Μπουτάρης: Η πόλη έχει ανάγκη την αλλαγή

Θεσσαλονίκη: Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με ανακοίνωση του, κάνει λόγο για την ανάγκη αλλαγής στην πόλη «η οποία δε θα έρθει μόνη της» και επισημαίνει πως η «Θεσσαλονίκη αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που βίωσε την τελευταία τετραετία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αγαπητοί μου συμπολίτες. Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που με τιμήσατε με τον σταυρό σας στις τελευταίες εκλογές. Τιμή αλλά και ικανοποίηση για την αναγνώριση του έργου που κάναμε στις δύο δημαρχιακές θητείες.

Την επόμενη Κυριακή η πόλη αποφασίζει για τον δήμαρχο που θέλει την επόμενη πενταετία. Στην παράταξη μας, τη “Θεσσαλονίκη για Όλους”, αποφασίσαμε να μην υποδείξουμε στους πολίτες τι να ψηφίσουν, αλλά ο κάθε ένας να αποφασίσει με βάση την κρίση του. Ας επιλέξει ο κάθε ένας να ψηφίσει αυτόν που θεωρεί ικανότερο, αλλά το κυριότερο είναι να πάει να ψηφίσει. Αν αγαπάμε την πόλη μας δεν πρέπει να απέχουμε από τις εκλογές.

Ως πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να με απασχολεί το μέλλον της πόλης. Για αυτό συμμετείχα στις εκλογές και θα υπηρετήσω την πόλη μου ως απλός δημοτικός σύμβουλος. Για αυτό και τώρα αποφάσισα να εκφράσω την πολιτική μου άποψη για την επόμενη ημέρα στο δήμο. Για μένα δεν υπάρχει δίλημμα. Η Θεσσαλονίκη αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που βίωσε την τελευταία τετραετία. Η πόλη έχει ανάγκη την αλλαγή και η αλλαγή δεν θα έρθει από μόνη της.

Γιάννης Μπουτάρης».

Κινηματογράφοι Θεσσαλονίκης | Πρόγραμμα (12 έως 18/10)

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως