ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ BEYOND 4.0

Η Beyond 4.0 επανέφερε τη Θεσσαλονίκη στο προσκήνιο των νέων τεχνολογιών

Την εκθεσιακή επαναφορά της Θεσσαλονίκης στο προσκήνιο των νέων τεχνολογιών, σηματοδότησε η φετινή πρώτη διοργάνωση της Beyond 4.0 στην πόλη (14-16/10), ανοίγοντας μάλιστα τον δρόμο, ώστε η διοργάνωση να αναδειχθεί σε κόμβο καινοτομίας και τεχνολογίας στην ΝΑ Ευρώπη.

Η διοργάνωση, όπως αναφέρει σε σημερινή (21/10) της ανακοίνωση η ΔΕΘ-Helexpo, δίνει το επόμενο «ραντεβού» με εκθέτες και επισκέπτες στις 29 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου του 2022.

«Κοινή παραδοχή, αποτέλεσε πως ένα τέτοιο εκθεσιακό γεγονός έλλειπε από την αγορά» τονίζει στην ανακοίνωση διοργανώτρια και προσθέτει, ότι η «Βeyond 4.0», όχι μόνο το κάλυψε, αλλά έδωσε και την ευκαιρία να προβληθούν οι εμπορικές συμφωνίες του κλάδου.

Κατά την ΔΕΘ-Helexpo, η Beyond 4.0 με θέμα «Το Μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης», «έτυχε της θερμής υποδοχής μεγάλων επιχειρήσεων των νέων τεχνολογιών και της πληροφορικής, αλλά και νεοφυών εταιρειών που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στον επιχειρηματικό στίβο», ενώ σημαντική καταγράφηκε η προσέλευση σε όλα τα συνέδρια και τις εκδηλώσεις-παρουσιάσεις της. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της Beyond 4.0, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο τακτικό συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), η οποία βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της διοργάνωσης, με θέμα «Ο κόσμος αλλάζει.

Εκατόν ογδόντα εκθέτες συγκέντρωσε το πρώτο πολυδιάστατο event ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας στην Ελλάδα, εκ των οποίων οι 60 νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), ενώ οι ξένες συμμετοχές (άμεσες και έμμεσες) προήλθαν από Κύπρο, Βέλγιο, Ιταλία, Ελβετία, Ολλανδία, Σλοβενία, Σερβία, Βουλγαρία, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία. Στη διοργάνωση συμμετείχαν υπουργεία και περιφέρειες.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως