Καραγκιόζης

Ο Καραγκιόζης βασιλιάς | Μικρή Αυλαία ΧΑΝΘ

Ο Δημήτρης Καρόγλου με τη Σκιάς Όναρ και το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:00 θα παρουσιάσουν μέσα στο κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ. την ιδιαίτερη παράσταση Καραγκιόζη που δημιούργησαν για την διαφορετικότητα “Ο Καραγκιόζης βασιλιάς“.

Υπόθεση

Ο Πασάς αποφασίζει να πάει διακοπές και ψάχνει να βρεί έναν αντικαταστάτη στη θέση του. Ο Καραγκιόζης αναλαμβάνει την δουλειά. Δυστυχώς την οδηγία του Πασά ώστε να τα βρει όλα ‘ίδια’ ο Καραγκιόζης την παίρνει κυριολεκτικά και προσπαθεί να το κάνει πράξη. Πώς θα ήταν ο κόσμος αν όλα ήταν το ίδιο; Μια απίστευτα αστεία παράσταση του Καραγκιόζη για μια απίστευτη υποθετική κατάσταση.

“Στη Σκιάς Όναρ πιστεύουμε πως η ανασύνθεση και η επανέκφραση της αφήγησης της παράδοσής μας είναι στενά συνδεδεμένη με τη διατήρηση και ανανέωση της ιδιαίτερης κουλτούρας μας. Γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην προώθηση, την προβολή και ανάπτυξη του παραδοσιακού ελληνικού θεάτρου σκιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.”
Δημήτρης Καρόγλου

► Info

Τίτλος Έργου: Ο Καραγκιόζης βασιλιάς (μια παράσταση για την διαφορετικότητα)
μια παράσταση από τον Δημήτρη Καρόγλου
παρουσίαση: Σκιάς Όναρ
Γενική είσοδος: 6€ ανά άτομο
Είσοδος τρίων (3) ατόμων και άνω: 5€ ανά άτομο
https://www.gooddeals.gr/offer.asp?ofid=16772
Διάρκεια παράστασης: 60′
Τόπος παράστασης: Εντός του κτιρίου της Χ.Α.Ν.Θεσσαλονίκης, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ
Ημέρα και ώρα παράστασης: Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 18:00
Προτεινόμενο για παιδιά 3-103 ετών!
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 211990, 6945566742 & 6945383985 (κ.Δημήτρης Καρόγλου)
και στα τηλέφωνα της Χ.Α.Ν.Θ.


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως