η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Αλεξάνδρα Κοντοδήμου

Nutrition Home: Το «safe place» της Διατροφής και της Ευεξίας

Το «Nutrition Home» είναι ένα διαιτολογικό γραφείο διαφορετικό από τα άλλα σε όλες τις πτυχές του. Εδώ δεν θα βρεις «επαναλαμβανόμενες» και «πανομοιότυπες» διατροφές που μοιράζονται λίγο πολύ σε όλους… Στο «Nutrition Home» ο καθένας μας έχει την προσοχή που του αρμόζει και τη διατροφή που ταιριάζει άριστα και αρμονικά με την καθημερινότητά του και τις συνήθειές του. Άλλωστε, το μότο του είναι «η διατροφή προσαρμόζεται σε σένα και όχι εσύ στη διατροφή».

χώρος αναμονής

Μπαίνοντας στον χώρο, θα αντιληφθείς μεμιάς τη ζεστασιά και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα του χώρου, που είναι προσεγμένος μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

χώρος αναμονής

Το «Nutrition Home» είναι ένα κέντρο διατροφής με ειδίκευση στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, που παρέχει κλινική διατροφή, με εξειδικευμένο προσωπικό για διατροφικές διαταραχές, για το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, διατροφή για χορτοφάγους, αλλά και πλήθος άλλων υπηρεσιών διατροφής.

φραφείο διατροφολόγου

Παράλληλα, στο «Nutrition Home» μπορείς να πάρεις αυτήν την τόσο σημαντική απόφαση να βάλεις τον εαυτό σου και την υγεία σου πάνω από όλα, χωρίς καν να φύγεις από την άνεση του σπιτιού σου, καθώς προσφέρει τις υπηρεσίες του και εξ αποστάσεως!

«NutritionHome», ή αλλιώς ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα

Το 2019 η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Αλεξάνδρα Κοντοδήμου, αποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, μέσα από τη «γέννηση» του «Nutrition Home».

η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Αλεξάνδρα Κοντοδήμου

Όπως καθετί στη ζωή που εμπερικλείει μεράκι, αγάπη και ουσιαστική γνώση, το  «Nutrition Home» κατάφερε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κερδίσει την αναγνώριση του κοινού του και να αποτελεί το «safe place» όσων θέλουν να δουν το σώμα και τη ζωή τους να αλλάζει.

Στόχος του «Nutrition Home» είναι η υιοθέτηση από τον καθένα μας, μιας ισορροπημένης διατροφής που θα γίνει τρόπος ζωής, η ανάπτυξη μιας υγιούς σχέσης με το φαγητό και η προαγωγή της υγείας.

Εδώ θα εκπαιδευτείς διατροφικά, θα μάθεις να ελέγχεις τις μερίδες σου και να κάνεις εξυπνότερες επιλογές έχοντας ποικιλία.

μηχανήματα

Η «ψυχή» του Nutrition Home

Η επιστημονική υπεύθυνη του «Nutrition Home», Αλεξάνδρα Κοντοδήμου, είναι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, αυτό αποτέλεσε μόνο την αρχή της διαδρομής, της αγάπης και του ερευνητικού της ενδιαφέροντος για τη Διατροφή.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Δημόσια Υγεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η ανάγκη της να εξελίσσει τις γνώσεις της και να μην επαναπαύεται ποτέ, την οδήγησε – μεταξύ άλλων – στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Εφαρμοσμένη Διατροφή και Προαγωγή Υγείας» με κατεύθυνση στην Κλινική – Ιατρική Διατροφή (Clinical – Medical Nutrition) στο τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

μηχανήματα

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα Κοντοδήμου έχει πραγματοποιήσει δυο μετεκπαιδεύσεις πάνω στη διατροφική διαχείριση και αντιμετώπιση των ασθενών με Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου μέσω της διατροφής FODMAP (King’s College, Monash University), με στόχο την παροχή βοήθειας σε άτομα που θέλουν να ακολουθήσουν μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς να φοβούνται και να αποκλείουν ολόκληρες ομάδες τροφίμων.

διακοσμητικό ράφι

Στο «Nutrition Home» δεν θα ακούσεις για απαγορευμένα τρόφιμα, αλλά ούτε και για… μαγικές λύσεις! Κανείς δεν λέει πως το ταξίδι αυτό θα είναι εύκολο, ωστόσο στο «Nutrition Home» θα βρεις τον καλύτερο συνοδοιπόρο.

 

Διεύθυνση: Τσιμισκή 71, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 040458
Website
Facebook
Instagram

 

Διαβάστε επίσης: Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας Φωτεινής Παγκαλίδου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως