Η άτυχη Τζωρτζίνα

Ντοκουμέντο από το μόνιτορ της Τζωρτζίνας «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με την μικρή Τζωρτζίνα, το οποίο εκθέτει την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μετά την αποκάλυψη της εικόνας μέσα από το νοσοκομείο που έδειχνε το μόνιτορ ότι η Τζωρτζίνα ήταν καλά όταν ήταν με τους γιατρούς μακριά από τη μητέρα της, έρχεται στη δημοσιότητα μία δεύτερη φωτογραφία η οποία αποτυπώνει την κατάσταση της 9χρονης όταν ήταν μαζί με τη μητέρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Όλα τα τελευταία νέα για την υπόθεση των τριών παιδιών της Πάτρας

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA και ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, στις επιτηρήσεις των γιατρών, το παιδί έχει φυσιολογικές λειτουργίες, ενώ όταν είναι μόνη με τη μητέρα της αυτές αλλάζουν.

Πιο συγκεκριμένα, οι σφυγμοί από 86 πάνε στους 61, οι αναπνοές φτάνουν στις 11 ανά λεπτό, ενώ φαίνεται και η καρδιακή λειτουργία όπου κάθε άλλο παρά ομαλή δείχνει για αρκετή ώρα.

Σημειώνεται ότι αυτή η εικόνα είχε γίνει αντιληπτή για περισσότερες από μία φορές.

Επιπλέον, και σύμφωνα με πληροφορίες, και οι γιατροί στην Πάτρα έχουν βρει στοιχεία δηλητηρίασης στην 9χρονη όσο αυτή νοσηλευόταν στην πόλη.

Οι γιατροί, πέρα από την αστάθεια στην καρδιακή λειτουργία και τους ύποπτους πυρετούς, έχουν βρει και μυδρίαση, που είναι μια κατάσταση στην οποία διαστέλλονται οι κόρες των ματιών.

Αυτό οφείλεται σε παρατεταμένη χρήση κεταμίνης ή παρόμοιων ουσιών.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Στο 480 ο δείκτης τροπονίνης αντί για 10 στον οργανισμό της Τζωρτζίνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως