Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων με τις αδελφές Βουγιουκλή LIVE στη Ζώγια

Οι LIVE βραδιές συνεχίζονται στον φιλόξενο χώρο της Ζώγια και παρουσιάζουν το πρώτο μεγάλο LIVE του φετινού χειμώνα. Τρεις βραδιές γεμάτες λυρισμό, ποίηση, νότες και ιστορίες…

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων και οι αδελφές Ελένη & Σουζάνα Βουγιουκλή παρουσιάζουν την μουσική παράσταση: “Μόνο αυτός που περπατεί, αφήνει ίχνη πίσω”.
Ο συγκινητικός Ανωγειανός τροβαδούρος του πόνου και του έρωτα, και «οι ιέρειες της πολυπολιτισμικότητας» όπως έχουν χαρακτηρισθεί οι αδελφές Βουγιουκλή, συμπράττουν σε τρία μοναδικά LIVE στη Ζώγια

► Info

Ζώγια – Βιβλίο Τσάι και Συμπάθεια,
Τηλεφωνικές κρατήσεις: 2310.243.459
Είσοδος: 14 ευρώ.
Παρασκευή 26 & Σάββατο 27 στις 21.30 και Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 20.30
Ώρα προσέλευσης: 21.00 & 20.00 αντίστοιχα


Ο Λουδοβίκος με τα δικά του λόγια…

«Γεννήθηκα στην Κρήτη, σε ένα χωριό του Ψηλορείτη, τα Ανώγεια! Το χειμώνα τον θυμάμαι λευκό. Θάλασσα είδα πρώτη φορά στα 11 μου χρόνια. Από τότε που θυμούμαι τον εαυτό μου, ήθελα να κάνω ζωγραφική και άρχισε με το πιο κατάλληλο τρόπο: σπουδάζοντας στην ΑΣΣΟΕ, οικονομικά. Εφτασα μεν στο πτυχίο, μα δεν με καταδέχτηκε ποτέ. Το 1979 γνωρίζομαι με το Μάνο Χατζιδάκι στα Ανώγεια, τα οποία είχε επιλέξει για τις Μουσικές Γιορτές, που για σειρά ετών οργάνωνε. Με ακούει να τραγουδώ ένα βράδυ με το μαντολίνο και τους φίλους μου και την άλλη μέρα δίνει το τηλέφωνό του με το “Χατζιδάκις”, γραμμένο με δύο “γιώτα”. Τον ρώτησα γιατί, και μου είπε πως τα “ήτα” τον παχαίνουν! Εκείνος, με έμαθε πώς να κάνω ζωγραφική γράφοντας τραγούδια από τότε μέχρι σήμερα!»

Ελένη & Σουζάνα Βουγιουκλή

Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή, έχοντας στο ενεργητικό τους μια δυνατή παρουσία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, παρουσιάζουν μια μουσική παράσταση μοναδικής αισθητικής που κοινωνεί την έκσταση της Κάτω Ιταλίας, το μυστήριο της Βαλκανικής πολυφωνίας, τον πλούτο της ελληνικής παράδοσης, τον σπαραγμό του πορτογαλέζικου fado και τη δωρικότητα των blues και του gospel της Αμερική και φυσικά, του ελληνικού ρεμπέτικου.
Οι δύο μουσικοί-performers με τις αυθεντικές και εκρηκτικές τους ερμηνείες συνεπαίρνουν τα ακροατήρια ανά τον κόσμο, με ένα πλήθος εμφανίσεων σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις, η μυσταγωγία και η αμεσότητα των μουσικών τους παραστάσεων αναδεικνύει τον αρχέγονο παγκόσμιο ήχο έχοντας όχημα τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο αλλά και τις δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις.


*Κατά τη διάρκεια του LIVE θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19.

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως