Human – Intelligent body treatment studio: Ένα… ανθρώπινο γυμναστήριο, με όλη τη σημασία της λέξης

Human

Tο Human, εδώ και 18 χρόνια, κατέχει κυρίαρχη θέση στον χώρο του fitness, ενώ παράλληλα, πρωτοστατεί στη δημιουργία προγραμμάτων θεραπευτικής άσκησης, καθώς εξειδικεύεται στην άσκηση για ειδικούς πληθυσμούς και τη νευροκινητική προπόνηση.

Το Human απευθύνεται σε όλες σχεδόν τις ηλικιακές ομάδες, από εφήβους μέχρι και ενήλικεςκαι σε όλα τα προπονητικά επίπεδα από αρχάριους έως elite αθλητές. Οι άνθρωποί που το πλαισιώνουν μελετούν και συμμετέχουν σε έρευνες που εξετάζουν την επίδραση της άσκησης στην υγεία, στην ευεξία, στην αθλητική απόδοση, αλλά και στην αποκατάσταση, καθώς απευθύνονται και σε ειδικές πληθυσμιακές ομάδες, όπως για παράδειγμα σε καρκινοπαθείς ή άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα.

Human

Η δημιουργός του, Σία Ζουρλαδάνη, είχε ως όνειρο να δημιουργήσει έναν χώρο άσκησης ανοιχτό για όλους, οικείο και φιλόξενο. «Ήθελα να δημιουργήσω έναν χώρο όπου, όταν μας επισκεφτεί, για παράδειγμα, μία γυναίκα με καρκίνο, με το που θα μπει μέσα, θα αισθανθεί αμέσως άνετα και ασφαλής. Θα νιώσει ότι στο Human θα την αγκαλιάσουν όχι ως ασθενή αλλά ως άτομο που αντιμετωπίζει με γενναιότητα την ασθένεια της. Θα διαισθανθεί αμέσως ότι η άσκηση στο Human θα αποτελέσει αναμφίβολα, δυνατό εργαλείο ενίσχυσης κάθε σταδίου της θεραπείας της», λέει η ίδια και εμείς δεν έχουμε παρά να παρατηρήσουμε πως τέτοια γυμναστήρια, αλλά και άνθρωποι, σπανίζουν…

Human

Υψηλά καταρτισμένο προσωπικό

Το πλέον σημαντικό συστατικό κάθε γυμναστηρίου είναι οι προπονητές  του, πόσο δε μάλλον όταν εξειδικεύεται στη θεραπευτική άσκηση. Οι προπονητές του Human είναι όλοι τους υψηλού μορφωτικού, προπονητικού και αθλητικού επιπέδου, γεγονός που τους καθιστά ως τους πλέον κατάλληλους για την επίτευξη των στόχων σου – όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Το διαφορετικό στους προπονητές του είναι, μεταξύ άλλων, η άμεση, ειλικρινής ανθρώπινη προσέγγιση των ασκούμενων – άλλωστε πώς θα μπορούσαν να ξεφύγουν και οι ίδιοι από τον μανδύα του «Human»; Θα ήταν αδύνατο, γι’ αυτό και αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο του.

Εξατομικευμένη γυμναστική ανάλογα με τις ανάγκες του ασκούμενου

Οι προπονητές του Human σχεδιάζουν μεθοδικά κάθε πρόγραμμα άσκησης, βελτιώνουν την ποιότητα και το εύρος της κίνησης, την σταθερότητα και τον κινητικό έλεγχογια κάθε τους μέλος, ξεχωριστά.

Human

Εργάζονται όλοι μαζί καταθέτοντας ο καθένας τα εξειδικευμένα προπονητικά του εργαλεία ώστε να βοηθήσουν τον κάθε ασκούμενονα πετύχει τους στόχους του, να ανακουφιστεί από τους χρόνιους πόνους, να βελτιώσει τις ατομικές του επιδόσεις, να διαχειριστεί το σωματικό του βάρος, να αποκατασταθεί κινητικά μετά από χειρουργική επέμβαση ή χρόνια πάθηση, να βελτιώσει την εικόνα του σώματός του, να διαπιστώσειπως μπορεί να μεγαλώνει αλλά να μη γερνάει!

Στον χώρο του γυμναστηρίου θα βρεις όλον τον σύγχρονο fitness εξοπλισμό που χρειάζεσαι για να απογειώσεις την προπόνησή σου.

Οι προπονητές, αφού επεξεργαστούν τις ιδιαιτερότητες και τους στόχους του κάθε ασκούμενου, σχεδιάζουν το προπονητικό του πρόγραμμα το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί εξατομικευμένα (exclusive training), με 2-3 άτομα (personal training) ή 4-6 άτομα (small group).

Human

Functional Exercise:

 • Kinesis
 • Reformer Pilates
 • Yoga
 • TRX
 • FMS

Human

Medical Exercise:

 • FMS Functional Movement Screening
 • FRC Functional Range Conditioning
 • NKT Νeuro Kinetic Training
 • Coremat (Isometric rehabilitation specialist program)
 • Anatomy Train (Myofascial release techniques for structural balance)
 • Taping
 • Body Whispering (Myofascial release)
 • MAT Muscle Activation Techniques

HumanHuman

Well Being

 • Yoga
 • Aerial yoga
 • Μπαλέτο
 • Mobility sessions
 • Διατροφή
 • Outdoor activities
 • Retreats

 

Διαδικτυακές προπονήσεις

Οι διαδικτυακές προπονήσεις του Human διαφέρουν ουσιαστικά από άλλες αντίστοιχες, καθώς προσφέρουν στους ασκούμενους την προσοχή και συνεπώς, την ασφάλεια που επιθυμούν από τον προπονητή τους. Δεν έχουν καμία σχέση με τις απρόσωπες προπονήσεις που λίγο-πολύ έχεις ακούσει ή δοκιμάσει online…

Εδώ είναι σαν να είσαι μέσα στο ίδιο δωμάτιο με τον γυμναστή, ο οποίος σε καθοδηγεί κατάλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης. Οι προπονητές του Human βλέπουν και  διορθώνουν τα πάντα. Σε παροτρύνουν και σε ενθαρρύνουν λες και είναι δίπλα σου.

Eshop

Αν έχεις βαρεθεί τον κλασικό fitness εξοπλισμό και ρουχισμό, με τα ίδια χρώματα και σχέδια για… δεκαετίες, τότε θα ενθουσιαστείς με τις επιλογές που σου προσφέρει το e-shop του Human.

Μέσα από το πρίσμα της pop-art, θα δεις στη σελίδα τους μοναδικές προτάσεις τόσο για ρούχα όσο και για εξοπλισμό, σε ευφάνταστα χρώματα και σχέδια, που «σπάνε» το «γκρίζο» και κάθε μονοτονία!

Human

Το πιο… ανθρώπινο γυμναστήριο βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και σε περιμένει για να το ανακαλύψεις!

 

Διεύθυνση: Τσιμισκή 61
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 234230, 6977246487
Human Studio Website
Human mama Education Website
Human microgym E-shop
Facebook (Studio)
Facebook (E-shopmicrogym)
Facebook (Human mama)
Instagram (HumanStudio)
Instagram (Humanmama)
Instagram (E-shop microgym)
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 08:00-22:00
Σάββατο 08:00-15:00

 

Διαβάστε επίσης: Glow Bar: Σερβίρει λάμψη και ομορφιά σε τεράστιες δόσεις

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως