Μαγική ήταν η Πασχαλινή συναυλία του Γιάννη Κότσιρα από τους καταρράκτες της Έδεσσας

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε ανήμερα του Πάσχα τον «Γιάννη Κότσιρα στους καταρράκτες της Έδεσσας»

Μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού που απόλαυσε την συναυλία.
Πάνω από 47.000 προβολές και 6000 μηνύματα από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο, όπου ζουν Έλληνες.

Από τους καταρράκτες της Έδεσσας τραγούδησε ανήμερα το Πάσχα ο Γιάννης Κότσιρας κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού σε μια συναυλία που διοργάνωσε το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας και μεταδόθηκε ζωντανά από την σελίδα του στο facebook.

Η εκδήλωση είχε πάνω από 47.000 προβολές και 6000 μηνύματα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου. Σε αυτή την συναυλία οι θεατές μπόρεσαν να απολαύσουν από το σπίτι τους, γνωστές επιτυχίες του Γιάννη Κότσιρα με σκηνικό το μπαλκόνι των καταρρακτών Έδεσσας, ειδικά φωτισμένο για την περίσταση. Έναν χώρο που για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε για συναυλία, εφαρμόζοντας την ιδέα του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα για ανάδειξη περιοχών της Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του πολιτισμού.

default

«Η αλήθεια είναι πως αυτό που συνέβη με τη συναυλία από τους Καταρράκτες της Έδεσσας, δεν το περίμενα» ανέφερε ο ίδιος ο Γιάννης Κότσιρας σε προσωπική του ανάρτηση και συμπλήρωσε: «Μία άψογη διοργάνωση, σε μια εξαιρετική και πρωτότυπη ιδέα και μία συνεργασία με κρατικό φορέα, που όσο ασχολούμαι με το τραγούδι, δύσκολα θυμάμαι κάτι παρόμοιο». «Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, απέδειξε περίτρανα πως μπορούν να γίνουν εξαιρετικά πράγματα όταν υπάρχει καλή διάθεση και αγάπη για αυτό που πιστεύεις».

Τέλος ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα, και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή και την Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού ΠΚΜ κυρία Άννα Μυκωνίου.

Η Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού ευχαρίστησε με την σειρά της τον Γιάννη Κότσιρα αλλά και όλους τους καλλιτέχνες, την τεχνική της ομάδα που δούλεψε κάτω από αντίξοες συνθήκες αλλά και τον Αντιπεριφερειάχη Ιορδανη Τζαμτζή, τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου και τον Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Πασχάλη για όλη την στήριξη. «Εμείς στην κατήφεια των ημερών υφαίνουμε αισιόδοξα σενάρια και στηρίζουμε έμπρακτα τους καλλιτέχνες, δίνοντας ταυτόχρονα στο κοινό τις ανάσες που έχει ανάγκη», ανέφερε η κυρία Μυκωνίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία της Αντιπεριφέρειας Πέλλας και του Δήμου Έδεσσας.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως