ιστορικότερα της Ευρώπης έρχεται στη Θεσσαλονίκη με σπουδαίους χορευτές, μουσικούς και λυρικούς τραγουδιστές για δυο βραδιές μουσικοχορευτικής πανδαισίας για να μας γνωρίσει με τον καλύτερο τρόπο με το μαγικό κόσμο του μπαλέτου και της όπερας της Βαρσοβίας.

Με έτος ίδρυσης το 1833 το σπουδαίο Θέατρο της Βαρσοβίας έχει δημιουργήσει μια θριαμβευτική παράδοση με εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην παραγωγή κλασικών έργων πολλών συνθετών και χορογράφων.

Παράλληλα έχει συνεργαστεί με διεθνείς προσωπικότητες αποτελώντας σημείο αναφοράς στον κόσμο του μπαλέτου και της όπερας.

Στην παράσταση της Θεσσαλονίκης θα απολαύσουμε τους κορυφαίους χορευτές και μουσικούς της Πολωνίας, σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα παντρεύει τα σημαντικότερα έργα του κλασικού μπαλέτου με τις διασημότερες όπερες. Η «Λίμνη των Κύκνων», το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», η «Ζιζέλ» και πολλά ακόμα θα εναλλάσσονται με την «Τραβιάτα», το «Τουραντότ», και το «Δον Κάρλος», ταξιδεύοντας μας στις κορυφαίες στιγμές του μπαλέτου και της όπερας.


► Info

Γκαλά Μπαλέτου και Όπερας
Εθνικό Θεάτρο Βαρσοβίας
Σάββατο 12 Νοεμβρίου
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
(Αίθουσα Μ1)
Έναρξη στις 21:00

Τιμές εισιτηρίων

Διακεκριμένη Ζώνη: 45 ευρώ
Α΄ Διάζωμα: 40 ευρώ, Β΄ Διάζωμα: 30 ευρώ, Γ’ Διάζωμα: 25 ευρώ, Παιδικό, φοιτητικό, σχολές χορού: 20 ευρώ.
Προπώληση εισιτηρίων: Στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και στα ταμεία της Αριστοτέλους. Κρατήσεις 2310895938-9. Ηλεκτρονικά: www.viva.gr