Μη με λησμόνει art cafe

Μη Με Λησμόνει art cafe στη Θεσσαλονίκη

Tο πρώτο ανθοπωλείο – καφέ στην Ελλάδα σας περιμένει και θα σας συναρπάσει

Στο ισόγειο του Μεγάρου Ερμείον στήθηκε μια ολάνθιστη όαση, ένα νέο Art Café γεμάτο λουλούδια και φυτά που σας υποδέχεται για λίγο, για πολύ ή όσο θέλετε, το Μη Με Λησμόνει Art Café!

Ακολουθώντας τη μεγαλοπρέπεια και τη διάπλατη εξωστρέφεια του Μεγάρου Ερμείον, το Μη Με Λησμόνει Art Café αποτελεί το σημείο συνάντησης και θαλπωρής στη Θεσσαλονίκη που σας επιτρέπει να ενδώσετε σε μια φιλική πολυτέλεια.

Παράδεισος αρωμάτων και γεύσεων στο κέντρο της πόλης!

Το αγαπημένο σας ρόφημα, ποτό ή αναψυκτικό στο φιλόξενο περιβάλλον του Μη Με Λησμόνει, θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να πάρετε μαζί σας μια ανάμνηση για φυλαχτό ή για δώρο. Άνθη, γλαστράκια και terrarium σε αποκλειστική διάθεση, θα γίνουν οι επόμενη παρέα που θα υιοθετήσετε. Επιλεγμένοι τίτλοι βιβλίων από την παγκόσμια λογοτεχνία επιζητούν την ανάγνωση και την επικοινωνία. Διακοσμητικά αντικείμενα χειροποίητα ή δυσεύρετα μπορούν να ανανεώσουν τον δικό σας χώρο!

Μη με λησμόνει art cafe
Στο Μη Με Λησμόνει Art Café φιλοξενείται πλούσια πολιτιστική και καλλιτεχνική δραστηριότητα που μπορείτε να παρακολουθήσετε και να απολαύσετε, κάθε επίσκεψη και μια ξεχωριστή εμπειρία.

Τέλεια επιλογή για κάθε φακό, τα φωτογραφικά και κινηματογραφικά σας project θα βρουν εδώ την έμπνευση και το φως που αναζητούσατε. Κάθε γωνιά στο Μη Με Λησμόνει Art Café στοιχειοθετεί και μια νέα σκηνογραφική πρόταση που αγκαλιάζει φιλόξενα την παρουσία σας!

 

Μη Με Λησμόνει Art Café
Βενιζέλου 23, Μέγαρο Ερμείον, Θεσσαλονίκη