Παγωτό φράουλα με γιαούρτι

Παγωτό φράουλα με γιαούρτι

Συνταγή για σπιτικό παγωτό φράουλα με γιαούρτι. Είναι πολύ εύκολο και μπορείτε να το φτιάξετε και χωρίς παγωτομηχανή, με 3 απλά υλικά!
 
Υλικά Συνταγής
 
    500 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
    750 γραμ. φράουλες
    1 κεσεδάκια γιαούρτι 200 γραμ.
    8 κ.σ. ζάχαρη
 
Εκτέλεση
 
Για αυτή τη συνταγή για εύκολο σπιτικό παγωτό φράουλα με γιαούρτι και κρέμα γάλακτος, διαλέγουμε ώριμες, γερές και κατακόκκινες φράουλες. Μάθετε όλα τα μυστικά για να διαλέγεις τις καλύτερες φράουλες εδώ.
 
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή μέχρι να κάνει απαλές κορυφές.
 
Αλέθουμε τις φράουλες στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν πουρές.
 
Προσθέτουμε στην κρέμα το γιαούρτι και την άχνη, αφού την έχουμε διαλύσει στις αλεσμένες φράουλες.
 
Αναδιπλώνουμε το μείγμα με σπάτουλα και το βάζουμε σε παγωτομηχανή, ώστε να χτυπηθεί καλά και να παγώσει.
 
Μπορούμε να το φτιάξουμε με ή χωρίς παγωτομηχανή με την ακόλουθη διαδικασία. Το χτυπάμε με μίξερ χειρός, το παγώνουμε 30΄και επαναλαμβάνουμε 3-4 φορές την διαδικασία. Διαβάστε αναλυτικά όλα τα μυστικά για το σπιτικό παγωτό χωρίς παγωτομηχανή εδώ.
 
Μπορούμε να προσθέσουμε στο παγωτό φράουλα 2 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο ή 1/2 κ.σ αλεσμένα μπαχαρικά (αστεροειδή γλυκάνισο, μοσχοκάρυδο ή λίγο τζίντζερ).
 
*Υπολογίστε ότι απαιτείται χρόνος παγώματος, 12 ώρες.
 
Πηγή argiro.gr
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε