Ζωδιακός Κύκλος

Λεφάκης: Προβλέψεις Απριλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κλίμα του Απριλίου είναι μαχητικό, αγωνιστικό και παρά την έκλειψη στις (30/04) μας βοηθάει να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες αυξάνοντας τον παράγοντα της τύχης αλλά και την βελτίωση των ερωτικών σχέσεων.

Συνοπτικά:

ΚΡΙΟΣ

O γενέθλιος μήνας σας προβλέπει βελτίωση στα ερωτικά αλλά και επιτυχίες στον επαγγλεματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Απρίλιος δίνει φως στον 12ο τομέα δηλαδή στο παρασκήνιο και το υποσυνείδητο. Σας υποχρεώνει να βάλετε σε τάξη θέματα που έχετε αμελήσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι πλανητικές διελεύσεις του Απριλίου θα ενισχύσουν την θέση σας και κοινωνικά και επικοινωνιακά. Βελτίωση στα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Απρίλιος φέρνει ένταση γεγονότων κυρίως επαγγελματικών και κοινωνικών.Ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα, στα οποία ακόμα κι αν δε βρεθείτε κερδισμένοι δε θα βρεθείτε ζημιωμένοι. Ανοίγει νέος ορίζοντας στα ερωτικά και στα οικονομικά.

ΛΕΩΝ

Αυτός ο μήνας σας φτιάχνει τη διάθεση με αισιοδοξία και χαμόγελο.Μετά από ένα δύσκολο τρίμηνο τα γεγονότα θα ζεστάνουν την ψυχή σας.Η Αφροδίτη σας βοηθά στις επιδιώξεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Απρίλιος για τους Παρθένους θα είναι ένας “διπλός” μήνας. Έχει αντιπαραθέσεις αλλά και ευχάριστες στιγμές. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες στις συναισθηματικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μεγάλη κίνηση των κοινωνικών και συναισθηματικών σχέσεων. Η έκλειψη στις 30/04 φέρνει μία κρίση σε μία σημαντική σας σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λόγω του στοιχείου του νερού και της διέλευσης της Αφροδίτης στους Ιχθυες θα νιώσετε ανακουφισμένοι από την πίεση των προηγούμενων μηνών, μέσα από συμπτώσεις και ευκαιρίες και που δεν περιμένετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πλανητικές διελεύσεις σας κάνουν πιο μαχητικούς. Ο Άρης με τον Κρόνο δεν είναι δυσαρμονικοί απέναντί σας ενώ ενισχύεται η θέληση και το πείσμα σας για υποθέσεις που σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει μία όξυνση καταστάσεων, με κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας  να γίνεται η αιτία που θα σας ταλαιπωρήσει.Προσοχή στα έκτακτα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο νέος μήνας διώχνει τις δυσκολίες του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου. Ένας δικός σας άνθρωπος θα χρειαστεί την βοήθειά σας.

ΙΧΘΥΣ

Μετά από 3 δύσκολους μήνες εγκαινιάζεται ένας νέος κύκλος, ο οποίος μέσα σε 2 χρόνια θα γίνουν βελτιώσεις αισθητές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως