Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Προφεστιβαλική εκδήλωση του συλλόγου Κοραής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού- Πνευματικού Συλλόγου «ΚΟΡΑΗΣ» σας προσκαλεί στην Προφεστιβαλική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 7.00 μ.μ στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΚΟΡΑΗΣ» Στράτος Τσίχλας θα παρουσιάσει στις Αρχές, τους φορείς και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης το επερχόμενο 12ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ενώ στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αναστάσιος Καπνοπώλης.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα παρουσιαστεί η βραβευμένη Νέα Ευρωπαϊκή χορωδία “Αγάπη” Περαίας με τη διεύθυνση της Ελεονώρας Καλαϊτσίδου. Μοντέρνες χορογραφίες θα παρουσιάσει η Σχολή χορού “Vista”. Στη συνέχεα ο γνωστός ερμηνευτής Faousto Bossini θα μας ταξιδέψει στον κόσμο του Ιταλικού και του Διεθνούς ρεπερτορίου. To πρόγραμμα θα παρουσιάσει η ηθοποιός Βιβή Παντελίδου. Στο τέλος της εκδήλωσης θα συγκροτηθεί Πλατιά Οργανωτική Επιτροπή που θα συμβάλει στην οργάνωση και υλοποίηση του Φεστιβάλ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Διαβάστε επίσης:

Έκθεση ζωγραφικής: Τοπία Ψυχής