Ο Γιώργος Χατζηπαύλου με το «Τάιμινγκ» στο θερινό cine Ελληνίς

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου με το «Τάιμινγκ» στο θερινό cine Ελληνίς

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη με την stand-up comedy παράστασή του «Τάιμινγκ» την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στο Θερινό Σινεμά Ελληνίς για δύο παραστάσεις, στις 20.00 και στις 22.00.

Ο κορυφαίος Έλληνας stand-up κωμικός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Καινοτόμος, ακούραστος κι ευρηματικός: Εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας. Δημιουργός του Comedy Club, της πρώτης stand-up comedy ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους. Ο πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή περιοδεία που έγινε ποτέ.

Ε, μοιραία ξέρει πότε είναι το σωστό «Τάιμινγκ» για το καθετί. Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Χατζηπαύλου κλείνει τον κύκλο του «Σχεδόν Σαράντα», της 3ης solo παράστασης που ήταν sold out για τέσσερις χρονιές όπου κι αν παίχτηκε, κι ανοίγει έναν καινούριο.

Η σωστή στιγμή

Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα.

Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. Αυτή η παράσταση stand-up κωμωδίας έχει στόχο να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της!

H ήδη sold out προγραμματισμένη παράσταση της Τρίτης 25 Αυγούστου 2020 στο Cine Ελληνίς 1, ματαιώθηκε λόγω βροχής.
Και μεταφέρθηκε για την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στο Cine Ελληνίς 1.
Θα δοθούν δύο νέες παραστάσεις.
1η παράσταση: 20:00
2η παράσταση: 22:00

Έρχεστε με τα ίδια εισιτήρια στην ώρα που δηλώσατε ότι σας ενδιαφέρει.
Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ

Προπώληση 10 ευρώ
Προπώληση στο ταμείο του κινηματογράφου και στο viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/stand-up-comedy/pollaploi-xwroi/taiming-on-tour-2020/?fbclid=IwAR0aAItaNOy6kaGYcWE2ET8_L1IieOOCptVcyf769owW-IhKzkhrXwRBAxA

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως