«Μαμά σ’ αγαπώ και σε προσέχω» Δωρεάν υπέρηχος μαστού

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συνεχίζει και φέτος τη συνεργασία του με το Άλμα Ζωής για τη διοργάνωση της γιορτής «Μαμά σ’ αγαπώ και σε προσέχω!», μια μεγάλη γιορτή πρόληψης ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, την Κυριακή 14 Μαΐου από τις 10.00 έως τις 14.00 στον αύλειο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Με τη συνεργασία ειδικών Μαστολόγων θα παρέχεται δωρεάν κλινικός έλεγχος & υπέρηχος μαστού σε όσες μητέρες επιθυμούν να εξεταστούν. Ταυτόχρονα θα υπάρχει και διερμηνεία από το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών – Παράρτημα Θεσσαλονίκης για κωφές/βαρήκοες μητέρες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα ενημερωθούν μικροί και μεγάλοι για τη σπουδαιότητα της πρόληψης μέσω βιωματικής μάθησης και εκπαίδευσης, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέα ενδιαφέροντα και να αναπτύξουν καινούριες δεξιότητες.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η υπενθύμιση προς τις μητέρες πόσο σπουδαίο είναι να αγαπούν, να φροντίζουν και να προσέχουν τον εαυτό τους.

► Info

Γιορτής της Μητέρας
Κυριακή 14 Μαΐου 2023
Από τις 10.00 έως τις 14.00
Αύλειος χώρος του Δημαρχιακού Μεγάρου

Φωτογραφία εξωφύλλου από το depositphotos.com


  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως